Περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση...
perastika.....einai duskolo na eisai se tetoia katastash kalokairiatika (mou exei tuxei treis fores apo diaforetika problhmata ugeias)...
upomonh...kai 8a eisai suntoma kabala sto Z me ekeino to hli8io xamogelo pou krubetai pisw apo to kranos...
![]()
![]()
![]()
![]()
σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ και μαλλον η θετικη ενεργεια απο τις ευχες σας επιασε γιατι δε ποναω τοοοοσο πολυ...
και ευχαριστω τον κολλητο μου τον Γιωργο τον trooper που με βοηθησε με γιατρους και διαφορα αλλα
και τον Γιωργο μου τον idi που με ανεχετε εδω και μερες φερε μου αυτο φερε μου εκεινο κανε αυτο σηκωσε με κλπ κλπ![]()
![]()
οι πατεριτσες ειναι δυσκολες μου εχουν βγει να χερια
στους αλλους θα λεμε οτι εξυνα γονατο με 1000ρι και πατησα ενα φιδι και γλυστρισα οκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
και φορατε μποτες....![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
δε παθαίνει τίποτα ο γιώργος... αντέχει αυτός, είναι παλικάρι....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
και τον Γιωργο μου τον idi που με ανεχετε εδω και μερες φερε μου αυτο φερε μου εκεινο κανε αυτο σηκωσε με κλπ κλπ![]()
![]()
(μόλις γίνεις καλά έχεις να φας τρέξιμο...)
να μη κάνεις σούζες, πλαγιάσματα και έντο με τις πατερίτσες... δεν έχουν καλά κρατήματα αυτές ... πάρε πατερίτσες χόντα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
οι πατεριτσες ειναι δυσκολες μου εχουν βγει να χερια![]()
![]()
ναι, και αφού το πάτησες είπες να το πουλήσεις κιόλας....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
στους αλλους θα λεμε οτι εξυνα γονατο με 1000ρι και πατησα ενα φιδι και γλυστρισα οκ?![]()
η φιδέμπορααααααααααααςςς....![]()
![]()
![]()
![]()
καουμπόικες? με δέρμα φίδι?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
και φορατε μποτες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικα!!
Οι πατεριτσες ειναι οντως πολυ παλουκι!Καλα πας ως το σουβλατζιδικο που ειναι στα 100 μετρα πως γυρνας ομως;-εχουν απεργια και τα ταξι γμτ...
Περαστικά σου Εύηκαι πάνω στο Ζούπερ μηχανάκι το συντομότερο δυνατόν
![]()
![]()
.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Κρίμα καλοκαιριάτικα..
Περαστικά σου..
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε μη σου ζωγραφίσει κανα δικέφαλο πουλί πάνω στο γύψο..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
perastika - grhgorh anarwsh kai grhgorh epanodo
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ!
Z...ee you later!
...EVI z750-(γου)μαν !!!![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Περαστικά σου Ευη. γρήγορη ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο!!!
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
pali tarzanies ekanes???
Perastika![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Περαστικά Ευη![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ και μαλλον η θετικη ενεργεια απο τις ευχες σας επιασε γιατι δε ποναω τοοοοσο πολυ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ευη ΤΩΡΑ σε ΕΧΩ ΛΕΜΕ...με το vstrom ,και ομως ΣΕ ΕΧΩ ..
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: