για ποια μοντέλα ισχύει αυτό?
Ισχύει για το 250 φυσικά, το γράφω στον τίτλο. Τώρα αν υπάρχει ίδια πολιτική και για άλλα μοντέλα της Χοντα, δεν το ξέρω.
Και νομίζω στις ανακλήσεις δεν παίζει ρόλο η εγγύηση, ρώτησέ το panos
Ρε γαμώτο είμαι ο μόνος γκαντέμης που άλλαξε καμπάνα 2 φορές και δεν έφτιαξε το πρόβλημα .!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Παιδιά εγώ πήγα για σέρβις 12.000 και του είπα για τις ταχύτητες... Μου άλλαξε στην εγγύηση καμπάνα, και κάτι δίσκους στο κιβώτιο και τώρα είναι απίστευτα μαλακές και ωραίες οι ταχύτητες....
Εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός με αυτη την διαδικασία . Είχα πάει στο Σαρακάκη για να τους πω για τις ταχυτητές και τον πολλαπλασιαστή αλλα στο τεχνικό τμήμα που πήγα εκεί αυτος μου έκανε τον Γιαπωνέζο.
Ελπίζω να είσαστε πιο τυχεροι απο έμενα (γνωστός γκαντεμης).
Και ελπίζω να ισχύει αυτο για τις ανακλήσεις εκτος εγγύησης. (10 λεπτα ζέσταμα θέλει για να κρατήσει ρελαντι)
Μολις γύρισα από τη Χοντα Πάτρας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ανάκληση για τον κωδικό πλαισίου του cbf μου. Στο λινκ όμως που είχε βάλει ο Δημήτρης (Ούλας) το δικό μου ήταν μέσα στις ανακλήσεις.
Τι να κάνω? Τηλεφωνο στο Σαρακάκη? Αλλά μου φαίνεται δε θα βρω άκρη...
ναι να πάρεις τηλ. στο Σαρακάκη και αν σου λένε μαλακίες πες τους που είδες την ανάκληση και αν πάλι σε γράψουν ρώτα τους πως μπορείς να επικοινωνήσεις με τη honda Ιταλίας( ευρώπης) ή Ιαπωνίας για να το επιβεβαιώσεις.....
και πες μας....
Και αν σου πούνε τίποτα πες τους ότι γράφεις στο moto και έχεις μεγάλη παρέα από cbfαδες... Αν και αυτό δεν πιάσει πες ότι θα στείλεις την ιστορία όλη με πμ στον ΙΠΠΕΑ και αυτός με τη σειρά του θα το λέει σε όποιον σταματάει δίπλα του στο φανάρι...
Άσε που δεν θα αφήσει και το θέμα να ξεχαστεί..![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Δεν μπορώ να καταλάβω, πως χωρίς να πάρεις τηλ, έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα βγάλεις άκρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Μολις γύρισα από τη Χοντα Πάτρας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ανάκληση για τον κωδικό πλαισίου του cbf μου. Στο λινκ όμως που είχε βάλει ο Δημήτρης (Ούλας) το δικό μου ήταν μέσα στις ανακλήσεις.
Τι να κάνω? Τηλεφωνο στο Σαρακάκη? Αλλά μου φαίνεται δε θα βρω άκρη...
Δώσε μου τον αριθμό πλαισίου σου, και θα σου πω αν υπάρχει ανάκληση.
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεωςΑρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Δεν μπορώ να καταλάβω, πως χωρίς να πάρεις τηλ, έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα βγάλεις άκρη!
Χα! Το πήρα το μωρό...
Σιγά και θα σου δώσουν έτσι εύκολα τηλ. ή εμαιλ της HONDA άλλης χώρας.
Εγώ πρν 6 μήνες είχα ρωτήσει στον Σαρακάκη και δεν ξέρανε τίποτα για ανάκληση. Ενω το συνεργείο που πήγαινα μού εβαλε τον αριθμο πλαισίου μου σε κάποιο site της honda και του έβγαλε οτι υπάρχει ανάκληση. Άντε βρες άκρη.
ΑΑΑ είχα στήλει και email στην HONDA αγγλίας και μου είπαν οτι τα cbf250 εκει έχουν ανάκληση για την εξάτμηση.!!!
Εξατμιση??? Εμενα κανει ενα περιοεργο θορυβο τελαιταια απο το διαφραγμα της εξατμισης! Μου πε ο μηχανικος μου οτι ειναι το διαφραγμα, οτιο ειναι φυσικη φθορα και τετοιες μαλακιες, και οτι δεν ειναι αναγκη να αλαχθει αμσεσα αν δεν με ενοχλει η διαφορα στον θορυβο της μηχανης. Πλεον ειναι σαν ενα τετραχρονι μπρικι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Σιγά και θα σου δώσουν έτσι εύκολα τηλ. ή εμαιλ της HONDA άλλης χώρας.
Εγώ πρν 6 μήνες είχα ρωτήσει στον Σαρακάκη και δεν ξέρανε τίποτα για ανάκληση. Ενω το συνεργείο που πήγαινα μού εβαλε τον αριθμο πλαισίου μου σε κάποιο site της honda και του έβγαλε οτι υπάρχει ανάκληση. Άντε βρες άκρη.
ΑΑΑ είχα στήλει και email στην HONDA αγγλίας και μου είπαν οτι τα cbf250 εκει έχουν ανάκληση για την εξάτμηση.!!!
Ευχαριστώ τον φίλο για την εξυπηρέτηση. Τελικα υπάρχει ανακληση για το καλωδιο πολλαπλασιαστή. Δεν ξερω γιατι δεν μου το ειπαν, γιατι γενικα δεν έχω παραπονα απο τη Χοντα Πατρας.Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Η Honda πάτρας είναι από τα καλύτερα μαγαζιά! Πιστεύω ότι απλά τους διέφυγε!
Τελικά πως βρήκες άκρη με την ανάκληση?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ευχαριστώ τον φίλο για την εξυπηρέτηση. Τελικα υπάρχει ανακληση για το καλωδιο πολλαπλασιαστή. Δεν ξερω γιατι δεν μου το ειπαν, γιατι γενικα δεν έχω παραπονα απο τη Χοντα Πατρας.
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.