Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 161

Θέμα: ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΑΥΡΟΥ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εντάξει εγώ δεν θα είμαι τόσο επιθετικός...

Μάλιστα θα πω , οτι στο 1-0 του Ρίμπο απέναντι στην Λίβερπουλ ,ήθελα να περάσει ο Γαύρος.
    Αλλά είπαμε. Είναι ομάδα που τα χάνει όταν κερδίζει. Μόνο εκείνο το 6-2 του έχει μείνει απέναντι στην Μπάγερν και μετά απο την Ευρώπη έπεσαν οι σφαλιάρες απανωτές, γιατί δεν σεβάστηκε την αντίπαλο του , όπως έπρεπε...και πέφτει και η 7αρα και δένει το γλυκό.

Για τον ΠΑΟ και την Βαρκελώνη , όταν ο Βαζέχα έχασε το σούτ που πέρασε 10 πόντους απο το δεξί δοκάρι , έφαγε κλωτσιά ο καναπές. Και εγώ είμαι ΑΕΚ όπως είπαμε. Αλλά όταν παίζει Ελληνική ομάδα έξω , αυτούς υποστηρίζω.

Η πλάκα είναι όμως, οτι οι γάυροι , έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο johny walker keep walking , που πραγματικά, σου δίνουν την αίσθηση οτι παρακολουθείς "στημένο" έργο , ακριβώς όπως εκείνα της παράγκας που είχε στηθεί , κυρίως εξόφθαλμα στα πρώτα 2-3 χρόνια που πήρε πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ κύριοι για το μέγεθος της (μην κρυβόμαστε , δεν είμαστε υπερομάδα, απο τις μικρές της Ευρώπης είμαστε) κατάφερε πολλά στην Ευρώπη , απέναντι σε πολλά μεγαθήρια. Ειδικά στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 90.

Μην ξεχνάτε την διαφήμιση που είχε βγεί το 1996 , που καλούσε τους πάντες , να δούν την ΑΕΚ "ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!" .. Και όντως , είχε απο όλες τις ομάδες, μέσα στο γήπεδο κάθε φορά που έπαιζε Ευρώπη.

Πάντως για εμένα το έχω πεί. Αν κάποια ομάδα , πέρα της δικής μου , παίξει μπάλα με ΑΡΧ...ΙΑ, σίγουρα θα πάω να την δώ , ανεξάρτητα οπαδικών προτιμήσεων.
    Ακριβώς το ίδιο κάνω και στο άθλημα που μου αρέσει περισσότερο άλλωστε, πόσο μάλλον φέτος , που μυρίζει ΝΒΑ και μάχες φοβερές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ..........

Νά φέρεις τή Μπάγερν γιά παράδειγμα φίλε μου....??????
    Καί ποιός δέν τήν έστειλε αύτή τή Μπάγερν....!!!!!!!
    Έμείς χωρίς όμάδα δέν τούς στείλαμε ..????
    Χ στή Γερμανία καί δέν τούς άποκλείσαμε έδώ τά χρόνια πού σερνόμασταν...????
    Τί νά θυμηθώ τούς Έβραίους πού τούς ξέσκισαν έδώ μέσα.????????????
    Καί έμείς ή κωλομάδα τούς ρίξαμε 10 γκόλ μέσα έξω....????
    Χθεσινά δέν είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ..??????
    Άμα ΔΕ ΘΕΛΕΙ .....νά δεί κάποιος.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ....!!!!!
    Ο ΓΡΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ....!!!!!!!!!
    Όταν είσαι ΔΕΚΑ χρόνια πρωταθλητής καί τό μόνο πού έχεις νά έπιδείξεις είναι μία νίκη μέ τή Λίβερπουλ........πού ξέρουμε πόσο άσταθής είναι,έδώ πέρσι έχανε άπό τίς άνατολικές κωλοπετινίτσες....παρά λίγο νά μείνει έξω στά προκριματικά.....
    Καί μία νύχτα πρίν 6-7 χρόνια πού φύσσαγε πολύ...!!!!!!!!!!
    Ε ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αίώνιε τιτλούχε...!!!!!!

????
    θα μας τρελάνεις τελείως?

δηλ το ότι εσύ εν βγαίνεις ευρώπη φταίει ο ολυμπιακός?
    τοοτι εσύ δεν έχεις κάνει τπτ στην ευρώπη και θυμάσαι μια περίπτωση απο την εποχή του χαλκού φαίει ο ολυμπιακός?
    το ότι φέτος μάζεψες 9 μπαλάκια φταίει ο ολυμπιακός?(ουπ σόρρυ εδώ ο ολυμπιακός φταίει)

όχι στον τελι΄κο της χούντας δεν πατούσα καν γη,ούτε στον αέρα δεν ήμουν.ήρθα λίγα χρόνια μετα.

