Μα συγνώμη, πως μπορείς να στηριχτείς σε ένα παίχτη που τον βλέπουν οι αντίπαλοί του και σκάνε στα γέλια;
Αυτά που κοροιδεύαμε θα λουστούμε ρε γαμώτο;
Μα συγνώμη, πως μπορείς να στηριχτείς σε ένα παίχτη που τον βλέπουν οι αντίπαλοί του και σκάνε στα γέλια;
Αυτά που κοροιδεύαμε θα λουστούμε ρε γαμώτο;
LIBYKOS
βρε Libykos..
έχεις την αίσθηση οτι ο Φερερ, είναι προπονητής που έχει ανοχή σε κωλοτούμπες;....
Εδώ ο Δέλλας που για να γυρίσει γύρω απο τον εαυτό του κάνει ενα ηλιακό κύκλο πρώτα η Γη, και ξαφνικά του περάσαν και προβλήματα μέσης και λοιπά.
Που σημαίνει οτι ο κοντός με τα γυαλιά , έχει δική του νοοτροπία με το τι σημαίνει τρέξιμο και προετοιμασία, ΄πως και το πως πρέπει να παίζεις μπάλα.
ή μήπως θα τον έχει μέσα αν κάνει τούμπες, ενώ βγαίνουν 4-5 στην επίθεση;
Δεν νομίζω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΨΩ@#@ΛΗ ΣΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ...ΚΑΡΑΓΚΟΥΥΝΗΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΥΝΝΝΗΗΗ!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ!!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ!!:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι τυχαίο που είναι κολητάρια;
LIBYKOS
Γεια και απο μενα, μιας και αδειουχος μπαινω σπανια.
Να πω και εγω τα δικα μου λοιπον.
Η αεκ επαιξε οντως μπαλιτσα , αν και η Χαρτς.....στην Ελλαδα παιζει μονο ντερμπυ με παναχαικη για την σωτηρια!!!!
Παρολα αυτα περασε η αεκ, και πηρε τα λεφτα που χρειαζοταν.
Με την χαρτς πραγματικα γελαγε ο κοσμος (χωρις να θελω να μειωσω την αεκ), αναφερω απλα οτι εκει που το εβλεπα με φιλαθλους ολων των ομαδων, ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΡΟΣ ΓΚΑΝΤΑΛΦ..: φιλε μου πες μου κατι..πραγματικα χαιρεσαι αν παρετε καραγκουνη;;;;
Εμεις ειπαμε αμαν να φυγει η χολη![]()
Ποτε επιτελους θα σταματησει η αεκ να παιρνει παικτες που διωχνουν ή αφηνουν οι αλλες ομαδες;
Σκαουτερς δεν ειχε ποτε;;;;;;
αυτα και απο μενα, για σας:rotflmao: