Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis

Υ.Γ.2 θα προτημουσα χιλιες φορες την μοτο-φαση πριν 1-2-3 δεκαετιες που ηταν πιο ΑΛΗΤΙΚΗ γιατι οταν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι το θεμα ΦΛΩΡΕΥΕΙ.....δυστηχως.....

Παλαιό μέλος
    ε, λοιπον να κανω κι εγω μια παρακληση για αμεση κινητοποιηση: να .......

Υ.Γ.2 θα προτημουσα χιλιες φορες την μοτο-φαση πριν 1-2-3 δεκαετιες που ηταν πιο ΑΛΗΤΙΚΗ γιατι οταν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι το θεμα ΦΛΩΡΕΥΕΙ.....δυστηχως.....
    Έχεις δίκιο.. Εγώ είμαι φλώρος..πήρα τη μοτοσυκλέτα για να μετακινούμαι..τη χρειαζόμουν και την πήρα...αλλά πήγαινα και βόλτες. Έξω απ'την πόλη..σε διαδρομές που συναντούσα συνολικά 1 αυτοκίνητο...πολλές φορές κανένα! Αλλά.. φλώρος.. τι περίμενες.

Εσύ την πήρες για να πας από το σπίτι στην καφετέρια.. όχι όμως να πας να την παρκάρεις όπου - όπου για να περπατήσεις προς τα 'κει! Φάτσα - κάρτα.. μπροστά - μπροστά! Και 2-3 άσκοπες ξερογκαζιές.. Μη σε παραλείψει κανένα μάτι.. Εδώ ήρθε ο ήρωας, στα ηχεία της καφετέριας ακούγεται το hit του Μηλιώκα.."τέτοιουν άντρα, τέτοιουν άντρα...θα πουλήσω κι τα γίδια κι τη μάντρα!".. Φαντάζεσαι ότι όλες οι γκόμενες ψ-ψ-ψ λένε κρυφά η μια στην άλλη.."ήρθε"... κι αυτές που δε σε ξέρουν.. "ποιος είναι αυτός ο ήρωας που ΜΑΡ-ΣΑ-ΡΕΙ !!! Και πως το κάνει αυτό!!! Πωωωπωωω!!"
    ... να λες ότι έχεις μηχανή και να απολαμβάνεις το δέος και τη ζήλια στα μάτια των άλλων, να χαίρονται οι γκόμενες "αχχ, έχεις και μηχανή ε; Πότε θα με πας βόλτα;" κι εσύ να αυτοεπιβεβαιώνεσαι! Είσαι κάποιος! Έχεις μηχανή! Είσαι μηχανόβιος! Μεγάλος μάγκας! Όλοι οι άλλοι; Φλώροι... Εσύ ΜΑΓΚΑΣ!!!! ΑΛΗΤΗΣ!!! Κι ας έχεις και το κομπιουτεράκι για να σερφάρεις στο internet! ε...και κανένα air-condition.. και καμμιά κρέμα προσώπου..κλπ κλπ. Εώ μιλάμε για μεγάλο αληταρά!!...Είσαι..είσαι μάγκας...

Δεν ξανασχολούμαι.. Όλα τα ψευτομαγκάκια πλάκωσαν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στο μαρσάρισμα... Εντάξει δε σας το παίρνουμε..Έλεγα μπας και φιλοτιμηθεί κανένας... αλλά... καλύτερα να ελπίζουμε ότι θα φιλοτιμηθούν οι Εβραίοι!

Παλαιό μέλος
    ε, λοιπον να κανω κι εγω μια παρακληση για αμεση δοκιμασε και θα καταλαβεις γιατι ολοι οι μοτοσυκλετιστες γουσταρουν μια τετοια! τουλαχιστον εγω δεν εχω συναντισει καποιον που να μην του αρεσε το γουργουριτο αναμεσα στα ποδια του

Αν είσαι αγωνιζόμενος πάμε πάσο. Για οδήγηση σε αστικές περιοχές όμως δεν το θεωρείς αντικοινωνική συμπεριφορά να χρησιμοποιείς εξάτμιση που δεν πληρεί τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων και θορύβου;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Μα δεν είδαμε ΕΝΑΝ ταρίφα να οδηγάει με τον τρόπο που περιγράφεις. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι έτσι.
    Κι εγώ δυστυχώς συμφωνώ ότι μάλλον είναι πλειοψηφία οι κακοί ταξέμπορες. Αυτό μπορεί να αδικεί όσους είναι καλοί και τυπικοί επαγγελματίες αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός. Ακόμα περισσότερο επειδή είναι επαγγελματίες θα πρέπε να είμαστε πιο αυστηροί απέναντί τους. Όπως και τα σωματεία τους έναντι των κακών μελών τους.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ο προεδρος της Λ.Ε.Φ.Κ.Α ειναι(ηταν) ταριφας και πιλοτος και γαμω τα παιδια.

Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ο ηχος του μοτερ-εισαγωγης και οχι της εξατμισης(υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια)....Η αληθεια ειναι παντως πως οι εξατμισεις παιζουν ενα μεγαλο ρολο στον κοινωνικο μας αφορισμο(αφηνουμε εξω τα υπολοιπα πχ επικινδυνοτητα) αφου αμα για παραδειγμα ανοιξει ενα ΚΤΜ σε φαναρι και φυγει σουζα,παντηλικι τοτε:με μαμα εξατμιση δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι πολλοι,αλλα με μια ανοιχτη Acrapovic οι σκληροπυρηνικοι(ελαχιστοι) θα τον χαζευουνε και θα γουσταρουνε,οι μετριοπαθεις θα γυρισουνε απο τον θορυβο και θα πουνε πωπω τι επικινδυνο και τι ετσι και τι αλλιως και μακαρι μην πεσει και χτυπησει ενω οι υπολοιποι(οι πιο πολλοι) θα πουνε α στο διαολο γαιδουρι αλητη ρεμαλι "μηχανοβιε"......

Μηχανοβιος για εμενα ειναι αυτος που αμα μεινει χωρις μηχανη(οποιαδηποτε μηχανη),για οποια χρηση και αμα την εχει πλην καθαρα για δουλεια, ειναισαν το πρεζακι χωρις την δοση του (τροπος του λεγειν)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ο ηχος του μοτερ-εισαγωγης και οχι της εξατμισης(υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια)....Η αληθεια ειναι παντως πως οι εξατμισεις παιζουν ενα μεγαλο ρολο στον κοινωνικο μας αφορισμο(αφηνουμε εξω τα υπολοιπα πχ επικινδυνοτητα) αφου αμα για παραδειγμα ανοιξει ενα ΚΤΜ σε φαναρι και φυγει σουζα,παντηλικι τοτε:με μαμα εξατμιση δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι πολλοι,αλλα με μια ανοιχτη Acrapovic οι σκληροπυρηνικοι(ελαχιστοι) θα τον χαζευουνε και θα γουσταρουνε,οι μετριοπαθεις θα γυρισουνε απο τον θορυβο και θα πουνε πωπω τι επικινδυνο και τι ετσι και τι αλλιως και μακαρι μην πεσει και χτυπησει ενω οι υπολοιποι(οι πιο πολλοι) θα πουνε α στο διαολο γαιδουρι αλητη ρεμαλι "μηχανοβιε"......:

Τον μπαρμπαχιλα που ηταν εχτες στην μαραθωνος και ενώ ολοι οι οδηγοι ηταν δεξια,
    Αυτος καθονταν στη μεση χωρις λογο, αφου περιμενα ,του κορναρα ,του αναψα τα φωτα μολις τον περασα του ριξα μια γκαζια στην μουρη.
    Τι ειμαι εγω?

Μηχανοβιος για εμενα ειναι αυτος που αμα μεινει χωρις μηχανη(οποιαδηποτε μηχανη),για οποια χρηση και αμα την εχει πλην καθαρα για δουλεια, ειναισαν το πρεζακι χωρις την δοση του (τροπος του λεγειν)

Καθολου τροπος του λεγειν.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

+1000

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τον μπαρμπαχιλα που ηταν εχτες στην μαραθωνος και ενώ ολοι οι οδηγοι ηταν δεξια,
    Αυτος καθονταν στη μεση χωρις λογο, αφου περιμενα ,του κορναρα ,του αναψα τα φωτα μολις τον περασα του ριξα μια γκαζια στην μουρη.
    Τι ειμαι εγω?

Εγώ είμαι ο κριτής των πάντων για να σου πω τι είσαι; Και απ'ότι έγραψα μέχρι τώρα, εσύ κατάλαβες ότι κατέκρινα εσένα και όσους έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά με την παραπάνω που περιγράφεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εγώ είμαι ο κριτής των πάντων για να σου πω τι είσαι; Και απ'ότι έγραψα μέχρι τώρα, εσύ κατάλαβες ότι κατέκρινα εσένα και όσους έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά με την παραπάνω που περιγράφεις;

Δεν ειμαστε οι 2 μας εδω μεσα.

Χαλαρωσε,...........τουλαχιστον ατομα με την ιδια (λιγο-πολυ)αγαπη για την μοτοσυκλετα, καλο ειναι να ειναι ενωμενοι και οχι να προσπαθουνε να δημιουργουνε διαφορετικες κατηγοριες αναβατων.

Κανε ενα repeat στα γραφομενα μου.

Ολοι ειμαστε οκ.

Μηπως νομιζεις οτι ο κακγουρας που πηγαινει με 200χλμ με φανελακι σαγιοναρα και οτι περιλαμβανει η αμφιεση του,θα αλλαξει αν μαζευτουν συλλογοι σωματεια οι σωστοι μοτοσυκλετιστες να του πουν το σωστο?

Μονο η <κακη> η <καλη> στιγμη θα του το μαθει αυτο.

Αν παρολαυτα επιμενεις να κανουμε κατι?
    Προτεινε,.......... φτιαξε και ενα thread και δες ποσυ θα σ' ακολουθησουν.

Ξανα φιλικα

Νομιζω οτι γραφεται,......γραφεται απλα για να γραφεται,........μμμμμ οχι για να διαβαζεται.

Παλαιό μέλος
    Έχεις δίκιο και συγνώμη! Απλώς ελπίζω να καταλαβαίνεις και τη δική μου πλευρά.. όταν όλοι γράφουν το ειρωνικό τους σχόλιο και κάποιοι έσπευσαν να με κατατάξουν στην κατηγορία του φλώρου...
    ..Δεν πειράζει όμως...την αποδέχομαι την κριτική όποια κι αν είναι αυτή! Στα λόγια είναι όλα πολύ εύκολα...οι μάγκες και οι "αλήτες" φαίνεται με τα λόγια αποδεικνύονται και αυτοεπιβεβαιώνονται...έτσι ας είναι.. Σε ότι σε αφορά, δεν είχα καμμία πρόθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου.. απλώς είπα το αυτονόητο (ίσως κάπως απότομα)..

Παλαιό μέλος

Για μισό λεπτό ρε συ!! Νόμιζα ότι εσύ, τη γουστάρεις την αλητεία! Τώρα πριν από λίγο το είδα το μήνυμά σου που επικροτούσες με φατσούλες, τον τύπο που αναπολούσε τις προηγούμενες δεκαετίες, επειδή, λέει, ήταν πιο αλήτες τότε οι "μηχανόβιοι" ενώ τώρα...είναι φλώροι σαν και μένα!

Ορίστε και για του λόγου το αληθές!

Εννοούσες ότι τη γουστάρεις μεν την αλητεία, αλλά σου τη σπάνε αυτοί που κάνουν παραβάσεις; Μα κι αυτοί που τις κάνουν αλήτες δεν είναι; Κι αν δεν είναι, τότε τι είναι; Και ποιοι είναι οι αλήτες; Αυτοί που τηρούν τον κ.ο.κ.; Σε λίγο θα μας πεις ότι φορούν και armani κοστουμάκι.. ειλικρινά... δε σε καταλαβαίνω.. γίνε πιο σαφής
    Καταρχην δεν θετω κανενα θεμα επι προσωπικου γιατι απλα δεν σε ξερω. Μπορει να εισαι γαμω τα παιδια απο κοντα ή το αντιθετο. Λες να μπορω να το καταλαβω απο εδω? Οποτε ακυρο το οτι σε χαρακτηριζω φλωρο...

Δευτερον ναι εβγαλα στον hmakis τις μπυρες γιατι πολυ απλα η ολη φαση των μηχανων εχει ξεκινησει απο το ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ και στο κατω κατω εγω με αυτα μεγαλωσα. Μου θυμισε ωραια σκηνικα και χαρηκα. Ε και?
    Τριτον αλλο η αλητεια και αλλο η μ@λ@κεια! Αλλο το να σηκωσει καποιος σουζα να κανει τα εndo toy ή να φοραει ενα τελικο που να ξυπναει και τους πεθαμενους και αλλο το να κανεις παραβασεις που μπορει να θεσεις σε κινδυνο πολλους αλλους μαζι. Νομιζω καταλαβαινεις τι λεω. Και μην μου πεις οτι το να κανεις σουζα ειναι επικινδυνο και για αλλους κτλ.
    Δεν λεω και εμενα μου την σπαει η φιγουρα ωρες ωρες και απο αμαξια και απο μηχανες και εμενα μου την σπαει να μην μπορω να κοιμηθω γιατι περνανε μουρλαμενοι με τα τελικα να με ξυπνανε αλλα τους καταλαβαινω κιολας. Τα εχω κανει και εγω και τα κανω...
    Αλλοστε μαγκια του καποιος που εχει ξοδεψει 500 ωρες να σηκωνει λαμπαδα το μηχανημα και μαγκια του και του τυπα που εχει δουλεψει 500 ωρες για να παρει την bmw tou.

Παντως οπως και να το κανεις το Intellectuell στην μηχανη δεν κολαει. Η μηχανη σημαινει αλητεια και ελευθερια οπως και να το κανουμε. Αλλο πως τους αντιλαμβαβνεται ο καθενας μας αυτους τους ορους...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ωραία συζήτηση ανοίξατε...

Ποιός είναι και ποιός δεν είναι...

θα προτημουσα χιλιες φορες την μοτο-φαση πριν 1-2-3 δεκαετιες που ηταν πιο ΑΛΗΤΙΚΗ γιατι οταν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι το θεμα ΦΛΩΡΕΥΕΙ.....δυστηχως.....

Τι να κάνουμε φίλε μου... ο κόσμος προοδεύει και εξελίσσεται. Εσύ αν θέλεις πάλι , μπορείς να κατηφορίζεις την Συγγρού αλά Γαρδέλης και δεκαετία 80 με σκαρπίνι , τσιγάρο στο κοντομάνικο και άσπρη κάλτσα για εξοπλισμό. Για να μην ονομάζεσαι φλώρος.

Η μοτοσυκλέτα κύριοι απο την στιγμή που μετετράπη σε καταναλωτικό αγαθό , δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέι σημείο χαρακτηρισμού για το ποιός είσαι.

Τι αποψεις είναι αυτές;

Δηλαδή αν ο τάδε , ακράνωτος-κάγκουρος-ινδιάνος, αφήσει την μηχανή και πάρει τετράτροχο θα είναι λιγότερο παπάρας; ή περισσότερο;

Αν νιώθετε οτι οδηγείτε μηχανή, επειδή είναι το πάθος σας και συνεπαγωγικά , το κάνετε με τρόπο που δείχνει οτι σέβεστε εαυτούς και αλλήλους, είναι το μοναδικό που αρκεί...
    Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες για να περναμε την ώρα μας.

Όσο για νοοτροπίες οδηγικές κτλ. Μόνο στις γεννιές που είναι τώρα 0-15 ετών. Οι υπόλοιποι , δεν χωράνε επιμόρφωσης πλέον.. μόνο δαμόκλειο σπάθη και ροπαλιά , για να καταλαβαίνουν οτι αυτό που κάνουν δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Έχεις δίκιο και συγνώμη! Απλώς ελπίζω να καταλαβαίνεις και τη δική μου πλευρά.. όταν όλοι γράφουν το ειρωνικό τους σχόλιο και κάποιοι έσπευσαν να με κατατάξουν στην κατηγορία του φλώρου...
    ..Δεν πειράζει όμως...την αποδέχομαι την κριτική όποια κι αν είναι αυτή! Στα λόγια είναι όλα πολύ εύκολα...οι μάγκες και οι "αλήτες" φαίνεται με τα λόγια αποδεικνύονται και αυτοεπιβεβαιώνονται...έτσι ας είναι.. Σε ότι σε αφορά, δεν είχα καμμία πρόθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου.. απλώς είπα το αυτονόητο (ίσως κάπως απότομα)..
    Πετρο, για να μου ζητας συγνωμη πρεπει να μου χεις κανει κατι,εγω δεν νιωθω οτι μου εκανες τπτ(εκτος αν το εκανα χωρις να το καταλαβω).

Πιστευω οτι ειμαι ατομο που αντιδρα και οχι που αδιαφορει,το ιδιο πιστευω οτι κανεις και εσυ.

Γαμωτο εισαι και στην αλεξανδρουπολη για να τα λεγαμε απο κοντα.

Κανονισε καμια βολτα απ ΄τα μερη μας πχ.δελεαρ,................και αν δεν μπορεις ,αστο πανω μου εχω κατι συγγενεις προς Θεσσαλονικη και παιζει και μια πιστα στις Σερρες(κατι ακουγεται εδω μεσα για σεπτεμβρη).

Να σε καλα και παντα ορθιος.

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
    Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και να κεράσω καφεδάκι στο "χωριό" μου Είσαι ευπρόσδεκτος, οποιαδήποτε στιγμή ανηφορίσεις προς τα μέρη μας! Στείλε μηνυματάκι όταν την κάνεις την κίνηση!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35