Ευχαριστω πολυ!!! Εισαι πολυ κατατοπιστικος!!!
Ευχαριστω πολυ!!! Εισαι πολυ κατατοπιστικος!!!
Καλημέρα.
Νεότερα περί Kristar 125cc: Σε χθεσινό φιλικό «άνοιγμα» με φίλο μου, κάτοχο Yamaha Crypton 115cc 3ετίας με 8.000λμ περίπου η απόδοση του δικού μου ήταν απελπιστική. Μπορεί να φταίει και το ότι αυτός ήταν 85-90Kg ενώ εγώ 105Kg αλλά και πάλι ήταν σχεδόν 20 μέτρα μπροστά πάντα μέχρι και τα 100χλμ όπου σταμάτησε να ανεβάζει χλμ το δικό μου........ψιλο-απογοήτευση......
eixa 4 xronia kazer-115 prin 3 mines pira to modenas kai exo odigisei kai kripton kai innova ... h ali8eia einai oti to kripton einai pio neyriko mixanaki.
to modenas me to kazer einai mia apo ta idia mias kai forane 99% ton idio kinitira 10cc pano einai ligo beltiomeno to modenas.
to inovva den moy aresei ... ayta einai goysta ...
Μετά απο ψάξιμο είπα να μπω και εγώ στον κόσμο των δίκυκλων με το kristar. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχω. Μετά το πάπι και μια ss ελπίζω.....![]()
""---Fz6 Fazer S2--""
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα να έχεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
Μετά απο ψάξιμο είπα να μπω και εγώ στον κόσμο των δίκυκλων με το kristar. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχω. Μετά το πάπι και μια ss ελπίζω.....![]()
![]()
Mετα απο 5 μερες και 410 χιλιομετρα, μονο θετικες εντυπωσεις εχω.
Ταχυτητες μεχρι 75-80, αλλα δεν το ζοριζω ακομα στις επιταγχυνσεις(ειμαι και συνεχεια δικαβαλο) και μου την σπαει καμια φορα σε λεοφωρους με φαναρια μεχρι να ξεκινησει!
Σημερα το πηγα και ....Πεντελη και μονο θετικες εντυπωσεις ειχα απο την οδικη συμπεριφορα!
Ενιωθα οτι μπορω να τα ξυσω ολα, αλλα δεν το εκανα γιατι τα μαρσπιε ειναι σταθερα!
Τα φρενα αψογα, δεν χρειαζεται ποτε να τα πιεσω πολυ, ακομα και με 2 ατομα + αποσκευες, ισα ισα θελει.
Καταναλωση δεν εχω μετρησει, αλλα εχει πεσει απο τα πρωτα χιλιομετρα της ζωης του!
Πραγματικα δεν τριζει τιποτα, ουτε καν η βαλιτσα 35λιτρα που εχω πισω
Σημερα αλλαξα και τα λαστιχα με τα metzeler me22, αλλα θελουν παλι ελεγχο(δυστυχως ζυγοσταθμιση δεν παιζει, δεν χωραει στη τρυπα της ζαντας να περασει ο αξονας.
Οταν κλεινω γκαζι, απο τα 60 στα 40 κουναει το τιμονι αριστερα-δεξια αν το αφησω(ειμαι πολυ ψειρας σε αυτα)
Σε πιο πανω χιλιομετρα ή πιο κατω δεν εχει προβλημα!
Νιωθω λιγο περιεργα γιατι εχω παρατησει πλεον για καθημερινη χρηση το Ζ, και οδηγαω μονο το παπι!![]()
Μα καλά, πρίν ακόμα συμπληρώσεις 1000χλμ, το πάς 80?? Εμένα μου είχαν πεί έως 50-60 τα 1α 500χλμ και μετά 60-70 έως τα 1000χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Mετα απο 5 μερες και 410 χιλιομετρα, μονο θετικες εντυπωσεις εχω.
Ταχυτητες μεχρι 75-80, αλλα δεν το ζοριζω ακομα στις επιταγχυνσεις(ειμαι και συνεχεια δικαβαλο) και μου την σπαει καμια φορα σε λεοφωρους με φαναρια μεχρι να ξεκινησει!
Σημερα το πηγα και ....Πεντελη και μονο θετικες εντυπωσεις ειχα απο την οδικη συμπεριφορα!
Ενιωθα οτι μπορω να τα ξυσω ολα, αλλα δεν το εκανα γιατι τα μαρσπιε ειναι σταθερα!
Τα φρενα αψογα, δεν χρειαζεται ποτε να τα πιεσω πολυ, ακομα και με 2 ατομα + αποσκευες, ισα ισα θελει.
Καταναλωση δεν εχω μετρησει, αλλα εχει πεσει απο τα πρωτα χιλιομετρα της ζωης του!
Πραγματικα δεν τριζει τιποτα, ουτε καν η βαλιτσα 35λιτρα που εχω πισω
Σημερα αλλαξα και τα λαστιχα με τα metzeler me22, αλλα θελουν παλι ελεγχο(δυστυχως ζυγοσταθμιση δεν παιζει, δεν χωραει στη τρυπα της ζαντας να περασει ο αξονας.
Οταν κλεινω γκαζι, απο τα 60 στα 40 κουναει το τιμονι αριστερα-δεξια αν το αφησω(ειμαι πολυ ψειρας σε αυτα)
Σε πιο πανω χιλιομετρα ή πιο κατω δεν εχει προβλημα!
Νιωθω λιγο περιεργα γιατι εχω παρατησει πλεον για καθημερινη χρηση το Ζ, και οδηγαω μονο το παπι!![]()
Πόσο βγάζει τελική το δικό σου χωρίς συνεπιβάτη? Πόσα κιλά είσαι? Τα λάστιχα γιατί τα άλλαξες?
Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του για το στρωσιμο(δεν εννοω εσενα)Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Μα καλά, πρίν ακόμα συμπληρώσεις 1000χλμ, το πάς 80?? Εμένα μου είχαν πεί έως 50-60 τα 1α 500χλμ και μετά 60-70 έως τα 1000χλμ.
Πόσο βγάζει τελική το δικό σου χωρίς συνεπιβάτη? Πόσα κιλά είσαι? Τα λάστιχα γιατί τα άλλαξες?
Απλως δεν θελει σπασιματα.Με σταθερα ανοιγομενο γκαζι και νορμαλ ανεβασμα στροφων θα πανε ολα μια χαρα!
Αυτο που ειπα και πριν, οδηγαμε κανονικα, χωρις να μας βιαζει κανεις.
Δεν σου ειπαν λαθος, απλως εχουν βγει καποιες οδηγιες(του μανιουαλ, με 40χλμ/ω......ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ), για μερικους βλακες(Αμερικανους π.χ.), που ακομα και να το σπασουν, μεχρι 40 θα πανε, οποτε no problem.
Να φανταστεις οτι στο Ζ μου λεει το μανιουαλ μεχρι τα 800χλμ, να το ανεβαζω μεχρι 4000στρ. Με τα κοκκινα στις 12000!!!Μα ειναι σοβαροι? Και ομως για μερικους, καλα γραφουνε!
Φυσικα δεν το εχω τελικιασει ακομα, μεχρι 75χλμ/ω το παω στις ευθειες(και δικαβαλο)
Ειμαι 75 κιλα, αν εχω παει τουαλετα πριν παιζει να εχω χασει 1-1.5 κιλο :rotflmao:
Τα λαστιχα τα αλλαξα, γιατι οπως με συμβουλεψανε, τα λαστιχα που φοραει πανω, ειναι εντελως......λαστιχα(ναυλον).Δεν συμπεριφερονται οπως τα κανονικα, και στην βροχη ειναι πατιναζ(ευτυχως την γλυτωσα την προχθεσινη βροχη και δεν το διαπιστωσα)
![]()
τελικα ομως τι παιζει, μπορει καποιος να μας πει?
σε σχεση με innova/crypton πως παει σε τελικες/επιταχυνσεις?
με εκκινηση κινητηρα και κρατημα ρελαντι εχει κανεις προβλημα τωρα που σφιγγουν τα κρυα?
και κατι άλλο: η ενταση της εμπρος λαμπας "πεφτει" οσο ειναι στο ρελαντι ή ειναι παντα ιδια?
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Το ίδιο έκανα κι εγώ απο την πρώτη μερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Σημερα αλλαξα και τα λαστιχα με τα metzeler me22![]()
Οταν ειναι παγωμένο (έχει γράψει 530 χλμ) το ρελαντί είναι ασταθές με τάσεις σβυσίματος στο ξεκίνημα (πότε το κάνει και πότε όχι) και στις κατηφόρες όταν αφήνεις το γκάζι ψιλομπερδεύει με κανά δύο πολύ ήπια τσαφ-τσούφ.Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
με εκκινηση κινητηρα και κρατημα ρελαντι εχει κανεις προβλημα τωρα που σφιγγουν τα κρυα?
και κατι άλλο: η ενταση της εμπρος λαμπας "πεφτει" οσο ειναι στο ρελαντι ή ειναι παντα ιδια?
Όταν είναι ζεστό τα πράγματα έρχονται σε απόλυτη ισοροπία με το μοτεράκι να δουλέυει εξαιρετικά καλά με μόνο ψεγάδι στο ρελαντί τον ανεπαίσθητο ίσως θόρυβο απο κάποια βαλβίδα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.
Η ένταση της εμπρός λάμπας (την οποία άλαξα με αλογονου ίδιας ισχύος και βελτίωση 30%) στο ρελαντί πέφτει και η φωτεινότητά της έχει σχέσει με τίς στροφές του μοτέρ.
Kαλημέρα.
Πόσο κοστίσανε τα λάστιχα αυτά βρε παιδιά? Αξίζει έτσι??
Η λάμπα πόσο κόστισε και πώς τη ζητάω στα μαγαζιά (Watt κτλ)?
70? τα λαστιχαΑρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Kαλημέρα.
Πόσο κοστίσανε τα λάστιχα αυτά βρε παιδιά? Αξίζει έτσι??
Η λάμπα πόσο κόστισε και πώς τη ζητάω στα μαγαζιά (Watt κτλ)?
Παρέλαβα σήμερα το kristar αλλά όποτε αφήνω το γκάζι σβήνει. Μου είπαν στο μαγαζί πως το κάνει επειδή είναι αρχή και πρέπει να κάψει ενα ντεπόζιτο για να στρώσει. Έκαναν κάτι ρυθμίσεις εκεί και βλέπουμε. Είναι φυσιολογικό ή λέγανε βλακίες;
""---Fz6 Fazer S2--""
Λενε 100% αληθεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
Παρέλαβα σήμερα το kristar αλλά όποτε αφήνω το γκάζι σβήνει. Μου είπαν στο μαγαζί πως το κάνει επειδή είναι αρχή και πρέπει να κάψει ενα ντεπόζιτο για να στρώσει. Έκαναν κάτι ρυθμίσεις εκεί και βλέπουμε. Είναι φυσιολογικό ή λέγανε βλακίες;
Και εμενα ετσι μου εκανε, οποτε μην ανεβασεις ακομα το ρελαντι απο την βιδα στα δεξια του καρμπυρατερ.
Για καμια 200 χιλιομετρα, ζεστανε το καλα πριν ξεκινησεις