Είσαι ΚΑΚΟΣ άνθρωπος ρε Σπύρο ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
....![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι ΚΑΚΟΣ άνθρωπος ρε Σπύρο ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
....![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πάλι καλά που δε σε άκουσα να ορκίζεσαι ρε ΣπύροΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
(εκτος απο το συμπλεκτη τον magura Που είναι ελλατωματικός σιγουρα και σε όσα έχει αλλαχτει ΔΕΝ εχει ξαναχαλάσει..)
![]()
Και γαμω...Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Αυτο το εργαλειο πρεπει να ειναι πολυ καλο,
ειδα ενα χτες στην νεα ιωνια με παντοφλιτσα,
κοντομανικακι, και κρανακι jet να βολταρει,
αλλα επειδη ειναι πολυ γρηγορο δεν προλαβα
να του πω ποσο σουπερ ντουπερ ειναι το
εργαλειο του......
Εχει και τις λασπες ετοιμες στις μποτες και στα πλαινα πλαστικα για να μην υπαρχουν δικαιολογιες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε τον χιουμορίστα τον Ζώρζ ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και γαμω...
Εχει και τις λασπες ετοιμες στις μποτες και στα πλαινα πλαστικα για να μην υπαρχουν δικαιολογιες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και γαμω...
Ρε Γιωργη, ειναι κριμα, και τιποτα περισσοτερο, αμα εχεις τα λεφτα, μπραβο σου καλα να κανεις, να το παρεις και να πηγαινεις για τσιγαρα....... παρε ενα 1200 και εσυ, αλλα συγνωμη εχει γεμισει η αθηνα απο δαυτα...
Ειχε πει μια προταση ο Bad boy.....ελπιζω να μην τα δω σε καφετεριες αραγμενα.....
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
στε κακοι ανθρωποι λέμε...
ολα τα σσ που βλεπω εγω καθε μερα ...ειναι μολις εχουνε βγει απο τις πιστες και τα πιτ??
η φορανε μηπως τα δερματα και τις ξυστρες τους??
εγω μπορει να έχω λεφτα και να παρω ενα τετοιο για να παγένω να πέρνω τυροπιτες το πρωι για το καφε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στε κακοι ανθρωποι λέμε...
ολα τα σσ που βλεπω εγω καθε μερα ...ειναι μολις εχουνε βγει απο τις πιστες και τα πιτ??
η φορανε μηπως τα δερματα και τις ξυστρες τους??
εγω μπορει να έχω λεφτα και να παρω ενα τετοιο για να παγένω να πέρνω τυροπιτες το πρωι για το καφε...
Τουλαχιστον θα εχεις ζεστες τυροπιτες.....
οσο για τα ss................
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Οταν το εγραφα γελαγα παντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε τον χιουμορίστα τον Ζώρζ ...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ρε Γιωργη, ειναι κριμα, και τιποτα περισσοτερο, αμα εχεις τα λεφτα, μπραβο σου καλα να κανεις, να το παρεις και να πηγαινεις για τσιγαρα....... παρε ενα 1200 και εσυ, αλλα συγνωμη εχει γεμισει η αθηνα απο δαυτα...
Ειχε πει μια προταση ο Bad boy.....ελπιζω να μην τα δω σε καφετεριες αραγμενα.....
ρε συ η παραθεση πηγαινε για την φωτο....
ουτε λιγο χουμουρ δεν μπορουμε να κανουμε πια...
-..Not Yet!
Το περτικαλί τελικά δεν είανι ωραίοΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
....![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...για ON/OFF μηχανακι και παντου,σε δρομο χωμα,ποταμια κλπ,
δεν αξιζει κι ενα μοτερακι καθε τοσο;;;
εξαλλου τρια χρονακια εγγυηση εχει,δε πληρωνεις και τιποτε,μονο υπομονη να κυκλ/ρεις με το μετρο μεχρι να στο φτιαξουν!
Αστιευομαι βεβαια,το μηχανακι μετα τις 6000rpm λειτουργει σαν ηλεκτρικη σκουπα:κανει ενα φςςςςς και σου καθαριζει το μυαλο απο τυχον προβληματα!
Το μονο ¨προβλημα¨αν μπορει να το πει κανεις ειναι πως νιωθεις λιγο πιο νωρις το καυσωνα κατω απο τα ποδια σου(το βεντιλατερ ανοιγει στους 95°,σε ενα φαναρι δηλαδη,καλο,απλως προσδοκεις να ερθει γρηγορα ο χειμωνας...
...cause the place seems still alive...
εισαι καποιος απο αυτους???