το ότι όλη η ελλάδα είναι εναντίον τπυ ολυμπιακού δεν είναι κάτι καινούργιο.ανέκαθεν
    αλλά όπως πάντα όλοι κυνυγάν τους καλύτερους.

ύστερα το ότι βγήκε μια διαφήμιση δεν μου λέει κάτι.το ίδιομπορεί να βγάλει ο οποιοσδηποτε.
    και εγώ ακόμα (λέμε τωρα) αν είχα τα τρελά λεφτά θα έβαζα και θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΓΟΥΣΤΑΡΩ:::::!!!! ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!

αν είχα τα τρελά λεφτά θα έβαζα και θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
    Δεν διαφωνώ .. με την διαφορά όμως οτι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο , απο εφημερίδες , ακόμα και απο οπαδούς των άλλων ομάδων υπήρχε η παραδοχή οτι η ΑΕΚ , έπαιζε το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο για εκείνο το χρονικό σημείο.

Επειδή όμως δεν μου αρέσει να μένω στα 10 χρόνια πριν.

Να σου θυμίσω τελικό κυπέλου πρόπερσυ , που μέχρι και τον νεροκουβαλητή αποβάλατε , για να μας κερδίσετε; Αλλά ακόμα και τότε αν δεν βάζαμε εμείς το αυτό-goal , ακόμα θα παίζαμε;

ή μήπως το σύνολο των πέναλτυ που πήρατε εκείνη την χρονιά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους;

Καλύτεροι;.. αν κάποιος είναι καλύτερος , πετάει απο 2-3 μπαλάκια στον καθένα και το τελειώνει εκεί.. δεν περιμένει την ΑΕΚ να χάσει απο τον Ιωνικό για να πάρει θέση πρωταθλητή απο μια ομάδα με νιάνιαρα.
    Για πέρισυ, το έχω πεί πολλές φορές.. ίσως το μόνο πρωτάθλημα που ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ο κόκκινος , απέναντι σε όλους , μοιράζοντας 3μπαλα. Αλλά μέχρι εκεί.

Μην ακούω για καλύτερους, γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια..

Για να μην μιλήσω για παιχνίδια που παίζατε με 12 (το κοράκι μέσα, και κυρίως ο side-referee) που οι άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν την σέντρα ή τι ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής λόγω ανύπαρκτων offside.
    Η για την βραδυνή παράσταση του Β ημιχρόνου απο Κύπριους , κάθε φορά που φύσαγε στην αντίπαλη περιοχή , και το μακροβούτι με γκριμάτσες , σαν τις μάσκες απο αρχαία τραγωδία για να δοθεί πέναλτυ.
    Μάλιστα σε μια σκηνή μαζί μας , ενώ πέφτει ο Οκκάς , όλοι γυρίσαμε και ψάχναμε τον ακροβολιστή στην εξέδρα, γιατί μόνο έτσι θα έπεφτε εκεί!!!! :rotflmao:

Το είπα και το ξαναλέω..

Αν τραβήξει ο Ρίμπο και φέτος , θα παίξετε μπάλα... αλλιώς, ετοιμαστείτε για λαχτάρες ακόμα και απο την Κέρκυρα ή τον Άρη που σας το φυλάει.

Iriniaa...

άσε με ρε φίλε! άσε με να τους τα χώσω , που ακόμα ονειρεύονται κούπες, ενώ ομάδες όπως η Chelsea , Real , Milan κτλ. ακόμα την κυνηγούν με τριπλάσιο ή και δεκαπλάσιο badget και με κάποιο όνομα στην Ευρώπη.
    Εκείνο που τους λείπει , είναι το γνώθις αυτόν. Όταν το αποκτήσουν , τότε μόνο ίσως να κάνουν κάτι. Γιατί θα ξέρουν και να εκμεταλλευτούν αυτό που έχουν στο 100%.
    Μου αρέσει πάντως που φέτος, τους βλέπω πάλι να ξεσηκώνονται για την ομαδάρα τους, ενώ ουσιαστικά έχουν αποδυναμωθεί. Πήραν ενα παίκτη που θα δώσει το πολύ 1-2 χρόνια και τους έφυγε πιτσιρικάς με ταλέντο.. Μπορεί να ήταν τσουτσέκι, αλλά ποιός παικταράς δεν είναι;
    Και ενα τελευταίο.
    όπου μαζεύονται πολλοί Βραζιλιάνοι , γίνεται μπάχαλο.
    Θυμηθείτε 3 χρόνια πριν , με Jiovanni, Ze elias, Rivaldo και απο κοντά ο κοντοπίθαρος ...εκείνο το σαμιαμίδι ρε, που πάει για τσαμπουκά και δεν βρίσκει κανά Μανωλά μπροστά του , να τον στέιλει στην εξέδρα , να φυτευτεί μαζί με τις καρέκλες.

