Εχεις δικιο τεντωτηρας ηταν. Tα συμπτωματα τα ξερεις (ο φοβερος σαματας 3-4000rpm).Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
γιατρε οποιος μηχανικος του πηγες 4 cbr σε αυτα χιλιομετρα και σου αλλαξε καδενα εκκεντροφορου θελει τουλαχιστον σκοτωμα!!!
Το προβλημα ειναι τεντωτηρας καδενας εκκεντροφορου και εχω αλλαξει και εγω στο δικο μου.Γνωστο προβλημα και λυνεται και το εχουμε πει και εδω με κοστος 30 ευρω.
Νομιζω τωρα πως αλλος ειναι ο ισοπεδωτικος εδω.Μην ακουσω τωρα για yamaha που λεει σερβις στα 40Κ και ποτε κανενα δεν φτανει εκει γιατι κοπαναει σαν τρελλο πολυ πιο πριν.
Βρες μου yamaha που θα παει για βαλβιδες στα 60Κ και δεν θα ρυθμισει τιποτα.Γιατι honda εχω ενα να σου πω!
Τωρα αστα για τις ποιοτητες γιατι οπως τονισα και πιο πανω δεν ειναι δικια μου αποψη προσωπικη ειναι παγκοσμια γνωστο.
Οπως καταλαβαινεις δεν ηθελα κανενα μα...κα μηχανικο να βαλει χερι στον ολοκαινουργιο κινητηρα μου πριν το service των 24K που ερχεται η ρυθμιση βαλβιδων. Ειχα φτασει να ψαχνω στα forum πως μπορεις να αλλαξεις τον τεντωτηρα μονος σου.....
Θυμαμαι καθε φορα που ακουγα τον χαρακτηριστικο θορυβο για πρωτη φορα, πως παρακαλουσα το Θεο να μην ειναι το γνωστο προβλημα.....
Με τα Yamaha εχω κανει περισσοτερα χλμ και δεν ειχα κανενα προβλημα - Για να ειμαι ειλικρινης δεν κραταω κανενα μηχανακι για περισσοτερα απο 20Κ για να σας πω τι γινεται μετα....