Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 195

Θέμα: Πως στρίβεις ασφαλέστερα;

στις προσβολές και στα σχετικά ήσουν ανέκαθεν δυνατός

στο διάλογο είναι που χωλαίνεις

σου έγραψα ένα κατεβατό σκεπτικού σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, κι εσύ απαντας με ένα (πανεύκολο) "είσαι άσχετος"

ναι καλά...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    στις προσβολές και στα σχετικά ήσουν ανέκαθεν δυνατός

στο διάλογο είναι που χωλαίνεις

σου έγραψα ένα κατεβατό σκεπτικού σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, κι εσύ απαντας με ένα (πανεύκολο) "είσαι άσχετος"

ναι καλά...
    Ειναι αδύνατο να συνδιαλαγείς με ένα τοίχο.

Σου λέει όλος ο πλανήτης ότι είσαι λάθος κι επιμένεις..

Γινεσαι φαιδρός και κατά βάθος δεν είσαι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χαλαρωσε Νικο παιδι μου τα χαπια σου:rotflmao:

Εγω κοβω τον μπου*** μου συρριζα οτι ο ντεβελεκ το κανει μονο και μονο απο ανια και πληξη.

...παντως ετσι δεν υφισταται διαλογος οταν 10 ατομα λενε οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος και ο αλλος υποστηριζει οτι ο ουρανος δεν εχει καν χρωμα, οποτε δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο.

Ελεος πια.
    Το οτι δεν θελει να συζητησει αλλα να γραψει κατι εντελως διαφορετικο και εξωφρενικο, ειναι ενα κραυγαλεο γεγονος και αυτη ειναι η τακτικη που ακολουθει και σε αλλα φορουμς ο φιλος ντεβελεκ.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Άμα έχει ανία ας κάνει κάτι άλλο....

επειδή τον διαβάζει κόσμος όμως οφείλουμε να ειμαστε σοβαροί...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ελεος πια.
    Το οτι δεν θελει να συζητησει αλλα να γραψει κατι εντελως διαφορετικο και εξωφρενικο, ειναι ενα κραυγαλεο γεγονος και αυτη ειναι η τακτικη που ακολουθει και σε αλλα φορουμς ο φιλος ντεβελεκ.
    έγραψα μια σειρά επιχειρημάτων και λογικής, με χιούμορ και καλή διάθεση, όπως κάνω συνήθως

από τον τσαμπουκά νίκο παρέλαβα... τσαμπουκά, κι από σένα τίποτε ακόμη, επί της ουσίας, μόνο λάσπη

μήπως κι εσύ πιστεύεις πως τα σκ@τά του εκπαιδευτή του CSS μυρίζουν γιασεμί;

μηπως κι εσύ πιστεύεις πως, όταν κανείς γέρνει δεξιά, τότε, ο κόσμος να χαλάσει, το τιμόνι στρίβει αριστερά;

ορίστε, σε ακούω, εσένα που "θέλεις να συζητήσεις"

έγραψα μια σειρά επιχειρημάτων και λογικής, με χιούμορ και καλή διάθεση, όπως κάνω συνήθως

από τον τσαμπουκά νίκο παρέλαβα... τσαμπουκά, κι από σένα τίποτε ακόμη, επί της ουσίας, μόνο λάσπη

μήπως κι εσύ πιστεύεις πως τα σκ@τά του εκπαιδευτή του CSS μυρίζουν γιασεμί;

μηπως κι εσύ πιστεύεις πως, όταν κανείς γέρνει δεξιά, τότε, ο κόσμος να χαλάσει, το τιμόνι στρίβει αριστερά;

ορίστε, σε ακούω, εσένα που "θέλεις να συζητήσεις"
    Ναι whatever...:a12:
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    τι λέτε να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε; ήρθε και το χαλλλλαρό ΣΚ, καλά θα περάσουμε στρίβοντας, μάλιστα αύριο το απόγευμα θα την κάνω για Πεντέλη για μάθημα στον εαυτό μου!

