Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.

Ίσως να μήν το έδωσα να το καταλάβετε...
    Το κράνος βρήκε κάτω στην πτώση και ζήτησα αντικατάσταση!
    Παρ ότι δεν είχε σημάδια, μου το αντικατέστησαν και ζήτησαν να τους το πάω...
    δεν το πήγα όμως....
    Υπάρχει στην αποθήκη ώς το κράνος της πρώτης μου πτώσης και ας μην ασφαλώς χρησιμοποιείται!
    Τέσπα, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα...

EDIT! Αντικατάσταση εννοώ πως μου το πλήρωσαν με βάση την απόδειξη από το μαγαζί που το πήρα!
    Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το φόραγα, δεν το έχω για προστατευτικό αγκώνα!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ίσως να μήν το έδωσα να το καταλάβετε...
    Το κράνος βρήκε κάτω στην πτώση και ζήτησα αντικατάσταση!
    Παρ ότι δεν είχε σημάδια, μου το αντικατέστησαν και ζήτησαν να τους το πάω...
    δεν το πήγα όμως....
    Υπάρχει στην αποθήκη ώς το κράνος της πρώτης μου πτώσης και ας μην ασφαλώς χρησιμοποιείται!
    Τέσπα, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα...
    ωραια τα λες..
    αν το πουλήσεις εσυ λοιπον μιας και δεν εχει και σημαδια?
    καινουριο είναι.
    μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω την ιστοριουλα οτι στο αλλάξαν χωρίς σημαδια πτωσης συγκρουσης κτλ..και οτι δε στο ζήτησαν να το κρατήσουν αλλα εσύ ξερεις καλύτερα.
    γιατι μπορούσες ετσι να τους ζητήσεις να σου αντικαταστήσουν και ενα home cinema που είχες δεμενο πανω στη σέλα αλλα δεν ειχε γρατζουνιες..και θα το κραταγες κιολας και θα βγαζες και 2o home cinema για το σπιτι.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Να βοηθήσω λίγο....

μπορούμε να είμαστε ρεαλιστές; Σε φόρουμς υπάρχουν 3 κατηγορίες αγοροπώλησίας.

Μεταχειρισμένου..
    Group buy..
    και διαφήμισης εμπόρου..

Η τρίτη συνήθως αποφεύγεται εκτός και αν είναι σπόνσορας του φόρουμ...

Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ είναι το καλό του συνόλου και των μελών δεν πιστεύτετε;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπλέκετε τον έμπορα με τον απλό μηχανόβιο που πουλάει κάτι που εμπίπτει στην κατηγορία του μεταχειρισμένου σε οποιαδήποτε τιμή ΑΣΧΕΤΑ αν είναι καινούργιο.

Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε για την τιμή που πουλάει ή αγοράζει, παρα μόνο να προειδοποιήσει αν υπάρχει κάτι...

απο κει και πέρα ο νοών νοείτω..... και ο καθένας ας φροντίσει για την τσέπη του.
    Ban 'em all

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

ωραια τα λες..
    αν το πουλήσεις εσυ λοιπον μιας και δεν εχει και σημαδια?
    καινουριο είναι.
    μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω την ιστοριουλα οτι στο αλλάξαν χωρίς σημαδια πτωσης συγκρουσης κτλ..και οτι δε στο ζήτησαν να το κρατήσουν αλλα εσύ ξερεις καλύτερα.

Να το πουλήσω εγώ, ΔΕΝ παίζει! όποιος θέλει να το πιστέψει, το πιστεύει! Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, έτσι σκέφτομαι και πράττω!
    Άν κάποιος ενδιαφέρεται να πιστεί, έχω τα τιμολόγια ΚΑΙ το κράνος στα χέρια μου...
    Το πως έγινε και ενώ μου το ζήτησαν δεν τους το πήγα αλλά παρ όλα αυτά πήρα τα λεφτά του κράνους, άν σε ενδιαφέρει....με πμ!

Όσο για το ΓΙΑΤΙ μου το αντικατέστησαν είναι απλό!Χαρτί από την εταιρία ( του κράνους) που λέει ότι είναι κατασκευασμένο για μία και μόνη πτώση η οποιαμπορεί να δημιουργήσει ζημιά στο κράνος χωρίς να είναι ορατή με το μάτι...
    ακριβώς να πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι τί έγραφε, το κατάστημα μου προμήθευσε το εν λόγω έγραφο, αλλά άν ψάξω θα το βρώ και αυτό!
    Περίεργο να μη σου έχει φέρει ποτέ κανείς τέτοιο έγραφο...

NA KANΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ

Ειμαι ο νέος κάτοχος αυτού του περιβόητου κράνους για το οποίο έγινε της πουτάνας εδω απ ότι βλέπω και θέλω να αρωτήξω κάτι,
    εγω που δεν έχω ιδέα από αγορές στο internet και που ούτε πρόκειτε να ασχοληθώ ποτέ με αυτές, είμαι μαλάκας που αγόρασα ένα καινούριο κράνος με 250€ φθηνότερα απο την ελληνική αγορά και αφού πρώτα το είδα το δοκίμασα και το γούσταρα;;;

Δηλαδή να τον εγαμήσω αυτον το μπούστη τον VFR ή όχι;;;
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Re: NA KANΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Ειμαι ο νέος κάτοχος αυτού του περιβόητου κράνους για το οποίο έγινε της πουτάνας εδω απ ότι βλέπω και θέλω να αρωτήξω κάτι,
    εγω που δεν έχω ιδέα από αγορές στο internet και που ούτε πρόκειτε να ασχοληθώ ποτέ με αυτές, είμαι μαλάκας που αγόρασα ένα καινούριο κράνος με 250€ φθηνότερα απο την ελληνική αγορά και αφού πρώτα το είδα το δοκίμασα και το γούσταρα;;;
    Μεγειά... και καλοφόρετο και αχρείαστο φιλαράκι...
    Μόνο αυτό νομίζω πρέπει να ακούσεις.
    A gentleman would walk but never run...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

Να το πουλήσω εγώ, ΔΕΝ παίζει! όποιος θέλει να το πιστέψει, το πιστεύει! Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, έτσι σκέφτομαι και πράττω!
    Άν κάποιος ενδιαφέρεται να πιστεί, έχω τα τιμολόγια ΚΑΙ το κράνος στα χέρια μου...
    Το πως έγινε και ενώ μου το ζήτησαν δεν τους το πήγα αλλά παρ όλα αυτά πήρα τα λεφτά του κράνους, άν σε ενδιαφέρει....με πμ!

Όσο για το ΓΙΑΤΙ μου το αντικατέστησαν είναι απλό!Χαρτί από την εταιρία ( του κράνους) που λέει ότι είναι κατασκευασμένο για μία και μόνη πτώση η οποιαμπορεί να δημιουργήσει ζημιά στο κράνος χωρίς να είναι ορατή με το μάτι...
    ακριβώς να πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι τί έγραφε, το κατάστημα μου προμήθευσε το εν λόγω έγραφο, αλλά άν ψάξω θα το βρώ και αυτό!
    Περίεργο να μη σου έχει φέρει ποτέ κανείς τέτοιο έγραφο...

εγραφο μου χουν φερει..το κράνος δε κρατησαν.

Να σαι καλα ρε gojakla, σε ευχαριστώ!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Re: NA KANΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO

Δηλαδή να τον εγαμήσω αυτον το μπούστη τον VFR ή όχι;;;
    το πουλάς το κρανος 450???

ο καθενας κανει την δουλεια και βγαζει λεφτα οπως νομιζει.
    αλλωστε η αξιοπρεπεια ειναι καθαρα υποκεμεινικο για τον καθενα απο εμας.
    καλο ειναι να σταματησει το θεμα εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα.
    οσο για τον φιλο που αγορασε αγρατσουνιστο να 'ναι.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

εγραφο μου χουν φερει..το κράνος δε κρατησαν.

Άρα καλώς μου το αντικατέστησαν βάση του εγράφου και όχι της οπτικής κατάστασης του κράνους, σωστα?

Όσο για το αν πρέπει να το κρατήσει η εταιρία ή όχι, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος άν έτσι πρέπει να γίνεται! Λογικά, ναί, αφού το πληρώνει της ανήκει, ανθρωπινά όμως όχι μιας και πάει στα χέρια των υπαλλήλων οι οποίοι το μεταπουλάνε! Δεν είναι προσωπικό αυτή τη στιγμή μαζί σου φιλε, αλλά....
    Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ο καθείς κάνει ό,τι καταλαβαίνει! Και αυτός που πουλάει ένα κράνος που δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτός που εις γνώσην του αγοράζει ένα μεταχειρισμένο!

Φιλικά ΠΑΝΤΑ και ας είμαστε στις διαμάχες!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

Άρα καλώς μου το αντικατέστησαν βάση του εγράφου και όχι της οπτικής κατάστασης του κράνους, σωστα?

Όσο για το αν πρέπει να το κρατήσει η εταιρία ή όχι, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος άν έτσι πρέπει να γίνεται! Λογικά, ναί, αφού το πληρώνει της ανήκει, ανθρωπινά όμως όχι μιας και πάει στα χέρια των υπαλλήλων οι οποίοι το μεταπουλάνε! Δεν είναι προσωπικό αυτή τη στιγμή μαζί σου φιλε, αλλά....
    Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ο καθείς κάνει ό,τι καταλαβαίνει! Και αυτός που πουλάει ένα κράνος που δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτός που εις γνώσην του αγοράζει ένα μεταχειρισμένο!

Φιλικά ΠΑΝΤΑ και ας είμαστε στις διαμάχες!

λΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΈΙΣ.
    σου ειπα για ανταλακτικα.-πουλάω ενα ντεποζιτο εγω που πηρα..και μου λες για κρανη και οτι τα μεταπουλάω.
    η εταιρια ολα τα πραμματα τα πεταει και τα καταστρεφει με διαδικασια καταστροφης.
    αν εμενα μου αρεσει κατι το αγοραζω σε μια χαμηλη τιμη.
    το τσαμπα δεν το εννοουσα κυριολεκτικα.

μη μιλατε για ιστοριες που δεν ξερετε καθολου ειναι σα να σας λεω εγω για τη νασα και το διαστημα.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

λΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΈΙΣ.
    σου ειπα για ανταλακτικα.-πουλάω ενα ντεποζιτο εγω που πηρα..και μου λες για κρανη και οτι τα μεταπουλάω.
    η εταιρια ολα τα πραμματα τα πεταει και τα καταστρεφει με διαδικασια καταστροφης.
    αν εμενα μου αρεσει κατι το αγοραζω σε μια χαμηλη τιμη.
    το τσαμπα δεν το εννοουσα κυριολεκτικα.

μη μιλατε για ιστοριες που δεν ξερετε καθολου ειναι σα να σας λεω εγω για τη νασα και το διαστημα.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!
    Συμβαίνει όμως, κάποιες φορές! Ημουν σε ασφαλιστική κάποιο διάστημα!
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΣ ΕΣΥ ΚΡΑΝΗ!
    Το "τσαμπα" δεν το εννοουσες κυριολεκτικά κι εγώ ίσως το παρερμήνευσα λίγο! Σε αυτό ζητώ συγνώμη!
    Για τα υπόλοιπα σου ξαναλέω, δεν είναι προσωπικό! Όπως και με τον συγκεκριμένο ασφαλιστή που μου είχε και του είχα μιλήσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, αλλά κι εκείνος "υπάλληλος" είναι! Άλλοι υπάρχουν από "πάνω" του και κάνουν διάφορα!
    ΔΕΝ νομίζω κιόλας να πλήρωσε εκείνος τη "νυφη" που ενώ μου έδωσε την επιταγή ατόφια, δεν είχε να επιδήξει κράνος!

Αυτά φίλε!

Επίσης ξεφύγαμε από το θέμα και εκτός του ότι είμαστε στις διαμάχες, μόνο σε διαμάχη δεν βρησκόμαστε εμείς οι δύο!

Άν θέλεις κάτι, ευχαρίστως με πμ!

Δημήτρης.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ
    Άν θέλεις κάτι, ευχαρίστως με πμ!

Δημήτρης.

εχεις πμ φιλαρακο για να μην λες μετα διαφορα...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σε ευχαρισώ Μουσικέ για την ευχή σου!!!
    Ομως Αξιοπρέπεια δεν είναι μόνο να δώσεις κάτι που έχεις πάρει στην τιμή που το έχεις αγοράσει, αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μία ειλικρινής μεταπώληση με την γνώση μεταξύ πωλητή και αγοραστή ότι υπάρχει κέρδος και για τους 2!!!
    Ξέρω ότι ο VFR μου πούλησε κάτι και ξέρω και το κέρδος του, δεν μου το έκρυψε, αλλά ξέρω κι εγώ επειδη επαναλαμβάνω ότι δεν ασχολούμε με internet αγορές κέρδισα 250€!!! Και ξέρεις κάτι ρε μουσικέ μου, καλυτερα να δωσω σε εναν συμφορουμίτη 600 αντι 450 παρά να δώσω στον κάθε έμπορο 860€ αντι για 600€!!!
    Θα σκάσω και σε μαγαζί φορόντας το κράνος και θα ρωτήσω την τιμή του και οταν με πει 800κάτι δεν θα του πω ότι το βρηκα με 450€ αλλά ότι το πήρα από γνωστό με 600€ μπας και την ψιλιαστουνε και ρίξουν λίγο τις τιμές, γιατι οι περισσοτεροι για να αποκτήσουν ένα κράνος θα πανε σε ενα μαγαζι εδώ για να βαλουν και 5 δόσεις στην καρτα τους, διότι οι καιροί είναι δυσκολοι και το μετρητό δεν υπαρχει!!! Αλλα και το μαγαζι έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θέλω να μου το δώσει 455 πχ αλλά με ένα ΛΟΓΙΚΟ κέρδος, γι αυτό δουλεύει και υπάρχει για να κερδίζει το ξέρουμε όλοι αυτό!!!
    Ακομα και σε μενα στην εταιρεία που δουλευω να έρθεις να πάρεις μια μνήμη για τον υπολογιστή σου θα την παρεις λίιιιιγο ακριβότερα απ όσο την αγόρασα (επειδη η εφορία δεν με αφηνει να σε το δωκω όσο το αγοράζω όχι λόγο κέρδους), απλά αξιοπρέπεια θα είναι να ξέρεις πόσο την αγόρασα και πόσο στην πουλάω, γιατί κάπου στο e bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα απ ότι την αγοράζω εγω φιλε μου και μετα θα πεις ρε τον απατεωνα τον Βαλαντη κτλ!!!

Τι θέλω να πω με όλα αυτα;;;
    Ας μην θίγουμε αξιοπρέπειες έτσι εύκολα, γιατί κατεμέ (απο το ΚΤΜ βγαλμένο) είναι βαρύ να σου θίγουνε την αξιοπρέπεια ειδικά αν δεν σε γνωρίζουν, δεν νομιζεις;;;

Φιλικά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF