Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εισαι μεγαλη χαμούρα.
ξερεις εσύ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΞΕΡΩ!
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ή ΑΠΛΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?
ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εισαι μεγαλη χαμούρα.
ξερεις εσύ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΞΕΡΩ!
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ή ΑΠΛΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?
ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
protaseis, mias kai eimai freskos apo diakopes sti rodo, kai paizei na pao kai fetos:
1) to dasos me tis petaloudes(konta sti xora): an exeis mazi sou kopela na pate oposdipote, allios na vreis kai na pate, allios mpes me to mixanaki sto dasos na tis diokseis oles, gam@#$#ei ekei gia entouro kai trial.
2)stin lindo , kai ston nao-kastro pou girisane ta kanonia tou navarone kai poles alles tainies
3)OPOS DIPOTE stin paralia ANTONY KOUIN, nai apo ton ithopoio exei parei to onoma, einai TELEIA kai exei poles italides!!!
4)den piga alla akousa gia mia paralia terma notia pou xorizete stin mesi kai ap tin mia meria einai poli irema kai ap tin alli ginete kolasi apo to kima, prepei na ne poli kala..
afta!!!KALA na peraseis, ta leme to septemvri
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
protaseis, mias kai eimai freskos apo diakopes sti rodo, kai paizei na pao kai fetos:
1) to dasos me tis petaloudes(konta sti xora): an exeis mazi sou kopela na pate oposdipote, allios na vreis kai na pate, allios mpes me to mixanaki sto dasos na tis diokseis oles, gam@#$#ei ekei gia entouro kai trial.
2)stin lindo , kai ston nao-kastro pou girisane ta kanonia tou navarone kai poles alles tainies
3)OPOS DIPOTE stin paralia ANTONY KOUIN, nai apo ton ithopoio exei parei to onoma, einai TELEIA kai exei poles italides!!!
4)den piga alla akousa gia mia paralia terma notia pou xorizete stin mesi kai ap tin mia meria einai poli irema kai ap tin alli ginete kolasi apo to kima, prepei na ne poli kala..
afta!!!KALA na peraseis, ta leme to septemvri
Τhanks για τις προτάσεις αλλα...![]()
1) Οι Πεταλούδες δεν είναι τόσο κοντά στη χώρα και δέν μπορείς να μπείς με μοτό εκεί κάτω!Παρκάρεις αναγκαστηκά και περπατας! Υπάρχουν πολύ καλύτερα άλλωστε σημεία για εντούρο, πίστεψέ με!
2) Τα κανόνια του Ναβαρόνε γυρίστηκαν στην Άντονυ Κουίν...και εκεί σαφώς έχω π[άει
3) Λές για το Πρασονήσι. Σαφώς πήγα και μάλιστα πέρασα και απέναντι με τη μοτό! για όποιον ξέρει είναι αρκετή απόσταση, με άμμο και εγώ την πέρασα με το Africa! Oi τουρίστες με τράβαγαν φώτο ακόμα και όταν έφτασα μέχρι το φάρο στο νησί οπού εκείνοι είχαν πάει με τα πόδια! Αξιοθέατο έγινα!![]()
![]()
Δυσκολο σχετικά εγχείρημα αλλά το κατάφερα και είμαι υπερήφανος! :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Φωτό για τοιυ λόγου το αληθές, όταν με το καλό γυρίσω!
Ρε παπάρα κάνε και κανένα μπάνιο στην θάλασσα, σε νησί είσαι. :rotflmao::rotflmao:
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να βάλεις ψηλό "παπά" στο Africa; Ξέρεις, όπως στα 4Χ4![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ρε παπάρα κάνε και κανένα μπάνιο στην θάλασσα, σε νησί είσαι. :rotflmao::rotflmao:
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να βάλεις ψηλό "παπά" στο Africa; Ξέρεις, όπως στα 4Χ4![]()
ενα θα σου πώ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΦΑΚΟ!
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΟΒΟΛΕΑ!
ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ!
Αφού ένας εχτές στην παραλία με σταμάτησε και με ρώτησε αν έχω το καινούριο CD του Κουρκούλη!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑχχχΑαχχχχχΑΑΑααΑΑΑαΧχΧααχχΧχχχΑΧαχΑ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αφού ένας εχτές στην παραλία με σταμάτησε και με ρώτησε αν έχω το καινούριο CD του Κουρκούλη!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μαύρη ζωή που κάνετε εσείς οι μαύροι Χιώτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ενα θα σου πώ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΦΑΚΟ!
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΟΒΟΛΕΑ!
ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Μαύρη ζωή που κάνετε εσείς οι μαύροι Χιώτες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάλιο Χιώτης παρά ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα το ειχες το cd ή εβγαλες την κιθαρα και του το επαιξες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, όπως αρκετοί γνωρίζετε, επέστρεψα άρον-άρον από Ρόδο!
Λεπτομέρειες και ολόκληρος ο μοτοσυκλετιστικός μήνας που πέρασα εκεί (τα υπόλοιπα δεν σας ενδιαφέρουν) με φώτο κτλ από Σεπτέμβριο!
Τώρα ξεκινάω για την άλλη άκρη του χάρτη, τη Ζάκυνθο, πάλι για δουλειά και διακοπές δυστυχώς όμως με το αμάξι λόγω ανωτέρας βίας!![]()
Τελικά αυτό το Dim-any place of Greece, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
Δικαιολογημένα έχετε χάσει τη μπάλα!
ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Τέσπα, πάρτε μια μικρή γεύση από παραλία που επισκεύθηκα (φυσικά μέσω χωματόδρομου και αμμουδιάς) και απλώς κάν'τε λίγη υπομονή....
Τί? Στ' @@δια σας είπατε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!
Με αγάπη,
DimZakin8os
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε 32 μέρες μέσα, 4000 klm, ένα ζευγάρι Τ63, αλυσιδογράναζα και ένα σετ τακάκια στη Ρόδο....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ????
![]()
![]()
4000χλμ
Αυτά είναι !!!
Αν έχεις βγάλει φωτογραφίες, περιμένουμε να τις δημοσιεύσεις και να περιγράψεις κατάλληλα, το φθινόπωρο.
Πάντα όρθιοι