Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ωμός, άγριος και βίαιος!!!
Ουάου!!!
![]()
![]()
![]()
λουγκρες ολες οι κουβεντες σας καταληγουν σε σεξ υπονοουμνενα.... φτου σας ρε γκεικουλες![]()
Ωμός, άγριος και βίαιος!!!
Ουάου!!!
![]()
![]()
![]()
λουγκρες ολες οι κουβεντες σας καταληγουν σε σεξ υπονοουμνενα.... φτου σας ρε γκεικουλες![]()
Όχι εγώ!!! Ο άλλος άρχισε τα στυλ ψινάκη - φέρτε μου τη στιρέλα - κάντε με ξυλόβιδες και τα ρέστα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ήρεμα εσύ μην στείλω τον Περικλή να σε μαστιγώσει πάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Και ξέρεις πόσο του αρέσει!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Όχι εγώ!!! Ο άλλος άρχισε τα στυλ ψινάκη - φέρτε μου τη στιρέλα - κάντε με ξυλόβιδες και τα ρέστα!!!!
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δε στελνει και καμια φοτογραφια του ο βοριο-γκεικουλας να δουμε αν ειναι και στην οψη σαν το Ψηνακη...χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα![]()
![]()
![]()
![]()
Βρήκα και μια δικιά σου τελικά "Γιωργάρα":Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε στελνει και καμια φοτογραφια του ο βοριο-γκεικουλας να δουμε αν ειναι και στην οψη σαν το Ψηνακη...χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτογραφία δικιά μου δεν έχω, αλλά βρήκα μια του Περικλή (έτσι όπως τον κατάντησες!) :
Μαλάκα!!!! Γ@μησέ τα!!!! Πως είναι έτσι ο τύπος?????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Το γαμάτο δεν είναι η στάση ούτε τα αξεσουάρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Μαλάκα!!!! Γ@μησέ τα!!!! Πως είναι έτσι ο τύπος?????
Το ύφος του είναι το παραπονεμένο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααα βρηκα και του milaber απο την εκδρομη του στη Γκειλαντ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re imarton mesimeriatika leme, ti malakies einai autes
Λοιπον διαβαστε
Ανακοινωση
Έγινε Στάθη και συγγνώμη αν ξεφύγαμε τόσο!
![]()
![]()
![]()