Ενα μεγαλο μπραβο στον παλαιμαχο Ιαβερη, που με την κινηση του αυτη, δημιουργησε αθελα του ενα ποστ, που 3 μερες τωρα με βγαζει απο την μιζερια μου.![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο στον παλαιμαχο Ιαβερη, που με την κινηση του αυτη, δημιουργησε αθελα του ενα ποστ, που 3 μερες τωρα με βγαζει απο την μιζερια μου.![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Κάνε μας την χάρη ρε τσίρο και μην ασχολείσαι με εμάς....Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ή μάλλον, κάτι καλύτερο, σαν εξήγηση. Δε ξέρετε να διαβάζετε σωστά τα ελληνικά και δε μπορείτε να καταλάβετε τι γράφω. Αυτό τα εξηγεί όλα. ( το ανάποδο να μη ξέρω εγώ τι γράφω, δε γίνεται να ισχύει. Θα το εξηγούσα αλλά δε θα καταλαβαίνατε.)
no love lost, σκατόμυαλοι.
Πιάσε εκεί τον μονόλογό σου και άσε εμάς στην άγνοιά μας....
Πως το λέγαμε παλιότερα; Δεν υπάρχει κακός μαθητής αλλά κακός δάσκαλος;![]()
Μάθε να γράφεις εσύ καλύτερα μπας και βγάλουμε άκρη σ' αυτά που γράφεις. Α - και βάλε και σε μία τάξη τις σκέψεις σου...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sygnomh alla ayto me ton mpampoura kai to zouzouni mporei na mou to sxoliasei kapoiws|??
pei thn gnomh toy?
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
me thn apostiromenh ayth logikh
na apagoreytoun ta anoigomena kranh kai oi anoixtes zelatines opws tha eprepe kai oi odigoi ton cabriolet aytokinitwn na odhgoun me kranoi gia toys idioys logous.
oso gia thn tsepi toy dhmosiou isws na symferei na dinei to kratos dwrean ena kranos (typou shoei-arai)mazi me thn agora motosykletas gia na meiothoun ta exoda nosilias kai na ayxisei sto X2 ta prostima gia ta kranoi.
exw 4 kranoi spiti 2 shoei kai 2 lazer kai ta foraw synexia alla pistevw oti to kefali moy anikei se emena kai an to kratos endiaferetai as frontisei kalhtera to systhma ygeias.
H oso to dynaton thn diatirish tou xamhloy kostoys sta eidh prostasias.H kai ta dyo oi klhseis gia kranos proswpika mono eispraktiko metro mou vgazoun.
(isws einai thema paideias):rotflmao: :rotflmao:
KAFROS
bravo ston iaveri gia tin prospathia tou na mas didaxei sineti odigisi..
epeidi to diavasa vradi mou fanike ligo makavrio..
ta epixirimata tou ektos apo logiki exoun kai genaia dosi apo sinesthima.. isws auto einai pou voithaei na xaraktoun pragmata stin mnimi mas.
oso gia tin autoprovoli prwsopika tin thewro kako meso epikinonias kai ekpedeusis dioti fernei ton dekti se stasi aminas...
(egw borw na to kanw alla esi oxi)otan prospatheis na prosegisei poli kosmo einai kako na vazeis se dilima esto kai ligous stenomialous pou benoun sto tripaki tis sigkrisis.
![]()
![]()
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Σαφώς και πρέπει να το διαβάσουμε όλοι καί αυτό καί το επόμενο βιβλιαράκι του Ιαβέρη (το δεύτερο μέρος του παρόντος μου θύμισε ένα παλαιότερο που άν θυμάμαι καλά ήταν μαζί με μια εφημερίδα).
Είμαι σίγουρος όμως ότι και ο ίδιος ο Ιαβέρης θα συμφωνήσει ότι ακριβώς επειδή είναι σε δύσκολο φορμά (είναι βιβλίο, αν και έχει και εικόνες), το πιθανότερο είναι ότι αυτοί που ανεβαίνουν σε ένα όχημα χωρίς τη παραμικρή υποψία ότι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, δεν θα το διαβάσουν.
Όπως έχουν πει και άλλοι, μόνο με διαφημίσεις σοκ (και τακτικά, όχι κάθε 5 χρόνια) ίσως εντυπωθεί στο μυαλό κάποιων ότι όταν βγαίνεις στο δρόμο τουλάχιστον δίνε το 100% της προσοχής σου σ'αυτόν. Τα πως και γιατί της οδήγησης πρέπει να μπαίνουν από το δημοτικό στη γκλάβα των πιτσιρικάδων, να τα'χουν σίγουρα, χωρίς αυταπάτες, λάθη και ενδοιασμούς.
Όσο για το μπάμπουρα, που είπε κάποιος αρχάριος παραπάνω, πριν ένα μήνα μου ξαναέσκασε μπάμπουρας στο κράνος σε στροφή με 120 (περίπου -σιγά μη σου πω με πόσα πραγματικά πήγαινα) χλμ/ώρα σε άδειο επαρχειακό δρόμο. Άν δεν είμουν απορροφημένος να σκανάρω τη στροφή μπροστά θα ήμουν 100 μέτρα πιο κάτω -στο γκρεμό-, τον έφαγα στο πλάι. Κυριολεκτικά ανατινάζεται, και όσο και να μη το πιστεύεις, μπορεί εύκολα να σου βγάλει το μάτι, ή να προκαλέσει μιας πρώτης τάξεως διάσειση αν φυσικά το σώσεις και δεν πέσεις.
Πάντα κλειστή η ζελατίνα, άν ζεσταίνεσαι κάτσε σπίτι σου ή πάρε κουτί -σε καταλαβαίνω, δε τρέχει τίποτε.
Τα σπαστά κράνη αποδεδειγμένα δεν παρέχουν αρκετή προστασία -όσο τα full face τουλάχιστον.
Οι μισοι θα τα πουλησουν για να πανε να βαλουν εξατμισεις, για να κανουν θυρυβο ξεκρανωτοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
oso gia thn tsepi toy dhmosiou isws na symferei na dinei to kratos dwrean ena kranos (typou shoei-arai)mazi me thn agora motosykletas gia na meiothoun ta exoda nosilias kai na ayxisei sto X2 ta prostima gia ta kranoi.
Ταλαιπωρηθηκα αφανταστα να διαβασω 20 σειρες greeklish, αλλα τι να λεμε τωρα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
sorry gia ta greeklish
volevoun poly alla as mhn pame allou.
kai egw exw faei diafora entoma kai xerw para poly kala poso splash kanoun ti zoumia afinoun klpklpklp.
(den nomizw oti yparxei kapoiws pou odhgaei arketa kai den toy exei symvei.)
opws kai me kranos se papi dykavalo melissoula xtypaei sto mati kia menei akrivos apo katw logo aerodynamikhs.
me thn eyxh na mhn me tsimpish kai to mati kleisto (oxi oti evlepa me to allo alla leme twra) vazw xeri kai thn vgazw xwris na me tsimpisi pouthena. glytwsa kai thn epomenh strofh afou thn estripsa apo synithia .(tyxh vouno)
me thn logikh pou ipostirizei o iaveris sto sygekrimeno thema kai opws to diatyponei tha eprepe na vgaloun antistixo nomo gia klistei zelatina kai anoigomena kranoi.
me thn olh skepsh kai ayta pou grafei symfono
alla me to amyalos vlakas pou mporei na skorpisei ton thanato oxi kai toso.
KAFROS
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
Είμαι συνδρομητής της αττικής οδού έχοντας βάλει ε-παςς σε όλα τα αυτοκίνητα και σήμερα μου ήρθε ένας φάκελος ο όποιος περιείχε τα έξεις .
τα νέα της αττικής οδού .
και το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. Το βιβλίο του Ιαβέρης.
Και μια επιστολή που στέλνετε σε όλους τους συνδρομητές και η οποία γράφει.
Αγαπητοί συνδρομητές
Αυτό το μήνα μαζί με << τα νέα της αττικής οδού>> σας στέλνουμε και το βιβλίο <<εθνικό θέμα>>. Που έχει γράψει ο οδηγός αγώνων Ιαβέρης.
Με συμβουλές και οδηγίες για ασφαλή οδήγηση και συμπεριφορά το βιβλίο του Ιαβέρης αποτυπώνει με ρεαλισμό τους κινδύνους που κρύβει η μη τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας και καταγράφει τα πλέον συνήθη οδηγικα σφάλματα.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών που έχουν σα στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των χρηστών της αττικής οδού. Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενημέρωσης που το ονομάζουμε <<συνοδηγοί>> και έχει σα στόχο την πρόληψη και μείωση των ατυχημάτων.
Γιατί αυτό θέλουμε να είμαστε για εσάς.
Οι χρήσιμοι συνοδηγοί των καθημερινών σας μετακινήσεων στην αττικής οδού.
Διαβάστε το βιβλίο του Ιαβέρης με προσοχή. Με την ίδια προσοχή που οφείλουμε να δείχνουμε όλοι όταν οδηγούμε.
Καλό καλοκαίρι
και μια σαροση eνα σιμειο που πιστευω οτι ειναι το α&ω
http://server2.uploadit.org/files/grplumer-eu.JPG