Δεν ήταν γραφτό μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Φιλε χωματινε.Και εγω για ικαρων πηγαινα αλλα.....στις ιατρικες εξετασεις μου βρηκαν 0.3 μυωπια στο δεξι ματι και ετσι με εκοψαν......ποτε στη ζωη μου δεν εχω ξανακλαψει ετσι....Δεν ειχα καταλαβει τπτ για το προβλημα μου αυτο και απο την στιγμη που ειχα παει πολυ καλα στις πανελληνιες πιστευα οτι θα τα καταφερω.Τωρα απλα εχω συνειδητοποιησει οτι θα τους βλεπω απο το εδαφος.......
![]()
![]()
![]()
. Εσύ λόγω της αμελητέας μυωπίας και εγώ επειδή κόπηκα στις εξετάσεις. Ας τους καμαρώνουμε από εδώ κάτω.
"ΑΜΕΣ ΔΕ Γ' ΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ"
"ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"
![]()
Εχεις δικιο.Τουλαχιστον ειμαι περηφανος που γνωριζω τι πραγματικα αξιζουν αυτοι οι ανθρωποι....
Αλλος ενας εφυγε εχθες..."και χωρις τα φτερα δεν φοβαμαι,το γαλαζιο ζεστη αγκαλια,στα ψηλα τα βουνα να κοιμαμαι,στο Αιγαιο να δινω φιλια" ελεγε ενα τραγουδι.Ας ειναι καλα εκει που παει το παληκαρι.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
- ΣΕΒΑΣΜΟΣ -
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με μία ιστορία που είχα ακούσει πριν από χρόνια. Σε κάποια Ελληνοαμερικανική άσκηση στην περιοχή της Κορινθίας και ενώ ο Έλληνας έχει τον Αμερικανό στην "ώρα 6", ο Έλληνας χώνεται μέσα στον ισθμό της Κορίνθου, όπου προκειμένου να μην συντριβεί,την διασχίζει εκτελώντας roll 90 μοιρών (άρα δεν έχει "οριακό στρώμα", δεν έχει άντωση).![]()
![]()
Ο Αμερικανός προφανώς δεν ακολουθεί το boggie, κάνει hard break με την ψυχή στο στόμα και πηγαίνει να πιεί ένα Jack Daniels γιά να συνέλθει
![]()
Είναι αλήθεια;
Δεν το γνωριζω αυτο!!!!Πρωτη φορα το ακουω,Αν πραγματικα εγινε ομως........:a53: :a53:
Μπαινω στο merge...
Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, προσωπικά μου φαίνεται ....πολύ αρκούδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
ενώ ο Έλληνας έχει τον Αμερικανό στην "ώρα 6", ο Έλληνας χώνεται μέσα στον ισθμό της Κορίνθου, όπου προκειμένου να μην συντριβεί,την διασχίζει εκτελώντας roll 90 μοιρών (άρα δεν έχει "οριακό στρώμα", δεν έχει άντωση).![]()
![]()
Ο Αμερικανός προφανώς δεν ακολουθεί το boggie, κάνει hard break με την ψυχή στο στόμα και πηγαίνει να πιεί ένα Jack Daniels γιά να συνέλθει
![]()
Είναι αλήθεια;
Με 300-400 κόμβους ΔΕΝ περνάς από εκεί.... εκτός και τα χειριστήρια τα κράταγε ο Αρχάγγελος Γαβρηίλ....
Καλά αφού ο Έλληνας τον είχε στην ώρα 6, γιατί μπήκε μέσα;;
Ο Ελληνας τον ειχε στην ωρα 6 δηλαδη ο Αμερικανος ηταν απο πισω του.Αυτο μου φαινεται πιο περιεργο απο το αν περασε μεσα απο τον Ισθμο!!
Μπαινω στο merge...
Σε αυτο εχεις δικιο.Εδω πλοια και χρεαζονται συνοδεια ρυμουλκου για να περασουν.
Μπαινω στο merge...
με το μπαρδόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Σε αυτο εχεις δικιο.Εδω πλοια και χρεαζονται συνοδεια ρυμουλκου για να περασουν.
Άλλο πλοίο κι άλλο αεροπλανο.
Επίσης ρουμουλκά χρησιμοποιούν τα πολύ μεγάλα που το πλάτος τους δεν τους επιτρέπει καμία κίνηση εντός του ισθμού γι' αυτό και έχουν 2 ρυμουλκά (ένα μπροστά κι ένα πίσω).
Η ιστορία με το F4 που πέρασε τη διώρυγα στο πλάι είναι αρκετά παλιά (γύρω στο '77).
Ο ελιγμός είναι πραγματοποιήσιμος, απλά θέλει @@@@δια, κεφάλι κάτω και χέρια σε throttle και stick με ακρίβειες μικρομέτρου. Σε ακροβατικά airshow έχει γίνει, μάλιστα στον Αρχάγγελο το έκανε και το Τexan της ΠΑ (για λίγα δευτερόλπεπτα). Υπήρχαν άνθρωποι που ορκιζόταν οτι έχει γίνει αυτό και μάλιστα παλιά είχαν γίνει και έρευνες στην ΠΑ. Η φήμες έλεγαν οτι ο πιλότος πήρε ταυτόχρονα εύφημο μνεία (για τον ελιγμο) και επίπληξη (για την επικινδυνότητα). Ίσως δε μάθουμε ποτέ (εκτός αν μιλήσει ο ίδιος ο πιλότος ή ο συγκυβερνήτης), όπως δε θα μάθουμε για τις αερομαχίες ελληνικών F5 με αμερικάνικα A4 στο Αιγαίο το '74 και για το αν έγιναν όντως οι καταρίψεις των τουρκικών F5 από τα ελληνικά F102 το καλοκαίρι εκείνο...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Δεν ήταν γραφτό μας. Εσύ λόγω της αμελητέας μυωπίας και εγώ επειδή κόπηκα στις εξετάσεις.
