Μια συγκέντρωση στην Εύβοια πχ...
Σε κάμπινγκ....
Το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος...
![]()
![]()
![]()
Μια συγκέντρωση στην Εύβοια πχ...
Σε κάμπινγκ....
Το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος...
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
ΔΥΟ ΖΗΤΑΔΕΣ...........
Πού τόλμησαν καί ήρθαν στήν παραλία τήν Κυριακή τό άπόγευμα.............
τούς λυπήθηκε ή ψυχή μου......
άπό τό κράξιμο πού άκουσαν......!!!!!!!!!!!
Καί ή πλάκα είναι πώς μπορεί καί νά γουστάριζαν.....τά παλικάρια....
Τέτοιο μπινελίκι πού άκουσαν.....χαρά στό κουράγιο τους....!!!!
Τί τόθελαν καί αύτοί όμως.....μές στό στόμα τού λύκου.....!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ........ΠΑΝΤΩΣ.....ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ......!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ..........ΑΡΑΓΕ.......?????
Καί έδώ δέν είναι Άμέρικα......ΑΚΟΜΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μια χαρα ........και κριμα που δεν τους πλακωσαν στο ξυλο ,ευκαιρια ηταν........ναι ,προκαλεσαν με την παρουσια τους .Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΔΥΟ ΖΗΤΑΔΕΣ...........
......
άπό τό κράξιμο πού άκουσαν......!!!!!!!!!!!
....
Τέτοιο μπινελίκι πού άκουσαν.....χαρά στό κουράγιο τους....!!!!
Τί τόθελαν καί αύτοί όμως.....μές στό στόμα τού λύκου.....!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ........ΠΑΝΤΩΣ.....ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ......!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ..........ΑΡΑΓΕ.......?????
Καί έδώ δέν είναι Άμέρικα......ΑΚΟΜΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και απο του χρονου λεω να γινεται και με αντιπαλους ,τους κουτακηδες .............να δουμε και επεισοδια της προκοπης γιατι στα γηπεδα εχουν φλωρεψει.
αυτα ειναι .......μολοτωφ ,πυρσοι ...."μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" .........think aboyt it..........
H ΠΛΑΚΑ..........
ήτανε πώς στήν είσοδο τού χωριού δύο περιπολικά σταματούσαν καί έγραφαν αύτοκίνητα....ΜΟΝΟΝ......ένώ στό χωριό γινόταν τής
πουτάνας.....!!!!!!!!!!!!
Ξέρεις τί είναι νά γίνεται τής ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΛΟ....καί έσύ
νά κάνεις πώς δέ βλέπεις καί νά γράφεις ΤΟΥ-ΤΟΥ..........ή έκδίκηση τού μηχανόβιου.....λέμε...!!!!!!!
ΠΟΣΟ.......... ΝΤΑΛΑΡΑΣ.........ΕΙΣΑΙ.....[Σόρρυ ρέ Γιώργο είμαι καί θαυμαστής σου]
Τέτοια μέρα.....!!!!!!!!!
ΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ........ΖΗΛΟΣ......ήταν αύτός???
Κάποιοι από τα Γιάννενα που μου λέγαν ότι φέτος η Πανελλήνια θα είναι διαφορετική και εμείς θα την κάνουμε καλύτερη που είναι;
Α ρε φίλε απλά λυπάμαι γιατί μερικά παιδιά προσπαθούν να την κάνουν καλύτερη αλλά απλά δεν γίνεται.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......
ρε σεις να ρωτησω κάτι.
γιατι οτι δεν σας αρεσει πρεπει δηλαδη να ειναι κακό και αποκρουστικο.
Δεν μου αρεσει δεν παώ ρε αδερφε.Ολοι ξερουν τι γινεται εκει .
δεν γινετε να πας σε hip hop παρτυ και να θες να ακουσεις Ζαμπέτα.![]()
Οχι το ενα οχι το αλλο ,οχι πολλα ατυχηματα ,οχι εκλασε ο διπλανος μου,οχι ειχε θορυβο,οχι τα παλιοπαιδα κανανε σουζες κτλ.
Αλλωστε 9000 συναδελφοι που πηγανε δεν ητανε ολοι οι μαλακες και αυτοι που δεν πηγανε οι ωραιοι και οι σωστοι .![]()
Και εγω εχω πολλες ενστασεις για την πανελληνια αλλα οταν ξεκιναω να παω ξερω τι θα δω ,και που ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΩ.![]()
ΟΥΦ !!!
Εμενα παντως μου αρεσε...ειδα,εζησα,αισθανθηκα,τραγουδησα (καταπληκτικες συναυλιες).
Σε οποιον δεν αρεσει η πανελληνια καλα κανη και δεν του αρεσει ,και οποιος θελει ασφαλεια ,ησυχια και καθαριοτητα στην μοτοσυκλετιστικη του ζωη υπαρχει και το play station 2 που σου τα προσφερει ολα στο σαλονι του σπιτιου σου.
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
καλημερα.
οτι και να πειτε εχετε δικιο.
απλα να πω οτι κανενας απο την μοτοε δεν ηθελε να γινουν αυτα τα αισχη εξω απο το camping και οποιος ηταν εκει την παρασκευη ισως να ειδε τις προσπαθειες μας να σταματησουν.
τους βαλαμε να φορανε τα τελικα και τις πινακιδες οταν εβγαιναν απο το καμπινγκ , ριξανε τα συρματοπλεγματα και βγαιναν απο κει.
πηγαμε 2- 3 φορες και τους διωξαμε απο τον χωρο εξω απο το καμπινγκ , ξαναμαζευτηκαν. η αστυνομια δεν μπορουσε να κανει τιποτε , δεν γινοταν να γινει καμμια παρεμβαση στο δρομο απο οσα κι αν προτειναμε στην τροχαια και στον αστυνομικο διευθυντη . φοβοταν ολοι να αναλαβουν ευθυνη για παρεμβαση στο δρομο.
εταιρια security που φωναξαμε να εχει μονιμα 30 ατομα εξω απο το χωρο ηρθε ειδε και εφυγε.
απλα να πω οτι ντρεπομαι που δεν καταφεραμε να τους σταματησουμε και οτι δεν ξαναδουλευω στην εκδηλωση αν δεν βρεθει τροπος να μην ερχονται οι καγκουρες.
το αποτελεσμα ειναι μια πανελληνια σε ολα τα αλλα σημεια πολυ καλη με 100 ατομα απο την μοτοε και 150 απο τον Provider της μοτοε να δουλευουν μεχρι και 24 ωρες τη μερα , καταφεραμε να περασουν καλα οι 100 που κανανε τις καγκουριες και οι υπολοιποι 5000 να εχουν παραπονα.
δεν ξερω ποια ειναι η λυση , το θεμα θα συζητηθει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα και αν δεν παρθουν μετρα που 100% θα φτιαξουν την κατασταση δεν θα ξαναστηριξω την εκδηλωση ουτε εγω ουτε και τα 15 ατομα απο την λεσχη μου που δουλευανε φετος.
kalimera k se sena!
lpoipon ego k i parea mou den imaste eggegramenoi se lesxi kai parola auta eimastan parissoteroi apo osous tha mporouse na exei mia mikri lesxi kai simfonoume k emeis 200% me auta pou eipes parapano esi!me mia sointomi sizitisi pou eixa me ton proedro tis motoe kati sizitoun gia apo tou xronou na mpenoun mono lesxes stis panellinies!!
το κρίμα είναι όπως είπαν κ κάποιοι ότι έχει γεμίσει ο τόπος κάγκουρες. Δυστυχώς όλοι αυτοί πηγαίνουν στην πανελλήνια. Υπάρχουν κ καποιοι σοβαροί τύποι που πανε επειδή γουστάρουν τη μοτοσυκλέτα κ όχι για να κάνουν το κομμάτι τους αλλά δε νομίζω ότι γίνονται αντιλληπτοί...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Και θα αλλάξει φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
sizitoun gia apo tou xronou na mpenoun mono lesxes stis panellinies!!
Όταν στην Θάσο είχαν επιτρέψει να βάλουν μηχανήματα μέσα στο camping για να
αλλάζουν γρήγορα τα "καμένα" λάστιχα.
Φταις εσύ που δεν είσαι σε λέσχη για τις ασχήμιες που γίνονται εκεί ??
Υ.Γ. (Από το 1983 μέχρι και το 2002 μόνο σε 4 συγκεντρώσεις ΔΕΝ είχα πάει)
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAMPING ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ.
6 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΡΙΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ EVENT ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΩΡΟ( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ.
Καλά είμαστε σοβαροί? Την εύθηνη για τους νεκρούς ποιος την παίρνει? Τόσο άσχετος είναι ο τοπικός διευθυντής της τροχαίας??? ...Απίστευτο. Εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχει παντού τροχαία. Θα με χαλούσε ποιο πολύ να πέσει ένας κάγκουρας πάνω μου με 1000. Πιστεύω ότι η διοργανώτρια αρχή πρέπει να απαιτεί κάτι τέτοιο και όχι να κάνει πίσω σε μια άρνηση της τοπικής αστυνομίας. Το έκανε?η αστυνομια δεν μπορουσε να κανει τιποτε , δεν γινοταν να γινει καμμια παρεμβαση στο δρομο απο οσα κι αν προτειναμε στην τροχαια και στον αστυνομικο διευθυντη . φοβοταν ολοι να αναλαβουν ευθυνη για παρεμβαση στο δρομο.
Υ.Γ.: Που καταντήσαμε να παρακαλάμε να μας αστυνομεύσουνε!!!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Υ.Γ.: Που καταντήσαμε να παρακαλάμε να μας αστυνομεύσουνε!!!
+ 1000
simfono me olous sas paidiaΑρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
kalimera k se sena!
lpoipon ego k i parea mou den imaste eggegramenoi se lesxi kai parola auta eimastan parissoteroi apo osous tha mporouse na exei mia mikri lesxi kai simfonoume k emeis 200% me auta pou eipes parapano esi!me mia sointomi sizitisi pou eixa me ton proedro tis motoe kati sizitoun gia apo tou xronou na mpenoun mono lesxes stis panellinies!!
treis meres to teltefteo pragma pou akouga prin koimitho itan koftes apo monokilindra kai to proto pragma molis ksipnousa to proi itan pali to idio
apo opou pernousa oloi mou legane fato ligo pos to pas etsi
:hypnotize
sto mono pou diafono einai to oti na mpenoun mono lesxes
ego prosopika den exo brei akoma lesxi na me ekfrazei re paidia
den aniko pouthena
goustaro ton motosikletismo kai ton stirizo
alla oxi na min me afisoun kai na labo meros tou xronou
Συγνώμη,
αλλά αυτό το "6 νεκροί και 80 τραυματίες" είναι επιβεβαιωμένο ? :hypnotize![]()
![]()
Περισσότερο σαν μαζική σφαγή μου ακούγεται παρά σαν συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών....:a011:
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan