Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 103

Θέμα: δε παει αλλο

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ek peiras na sas pw oti an kai akougetai kalo na anoigeis mia adikia sou epixeirhsh......den katalhgei panta se bilara kai koursara alla kai se xreh....

den lew oxi....an den dokimaza 8a me etrwge mia zwh...8a me trelaine...

alla opoios dokimasei na brei kati pou na einai diaforetiko...prwtotupo...kai fusika kerdoforo...

einai blakwdes na anoi3eis ena magazaki me eidh dwrwn, turopitadiko, soublatzidiko h pitsaria kai alla polla otan uparxoun eidh xiliades...akoma pio blakwdes otan to anoigeis konta se kapoia idia epixeirhsh...den to apokleiw bebaia an eisai se kalh perioxh an den uparxei allos konta...analoga thn periptwsh panta...p.x. ena soublatzidiko se plateia enos xwriou einai kalh idea an eisai monos sou....kai na 8umaste panta oti kerdos exei autos pou mpainei prwtos sto paixnidi....oi epomenoi "trwne" apo thn dikia tou "pita"...

kai kati gia thn evi.....pes mas kai mas pou einai oi douleies me 800 eura na pame....etsi ki alliws kai 500 na pairna ta afentika pali ka8ikia einai....oi douleies twra dinoun apo 500 (akoma) ews 600...kai as lene oi sundikalistes mis8ous apo 1200...auta einai oneira 8erinhs nuktos...oxi bebaia gia tous dhmosious...autoi fasouli to fasouli 8a ftasoune kai ekei...8a sou 8umisw to tragoudi twn katsimixaiwn...gia ena kommati ywmi...8a kaneis polla...an breis kati kalutero fuge...alla den to blepw kai toso eukolo...an dineis 350 se daneia fantasou ton eauto sou na pairnei 500 to mhna...zori e?...

to kako einai oti oi ergodotes dinoun ligoteras stis gunaikes....se market pou douleua 58 wres thn ebdomada epairna 530 ton tetarto xrono kai oi kopeles epairnan 400-420...brasta xaralampe....auta
    filakia

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Το έκανε μία στις 50.
    Αν το κάνανε και οι 50 τι θα γινόταν;
    Αν το καναν και οι 50 θα ερχομασταν Ελλαδα για διακοπες το καλοκαιρι και λεγομασταν Μπουντεσρεπουμπλίκ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750

αλλα εδω μιλαμε για παιδια που εχουν τα παντα να γλειφουν Ε ΟΧΙ
    +1000.
    Αλλο το να πεινας και να το ανεχεσαι και αλλο απο "ιδεολογια" (αλλιως το λενε στο χωριο μου, ειναι αυτο που αρχιζει απο που και τελειωνει σε -τανιά, αλλα τέσπα)

ευη δωσμου τα στοιχεια του αφεντικου σου να παω να τον
    αγορασω ,αυτον και την εταιρια του μαζι,,,
    αντε γιατι πολλα μας τα εχει κανει!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    θενκς παιδια για ολες τις συμβουλες και τις αποψεις τα ζυγιαζω τα πραγματα και τα μετρω αυτες τις μερες

οντως δουλειες δεν υπαρχουν ...δουλειες υπαρχουν με πιο λιγα λεφτα
    δικια σου δουλεια ειναι ρισκο αλλωτε καλο αλλωτε κακο

το θεμα ειναι τι εισαι διαθετιμενος να περασεις.........

εγω υπαλληλος ειμαι τα τελετυταια 6 χρονια
    και εγω ειχα μισθους ακουσον ακουσον 240 ευρω και μου το καναν 360!!!!!!!!!!! να ναι καλα ε?

και 650 και 500...ολα τα σταδια εχω περασει

το θεμα ειναι τα λεφτα δεν αντιλεγω αλλα και το πως σου συμπεριφερωντε

γιατι αν σε μειωνουν δεν εχεις την ψυχολογια να δουλεψεις ....και γενικα εχεις ενα βαρος ολη μερα που μεταδιδετε και αλλου (οικογενεια φιλοι κλπ )

εγω εδω καποτε ημουν ΄΄πρωτο ονομα΄΄ αλλα ο καιρος αλλαξε....απο την μια στιγμη στην αλλη σε πανε ψηλα και σε ριχνουν στα ταρταρα και αυτο ειναι ψυχοφορο ειδικα αν επι 2 χρονια εχεις φτυσει αιμα για την δουλεια .......των αλλων..........

τες πα ...ιδωμεν.

εχω κουραστει να πρωσπαθω να αποδειξω κατι........στους αλλους
    δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν μονο στον εαυτο μου θελω πια.........
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

εχω κουραστει να πρωσπαθω να αποδειξω κατι........στους αλλους
    δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν μονο στον εαυτο μου θελω πια.........
    ευτυχώς που το κατάλαβες....

γιατι ετσι είναι...

Ean pisteyeis oti ftaiei h agamia pou ton dernei tote katse tou gia na hremiseis
    Filika panta

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    εγω εδω καποτε ημουν ΄΄πρωτο ονομα΄΄ αλλα ο καιρος αλλαξε....
    Ειδες Φιλενάδα ???
    Γερασες!
    Πέρασε η μπογιά σου....γιαυτο σου λέω......ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....να νοικοκυρευτείς.
    Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ειδες Φιλενάδα ???
    Γερασες!
    Πέρασε η μπογιά σου....γιαυτο σου λέω......ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....να νοικοκυρευτείς.
    Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις

λες?

να βρω εναν γαμπρο τοτεΝΕΣ

να παω στις αγγελιες λες?
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ase evi meta tha exeis 2 malakes panw apo to kefali sou enan sthn douleia kai enan otan tha gyrnas spiti

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    ααα.. ολα κι ολα εμενα το καλο μου αφεντικουλι χτες μου ειπε να παω σπιτι μου (οχι μονιμα ρε!)

Δέν έχουμε ξέρεις όλοι την τύχη το αφεντικό να είναι ο

ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ

Εύη, σε γνώρισα σε άλλο φόρουμ -όπου έσπευδες (και σπεύδεις) να βοηθήσεις περαστικούς, και συχνά τα έπαιρνες στο κρανίο (αρκετές φορές δικαιολογημένα) σε διάφορα θέματα.

Εγώ βλέπω ότι είναι γεγονός ότι έχεις αρ#ίδια, άλλα συχνά (όπως συμβαίνει με μένα πχ) ενώ σκεφτόμαστε το καλύτερο για τους άλλους, αφήνουμε τον εαυτό μας στη μοίρα του.

Προτείνω κάθε μέρα να τσεκάρεις για κάτι καλύτερο, συγκεντρώσου σε αυτό, κόψε το πολύ χαβαλέ (στο νετ πχ ) μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις να κάνεις και να σιγουρευτείς 100%.

Δε μπορώ να σε συμβουλέψω να κάνεις τη δουλειά που κάνω τώρα (οικοδομικά, συχνά άεργος (ρεκόρ 9 μήνες σερί δουλειές), μηδέν ασφάλιση συνήθως, και άλλα ωραία -κανείς δε μου σπάει το... ήθος όμως, απλά γιατί κάνω τζάμι δουλειά), ενώ ίσως να είχε μόνο ακαδημαΐκό ενδιαφέρον να σου προτείνω να παρατήσεις τη κωλοΑθήνα και να ψάξεις για κάτι άλλο στη κωλοεπαρχία (δεν είναι κακή ιδέα κατά βάθος), τουλάχιστον θα χόρταινες στροφιλίκι. Στην επαρχία, θα ακούσεις και μικρότερα μηνιάτικα από αυτά που αναφέρθηκαν, άσε που τα κολλητιλίκια δεν αφήνουν να στεριώσει ο "ξένος" -υπάρχουν εξαιρέσεις.

Ψάχτηνα γενικά, πχ μερικές φορές παίζουν ειδικά προγράμματα με επιδοτήσεις για γυναίκες, και μερικές άλλες παίζουν σεμινάρια που σου δίνουν δουλειά πιο γρήγορα -άν ήμουνα μικρότερος και είχα λίγο μυαλό παραπάνω, ίσως να έψαχνα (ακόμα και στα 2# μου) για τίποτα γρήγορες σχολές που να μου δώσουν έστω και ένα μικρό προβάδισμα στη μαμημένη σημερινή αγορά εργασίας...

Καλή τύχη, και μη μασάς -τα ζόρια πάνε και έρχονται, μη τους πολυδίνεις σημασία.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ena pragma prepei na kratame sto mualo mas.....
    h douleia den einai h zwh mas olh.....
    h zwh mas ektos douleia einai h zwh mas....
    osoi den exoun kati na zhsoun ektos douleias exoun problhma...profanws...
    dustuxws den exoun oloi thn tuxh na kanoun douleia auto pou goustaroun.....
    wraia 8a htan na eixame oloi ena magazi me eidh gia moto...egw toulaxiston 8a to h8ela....alla...
    duskolo na breis douleia pou na sou aresei...kapws...
    gia afentiko akoma pio duskolo...
    opote bazeis mia rokia to prwi (sthn periptwsh mou) kai bgazeis th mera...
    shmasia exei na kanoume wraia pragmata na 3efeugei to mualo mas.....mia sunaulia, mia bolta, mia xazomara, mia trelitsa...otidhpote na spaei thn ka8hmerinothta...au8ormhta...na les stis 22:00 "pame bolta?" kai stis 22:01 na exeis fugei kiolas...

ante....upomonh.....sta e3hnta pente 8a glutwsoume...apo th douleia....8a asxoloumaste me wraia pragmata...
    boltes, ekdromes, ar8ritika, kardia kai loipa kai loipa....

παρατηρω τριγυρω μου και βλεπω τον κοσμο
    με αυτοκινιτα μηχανες να μενουν μονοι τους να πηγαινουν διακοπες και ελω μαπως?πως το κανουν?κλεβουν?

οχι

απλως λενε θα το κανω και οτι γινει
    θα το κανω και ολο και καπου θα βρω την ακρη

κανουν οτι θελουν και δεν τους καιγετε καρφακι
    και το αστειο ειναι οτι ευκολα δυσκολα θα την βρουν την ακρη

και λεω...μηπως εγω που θα γερασω νωριτερα το εχω παρει λαθος?
    μηπως να αρχισω να κανω οτι μου ερθει στο κεφαλι και εγω και εχει ο Θεος?

να μην προβληματιζωμε γιατι η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη οπως ελεγε ενα ασμα που ακουγα στην εφηβεια μου?

λες να πω ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ και να το κανω χωρις να σκευτομε αν κατι παει στραβα τι θα κανω?

τελικα στη ζωη τι εχει σημασια?να τα κανεις ολα εκ του ασφαλους η να ρισκαρεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

λες να πω ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ και να το κανω χωρις να σκευτομε αν κατι παει στραβα τι θα κανω?
    Ασε τα endo και τις μ@λ@κιες...και συγκεντρώσουυυυυυυυυυ

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δε πάει άλλο...
    από Allst@rf στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 13:53
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31