Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    γιατρε οποιος μηχανικος του πηγες 4 cbr σε αυτα χιλιομετρα και σου αλλαξε καδενα εκκεντροφορου θελει τουλαχιστον σκοτωμα!!!

Το προβλημα ειναι τεντωτηρας καδενας εκκεντροφορου και εχω αλλαξει και εγω στο δικο μου.Γνωστο προβλημα και λυνεται και το εχουμε πει και εδω με κοστος 30 ευρω.

Νομιζω τωρα πως αλλος ειναι ο ισοπεδωτικος εδω.Μην ακουσω τωρα για yamaha που λεει σερβις στα 40Κ και ποτε κανενα δεν φτανει εκει γιατι κοπαναει σαν τρελλο πολυ πιο πριν.

Βρες μου yamaha που θα παει για βαλβιδες στα 60Κ και δεν θα ρυθμισει τιποτα.Γιατι honda εχω ενα να σου πω!

Τωρα αστα για τις ποιοτητες γιατι οπως τονισα και πιο πανω δεν ειναι δικια μου αποψη προσωπικη ειναι παγκοσμια γνωστο.
    Εχεις δικιο τεντωτηρας ηταν. Tα συμπτωματα τα ξερεις (ο φοβερος σαματας 3-4000rpm).

Οπως καταλαβαινεις δεν ηθελα κανενα μα...κα μηχανικο να βαλει χερι στον ολοκαινουργιο κινητηρα μου πριν το service των 24K που ερχεται η ρυθμιση βαλβιδων. Ειχα φτασει να ψαχνω στα forum πως μπορεις να αλλαξεις τον τεντωτηρα μονος σου.....

Θυμαμαι καθε φορα που ακουγα τον χαρακτηριστικο θορυβο για πρωτη φορα, πως παρακαλουσα το Θεο να μην ειναι το γνωστο προβλημα.....

Με τα Yamaha εχω κανει περισσοτερα χλμ και δεν ειχα κανενα προβλημα - Για να ειμαι ειλικρινης δεν κραταω κανενα μηχανακι για περισσοτερα απο 20Κ για να σας πω τι γινεται μετα....

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    γιατρε οποιος μηχανικος του πηγες 4 cbr σε αυτα χιλιομετρα και σου αλλαξε καδενα εκκεντροφορου θελει τουλαχιστον σκοτωμα!!!

Το προβλημα ειναι τεντωτηρας καδενας εκκεντροφορου και εχω αλλαξει και εγω στο δικο μου.Γνωστο προβλημα και λυνεται και το εχουμε πει και εδω με κοστος 30 ευρω.

Νομιζω τωρα πως αλλος ειναι ο ισοπεδωτικος εδω.Μην ακουσω τωρα για yamaha που λεει σερβις στα 40Κ και ποτε κανενα δεν φτανει εκει γιατι κοπαναει σαν τρελλο πολυ πιο πριν.

Βρες μου yamaha που θα παει για βαλβιδες στα 60Κ και δεν θα ρυθμισει τιποτα.Γιατι honda εχω ενα να σου πω!

Τωρα αστα για τις ποιοτητες γιατι οπως τονισα και πιο πανω δεν ειναι δικια μου αποψη προσωπικη ειναι παγκοσμια γνωστο.
    Για την ποιότητα της Honda επιτρέψτε μου να πω κατ αρχήν πως συμφωνώ με το Στάθη....

Έχω παλίο συμμαθητή και φίλο που έχει cbr600f του 00 και βάραγε η καδένα και άλλαξε τον τεντωτήρα.... Και αν θυμάμαι καλά δεν έβαλε τον στάνταρ γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά....
    Περιττό να πω πως το μοτέρ είναι ραπτομηχανή μετά από το άπειρο σκίσιμο που του ρίχνει.... Είναι όμως ψώρας με την συντήρηση....

Ένα ΝΧ του πατέρα του που οδηγούσε πριν τα ίδια.... Ραπτομηχανή το άτιμο.... και το γκάζι στο στοπ συνέχεια....

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες γιαπωνέζικες είναι χρέπια.... Το Kawasaki που έχω έχει κάνει 120000 χλμ και είναι ολοζώντανο....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
    Ευχαριστημένος????

Δεν βλέπω να με διορθώνεις όμως?? Που είμαι αδιάβαστος??

