Σιγά μωρέ...εκεί κολάς; Μην πας για μπάνιο. Άραξε στην αμμουδιά και πάρε μάτι τις τουρίστριεςΑρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μου τη σπαει που δε μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα με τα ραμματα..
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Σιγά μωρέ...εκεί κολάς; Μην πας για μπάνιο. Άραξε στην αμμουδιά και πάρε μάτι τις τουρίστριεςΑρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
2004 R1 red-black
- που με γραφουνε οι φιλοι μου επειδη ειμαι πιο ομρφος απο αυτους!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- καποιοι κομπλεξικοι τυποι που ψαχνουν να βρουν σε πιο πραγμα (σπιτι, αυτοκινητο, κλπ) ειναι καλυτεροι απο μενα μονο και μονο για να μου την πουν και να νιωσουν καλυτερα με τον μ@λ@κ@ τον εαυτο τους
- οι ζηλοφθονοι
- οσοι το παιζουν καλοι οταν εισαι face to face και οταν βρισκεστε σε μαγαλη παρεα προσπαθουν να σε κανουν σκουπιδι
- οι γκομενες που δεν ξερουν τι σημαινει "περιεχομενο" στον αλλον
- τυποι που ξεχνουν απο που ξεκινησαν και οι "δηθεν"
- που δεν εχω λεφτα (ακομα) να παρω μηχανη "κανονικη" για να μπορω να φυγω μακρια απο την πολη
- οποιοι το παιζουν εξυπνοι και ξερολες ενω ειναι πανασχετοι και δεν εχουν δικια τους αποψη
- αυτοι που ξερουν μονο θεωρια
- οι γλυφτες
- οταν με διακοπτουν ενω μιλαω...
- κι αλλα που δε μου 'ρχονται τωρα
αλλα περισσοτερο μου την σπαει ο εαυτος μου γιατι:
- δεν κανω τιποτα για το καλο μου (ενω ξερω τι χρειαζεται για να πετυχω αυτο που θελω)
- που δεν εριξα μπουνιες σε ατομα που με βγαλαν εκτος εαυτου και μετα γελουσαν με το "κατορθωμα" τους
- πολλες φορες για να κανω κατι πρεπει να φτασω "στο αμην"![]()
ΚΥΡΙΩΣ γιατι:
- αφηνω πραγματα που με ενοχλουν να περνανε "στο ντουκου"
- δεν την λεω σε οποιον επεμβαινει στην ζωη μου (χωρις να ξερει τι θελω) και (για το καλο μου) μου την κανει σκατα
- που δε γραφω ολους τους μ@λ@κες στα @@ μου και τους αφηνω να μου τη σπανε![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Τελικα ειμαι πολυ "μ@λ@κ@ς" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
- που με γραφουνε οι φιλοι μου επειδη ειμαι πιο ομρφος απο αυτους!!!:rotflmao: :rotflmao:
- καποιοι κομπλεξικοι τυποι που ψαχνουν να βρουν σε πιο πραγμα (σπιτι, αυτοκινητο, κλπ) ειναι καλυτεροι απο μενα μονο και μονο για να μου την πουν και να νιωσουν καλυτερα με τον μ@λ@κ@ τον εαυτο τους
- οι ζηλοφθονοι
- οσοι το παιζουν καλοι οταν εισαι face to face και οταν βρισκεστε σε μαγαλη παρεα προσπαθουν να σε κανουν σκουπιδι
- οι γκομενες που δεν ξερουν τι σημαινει "περιεχομενο" στον αλλον
- τυποι που ξεχνουν απο που ξεκινησαν και οι "δηθεν"
- που δεν εχω λεφτα (ακομα) να παρω μηχανη "κανονικη" για να μπορω να φυγω μακρια απο την πολη
- οποιοι το παιζουν εξυπνοι και ξερολες ενω ειναι πανασχετοι και δεν εχουν δικια τους αποψη
- αυτοι που ξερουν μονο θεωρια
- οι γλυφτες
- οταν με διακοπτουν ενω μιλαω...
- κι αλλα που δε μου 'ρχονται τωρα
αλλα περισσοτερο μου την σπαει ο εαυτος μου γιατι:
- δεν κανω τιποτα για το καλο μου (ενω ξερω τι χρειαζεται για να πετυχω αυτο που θελω)
- που δεν εριξα μπουνιες σε ατομα που με βγαλαν εκτος εαυτου και μετα γελουσαν με το "κατορθωμα" τους
- πολλες φορες για να κανω κατι πρεπει να φτασω "στο αμην"![]()
ΚΥΡΙΩΣ γιατι:
- αφηνω πραγματα που με ενοχλουν να περνανε "στο ντουκου"
- δεν την λεω σε οποιον επεμβαινει στην ζωη μου (χωρις να ξερει τι θελω) και (για το καλο μου) μου την κανει σκατα
- που δε γραφω ολους τους μ@λ@κες στα @@ μου και τους αφηνω να μου τη σπανε![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Περισσότερο απ όλα μου τη σπανε οι βρωμιάρηδες (άντρες - γυναίκες) σε θέματα υγιεινής......(οχι τα γλυκά βρωμιάρικα χωματινα παιδιάκια) που σε περίπτωση που αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μεσα συγκοινωνίας και πετύχεις κανεναν βλαστημας την ώρα και τη στιγμή που μπήκες εκεί μεσα.....και αν προλαβεις και είσαι τυχερος να γλυτώσεις τη λυποθυμια κατεβαίνεις και περνεις το επομενο..............
έλεος!!!!!!!!!!!!!
Πάλι καλά να λες. Εδώ (στο Αγγλία) είναι τόσο καραγυφταράδες που τρώνε βρωμερά φαγητά μέσα στα λεωφορεία και το μετρό και μετά πετάνε τα αποφάγια/σκουπίδια στα καθίσματα. Ζώα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Περισσότερο απ όλα μου τη σπανε οι βρωμιάρηδες (άντρες - γυναίκες) σε θέματα υγιεινής......(οχι τα γλυκά βρωμιάρικα χωματινα παιδιάκια) που σε περίπτωση που αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μεσα συγκοινωνίας και πετύχεις κανεναν βλαστημας την ώρα και τη στιγμή που μπήκες εκεί μεσα.....και αν προλαβεις και είσαι τυχερος να γλυτώσεις τη λυποθυμια κατεβαίνεις και περνεις το επομενο..............
έλεος!!!!!!!!!!!!!
![]()
2004 R1 red-black
Τσοπα Τσοπα !!
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι σε παραλια με κατι αρκουδονυχα ολο βρωμα και σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
Δε πλενονται ολο το χειμωνα και ερχονται Ελλαδα να πλυθουνε στη θαλασσα μας !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχουν ρε συ αδιαβροχα τσιροτα 100% !!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
![]()
![]()
![]()
Αλλα ειναι μιας χρησεως ! Μετα θελουν αλλαγη !
![]()
Δε βαριεσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Υπαρχουν ρε συ αδιαβροχα τσιροτα 100% !!
Αλλα ειναι μιας χρησεως ! Μετα θελουν αλλαγη !
![]()
Τη παρασκευη τα βγαζω..
Θα δω και τις νοσοκομες μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Γι αυτο δαρθηκες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Δε βαριεσαι..
Τη παρασκευη τα βγαζω..
Θα δω και τις νοσοκομες μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμ ετσι πες !!
![]()
![]()
![]()
-Μου τη σπάνε οι Άγγλοι που έρχονται με αρκουδόνυχα όλο βρώμα και σαπημένο τυρί στα πόδια τους που δεν πλένονται όλο το χειμώνα κι έρχονται στη Ελλάδα να πλυθούνε στη θάλασσά μας !Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τσοπα Τσοπα !!
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι σε παραλια με κατι αρκουδονυχα ολο βρωμα και σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάκ !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τσοπα Τσοπα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
μ'αρεσεις που εισαι ΑΚΡΩΣ περιγραφικος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι...σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
Πω ρε καργιο**δες πάνω στο μεσημεριανό μου να πούμε να έχω την εικόνα του Εγγλέζου με την γκοργκοντζόλα στην ποδάρα....![]()
![]()
![]()
Τι 'στε σεις να πουμε. Έλεος....
2004 R1 red-black
Μου τη σπαει που δε ξερω τι ειναι η γκοργκοτζολα...
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..