ξεκινώντας ξανατονίζω πως δεν αμφισβητώ την ορθότητα ή την χρησιμότητα του counter steering, απλά δεν το θεωρώ απαραίτητο

εστιάζω λοιπόν στο σημείο όπου ο φίλος μας εδώ "αποδεικνύει" πως χωρίς counter steering, στροφή καπούτ.

γράφει λοιπόν ο σεβαστος δάσκαλος:

If you lean to the right, then your weight will shift to the right, putting weight on and therefore pushing away anything you are holding with your right hand.

This means that when you have been leaning the bike, you've actually been counter-steering it without even realising you've been doing it.

δηλαδή, αφού έχεις ρίξει σώμα προς το μέρος της στροφής, τότε αυτόματα έχεις κάνει counter steering χωρίς να το καταλάβεις, γιατί ρίχνοντας σώμα προς π.χ. τα δεξιά, αυτόματα σπρώχνεις το τιμόνι από δεξιά, δηλαδή στρίβεις προς τα αριστερά, ενώ θές να στρίψεις δεξιά

να με συμπαθάτε αλλά αυτό είναι μια μπούρδα

το ότι ρίχνω σώμα προς τη μια κατεύθυνση σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως σώνει και καλά έχω σπρώξει το τιμόνι από δεξιά, στο χέρι μου είναι να το γυρίσω προς όποια κατεύθυνση θέλω

στο κάτω-κάτω, οι αγωνιζόμενοι αναβάτες αφού κάνουν το counter steering τους στην είσοδο της στροφής μετά συνεχίζουν μέσα στην στροφή με κρεμασμένο το σώμα προς τη μεριά της στροφής, και βέβαια σε όλη αυτή την περίοδο μέχρι την έξοδο της στροφής το τιμόνι βλέπει προς τα μέσα, όχι προς τα έξω!!

άρα το κρεμασμένο σώμα προς τα δεξιά μπορεί κάλιστα να γίνει έχοντας ταυτόχρονα το τιμόνι κι αυτό προς τα δεξιά

για να σας ακούσω!
    Ο άνθρωπος λέει άμα γύρεις προς τα δεξιά, τότε το βάρος σου ΘΑ μετακινηθεί προς τα δεξιά σπρώχνοντας κατά συνέπεια μακριά οτιδήποτε κρατάς με το δεξί σου χέρι.

Προσπαθεί έτσι να εξηγήσει πώς εφαρμόζουν το γυροσκοπικό όσοι οδηγούν χωρίς να το κάνουν συνειδητά.

Εσύ αφού λες διάφορα, πιάνεις και τους αγωνιζόμενους. Τέλος πάντων δεν το κάνουν μόνο οι αγωνιζόμενοι αυτό και το ότι έχουν το σώμα "κρεμασμένο" κατά τη διάρκεια της στροφής δεν σημαίνει ότι κρατάνε το τιμόνι ανάποδα. Είπαμε ότι το γυροσκοπικό είναι για να "εκκινήσει" το πλάγιασμα της μοτοσυκλέτας και διαρκεί όση ώρα η μηχανή αλλάζει κλίση. Μόλις πάρει την τελική κλίση, χαλαρώνουμε τα χέρια αφήνοντας το τιμόνι να επιστρέψει αντίθετα στη θέση που πρέπει να έχει ώστε να εκτελεστεί η τροχιά. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του τιμονιού, πάλι λόγω γυροσκοπικού, σταματάει και η μηχανή να πλαγιάζει.

Εντέλει, επειδή το θέμα μάλλον δεν το έχεις εμπεδώσει, μπορώ να σου εξηγώ με τις ώρες πού κάνεις λάθος συλλογισμό. Είναι στο χέρι σου να δείξεις ότι καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και ότι δεν φέρνεις αντίρρηση για την αντίρρηση.

