Δεν το είδα, αλλά από ότι έμαθα έχω να πώ τα εξής.
Μπράβο στα παλικάρια που βγήκαν πρώτοι. METAL RULEZZZZZZZZZ!!!!!
τώρα όσο αναφορά το δικό μας, δε μου άρεσε μια η κατάσταση που πήγε η βίσση. έλεος δηλαδή. H eurovision ειναι για νέο αίμα, όχι για παππούδες.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Παιδάκια εγώ έκανα την καλύτερη δουλειά δηλαδής που έπεσα ψόφιος νωρίς και την έχασα και τώρα είμαι για τρελά ξενύχτια, εεε? θα ρθει κανείς να πάμε για καμιά μπύρα....??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Tropea ψαχνω παρεα για tiphoraΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Παιδάκια εγώ έκανα την καλύτερη δουλειά δηλαδής που έπεσα ψόφιος νωρίς και την έχασα και τώρα είμαι για τρελά ξενύχτια, εεε? θα ρθει κανείς να πάμε για καμιά μπύρα....??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τώρα όσο αναφορά το δικό μας, δε μου άρεσε μια η κατάσταση που πήγε η βίσση. έλεος δηλαδή. H eurovision ειναι για νέο αίμα, όχι για παππούδες.
+10000
:a29: :a29: :a29:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+5000Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Τους είχα στοιχηματίσει τους LORDI με απόδοση 25.00 στον ΟΠΑΠ.Αλλά έβαλα μόνο 5?...
Κανονικά θα πρέπει να αλλάξει ριζικά ο χαζοδιαγωνισμός αυτός.Τα τραγούδια να είναι στη γλώσσα της κάθε χώρας,και οι ερμηνευτές-ερμηνεύτριες νέοι με μικρή ή και καθόλου δισκογραφία.Σκεφτείτε την επόμενη χρονιά η Ιρλανδία να κατεβάσει τους U2,η Φινλανδία τους Stratovarius και η Σουηδία τον Malmsteen!!!!Τύφλα να έχει το Doninghton (όχι η πίστα,το φεστιβάλ!!!!)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Κωνσταντίνους,στις Κωνσταντίνες,στις Ελένες...
Tiphora είναι , ή tithora, αυτό στα Πατήσια? ...άργησα λίγο, εεε?έφυγα έκανα μια βόλτα και γύρισα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Tropea ψαχνω παρεα για tiphora
![]()
![]()
![]()
μπραβο, μπραβο.....αυθεντικο μεταλ τραγουδι.....![]()
σοβαρευτειτε ρε παιδια...για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε η καταντια της eurovision....
οσο για τη βαθμολογια........αντικειμενικοτατη!
Γιατι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...
οσο για τη βαθμολογια........αντικειμενικοτατη!![]()
Μια χαρα ακολουθησε τις "επιταγες" της κοινης γνωμης, συμφωνα με τις αποδοσεις του στοιχηματος !!!![]()
Αθανατε ΟΠΑΠ...μεσα σ'ολα !!!![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Ρε συ Gixxer, εσύ που τα γνωρίζεις εκ των έσω, μήπως κάνουν μαγειρέματα οι Άγγλοι bookmakers και παρουσιάζουν τα φαβορί ως outsider;
Το "φαβορί" Βίσση βγήκε 9ο και η Φινλανδία με απόδοση 1/25 βγήκε 1η.
φαβορι η βισση!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
γαματο!
η βισση λεει!
:rotflmao: :rotflmao:
φαβορι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε καλο μας!
(τυχερη ειναι με την 1η δεκαδα (τι βγηκε τελικα; ))
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
9η !Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
(τυχερη ειναι με την 1η δεκαδα (τι βγηκε τελικα; ))
Πραγματικά κι εγώ πιστεύω οτι ήταν το πιο ξεκάρφωτο τραγούδι σε μια Γιουροον που το κάθε της κομμάτι είχε κάτι διαφορετικό να προσφέρει.
Νομίζω πως το κομμάτι της Βίσση ταίριαζε σε Γιουροον της δεκαετίας του '80 άντε του '90 επειδή είμαι καλό κοπέλι.
![]()
Το "We are the winners of Euroon" ήταν όλα τα λεφτά !
![]()
![]()
γενικα, θα πρεπει να εχουμε κατα νου, οτι συμφερον της καθε εταιρειας, ειναι με την καταλληλη πληροφορηση (την παραπληροφορηση δηλαδη), να κατευθυνει το στοιχημα σε συμμετοχες που δεν προκειται να κερδισουν....
ποτε δεν ειχαμε ως στοχο να κερδισουμε τη φετινη eurovision, (ποσες χωρες εχουν κερδισει δυο συνεχομενες χρονιες), απλα χρειαζομασταν μια τρανταχτη συμμετοχη, ενα γνωστο ονομα, ωστε να μην ξεφτιλιστουμε μεσα στη χωρα μας....
γι΄αυτο αλλωστε και δεν πλαισιωσαν τη βισση με μπαλετα και φανταχτερα σκηνικα...ηθελαν η προσοχη του κοσμου να πεσει επανω της.
με αυτα ως δεδομενα, η βισση τα καταφερε μια χαρα νομιζω.....