Μέρος της θητείας μου την έκανα στο Κ.Α.Ι. (Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής) το οποίο υπάγεται στο ΓΝΑ. Έχοντας πτυχίο ψυχολογίας, με επιλέξανε για να βοηθάω στο Τμήμα Ψυχολογίας Νευρολογίας του ΚΑΙ και πήγα εκεί αμέσως μετά το Πήλιο.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τα πρόσωπα χιλιάδων κυριολεκτικά παιδιών, στα 17 τους και τα 18 τους με όνειρο να πετάξουν ως ΙΚΑΡΟΙ, την στιγμή που τους ανακοινώναμε ότι για τον Χ ή Ψ λόγο δεν μπορούν να πετάξουν ποτέ τους....
Μία ήταν τα μάτια, μια κάποια αρυθμία, κάποιο spike στο εγκεφαλογράφημα, και χίλια δύο πράματα....
Ήταν από τις μοναδικές φορές που έβλεπα "καραβανάδες", υψηλόβαθμους πιλότους και διοικητές πτερύγων να λυγίζουν μπροστά σε εμάς τα φανταράκια.... κρατούσαμε στα χέρια μας ολόκληρα τα ιατρικά ιστορικά τους....![]()
ΥΓ: Και για να πούμε και τα καλά, από το ΚΑΙ περνούσαν εξετάσεις μέχρι πρόσφατα και όλοι οι πιλότοι και ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ της πολιτκής αεροπορίας !!!
![]()
EDIT: Λέτε να είναι κάποιο σημάδι ότι η εταιρεία μου λέγεται εδώ και 65 χρόνια ΙΚΑΡΟΣ....![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Δεν το έχω ακούσει ρε παιδιά, αλλά μου φαίνεται απίστευτο. Καπετάνιε ποιόν ελιγμό ακριβώς εννοείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο ελιγμός είναι πραγματοποιήσιμος, απλά θέλει @@@@δια, κεφάλι κάτω και χέρια σε throttle και stick με ακρίβειες μικρομέτρου. Σε ακροβατικά airshow έχει γίνει, μάλιστα στον Αρχάγγελο το έκανε και το Τexan της ΠΑ (για λίγα δευτερόλπεπτα).
όπως δε θα μάθουμε για τις αερομαχίες ελληνικών F5 με αμερικάνικα A4 στο Αιγαίο το '74 και για το αν έγιναν όντως οι καταρίψεις των τουρκικών F5 από τα ελληνικά F102 το καλοκαίρι εκείνο...
![]()
Όσον αφορά την κατάρριψη των τουρκικών F102 από ελληνικά F5 (το ανάποδο) έχει όντως συμβεί. Κυβερνήτης ήταν ο Υπ/γος Σκαμπαρδώνης της 111 ΠΜ. Συνέντευξη του και λεπτομέρειες είχαν δημοσιευτεί στο περιοδικό ¨Πόλεμος & Ιστορία¨
Στο ίδιο περιοδικό είχε δώσει συνέντευξη και ο κυβερνήτης του ελληνικού F4 που αναχαίτησαν τα αμερικανικά F4 (αν θυμάμαι καλά)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν το έχω ακούσει ρε παιδιά, αλλά μου φαίνεται απίστευτο. Καπετάνιε ποιόν ελιγμό ακριβώς εννοείς;
Όσον αφορά την κατάρριψη των τουρκικών F102 από ελληνικά F5 (το ανάποδο) έχει όντως συμβεί. Κυβερνήτης ήταν ο Υπ/γος Σκαμπαρδώνης της 111 ΠΜ. Συνέντευξη του και λεπτομέρειες είχαν δημοσιευτεί στο περιοδικό ¨Πόλεμος & Ιστορία¨
Στο ίδιο περιοδικό είχε δώσει συνέντευξη και ο κυβερνήτης του ελληνικού F4 που αναχαίτησαν τα αμερικανικά F4 (αν θυμάμαι καλά)
![]()
![]()
![]()
Πληκτρολόγιο λανθάνων! Έτσι όπως τα λες, τη συνέντευξη που λες την ξέρω... Αυτό που λέω είναι οτι μια και επισήμως ΔΕΝ υπήρξαμε σε εμπόλεμο κατάσταση δεν υπάρχουν επίσημα αρχεία. Το αυτό συμβαίνει και με την ιστορία της αποστολής των Noratlas που επισήμως το κράτος κάνει σαν να μην έγινε...
Ο ελιγμός που λέω είναι το 1/4 roll. Αεροσκάφος στο πλάι 90 μοίρες και ευθεία πτήση.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έτσι ακριβώς....
Νομίζω όμως πως κάτι άλλαξε πριν κανα χρόνο, και η αποστολή ¨ΝΙΚΗ¨αναγνωρίστηκε επίσημα.
Ο κοσμος το είχε τούμπανο........
Για τον ελιγμό έχεις δίκιο.
Όντως το Texan τον εκτέλεσε. Κουφάθηκα όμως από τον ελιγμό του Spartan που εκτελούσε barrel roll ......![]()
![]()