Άντε να το δούμε κι απο κοντά!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και μια ακομα![]()
![]()
![]()
Άντε να το δούμε κι απο κοντά!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και μια ακομα![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
πειτε που και ποτε!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Άντε να το δούμε κι απο κοντά!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πειτε που και ποτε!
Πες μου ότι κάνεις πλάκα!![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
τι εξατμίσεις είν τούτες?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να και μια φωτο απο το θεριο.,...![]()
τα οπίσθια του συνοδηγού καίγονται?
Κουκλάρα !!!!!![]()
Τι εξατμίσεις είναι αυτές? Μια φωτό με Leovince που είχα ποστάρει, για να βγούν ψηλά, καταργούσαν τους πίσω μαρσπιέδες.
Είναι ήσυχες, ή πάνε ασορτί με το όνομα του Tuono?
Ασορτί ασορτί....:a07:
οι εξατμισεις ειναι ελληνικες, RACETECH απο τον παπαγιαννη. ο θορυβος παει ασορτι με το tuono! και ειναι και ταπωμενες!!!
οι μαρσπιεδες δεν καταργουνται, εχει γινει κατασκευη με αποστατες, και βγαινουν λιγο πιο εξω, και μαλλον ειναι και πιο βολικοι!
οσο για τη θερμοκρασια, δεν προκαλουν την παραμικρη ενοχληση στον συνεπιβατη! αν κοιταξετε καλυτερα, θα δειτε οτι η κατασκευη δεν εχει καμια σχεση με cbr ή R1. δε βγαινουν μεσα στον κωλο της μηχανης, αλλα κατω απο αυτον και με αρκετο αερα αναμεσα τους.
επειδη ομως σκοπευω να τη παω μακρια τη βαλιτσα με το tuono, μαλλον θα τις πουλησω, για να βαλω ολοσωμη evo......ναι, ναι, αυτη τη φθηνουλα.....γμτ.......
σιγα μη περιμενουμε μεχρι τοτε.......
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ V2!!!!
Μείνε σε επαφή!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σιγα μη περιμενουμε μεχρι τοτε.......
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ V2!!!!![]()
![]()
νομίζω πως δεν θα έχεις side-stand άμα βάλεις την evo. πάντως είναι κομψοτέχνημα η εξάτιμιση, κούκλα με τα κοντά μπουριά. σε βλέπω να τρως κάτι κλήσεις για τον θόρυβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οι εξατμισεις ειναι ελληνικες, RACETECH απο τον παπαγιαννη. ο θορυβος παει ασορτι με το tuono! και ειναι και ταπωμενες!!!
οι μαρσπιεδες δεν καταργουνται, εχει γινει κατασκευη με αποστατες, και βγαινουν λιγο πιο εξω, και μαλλον ειναι και πιο βολικοι!
οσο για τη θερμοκρασια, δεν προκαλουν την παραμικρη ενοχληση στον συνεπιβατη! αν κοιταξετε καλυτερα, θα δειτε οτι η κατασκευη δεν εχει καμια σχεση με cbr ή R1. δε βγαινουν μεσα στον κωλο της μηχανης, αλλα κατω απο αυτον και με αρκετο αερα αναμεσα τους.
επειδη ομως σκοπευω να τη παω μακρια τη βαλιτσα με το tuono, μαλλον θα τις πουλησω, για να βαλω ολοσωμη evo......ναι, ναι, αυτη τη φθηνουλα.....γμτ.......
άμα τις πάρεις θέλω εντυπώσεις και φωτογραφίες!!!!
δεν καταργούνται οι πίσω μαρσπιέδες απλά επειδή βγαίνουν πιο έξω, έτσι ώστε να χωρέσουν οι high-mount Leo Vinci, μερικοί τους βγάζουν για αισθητικούς λόγουςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κουκλάρα !!!!!![]()
Τι εξατμίσεις είναι αυτές? Μια φωτό με Leovince που είχα ποστάρει, για να βγούν ψηλά, καταργούσαν τους πίσω μαρσπιέδες.
Είναι ήσυχες, ή πάνε ασορτί με το όνομα του Tuono?
TNX drade.....Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
δεν καταργούνται οι πίσω μαρσπιέδες απλά επειδή βγαίνουν πιο έξω, έτσι ώστε να χωρέσουν οι high-mount Leo Vinci, μερικοί τους βγάζουν για αισθητικούς λόγους
Αυτο σιγουρα ισχυε περισυ. Στον φετινο (2006) καταλογο αξεσουαρ για τα RSV-R δεν ειδα να γραφει παρατηρηση για το stand, και μου φανηκε οτι σε φωτογραφιες στι site της aprilia, μοτοσυκλετες τις φορουσαν χωρις να εχει αφαιρεθει το stand ... Παντως 100% σιγουρος δεν ειμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
νομίζω πως δεν θα έχεις side-stand άμα βάλεις την evo. πάντως είναι κομψοτέχνημα η εξάτιμιση, κούκλα με τα κοντά μπουριά. σε βλέπω να τρως κάτι κλήσεις για τον θόρυβο...
άμα τις πάρεις θέλω εντυπώσεις και φωτογραφίες!!!!
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
φωτο
sorry επειδη ενδιαφερομαι και γω να αγορασω εξατμισεις για το tuono μου,αυτες μπαινουν απο μεσα και δεν καταργουν τα πατακια τα πισω,οπως π.χ. στον σουπερδουκα και στην φοτο του παλικαριου με τις εξατμισεις του παπαγιανη (racetech).
απο που την βρηκες αυτη την φοτο για πες την σελιδα να τσεκαρω και γω.thanks.