Απλά ΔΕΝ θα τους προλάβεις για να δείς πως στρίβουν:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι αλλα ΔΕΝ βλεπω ευθειες παρα ΜΟΝΟ στροφες!
Οι λαγοι πανε γληγορα, αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να ΣΤΡΙΒΟΥΝ!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Απλά ΔΕΝ θα τους προλάβεις για να δείς πως στρίβουν:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι αλλα ΔΕΝ βλεπω ευθειες παρα ΜΟΝΟ στροφες!
Οι λαγοι πανε γληγορα, αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να ΣΤΡΙΒΟΥΝ!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
παιδες πληροφοριες ,, πηγα survivor και αγορασα το στρωματακι 17,00 ευροπουλα-φουσκωνει μονο τουΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
tip
υπάρχουν στρωματάκια (εκτος απο τα γνωστα, απλα στρωματακια), τα οποια διπλωνουν οπως τα απλα, που σημαινει εξοικονομηση χωρου και τα οποια φουσκωνουν μονα τους μεχρι 7εκ
τιμη περιπου 18-20€ (τα απλα 6-7€ )
διαστασεις180Χ51Χ2,5 εχεi σε πρασινο και μπλε ρωτησα για 7cm δεν ειχε, μονο 2,5 cm ειχε τα 3 cm εχουν τελειωσει .καλο φενετε εχει και μαξιλαρι φουσκωτο το οποιο φουσκωνει με κανονικη βαλβιδα δευτερη
ναυλον pvc το σακουλακι ειναι λιγο 4 ποιοτητας κακοραμενο
πηγα και στο nazca ειχαν τελειωσει για το camping ειχε μονο thermatec για βουνο με εκπτωση 110ευρο ακριβο αλλα καλο αλλα στο διπλωμα ειχε τον μισο ογκο αυτο με τα 17 που πηρα δεν μικραινει και πολυ απλα γινετε ρολο![]()
![]()
![]()
Νομίζω οτι δεν θα έπρεπε να σε απασχολήσει ιδιαίτερα το κόστος μιας σκηνής. Εγω θα σου πρότεινα να πάρεις μια που να σε βγάλει για 2 χρονια μαξιμουμ αναλογα με τη χρηση που της κάνεις. Δηλ αν πηγαινεις 5-6 μερες το χρόνο καμπινγκ μια φτηνίαρα θα σε βγάλει άνετα 2 χρόνια μετα αν θες να γλιτώσεις τα πλυσήματα και τις ιστορίες την πετας και δινεις άλλα 40 ευρv και παιρνεις άλλη.
Εγώ έσκασα 70 ευρώ και πήρα μια 8 ατόμων. Φέτος είναι ο 3ος χρόνος που την έχω και μάλλον ο τελευταίος της. Νομίζω οτι 70 ευρώ κατάλυμμα για 3 χρόνια διακοπών είναι καλά.
Είναι ένα μαγαζί στην πλατεία μπουρναζιου κοντα, δεν θυμάμαι όνομα που έχει super τιμες και πολλά αξεσουάρ. Με την μηχανη camping είναι ότι καλύτερο. Παρε μαζί σου τα βασικά: ρουχα, σωβρακα, μαγιο, πετσετες, αντικουνουπικά, αιώρα (απαραιτήτως) και γυναίκα. Ψηγειάκι για τα παγωμένα σου παρε ένα της πλάκας απο ένα super market στο μέρος που θα πάτε. Καρέκλες και λοιπα μπινελικια είναι περιττά. Επίσης έχε υπόψιν αν σκέφτεσαι το ελεύθερο καμπινγκ οτι πουλάνε compact δοχεία νερου τα οποία μαζευουν και γινονται μικρα στο μέγεθος και πάχος μιας πετσέτας προσώπου. Είναι πολύ χρήσιμα για ένα γρήγορο ντουσάκι!
Από του χρόνου λέω να πάρω τροχόσπιτο να το δένω πίσω απο το KLEΤαμτάκος style.... xexexexe
εμενα η ΤΕΡΡΑ 4 ατομων με εχει βολεψει εδω και 14 χρονια μια χαρα !!! με 10-15 ημερων διακοπες καθε καλοκαιρι, επισης τιμαω ιδιαιτερα ολα αυτα τα χρονια τα μεγαλα χοντρα στρωματα (σαν κρεβατι) που προσφερουν υπνο και ρεκλα με ανεση κρεβατιου.
τα παντα ειναι απο το πρακτικερ και τον Δημητριαδη. αντε καλες διακοπεςςςςςςςςςςς![]()
![]()
![]()