Καλά, καλά......
θα πάρω ένα 990 Adv S![]()
Καλά, καλά......
θα πάρω ένα 990 Adv S![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Νομίζω ότι έχει μεταλλικό ρεζερβουάρ, γνωρίζεις?
Πάντως το WR250F είναι μάλλον καλύτερη λύση....
![]()
You BETA believe...
dirtbird
Και το drz s το ιδιο !!!Νομίζω ότι έχει μεταλλικό ρεζερβουάρ, γνωρίζεις?Το Ε αποριπτεται αφου δεν βγαζει νουμερο !!!
![]()
![]()
![]()
Nik0s
Η καλλυτερη επιλογη !!!θα πάρω ένα 990 Adv S![]()
Χαρηκα που βοηθησαμε !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρα από τα αστεία πάντως, έτσι όπως την βλέπω τη δουλειά, θα πήγαινα ή για το DR ή για EXC μεταξύ 300 - 400...
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
A...Και που εισαι... Για τρελι ραιντ θα πρεπει να υπολογισεις και τον σωστο εξοπλισμο !!!![]()
Αρα το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολη στο κοστος ειναι... Το μηχανακι !!!
![]()
![]()
![]()
το διπλανό Τab στο Firefox λέει Touratech πάνω πάνω....![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
γιατι παιδευεις τον κοσμο αδικα ρε παλιοχαρακτηρα??????![]()
Nik0sΔεν ξερω !!το διπλανό Τab στο Firefox λέει Touratech πάνω πάνω....![]()
![]()
![]()
Αυτο που ξερω ειναι τι κλαμα θα ριξει ο ιδιοκτητης του σε περιπτωση καπακιου !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γιατι παιδευεις τον κοσμο αδικα ρε παλιοχαρακτηρα??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Προσωπική μου άποψη: πάρε τετράχρονο, πάρε ΚΤΜ. Από το 2001 και μετά έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα (κινητήρα). Και δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα προαναφερθέντα "μηχανάκια" (DR, TT, XT κλπ). Και σε ποιότητα κατασκευής, και σε "περιφερειακά", και σε οδηγική συμπεριφορά.
Το καλύτερο είναι το EXC, και ειδικά το 400. Για πολλούς έχει την κατάλληλη "δύναμη" για να μάθεις και να μην σου λείψει παράλληλα και το γκάζι. Άντε να πας μέχρι και το 450, αλλά σε καμία περίπτωση το 520 αφού θα δυσκολευτείς να το "δαμάσεις".
Εγώ με το δικό μου μία φορά πήγα όλη κι όλη enduro-βολτα και πραγματικά δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Κι ας είμαι και αρχάριος στο χώμα. Τα έκανε όλα μόνο του!
![]()
![]()
![]()
Orange blood runs in my veins...
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
Προσωπική μου άποψη: πάρε τετράχρονο, πάρε ΚΤΜ.
Τα έκανε όλα μόνο του!
![]()
![]()
![]()
Αυτα ειναι!!!![]()
Κι εγω που το παω οποτε μπορω ουτε τη σκηνη δεν μου στηνει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αφου θες να ασχοληθεις με trail ride αγωνες καλο θα ηταν πριν αρχισεις να ξοδευεις χρηματα δεξια και αριστερα να κανεις 3 απλα πραγματα.
1)Καλο θα ηταν να λαβεις μερος σε εναν. Απο οσο θυμαμαι εχεις χωματινα λαστιχα για την μηχανη σου, φορεσε τα και πηγαινε σε εναν αγωνα. Να δεις πρωτα απο ολα τι ζηταει ο αγωνας και τι προτεραιοτητες και απιατησεις εχεις εσυ απο την μηχανη σου. Δεν ειναι αναγκη να τερματισεις.
Θα δεις, επισης, απο μεσα ορισμενα πραγματα.
2)Τι εχουν οι υπολοιποι, ποια μηχανακια προτιμουν και γιατι, 2Τ , 4Τ, ποσα κυβικα, τι φορανε, πως τα δουλευουν στο χωμα, εχουν ολοι τον σουπερ εξοπλισμο;
3)Απο αυτα που θα δεις ορισμενα δεν θα σου κανουν , αλλα θα τα βλεπεις και θα λες "πως δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο", εκει καπου θα εχεις ψιλοβρει ποιο μηχανακι σου κανει, αλλα αν θες να ασχοληθες πιο σοβαρα εχεις να σκεφτει; τα εξοδα στο συνολο. Δλδ οχι μονο το μηχανακι αλλα και τις αβαριες του καθως και μερικα πραγματακια τα οποια θα χρειαστεις για αν μην σου γινει ο αγωνας κολαση. Ολα αυτα δεν ειναι αναγκη να τα παρεις με την μια και μερικα δεν ειναι αναγκη καν. Το Garmin 60C που εχει το ΚΤΜ στην φωτο πχ μπορει να κανει 560ευρω και αλλα 100 η βαση του αλλα πρακτικα δεν σου χρειαζεται. Δεν ειναι αναγκη να παρεις ηλεκτρικο roadbook της Touratch ουτε αναγκαστικα το ΙΜΟ100 για να πεις οτι θα κατεβεις σε αγωνα. Ο GhostDog και εγω βγαλαμε αγωνα (οσο μας αφησαν) μονο με το κοντερ της μηχανης μας και το ροουντ μοιυκ σε μπλοκακι.
Το θεμα σου ειναι να παρεις αυτο που κρινεις οτι σου χριεαζεται και ικανοποιει την ανακγη και τις προτεραιοτητες που θες εσυ. Το τι θα μπορουσε να ειναι καλο ειναι υποθετικη συζητηση. Βαλε κατω πρωτα ποσα θες να ξοδεψεις, πηγαινε σε κανα αγωνα να δεις πως ειναι, (μπορει να χανεσαι ρε ανθρωπε ολη την ωρα και να βριζεις την ωρα και την στιγμη) και μετα κοιτα για μηχανη και ιστοριες.
και γω ειμαι της αποψης να δεις και κανενα ΚΤΜ 520..
φιλικο μηχανακι,οτι πρεπει για εισαγωγη στο χωμα..
ασε που μετα θα ξυνεις και τα γονατα σου ορθιος,τερμα τα σκυψιματα για να τα φτασεις!!![]()
![]()
![]()
για να ακουσουμε και αλλες ωραιες ιδες..![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Παλι καλα που σου ειπα να δεις το τοπικ εσενα.....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com