Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Τα Κοκκινα Φαναρια!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Ας περιγράψω πως κινούμαι... ίσως το βρείτε αστείο, δε ξέρω... δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να περιγράψω το πως καβαλάω σε κανέναν.

Αγνοώ παντελώς οποιοδήποτε κανόνα οδικής κυκλοφορίας, όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι, για τον απλούστατο λόγο ότι πολλοί άλλοι δε φροντίζουν να τηρήσουν τους κανόνες. Τήρηση των κανόνων δε μου προσφέρει καμία ασφάλεια παρά μόνο "δίκαιο" όταν ο άλλος, τελίκά, με κοπανήσει, επειδή προσπάθησα να είμαι νόμιμος. Επομένως, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να παρανομήσω προκειμένου να γλυτώσω. Αν επιμείνω στη νόμιμη κίνηση θα με σκοτώσουν.

Φροντίζω πάντα να κινούμαι έτσι που να μεγιστοποιείται η ασφάλειά μου. Αν η κίνησή μου είναι νόμιμη, αυτό είναι καθαρά συμπτωματικό. Είναι αυτονόητο ότι δεν κινούμαι ρισκάροντας.

Δεν περιμένο από κανένα κ.ο.κ. να με κρατήσει ζωντανό. Ο κ.ο.κ. δεν εγγυάται καμία ασφάλεια. Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί καμία ασφάλεια. Καθένας το κουπί του για να σώσει τη ζωή του. Όχι επιθετικά, μα αμυντικά.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ..........................................
    Αγνοώ παντελώς οποιοδήποτε κανόνα οδικής κυκλοφορίας, όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι
    ............................................
    Δεν περιμένο από κανένα κ.ο.κ. να με κρατήσει ζωντανό. Ο κ.ο.κ. δεν εγγυάται καμία ασφάλεια. Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί καμία ασφάλεια. Καθένας το κουπί του για να σώσει τη ζωή του. Όχι επιθετικά, μα αμυντικά.

Εχεις απολυτο δικιο!

Κι εγω τωρα τελευταια κυκλοφορω με δυο 45αρια κρεμασμενα στην ζωνη μου ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εχεις απολυτο δικιο!

Όχι ρε Χρήστο!

Όχι στη ζώνη ρε φίλε! Θα σε δούνε και θα σε πάνε μέσα!

Βάλ'τα κάτω από το γύψο...

Ο πιστοΛέρος!!! :rotflmao: :rotflmao:

Ε,μα το τραβάει ο οργανισμός σας το spam!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Τα Κοκκινα Φαναρια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Ποσα κοκκινα φαναρια διασχιζεται καθημερινα??
    ΚΑΝΕΝΑ και θα σου προτεινα το ιδιο.-
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Ο τροχονόμος: Που πας εσύ? Το κόκκινο δεν το είδες?
    Ο μηχανόβιος: Το κόκκινο το είδα, εσένα δεν είδα!

Προσωπικά δεν παραβιάζω το κόκκινο (αν κι έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν κανα δυο μαμακίτσες).
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

7 xronia papovios kagouras (me yoshimura oxi sebring)agnoousa kapoia kokkina nekra opos les...25 dekemvriou 2004 stis 5 to proi perasa me portokali ena fanari sti thiseos kai davaki kai o agios vasilis mou esteile doro ena PUNTO!!!tora me to cbf POTE KOKKINA kai an mporo kai PORTOKALI.kai mesa stin floria aftis tis apopsis eimai xaroumenos pou mporo akoma kai odigao tin mikri mou olokliros...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Το πορτοκαλί σε προειδοποιεί να σταματήσεις.
    Αντίθετα στην Ελλάδα προειδοποιεί να επιταχύνεις για να προλάβεις το κόκκινο!
    Κι όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Οποιος δεν πρόλαβε, δεν θα ξαναπρολάβει!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εχεις απολυτο δικιο!

Προκειμένου να γλυτώσω και τις ζωές άλλων ανθρώπων, έχω σταματήσει πια να δίνω μεγάλη σημασία σε προτεραιότητες ακόμα και αν είμαι στο αμάξι.

Πλησίαζα σε Τ (από το | ) και επειδή είμαι από δεξιά, έχω προτεραιότητα (ντεν έκω στοπ καρντιά μου). Δεν έχω πολύ καλή ορατότητα οπότε και σταματάω. Τη στιγμή αυτή, περνάει μπροστά μου παπί με έναν νεαρό κρανωμένο και με τη μαμά του (ξέρω γω; ) ξεκράνωτη. Ούτε κοιτάξαν ούτε τίποτα. Από αριστερά. Ειδικά η μαμά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (τον αυτοκτονικό δεν τον είδα)

Οι 2 ζωές τους μου χρωστάνε την συνέχισή τους. Εσύ τώρα, κάνε πλάκα για περίστροφα και δήθεν ότι είμαι "μαλάκας" που κοιτάει την πάρτη του.

Και επειδή έχω όρεξη, μάθε ότι "μαλάκας" είναι αυτός που κοιτάει μόνο τη δική του ευχαρίστηση, γι'αυτό και προτιμά να αυνανίζεται αντί να κάνει σεξ.

(έχω αμυδρά υποψία ότι κάνεις πλάκα, ειρωνευόμενος τα υπερβολικά μέτρα που χρειάζεται να πάρει κάποιος για να αποφεύγει ατυχήματα. Σε αυτήν την περίπτωση... σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνεις, τέλος πάντων )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ................................
    Πλησίαζα σε Τ (από το | ) και επειδή είμαι από δεξιά, έχω προταιρεότητα.
    ...............................

Γραφουμε και λεμε διαφορα, αλλα τον ΚΟΚ δεν τον ξερουμε απ' οτι βλεπω ...

Οταν πλησιαζεις "σε Τ (από το | )" αντρα μου, ΔΕΝ εχεις επ' ουδενι προτεραιοτητα!!!

Τα υπολοιπα τα αντιπαρερχομαι προς το παρον, δεχομενος το "υπο την επιρρεια" ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

26ο άρθρο, παράγραφος 5η:

Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει σε αυτόν που έρχεται από δεξιά. Κατ'εξαίρεση:

α) αυτοκινητόδρομοι, εθνικές οδούς, οδοί ταχείας κυκλ
    β) χωματόδρομο, μονοπάτια, παρόδιο ιδοκτησία, χώρο στάθμευσης κτλ
    γ) αυτοί που ξεκινούν
    δ) τρένα και τροχιοδρομικά

Για πες;

26ο άρθρο, παράγραφος 5η:

Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει σε αυτόν που έρχεται από δεξιά. Κατ'εξαίρεση:

α) αυτοκινητόδρομοι, εθνικές οδούς, οδοί ταχείας κυκλ
    β) χωματόδρομο, μονοπάτια, παρόδιο ιδοκτησία, χώρο στάθμευσης κτλ
    γ) αυτοί που ξεκινούν
    δ) τρένα και τροχιοδρομικά

Για πες;
    Δεν ανοίγουμε καμιά σχολή οδηγών
    Πολύ κόντρα για το τίποτα έχει πέσει
    Αφού όλοι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε σημασία έχει να αποφύγεις την πτώση και ΄τα υπόλοιπα πάνε περίπατο

Όχι για τίποτα άλλο, αλλά το είπε και με bold ότι δεν ξέρω τον κώδικα... μέχρι και στο pda μου τον έχω!

Όχι για τίποτα άλλο, αλλά το είπε και με bold ότι δεν ξέρω τον κώδικα... μέχρι και στο pda μου τον έχω!
    Πάντως αυτοί που με ρίξανε τον Κ.Ο.Κ τον γνώριζαν αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.Εμείς πέφτουμε και τραυματιζόμαστε.Το θέμα είναι να αποφύγεις όλη αυτή την διαδικασία.
    Εγώ μετά από 2 πτώσεις ευτυχώς με ελαφρούς τραυματισμούς εκδορές μελανιές και ένα διάστρεμα, (στο 2ο μάλιστα με εγκατέλειψε αυτός που το προκάλεσε) έμαθα να προσέχω τους γύρω μου και σε κάθε περίπτωση να προσπαθώ να προβλέψω κάθε πιθανή μαλακία που μπορεί να κάνει ο άλλος(πεζός αμάξι μηχανή)...

Σκέψου λοιπόν πόση περισσότερη ζημιά μπορεί να σου κάνει κάποιος που λέει ότι ξέρει τον κοκ, και τον "ακολουθεί".

Φαντάζομαι, στο παράδειγμά μου με το Τ, το παιδί με το παπί θα είχε κάποιες ιδέες για τα Τ όπως ο crs-k.

Νομίζω ότι ο crs-k κάπου μπερδεύτηκε... το ελπίζω δηλαδή, γιατί δε μπορεί άνθρωπος να έχει τέτοιες αυταπάτες για τον ευατό του, και μάλιστα της ηλικίας του! μπρρρ!

Εγώ αυτό που θέλω να σου πώ είναι,πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανένα..!
    Και stop να έχει ο άλλος καλό είναι να κόβεις να είσαι σίγουρος ότι σε έχει δεί και έχει κόψει ταχύτητα και στην τελική παραχωρησέ του εσύ την προταιρεότητα...
    Καλύτερα να πηγαίνεις 5 λεπτά αργότερα στο προορισμό σου παρά 5 λεπτά νωρίτερα και να παίζεις ζαριές την ζωή σου... εγώ πλέον στην Αθήνα πάω σαν γέρος με μοτοποδήλατο... το τελάρο πίσω λείπει από το Χτ

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόκκινα φανάρια και Νόμοι: το περιούσιον
    από monstermind στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 01:18
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά
    από swtos στο forum Προτάσεις & σχόλια