(Λες να μου έχει ξεφύγει καμια πτώση?? Πωπω συμφορά )
    catalonia ton iounio kai twin ring motegy ton oktobrio = 2 ptwseis gia to 2003...

πηγη

http://www.micapeak.com/
    πας στο registries και βλεπεις αρκετα προβληματα για διαφορες μηχανες.εκει ειναι και τα cbr και τα r1 r6 κλπ.

Πηγαινε μια βολτα και δες!

Το προβλημα λυνεται με ενα αστειο τροπο.

Βγαζεις τον αυτοματο και τον πας και τον κανεις χειροκινητο.Με το ανωθι κοστος.Αν τωρα το αφησεις στην τυχη του ναι μπορει να εξελιχθει σε σοβαροτατο προβλημα (να καβαλησει δοντι και να γινει πολεμος- να τα βροντηξει ολα μεσα)

...

catalonia ton iounio kai twin ring motegy ton oktobrio = 2 ptwseis gia to 2003...
    Δεν τις ενθυμούμαι τις πτώσεις αν και είχα δει σχεδόν όλους τους αγώνες πέρσυ!!
    Μένω επανεξεταστέος!!

Σε καμιά περιπτώση πάντος ο rossi δεν ειναι απο τους οδηγούς που πέφτουν συχνά!!
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Για την ποιότητα της Honda επιτρέψτε μου να πω κατ αρχήν πως συμφωνώ με το Στάθη....

Έχω παλίο συμμαθητή και φίλο που έχει cbr600f του 00 και βάραγε η καδένα και άλλαξε τον τεντωτήρα.... Και αν θυμάμαι καλά δεν έβαλε τον στάνταρ γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά....
    Περιττό να πω πως το μοτέρ είναι ραπτομηχανή μετά από το άπειρο σκίσιμο που του ρίχνει.... Είναι όμως ψώρας με την συντήρηση....

Ένα ΝΧ του πατέρα του που οδηγούσε πριν τα ίδια.... Ραπτομηχανή το άτιμο.... και το γκάζι στο στοπ συνέχεια....

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες γιαπωνέζικες είναι χρέπια.... Το Kawasaki που έχω έχει κάνει 120000 χλμ και είναι ολοζώντανο....
    120.000!!!!!!
    Και για 400cc! - Kοιτα μην βαλεις αγγελια πωλησης στο forum γιατι με τοσα χλμ........
    Παλια ειχα ενα GPZ 600R το οποιο καθε εβδομαδα εκανε υπερχυλιση στα καρμπυτατερ με αποτελεσμα να γεμιζουν τα λαδια με βενζινη....Ειχα και ενα ZXR 400 σαν το δικο σου (μεταχειρισμενα ολα) ωσπου μου αδειασαν ολα τα (καυτα) υγρα του ψυγειου στην Κηφισιας..... και εμεινα απο κινητηρα.

Υamaha παντως ηταν και το πρωτο μου μηχανακι ενα XS400F του '78 (το εχω ακομη και το χαριζω σε οποιον ενδιαφερεται) το οποιο μου ειχε βγαλει ενα σωρο προβληματα, αλλα ειχε κανει 150.000km με 8 + βαλε πτωσεις.....

Ειχα & 3-4 ακομη διαφορετικα μηχανακια αλλα να μην σας κουρασω αλλο....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.....

Περικλη σε καμια περιπτωση δεν ειναι.Για αυτο και τονιζω οτι μερικες ειναι.

KAwasaki ειχα πεντε συναπτα ετη
    GPZ550
    ωσπου πεθανε υστερα απο απειρα βασανιστηρια.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
    Δεν τις ενθυμούμαι τις πτώσεις αν και είχα δει σχεδόν όλους τους αγώνες πέρσυ!!
    Μένω επανεξεταστέος!!

Σε καμιά περιπτώση πάντος ο rossi δεν ειναι απο τους οδηγούς που πέφτουν συχνά!!
    agapite loudovike den ipame oti pefti ka8e tris ke ligo min pezoume me ta logia
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

120.000!!!!!!

Και για 400cc! - Kοιτα μην βαλεις αγγελια πωλησης στο forum γιατι με τοσα χλμ........
    Μπα μάλλον θα το κρατήσω.... το έχω τόσα χρόνια που το έχω αγαπήσει.....

Περικλη σε καμια περιπτωση δεν ειναι.Για αυτο και τονιζω οτι μερικες ειναι.

KAwasaki ειχα πεντε συναπτα ετη
    GPZ550
    ωσπου πεθανε υστερα απο απειρα βασανιστηρια.
    gpz550.... έχω ακούσει πολλές ιστορίες!!!!!

Άντε να μαστε καλά να κάνουμε βόλτες με τα μηχανάκια μας!!!!!!

ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Ωχου παλι τα ιδια.....
    Δηλαδη οσοι παιρνουν honda ειναι θυματα του μαρκετινκ;
    Υπαρχουν και καλυτερες μηχανες σε διαφορετικα επιπεδα,σαφως!
    Αλλα παγκοσμιως σε οποιο αρθρο και να διαβασετε ενα ειναι το σιγουρο....εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,αναμφιβολα.
    Καποια μοντελα της εχουν αποδειξει εμπρακτως πολυ καλη αξιοπιστια.
    Σαφως και ειναι καποια μοντελα της φιλικα στον μεσο οδηγο,μπορει να μην συγκινησουν ενα οδηγο λιγο πιο ψαγμενο αλλα για το μεσο οδηγο ειναι καλα σχολεια.
    Και εγω honda εχω και ξερεις γιατι;
    Γιατι μου αρεσει η ποιοτητα τους,γιατι θελω να βλεπω τη βιδα τσιλικη (ελπιζω να καταλαβαινουμε τι λεω)
    Όχι ρε συ Στάθη!
    Το εντελώς αντίθετο εννοούσα!
    Και εγώ Honda έχω ακριβώς για τους ίδιους λόγους!

Banned Το avatar του/της anco
    Το Kawasaki που έχω έχει κάνει 120000 χλμ και είναι ολοζώντανο.... [/B][/QUOTE] (μαλλον ετυχε , ή το πας κατω απο τις 8 συνεχεια)

Αν και Kawaσοβιος με ενα ZXR 750 H , 1 ZXR 400 H , 2 ΖXR 400 L και ενα Suzuki πλεον GSXR 750 W 93 , μπορο να σας πω πος τα Kawasaki σπανε ολα , παντα με οδηγηση (να του πιεις το αιμα) , τα Suzuki δεν μασανε καθολου οπως και τα Yamaha (ακομα και τα διχρονα της) , Honda παλι δεν εχω ακουσει για προβληματα και αν εχει καποιο μοντελο ειναι μονο γι'αυτο .

Οσο για αν ο Rossi παιφτει (μαλλον χλωμο) , o Max δεν αφηνει τις κακες συνηθιες.

Εννοείται ότι δεν του πίνω το αίμα..... Κανένα μηχανάκι δεν βγάζει τόσα χλμ αν του μαμείς τη μάνα και τον πατέρα συνέχεια.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Ναι έτσι θα λένε...
    Και έτσι είναι...
    Και ξέρεις ποιό είναι το πιό αστείο;
    Ότι πάλι θα χρυσοπουλάνε!
    file mou.. parto xampari...
    ta papakia xrisopoulane...

koita tin pagosmia agora...
    des poliseis r1-rr-gsxr-zx, r6-rr-gsxr-zx
    kai des ti orees teleftees proties pianei i H...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
    file mou.. parto xampari...
    ta papakia xrisopoulane...

koita tin pagosmia agora...
    des poliseis r1-rr-gsxr-zx, r6-rr-gsxr-zx
    kai des ti orees teleftees proties pianei i H...
    Φίλε μου, θα μας τρελλάνεις;
    Θες να μου πεις πως η Honda είναι πρώτη σε πωλήσεις λόγω των παπιών (που χρυσοπουλάνε μόνο στην Ελλάδα αφού βάζεις και το "παγκοσμίως" μέσα!);

Τότε γιατί χρυσοπυλάει στην Ελλάδα (πάνω απ' όλα τα ss την χρονιά που πέρασε) το CBR600RR;

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μoto GP Τσεχιας > Sete πρωτος (??)
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 23:54
  2. MotoGP Aγγλιας - O Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 14:16
  3. MotoGP Assen ο Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:48
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 15:11
  5. πάλι μ@λ@κί@ έκανα!!!