Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 80 από 80

Θέμα: Γιατί δεν φοράμε κράνος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τους αφορισμους και τις υπερβολες.
    " Δεν καβαλαει κανενας απο πισω χωρις κρανος" ο ενας "ακομα και στο περιπτερο με κρανος" ο αλλος. Κανετε πολυ καλα αλλα μην ειστε απολυτοι.

Χαρης
    Δεν είναι καθόλου υπερβολή.Δυστηχώς φίλε μου συμμαθητής μου πήγε να πάρει σουβλάκια 2 λεπτα από το σπίτι του και δεν γύρισε.Τον χτύπησε αυτοκίνητο που παραβίασε ΣΤΟΠ.Η μηχανή είχε περίπου 40 χλμ/ωρα.Εάν φορούσε το κράνος του θα την γλύτωνε.

Νέο μέλος Το avatar του/της one
    Ευτιχός τα τελευτέα 2-3 χρόνια βλέπω όλο και περισσότερους με κράνος

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    δεν φοανε κρανος οσοι δεν εχουν κατι να προστατευσουν... ...
    το νου σας,.,,,,

καλο δρομο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Δεν είναι καθόλου υπερβολή.Δυστηχώς φίλε μου συμμαθητής μου πήγε να πάρει σουβλάκια 2 λεπτα από το σπίτι του και δεν γύρισε.Τον χτύπησε αυτοκίνητο που παραβίασε ΣΤΟΠ.Η μηχανή είχε περίπου 40 χλμ/ωρα.Εάν φορούσε το κράνος του θα την γλύτωνε.
    Αγαπητε DrIoannis,

απομονωσες ενα κομματι απο αυτα που εγραψα και μαλλον αλλαξε το νοημα τους.

Το ξαναγραφω λοιπον οτι, κατα την προσωπικη μου αποψη παντα,
    το να μην φοραει καποιος κρανος ειναι μια αποφαση που εχει παρει ο ιδιος και εν πασει περιπτωσει αν συμβει καποιο ατυχημα δεν θα περει κανεναν αλλο στο λαιμο του παρα μονον τον εαυτο του.
    Για παραδειγμα αν παραβιασεις ΣΤΟΠ η ΚΟΚΚΙΝΟ, αυτο θα εχει επιπτωσει και σε καποιον αλλο ο ποιος σε τελευταια αναλυσει δεν φταιει σε τιποτα.
    Με αυτη την εννοια λοιπον δεν δινω δεκαρα αν καποιος ειναι τοσο βλακας ωστε να μην φοραει , συνειδητα τουλαχιστον( πχ για να μην χαλασει το μαλλι η για να μπορει να γκομενιζει καλυτερα), κρανος.
    Αυτο που αναφερεις ειναι μια αλλη υποθεση η οποιοα ομως περιλαμβνει και τον τον παραγοντα τυχη. Δηλ. φοραω κρανος σε μονιμη βαση και βγηκα μεχρι το περιπτερο και σκοτωθηκα, ε τοτε τι να πω γ@μω την ατυχια μου.....

Παντως το κρανος, οπως ειπα και σε προηγουμενο Ποστ, το κρανος ειναι απαραιτητο και νομιζο οτι μερα με τη μερα το καλαβαινουν ολο και περισσοτεροι, και βεβαια αυτο ειναι το θετικο της υποθεσης.

Ανοητοι παντως υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα και το οτι δε φορανε κρανος ειναι ενα μερος αυτης της ανοησιας τους μονο.

Ελπιζω να μην σας κουρασα.

Χαρης

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Αγαπητε DrIoannis,
    εν πασει περιπτωσει αν συμβει καποιο ατυχημα δεν θα περει κανεναν αλλο στο λαιμο του παρα μονον τον εαυτο του.

Ελπιζω να μην σας κουρασα.

Χαρης
    Λοιπόν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Το άμα φοράς κράνος φυσικά είναι δικαίωμα σου (αν και επειδή υπάρχει νομοθεσία ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε κράνος οπότε δεν είναι ακριβώς δικαίωμα σου αλλά υπωχρέωση σου. Αλλά ας παραβλέψουμε λιγο την νομοθεσία). Αλλά υπάρχει κάτι που δεν το αναφέραμε. Όντως άμα πάθεις ένα ατύχημα ξεκράνωτος θα σκοτώσεις μόνο τον εαυτό σου (παιδιά αυτό το παράδειγμα με την μύγα στο μάτι και πέφτω πάνω στους πεζούς μου φαίνεται λίγο υπερβολίκο γιατί όπως όλοι ξέρουμε αυτά τα γαμ*** τα έντομα μπαίνουν και μέσα σε κράνη). Αλλά τι γίνεται για αυτούς που αφήνουμε πίσω; Αυτοί είναι που πρέπει να σηκώσουν το βάρος όταν εσύ θα σπάσεις το κεφάλι σου ξεκράνωτος σε ένα ατύχημα. Και καλά εσύ καλώς ή κακώς πάει πέθανες, δεν ένιωσες τίποτα, τέλος. Την μάνα σου και τον πατέρα σου που θα σε χάσουνε άδικα ποιός τους ακούει; Αυτοί τι φταίνε;

Γι αυτό παίδες υπάρχουν και ηθικοί λόγοι που και κράνος πρέπει να φοράμε, και να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να μην τρέχουμε σαν τρελλοί στους δρόμους. Αν δεν νοιάζεστε για τον εαυτό σας τουλάχιστον νοιαστείτε γι αυτούς που θα αφήσετε πίσω.
    2004 R1 red-black

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δεν φοράνε κράνος;
    από Specialized στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2010, 20:40
  2. Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...
    από taurus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2007, 01:36
  3. γιατι δεν φορας κράνος