άκουσα στις ειδήσεις ότι πήρε φωτιά το αυτκίνητό του, και μετά έσπασε ένα πλευρό σε αγώνα ποδοσφαίρου αν κατάλαβα σωστά...!!!!
έχει φάει πολλές κατάρες λέμε!!!
![]()
άκουσα στις ειδήσεις ότι πήρε φωτιά το αυτκίνητό του, και μετά έσπασε ένα πλευρό σε αγώνα ποδοσφαίρου αν κατάλαβα σωστά...!!!!
έχει φάει πολλές κατάρες λέμε!!!
![]()
Θα σας πω κατι, να με συμπαθατε κιολας αλλα:
Αυτος που το ριξε ηταν παππους!!Ποσο φλορεψε η γενια των 20αρηδων ρε πουστη μου
Ειχε τα ουμπαλα και χωθηκε μονος του ρεεεεε...
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Θα σας πω κατι, να με συμπαθατε κιολας αλλα:
Αυτος που το ριξε ηταν παππους!!Ποσο φλορεψε η γενια των 20αρηδων ρε πουστη μου
Ειχε τα ουμπαλα και χωθηκε μονος του ρεεεεε...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ...........
Πρέφα αύτό λεβέντη μου....???
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ
ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ....!!!!!!!!
Γιά άλλα νοιάζονται οί είκοσάρηδες πιά,νά μή τά πώ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ασε ρε μαν φλορεψαμε κανονικα...Και αν προτεινεις σε κανενα καμια ενεργεια, κατιτις ρε παιδι μου για να δειξουμε εστω οτι δεν ειμαστε προβατα σε λεει καφρο, μπαχαλο, περιθωριο, ο,τι να ναι...
Ο παππους ρε σας εβαλε γιαλια....Παλια με κατι τετοια ριχνανε και γυναικες της προκοπης..Σημερα αν δεν εχεις κινητο 3G δεν κανεις τιποτα. Βαλτε και καμια κρεμα ρεεεε μη χαλασει η επιδερμιδα..
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Ασε ρε μαν φλορεψαμε κανονικα...Και αν προτεινεις σε κανενα καμια ενεργεια, κατιτις ρε παιδι μου για να δειξουμε εστω οτι δεν ειμαστε προβατα σε λεει καφρο, μπαχαλο, περιθωριο, ο,τι να ναι...
Ο παππους ρε σας εβαλε γιαλια....Παλια με κατι τετοια ριχνανε και γυναικες της προκοπης..Σημερα αν δεν εχεις κινητο 3G δεν κανεις τιποτα. Βαλτε και καμια κρεμα ρεεεε μη χαλασει η επιδερμιδα..
AMAN ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.........
Καί γώ αύτές τίς κρέμες φοβάμαι γιά τό γιό μου,άσε πού μού ζήταγε έπίμονα καί 3G τηλέφωνο....!!!!
Δέν πάμε καλά....!!!!!
Πολύ unisex...........τή βλέπω τή νέα γενιά........!!!!!!!!
![]()
Εγω τουλαχιστο δυσπιστω σε καθε μαζικοτητα,σε καθε μορφης μαζικη διαδηλωση,μοναχολυκος δηλαδη.Αφου ουτως ή αλλως,ολη η ταυτιση ειναι μονο και μονο η ιδια η μαζοξη και τιποτα αλλο.Αυτο για μενα δεν ειναι αρκετο.Κατα τα αλλα βεβαια εχεις δικιο.Ο παππους μας εβαλε τα γυαλια.Νομιζω ομως πως εβαλε τα γυαλια και στην δικη του γενεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Για να μην σε πιασουν αδιαβαστο οι φιλοι του διαβασε ΑΥΤΟ ή ΑΥΤΟ ή ΑΥΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
AMAN ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.........
Καί γώ αύτές τίς κρέμες φοβάμαι γιά τό γιό μου,άσε πού μού ζήταγε έπίμονα καί 3G τηλέφωνο....!!!!
Δέν πάμε καλά....!!!!!
Πολύ unisex...........τή βλέπω τή νέα γενιά........!!!!!!!!
![]()
![]()
Πλακα πλακα εχουν δωσει και ονομα στο νεο αυτο ειδος.Τους ονομαζουν "Metrosexual Men"![]()
~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
Βασικα τρανς ειναι αυτοι που εχουν περασει απο χειρουργειο... ή αλλιως "το πουλι παει πεταξε!!"Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Σάν ....ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ.......μού άκούγεται......![]()
Για να καταλαβεις,μαλλον αριστο παραδειγμα metrosexual αποτελει ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΡ" κλικ_ΕΔΩ_
Kαι για να μην μπερδευομεθα υπενθυμιζω οτι στο Κωλονακι η λεξη "GAY" ειναι ντεμοντε....![]()
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Βασικα τρανς ειναι αυτοι που εχουν περασει απο χειρουργειο... ή αλλιως "το πουλι παει πεταξε!!"![]()
Για να καταλαβεις,μαλλον αριστο παραδειγμα metrosexual αποτελει ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΡ" κλικ_ΕΔΩ_
Kαι για να μην μπερδευομεθα υπενθυμιζω οτι στο Κωλονακι η λεξη "GAY" ειναι ντεμοντε....![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..........
Μετροσέξουαλ......είναι αύτοί πού τήν μετράνε......
καί δέν ξέρουν τί νά τήν κάνουν...??????:rotflmao: :rotflmao:
Καλά ρέ φίλε άπό τήν Καλαμαριά καί τό γιαούρτι.........πώς
βρεθήκαμε στό Κολωνάκι.....????????
"Kαλαμαριά-Kολωνάκι"-Ελλάδος
Για ολα φταιει αυτη --->> http://www.mevgal.gr/ :rotflmao:
![]()