Αίντε γιατί πολλά μας τα είπατε...

Πάντα φιλικά....χεχεχεχεχε...
    Gandalf :rotflmao:
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.......

Γαυρούλη ...γιατί άποφεύγεις νά άπαντήσεις .....
    ΕΣΕΙΣ....πρίν τό χαλκό...
    ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....?????????
    Μά τίποτε ρέ άγόρι μου....????
    Καί ναί όντως σάς ζηλεύω άπό τήν έποχή πού ήσουνα πολύ μικρός
    καί έρχόταν τότε ό έφοπλιστής μέ τή βαλίτσα καί ..ΕΚΛΕΒΕ.....
    τούς τίτλους άπό τόν ΠΑΟΚ......τήν όμαδάρα ΤΟΤΕ....!!!!!
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....???
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...????
    ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ..????
    Έχετε καμμία σχέση μέ αύτά..???
    Ή μήπως είσαι περήφανος γιά τό πώς μάς άποκλείσατε στόν ήμιτελικό πρόπερσι στό Καραισκάκη μετά άπό τά 5 δοκάρια τού πρώτου άγώνα,........μέ 10 όπως πάντα άπό τό 40...έσείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ...!!!!Μέ τόν Σοάρεζ νά τόν κόβει δύο τέτ-α΄τέτ.......
    στό τελευταίο δεκάλεπτο....καί νά πανυγυρίζετε στό 112 μέ τό αύτογκόλ τού Μόρα..τήν ίσοφάριση???
    Έτσι είναι οί καλύτεροι...!!!!
    Ή τήν προηγούμενη χρονιά στήν Καλογρέζα τελικός κυπέλλου πού........ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΒΙΤΣ....??????2-1
    Δέν θά μπώ στήν Έλληνική πραγματικότητα γιατί .....
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.....!!!!!!!!
    Θέλω όμως νά άνατρέξεις στήν ίστορία,νά ρωτήσεις τούς μεγαλύτερους......ΚΑΙ......ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ......
    τό τί......???????
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...????
    Έκτός άπό ΚΛΑΡΙΝΑ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιατί έκείνη άποτελεί ....ΤΟΟΟΟΟΟΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ....!!!!!!!!!!
    Καί όχι τά πακέττα τών έκάστοτε προέδρων σας... πού μετρούσαν καί μετράνε μόνο στόν Έλλαδικό χώρο !!!!
    ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.....!!!!!!!!
    ΜΕΛΗ.......Ε ......ΜΕΛΗ.....!!!!!!!
    Κατά τό Βούλγαροι τού Μπαμπινιώτη....!!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ????
    θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
    Πόσα ήταν τα τρελλά κόλπα με την μπάλλα;;;;;;;
    7 ΝΟΜΙΖΩ ;;;;;;;;;;;;;

Δυστυχώς όμως τα κόλπα τα έκαναν οι αντίπαλοι σας. Εσεις κάνατε το 0!!!!!!!!!!!!!
    ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΙΔΙΚΟ

Παλαιό μέλος
    KAΛΟ.........!!!!!!!!!!!!

ναι αλλά πέρα απο το σύνολο των πέναλτυ που κερδίσαμε
    δες και πόσα γκολ πετύχαινουμε σε κάθε σεζόν

καμια σχέση με τις υπόλοιπες

ήδη για πέρσυ θυμάμαι 14 γολ σε πέντε αγώνες.
    το πιάσατε το υποννοούμενο

αλλά και πάλι δεν μας λέετ πότε ήταν η τελευταία πετυχημένη χρονια σας στην ευρώπη
    ε?για πε για πε?βιομηχανική επανάσταση είχε γίνει ή ακόμα?

κάτσε ρε μάγε ποιος έγραψε για ευρώπη εδώ....για τους εγχώριους μιλάμε αγαπητούς πελάτες μας 9+5 λέμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

σου είπα για πέρισυ...ήσασταν καλύτεροι. Το είπαμε αυτό και το εμπεδώσαμε...

Αλλά γενικά στα goal που λες να μετρήσω, μέτρα και εσύ μια τα offside που δόθηκαν στους άλλους, όταν έπαιζαν μαζί σας...
    Και μιλάω για τα ανύπαρκτα, οχι για τα κανονικά.

