Καλιά το Scandal που το τρώς όποτε θες εσύ κι' οχι οποτε θέλει αυτόκαι είναι και ποοοοολύ πιο φτηνό
.
Καλιά το Scandal που το τρώς όποτε θες εσύ κι' οχι οποτε θέλει αυτόκαι είναι και ποοοοολύ πιο φτηνό
.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan [/
Γιώργη να σαι καλά του χρόνου ρε φίλε,και συ και όλοι μας και θα το ξανακάνουμε.Πως πάει η ανάρωση σου ???Όσο για να τα πούμε από κοντά,σίγουρα θα πιούμε από βδομάδα ,που θα γυρίσει και ο Τάκης ,κανά καφεδάκι,έτσι για να σε προετοιμάσουμε για το τι θα δεις του χρόνου...![]()
![]()
Παιδιά ενημερώστε με για το πότε και πουΌσο για την ανάρωση δόξα το θεό είμαι καλύτερα και απο αύριο ξαναεπιστρέφω στην δουλειά μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπράβο ρε παιδιά !!!
πολύ όμορφα όντως μας ταξιδέψατε....
Υπαρχει και σοκολατένιο σετάκι που είναι αρκετά φθηνό... και δεν βγαίνει .... τρώγεται....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Χαίρομαι αγαπητέ Tropea που καταφέραμε να σας ταξιδέψουμε και να σας μεταφέρουμε έστω και λίγα απ αυτά που είδαν τα μάτια μας,εγώ πραγματικά έπαθα πλάκα.......
Ως αναφορά το σοκολατένιο σετάκι περιμένω πληροφορίες ως φανατικός της σοκολάτας..![]()
Ρε παιδιά υπάρχει μήπως περιορισμός στον αριθμό των φωτό που μπορώ να ποστάρω???Μέχρι να μου απαντήσει κάποιος ας ποστάρω μερικές.....
Αφού περάσαμε και από zell am see και μετά από ολιγόλεπτη στάση εκεί συνεχήσαμε για grobclockner λόγω ώρας....
φωτό από κει αργότερα λίγο......