Τέλος πάντων... οι δυνάμεις του γυροσκοπικού είναι πολύ μεγάλες... μπορεί πολύ εύκολα μέσα σε ένα σύνολο από κινήσεις που κάνεις για να στρίψεις να κάνεις και αυτές χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι και είναι το πιθανότερο όλων ότι κάτι τέτοιο σου συμβαίνει γιατί τα άλλα που λες είναι εντελώς όμως άσχετα!

Και επιτέλους μην έχεις την εντύπωση ότι κάτι έχεις πει και περιμένεις να σου απαντήσουν με επιχειρήματα, γιατί τα μόνα επιχειρήματα σου είναι ότι όποτε θέλεις χρησιμοποιείς γυροσκοπικό και κατά τα άλλα δεν χρειάζεται, αλλά δεν μπορείς να μας πεις και τι ακριβώς κάνεις...

Δηλαδή σαν να λέμε ότι πετάμε το μήλο απ'το μπαλκόνι αλλά άμα θέλουμε θα πέσει κάτω... άμα δεν θέλουμε μπορεί να πάει και προς τα πάνω... κάτι σαν το matrix δηλαδή!
    Θάνος..

ωραία απάντηση το "who gives a fuck"

ας κρίνουν οι υπόλοιποι που τυχόν διαβάζουν ποιός θέλει - αλλά και μπορεί - να συζητήσει ψύχραιμα και χωρίς κραυγές και και ποιός όχι

πάντα πλαγιαστοί να 'μαστε!

(ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια)

ας κρίνουν οι υπόλοιποι που τυχόν διαβάζουν ποιός θέλει - αλλά και μπορεί - να συζητήσει ψύχραιμα και χωρίς κραυγές και και ποιός όχι

Τώρα φίλε μου να σου πω ειλικρινά, ό,τι και να πεις αποκλείεται να με βγάλεις από τη νιρβάνα που βρίσκομαι...

Προσπάθησα να σου απαντήσω ωραία και με πολύ καλή διάθεση... Προφανώς εσύ γενικώς ψάχνεσαι... για διαμάχη, καυγά και παρεξήγηση.

Τελικά εσύ και λουλούδια να σου φέρει κανείς θα τον στείλεις στο διάολο... Είναι μία νοοτροπία και αυτή που τη στιγμή αυτή που σου μιλάω τη βρίσκω επίσης αστεία!

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι πολυξερήδηδες γιατί κατά κανόνα είναι παντελώς άσχετοι και παραμένουν έτσι όλη τους τη ζωή.

Εδώ απλά παίρνουμε αφορμές από τα γραφόμενα ώστε τελικά να πούμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν κάποιους που θέλουν να μάθουν. Προφανώς δεν είσαι ένας απ'αυτούς και αν προσπαθήσεις να το γυρίσεις σε διαμάχη από το πουθενά, θα σβηστούν τα ανάλογα ποστ με συνοπτικές διαδικασίες γιατί εδώ το topic λέει Οδήγηση - Tips & Tricks.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ο άνθρωπος λέει άμα γύρεις προς τα δεξιά, τότε το βάρος σου ΘΑ μετακινηθεί προς τα δεξιά σπρώχνοντας κατά συνέπεια μακριά οτιδήποτε κρατάς με το δεξί σου χέρι.
    ναι, βέβαια, αυτό λέει, εσύ συμφωνείς; όταν γέρνεις δεξιά χάνεις ξαφνικά τον έλεγχο του δεξιού σου χεριού κι αυτό από μόνο του σπρώχνει το τιμόνι;

είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσεις, μιας και οι άλλοι την έκαναν μουρμουρίζοντας γαλλικά

Είπαμε ότι το γυροσκοπικό είναι για να "εκκινήσει" το πλάγιασμα της μοτοσυκλέτας και διαρκεί όση ώρα η μηχανή αλλάζει κλίση. Μόλις πάρει την τελική κλίση, χαλαρώνουμε τα χέρια αφήνοντας το τιμόνι να επιστρέψει αντίθετα στη θέση που πρέπει να έχει ώστε να εκτελεστεί η τροχιά. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του τιμονιού, πάλι λόγω γυροσκοπικού, σταματάει και η μηχανή να πλαγιάζει.
    καμιά αντίρρηση

Και επιτέλους μην έχεις την εντύπωση ότι κάτι έχεις πει και περιμένεις να σου απαντήσουν με επιχειρήματα, γιατί τα μόνα επιχειρήματα σου είναι ότι όποτε θέλεις χρησιμοποιείς γυροσκοπικό και κατά τα άλλα δεν χρειάζεται, αλλά δεν μπορείς να μας πεις και τι ακριβώς κάνεις...
    μα ΕΣΥ ήσουν χθες που με ρώτησες τι κάνω και σου απάντησα!

επιτέλους, συνεννοούμαστε;

:a16:

Οι υπολοιποι ηδη εκριναν πιστεψε με, αλλα οπως και να εχει:a12: και ξανα:a12:
    -..Not Yet!

καλά , εδώ βρισκόμαστε όντως στο matrix!

δεν έχω βρίσει κανέναν, αντίθετα έχω γίνει αποδέκτης διαφόρων "επιθέτων", και βγαίνω και καυγατζής από πάνω!!

και δεν τα σβήνεις όλα, λες να με ενδιαφέρει αν θα μείνουν ή όχι;

καλά , εδώ βρισκόμαστε όντως στο matrix!

δεν έχω βρίσει κανέναν, αντίθετα έχω γίνει αποδέκτης διαφόρων "επιθέτων", και βγαίνω και καυγατζής από πάνω!!

και δεν τα σβήνεις όλα, λες να με ενδιαφέρει αν θα μείνουν ή όχι;
    Ρε συ gdevelek...

...καταρχίν επειδή πραγματικά είμαι στην καλύτερη διάθεση και κάνω προσπάθεια να συζητήσω...

Δεν ξέρω αν το who gives a fuck πήγαινε στην απάντηση που κάθισα τόση ώρα να σου γράψω προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσω, γιατί τότε δεν αλλάζω τίποτα απ'όσα είπα.

Αν όμως πήγαινε σε ποστ αλλωνών, γράψε άκυρο σε όσα είπα αλλά κάνε quote όταν δίνεις τέτοιες απαντήσεις ώστε να συνεννοούμαστε... άνθρωποι είμαστε κι εμείς όχι φακίρηδες...
    Θάνος..

μα το "who gives a fuck" ΔΕΝ το έγραψα εγώ!!!!

θέατρο του παραλόγου έχει γίνει

Νέο μέλος
    Καλησπέρα,

Εκτός του ότι έχω λύσει από τα γέλια έχω και μια απορία.
    Στο επίσημο site του CSS υπάρχει η γνωστή μηχανή όπου έχει ένα έξτρα τιμόνι, βιδωμένο πάνω στην ζελατίνα μιας Kawasaki, το οποίο δεν στρίβει. Σε απλά Ελληνικά, είναι μόνιμα σταθερό
    Επειδή ο Keith είχε βρεθεί αντιμέτωπος με παρόμοιες καταστάσεις, το έφτιαξε για να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ελέφαντας.

gdevelek, προτείνω να πάμε παρέα για να καβαλήσεις την συγκεκριμένη μηχανή. Αν καταφέρεις να πάρεις μια ΑΝΟΙΧΤΗ στροφή χωρίς να πατήσεις έστω και ένα εκατοστό σε κερμπ ή αμμοπαγίδα, τα έξοδα δικά μου.

Αν όμως δεν τα καταφέρεις....

Mind is like parachute. Works better only when it's open

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως στρίβεις ασφαλέστερα;
    από one στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 13:34
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19