Α για την Ευρώπη... έχουμε να κάνουμε επιτυχημένη χρονιά, αν θυμάμαι καλά απο την τελευταία μας συμμετοχή στο UEFA απέναντι στην Σεβίλη , όταν ήταν να περάσουμε στους 8. Νομίζω ήταν το 2000-2001.

Αλλά με την διαφορά οτι "ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ:::" σαν κάποιοι που θέλουν να παίξουν και τελικό στην Αθήνα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    iriniaa
    Γαυρούλη ...γιατί άποφεύγεις νά άπαντήσεις .....ΕΣΕΙΣ....πρίν τό χαλκό...
    ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....?????????
    Μά τίποτε ρέ άγόρι μου....????
    Για τους 8 του τσου-λου εχεις ακουσει κατι ??? Αλλα και τι εγινε ??

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ << ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ >>> Πρεπει να εχεις κατι να δειξης !!!

Αλλιως αστο καλλυτερα απο πορειες ολοι χορτατοι ειναι !!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    arxaios
    Δυστυχώς όμως τα κόλπα τα έκαναν οι αντίπαλοι σας. Εσεις κάνατε το 0!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΙΔΙΚΟ
    Γιατι?? εσεις τι το κανατε ???

Με διαφορα ομως οτι και στα μεταξυ μας παιχνιδια παλι στο 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΙΝΑΤΕ !!!

Για αυτο σου λεω .... Μιλα μονο για Γιουβε !!!!

Όπως λέει μια παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"....................
    Γι'αυτό για Ευρώπη και τσου λου δεν δικαιούστε να ομιλήτε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ STOYBI.......

ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ Η ΑΕΚ στό Τσού Λού ............????
    Καί πού έφτασε..!!!!!!!!!!!!!!
    Καί τί έκανε ό θρύνος στό Τσού-τσού Λου ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!!!!!
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ....!!!!!!!!!!!!
    Έτσι είναι οί όμάδες φίλε μου....ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ......
    Δέν είναι ........πάρε χόρτο.........ΦΑΕ ΣΑΝΝΟ.....όμαδάρα μου....!!!
    Νά μήν πάω στά προηγούμενα .......γιατι μιλάς μέ γνώστη τού πράγματος.....
    Τότε πού μάς παραθέτετε όλους αύτούς τούς τίτλους....άπό τό 65......μέχρι τό 2005...!!!
    Τότε πού κουβαλάγατε φανέλλες γιά νά δώσετε δώρα στήν ...
    Τσερνομόρετς......ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ........ ΑΥΤΗ????...........ΟΕΕΕΕοοοοοοο!!!!!!!!!!
    έπειδή σάς είχε κάνει τό ΔΙΠΛΟ ...στο Καραισκάκη....!!!!!!!
    ΤΟΤΕ..........πού γράφατε......ΙΣΤΟΡΙΑ......στάς Εύρώπας....!!!!!!!!!
    Μία όχτάδα έχετε νά έπιδείξετε σέ όλη τήν σύγχρονη ........
    μεταπολεμική σας πορεία.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ήταν έκείνη τή νύχτα............
    ΠΟΥ ΦΥΣΣΗΞΑΝ........
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άντε καί δύο τρείς νίκες...!!!!!!!
    Καί 1000 τίτλους στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ......μέ όλους τούς γίγαντες...σας.....!!!!!!!!
    ΕΙΣΤΕ........ΜΕΛΗ........????????
    ????????????
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ηρεμηστε παιδια ..... ποτε γινεται ο τελικος του ch - l? στην Αθηνα? φετος ? του χρονου ? δεν ξερω ακριβως θα σας γελασω....αλλα η Μεγαλοιοτητα του το εχει προβλεψει....παραθετω απο το κατα Κοκκαλη ευαγγελιο κεφαλαιο στ ΄παραγραφος 4 εδαφιο 14 , ηχος πλαγιος β΄

''Το καιρο εκεινο , οταν ο τελικος του πρωταθλητριων θα γινει στην Αθηνα , ο Ολυμπιακος θα το σηκωσει...αμηηηην''

Μετανοειτε απιστοι!!!! Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC ..... Ο προεδρος ευαγγελιστης Κοκκαλης το ειπε ξεκαθαρα!!!

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
    ....ου να μου χαθειτε αλητες που χλευαζετε τον Παναγιοτατο...

υ.γ. Καλα ρε παιδια σοβαρα τωρα , οταν το ειπε αυτο δεν βρεθηκε καποιος να του πει ''ωπα προεδρε...το γαμησες ...basta λιγο αδερφε''ουτε ενας?

Παρόμοια θέματα

1. Τα πρώτα 3500 χλμ με το CBF-600...
    από Zan_Prizol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 18:04
  2. Η Γιορτη Του Γαυρου!!!!
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2005, 21:14
  3. Τα Πρωτα Χιονια
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1