και ρωτάω εγώ τώρα.....πως μπορώ να πάρω και εγώ για το i-mate jasJar μου έκσοδο απο την μηχανή για να παίρνει ρεύμα το GPS?
Πολύ ευχάριστη εξέλιξη αυτή ,με τον yannisdl1000 !
Θα περιμένω και εγώ ΠΜ ...![]()
Για οποιαδήποτε αποροία σχετικά με την διαδικασία, μπορείτε να με ρωτήσετε αφού έχω κάνει ήδη μια φορά αγορά από το συγκεκριμένο site...
Αυτό είναι απλό... βύσμα αναπτήρα με ασφάλεια κατευθείαν στη μπαταρία (radioshack, <$10) και φορτιστής αυτοκινήτου για το PDA (ebay, $5). Το βύσμα μόνιμα κάτω από τη σέλα, ο φορτιστής μπαίνει και κάθεται κάτω από τη σέλα στις βόλτες και τραβάω το καλώδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
και ρωτάω εγώ τώρα.....πως μπορώ να πάρω και εγώ για το i-mate jasJar μου έκσοδο απο την μηχανή για να παίρνει ρεύμα το GPS?
Ευχαριστουμε Γιαννη!Πανω που ειχα απογοητευτει ο αποδημος ελληνισμος εκανε παλι το θαυμα του!![]()
![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Ευχαριστουμε Γιαννη!Πανω που ειχα απογοητευτει ο αποδημος ελληνισμος εκανε παλι το θαυμα του!![]()
![]()
![]()
![]()
Η παραγγελία για τα φισάκια έγινε !![]()
Θα αργήσουν λογικά για να βρουν 12 τέτοια βύσματα αλλά σε 2-3 βδομάδες το πολύ θα τα'χω. Κόστος ανά βύσμα (μαζί με τα εδώ ταχυδρομικά) αλλά χωρίς να βάζω ταχυδρομικά για Ελλάδα, αν χρειαστεί να τα στείλω και δεν τα φέρω μόνος μου, 5.2e , για όποιον κρατάει τα λογιστικά.
Λογικά θα πρέπει να τα πάρουν από τις αποθήκες στην ανατολική ακτή, να πάνε στο Οχάιο που είναι το μαγαζί που παράγγειλα και μετά να έρθουν δυτική ακτή που είμαι εγώ, να μπουν στ'αεροπλάνο για Ελλάδα. Θα μπορείτε να λέτε ότι το φισάκι σας έχει ταξιδέψει τη μισή γη
:rotflmao:
Υποθέτω ακόμα κι αν τα πάρω γρήγορα δεν υπάρχει λόγος να τα στείλω χωρίς να έχουν έρθει τα γκριπ οπότε ας δούμε πότε θα 'ρθουν τα γκριπ και αποφασίζουμε...
Αύριο, μεθαύριο θα έχω τελικό κόστος ταχυδρομικών και υα ενημερώσω για τελικό κόστος....Γιάννη thank you!
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Αύριο, μεθαύριο θα έχω τελικό κόστος ταχυδρομικών και υα ενημερώσω για τελικό κόστος....Γιάννη thank you!
Σας ευχαριστουμε και τους δυο!!!!
Λοιπόν, η απάντηση που πήρα για τα κιλά είναι:
Hello,
thanks for your mail and your interest in our product.
Well this product is available ,the delivery cost will be for 20 kg euro
14,32 and for further each kg Euro 1.28.
We do accept credit card.
Well you can place the order directly on our online shop or you send me a mail back.
With regards i.A.Mrs Paulus
Louis-Team
Ένα μπράβο και από μένα.Λίγοι θα το έκαναν αυτό.Περιμένουμε νέα σου.![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
λογική τιμή ακούγεται...
Λοιπόν....το κόστος έχει ως εξής:
Grips: € 34,95
Βύσμα: € 5,2
μεταφορικά γερμανίας €14,32 (δεν νομίζω να είναι πάνω απο 20 KG)
μεταφορικά αμερικής € ?? (αν δεν τα φέρει ο Γιάννης)
Τελικο κόστος μονάδας: 34,95 + 5,2 + (14,32/12)= €41,34
Πιστεύω οτι η καλύτερη λύση είναι να τα φέρει ο Γιάννης, αφού συμφωνεί και αυτός.....
Οι υπόλοιποι ας συμπληρώσουν τόπο κατοικίας στο παρακάτω για να κανονίσουμε και πως θα τα παραλαβετε απο Ελλάδα (μήπως τα στείλω σε έναν και τα μοιράσει):
1. argy_kap (+1) (Βόλο)
2. toyota
3. miraze
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (ιωάννινα?)
7. necromayhem
8. demolition_man
9. integrale (Αθήνα/Ιωάννινα)
10. scott
12. yiannis-dl1000 (πάτρα?)
1. argy_kap (+1) (Βόλο)
2. toyota (Πειραιάς)
3. miraze
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (ιωάννινα?)
7. necromayhem
8. demolition_man
9. integrale (Αθήνα/Ιωάννινα)
10. scott
12. yiannis-dl1000 (πάτρα?)
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.