Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 85 από 85

Θέμα: Πανελληνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Άσε που είδα και απο ποια λέσχη είσαι και θυμήθηκα τον Χ.Χ και τις τεράστιες συζητήσεις μας πάνω στο θέμα του οργανομένου μοτοσυκλέτισμου σε κάτι παραλίες κρυφές στη Λευκάδα....
    Εχεις παει με τον Χρηστο στην παραλια μας?
    και εγω που ημουν?
    σιγουρα γνωριζομαστε και δεν καταλαβαμε ποιος ειναι ποιος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΦΩΝΑΚΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ,ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ... ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.....ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..........
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.....
    ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    Ας βρεθουμε στην Πανελληνια να τα πουμε εκει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.....
    ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    Ας βρεθουμε στην Πανελληνια να τα πουμε εκει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ....
    ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΠΑΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝ/ΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ 92..!!

ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΕΝΝΟΩ)

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Δεν ξέρω τι να πω πια....Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε... Τα επιχηρήματά σου είναι κακόμοιρα... ειναί ....Και τι φταίω εγώ....
    Καταλαβαίνεις ότι θες και όχι αυτά που γράφονται....Από κοντά ίσως τα πούμε καλύτερα....
    Αλήθεια,έχεις πάει ποτέ σε συνέλευση τησ ΜΟΤΟΕ??Έχεις ιδία πείρα του τι γίνεται ??
    Always made to mean nothing

Δεν ξέρω τι να πω πια....Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε... Τα επιχηρήματά σου είναι κακόμοιρα... ειναί ....Και τι φταίω εγώ....
    Καταλαβαίνεις ότι θες και όχι αυτά που γράφονται....Από κοντά ίσως τα πούμε καλύτερα....
    Αλήθεια,έχεις πάει ποτέ σε συνέλευση τησ ΜΟΤΟΕ??Έχεις ιδία πείρα του τι γίνεται ??
    --------------------------------------------------------------------------------
    Άσε που είδα και απο ποια λέσχη είσαι και θυμήθηκα τον Χ.Χ και τις τεράστιες συζητήσεις μας πάνω στο θέμα του οργανομένου μοτοσυκλέτισμου σε κάτι παραλίες κρυφές στη Λευκάδα....

--------------------------------------------------------------------------------

και εγω που ημουν?
    Tι δεν καταλαβαινεις δηλαδη?
    πως θες να σου τα εξηγησω? απο αυτο εδω το post δεν καταλαβαινεις? γιατι απο προηγουμενα , μου εχεις απαντησει!!!!

εχω παει σε πολλες συνελευσεις της ΜΟΤΟΕ.
    Και εχω καταλαβει οτι υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να κανουν κατι.
    βλεπω και πραγματα που δεν συμφωνω, αλλα ειμαι εκει για να πω οτι δεν συμφωνω, και να το υποστηριξω

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm

και εγω που ημουν?

Tι δεν καταλαβαινεις δηλαδη?
    πως θες να σου τα εξηγησω? απο αυτο εδω το post δεν καταλαβαινεις? γιατι απο προηγουμενα , μου εχεις απαντησει!!!!

τι να πω και εγω .... ισως να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που δεν μπορουμε να συνενοηθουμε...
    εχω παει σε πολλες συνελευσεις της ΜΟΤΟΕ.
    Και εχω καταλαβει οτι υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να κανουν κατι.

βλεπω και πραγματα που δεν συμφωνω, αλλα ειμαι εκει για να πω οτι δεν συμφωνω, και να το υποστηριξω

Καλά τα λέμε απο κοντά!Θα χαρώ να σε ακούσω.
    Α! Η παραλία είναι η παραλία σκέτο.Δεν είναι ούτε παραλία ΜΑΣ ,ούτε παραλία ΤΟΥΣ ,ούτε παραλία κάποιου.Παραλία σκέτο.

sorry αλλα σε αυτη την παραλια εχω περασει τα 4 καλυτερα καλοκαιρια της ζωης μου. την παραλια μας την εμαθε ο Χρηστος , εκει τους περιμεναμε περυσι το καλοκαιρι και την θεωρω λιγο περισσοτερο δικια μας απο καθε αλλον......
    και εκει θα παει η λεσχη το Σ/Β Κυριακο που κλεινουν χρονο τα παιδια ......

Μπορείς να θεωρείς ότι θέλεις!Αλλά δεν είναι καθόλου περισσότερο δικιά σου επειδή έχεις περάσει καλά εκεί ή λόγω του Χ.Χ!
    Και αύτο ισχύει όχι μόνο για την παραλία αλλά για τα πάντα, είναι στάση ζωής.Φαντάσου κάποιος να την θεωρεί λίγο περισσότερο δικιά του από σένα.....να σε βρει εκεί και να σε πετάξει στη θάλασσα... οκ ακραίο αλλά όλα έτσι ξεκινάνε....
    Αναθεώρησε ή επαναδιατύπωσε(ή μην κάνεις τίποτα από τα δύο και συνέχισε να την θεώρεις λίγο περισσότερο δικιά σου και πες μας και σε ποιόν θα την κληροδοτήσεις)

Μπορείς να θεωρείς ότι θέλεις!Αλλά δεν είναι καθόλου περισσότερο δικιά σου επειδή έχεις περάσει καλά εκεί ή λόγω του Χ.Χ!
    Και αύτο ισχύει όχι μόνο για την παραλία αλλά για τα πάντα, είναι στάση ζωής.Φαντάσου κάποιος να την θεωρεί λίγο περισσότερο δικιά του από σένα.....να σε βρει εκεί και να σε πετάξει στη θάλασσα... οκ ακραίο αλλά όλα έτσι ξεκινάνε....
    Αναθεώρησε ή επαναδιατύπωσε(ή μην κάνεις τίποτα από τα δύο και συνέχισε να την θεώρεις λίγο περισσότερο δικιά σου και πες μας και σε ποιόν θα την κληροδοτήσεις)
    ουτε αυτο καταλαβαινεις πως το λεω ?
    ΟΚ.
    αν θες να εισαι μεσα στους κληροδοτες στειλε μυνημα να σε γραψω και σενα....
    αν ερθεις στην παραλια παντως θα πω στους πορτιερηδες να σε αφησουν να μπεις....

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  3. Επιτελουσ Πανελληνια !
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 14:48
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας