Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 127

Θέμα: ΣΑΧΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    (όσα λέω παρακάτω δεν τα λέω με καμία διάθεση ειρωνίας ή κοροιδίας..) *
    Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μέχρι να φτιαχτεί πίστα στην Ελλάδα (ή μέχρι να πάρω εγώ πτυχίο ) 2πλο δεν πρόκειται να κάνετε..

Το ματς δεν το είδα..

Εγώ δεν θα γελάσω..Ειλικρινά έχετε καταντήσει για λύπηση..

*από εδω παύει να ισχύει το παραπάνω..

Φυστικάκι πάλι στο μπάσκετ..;;

:a029: :a029:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    (όσα λέω παρακάτω δεν τα λέω με καμία διάθεση ειρωνίας ή κοροιδίας..) *
    Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μέχρι να φτιαχτεί πίστα στην Ελλάδα (ή μέχρι να πάρω εγώ πτυχίο ) 2πλο δεν πρόκειται να κάνετε..

Το ματς δεν το είδα..

Εγώ δεν θα γελάσω..Ειλικρινά έχετε καταντήσει για λύπηση..

*από εδω παύει να ισχύει το παραπάνω..

Φυστικάκι πάλι στο μπάσκετ..;;

:a029: :a029:

Κοιτα, ο αγωνας οτι ομαδα και να ησουν τον εβλεπες ευχαριστα, πολλες φασεις, γκολ, ενταση....απο εκει και περα μεσα στο καραισκακη κατι μου λεει οτι θα παθουν πατατρακ-ειδικα αυτος ο τερματοφυλακας.

Οσο για το μπασκετ :a57:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Θα βγάλουμε λεφτά φέτος..!
    Tο μόνο σίγουρο το φετινό CHL είναι οτι όλα τα ματς του γαύρου είναι over και τα εκτος 1Χ & over..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Re: Re: Re: ΓΑΥΡΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ???
    να μιλήσουμε ρε φίλε για μπάλα.δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό βέβαια,σε ένα φόρουμ με τόσους χρήστες που λέει οκαθένας τα δικά του (και καλώς τα λέει στηντελική),αλλά ας μιλήσουμε.

Κατ'αρχήν let's get some perspective.Ο Ολυμπιακός γενικά τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε φόρμα.Είχε 5βασικότατες απουσίες.αυτό δεν το λέω για δικαιολογία.το λέω για να δείξω την κατάσταση.
    με τα αυτά δεδομένα λοιπόν,παμε και κατεβαίνουμε με ενα θεωρητικό 3-5-2 (ουσιαστικά 5-3-2 γιατί τα μπακ μας είναι ο ένας αχρηστος επιθετικά και ο άλλος αμυντικα.Παντος-Γεωργάτος αντίστοιχα).
    Επίσης δεδομένο ότι η άμυνα μας χρόνια τώρα είναι χωνί.
    Το πρώτο ημίχρονο έδειξε τρικυμία!!!δεν ξέρω γιατί τόσος φόβος και ατολμία,αλλά έτσι ήταν.
    Στο δεύτερο ισορρόπησε το θέμα.ανεβήκαμε,βγήκαμε απο την περιοχή μας και δημιουργήσαμε ρήγματα στην επίσης άχρηστη άμυνα των ΟυκρανώνΕ.το θέμα όμως είναι ότι βασιζόσουν να σου κάνουν παιχνίδι ο μεν Τζόλε,που είναι χώμα τελευταία ,και ο δε Μαριτς που είναι κατι σαν Τζέκυλ & Χάιντ.πάλι καλά που βρέθηκαν σε τρομερή μέρα Κωνσταντίνου-Καστίγιο.

σίγουρα το πρώο μισό θα μπορούσε να έχει κλείσει με περισσοτερα γκολ για τη Σαχταρ,αλλά εδώ έρχεται και παίρνει σημασία το να έχεις καλούς παίχτες.και ο Νικοπολίδης είναι ένας τέτοιος.

Κακά τα ψέμματα η 11αδα του Ολυμπιακού δεν είχε μέσα όσους καλούς παίχτες χρειάζεται για να κάνεις δουλειά στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

Τωρα όσο για το κράξιμο/πείραγμα/καζούρα των υπολοίπων,εγώ έχω μόνο να πώ ,βελτιωθείτε,πάρτε μας τα πρωτεία και μετά βγείτε να αποδείξετε πόσα απιδια πιάνει ο σάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: ΓΑΥΡΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    να μιλήσουμε ρε φίλε για μπάλα.δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό βέβαια,σε ένα φόρουμ με τόσους χρήστες που λέει οκαθένας τα δικά του (και καλώς τα λέει στηντελική),αλλά ας μιλήσουμε.

Κατ'αρχήν let's get some perspective.Ο Ολυμπιακός γενικά τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε φόρμα.Είχε 5βασικότατες απουσίες.αυτό δεν το λέω για δικαιολογία.το λέω για να δείξω την κατάσταση.
    με τα αυτά δεδομένα λοιπόν,παμε και κατεβαίνουμε με ενα θεωρητικό 3-5-2 (ουσιαστικά 5-3-2 γιατί τα μπακ μας είναι ο ένας αχρηστος επιθετικά και ο άλλος αμυντικα.Παντος-Γεωργάτος αντίστοιχα).
    Επίσης δεδομένο ότι η άμυνα μας χρόνια τώρα είναι χωνί.
    Το πρώτο ημίχρονο έδειξε τρικυμία!!!δεν ξέρω γιατί τόσος φόβος και ατολμία,αλλά έτσι ήταν.
    Στο δεύτερο ισορρόπησε το θέμα.ανεβήκαμε,βγήκαμε απο την περιοχή μας και δημιουργήσαμε ρήγματα στην επίσης άχρηστη άμυνα των ΟυκρανώνΕ.το θέμα όμως είναι ότι βασιζόσουν να σου κάνουν παιχνίδι ο μεν Τζόλε,που είναι χώμα τελευταία ,και ο δε Μαριτς που είναι κατι σαν Τζέκυλ & Χάιντ.πάλι καλά που βρέθηκαν σε τρομερή μέρα Κωνσταντίνου-Καστίγιο.

σίγουρα το πρώο μισό θα μπορούσε να έχει κλείσει με περισσοτερα γκολ για τη Σαχταρ,αλλά εδώ έρχεται και παίρνει σημασία το να έχεις καλούς παίχτες.και ο Νικοπολίδης είναι ένας τέτοιος.

Κακά τα ψέμματα η 11αδα του Ολυμπιακού δεν είχε μέσα όσους καλούς παίχτες χρειάζεται για να κάνεις δουλειά στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

Τωρα όσο για το κράξιμο/πείραγμα/καζούρα των υπολοίπων,εγώ έχω μόνο να πώ ,βελτιωθείτε,πάρτε μας τα πρωτεία και μετά βγείτε να αποδείξετε πόσα απιδια πιάνει ο σάκος.

η επιλογή του συστήματος απ' ότι έδειξε μάλλον ήταν σωστή...οι ουκρανοί προσπαθούσαν να σπάσουν την άμυνα κυρίως από το κέντρο με τριγωνάκια και ατομικές ενέργειες... το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει τα μπακ να παίξει 5-3-2 αλλά ούτε και τους κεντρικούς...χτες το παιχνίδι του έκατσε αλλά αποδείχτηκε ότι το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιου...
    θυμίζω ότι ο παναθηναικός όταν έπαιζε 5-3-2 έπαιρνε τα αποτελέσματα σχετικά άνετα χωρίς πολλές φάσεις του αντιπάλου και με 4-5 αντεπιθέσεις που έβγαζε κατάφερνε να βάλει 1 ή 2γκολ κ να πάρει τα αποτελέσματα....
    ΑΛΛΑ....
    οι αμυντικοί του παναθηναϊκού έπαιζαν καμια 10 μέτρα πιο ψηλά .....ενώ τα πλάγια μπακ ήταν και δυνατά και σχετικά τεχνίτες (Σειταρίδης κτλ)..
    το 5-3-2 απαιτεί οι 3 του κέντρου να μπορούν να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους χωρίς να την πουλάνε ώστε να προλαβαίνουν να ανέβουν τα πλάγια μπακ....αυτό εννοείτε στην περίπτωση που νικάς , όπως ο Ολυμπιακός, και επιδιώκεις να βγάλεις την ομάδα έξω από την περιοχή σου...
    αυτό τον ρόλο στον Ολυμπιακό τον έπαιξε μόνο ο Μάριτς ....ο Τζωρτζεβιτς ήταν άχρηστος σε αυτό το σύστημα...
    δεν αμύνεται και δεν έχει ποια τη δύναμη να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του
    ο Ριβάλντο δεν έπαιζε αλλά και αν έπαιζε ο ΟΣΦΠ θα έχανε ένα πολύτιμο παίχτη στο κέντρο να μαρκάρει....φυσικά θα είχε πετάξει τουλάχιστον 2-3 ασίστ στον καστίγιο
    πάντως όσον αφορά τον Γεωργάτο χτές ήταν καλός αμυντικά (σχετικά πάντα) δεδομένου ότι ο Τζώρτζεβιτς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και ουσιαστικά πέφτανε 2-3 πάνω του έχοντας σαν μοναδική βοήθεια τον Κωστούλα που έβγαινε αριστερά
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ???

ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΑΧΑΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ????

ΟΙ ΜΕΝ (ΛΑΧΑΝΙ) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΑ 4....

ΟΙ ΔΕ (ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΝΕ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΒΑΝΔΗ , ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ , ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ....

ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΑΧΑΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ????

ΟΙ ΜΕΝ (ΛΑΧΑΝΙ) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΑ 4....

ΟΙ ΔΕ (ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΝΕ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΒΑΝΔΗ , ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ , ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ....

ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	popop.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	63501
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για άλλη μια φορά, ευγενικά ακόμα θα στο πω Οικοστύλ φίλε μου ..................
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για άλλη μια φορά, ευγενικά ακόμα θα στο πω Οικοστύλ φίλε μου ..................
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

Εσύ βλέπω δεν ασχολείσαι καθόλου με τις άλλες ομάδες..

Αν θες να μην ασχολούμαστε με το γαύρο να γράφεις μόνο σε κανά φόρουμ της θυρας 7 και λοιπά τσουκαλάδικα..

Εσύ βλέπω δεν ασχολείσαι καθόλου με τις άλλες ομάδες..

Αν θες να μην ασχολούμαστε με το γαύρο να γράφεις μόνο σε κανά φόρουμ της θυρας 7 και λοιπά τσουκαλάδικα..

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    Οτι κοιμάσαι όρθιος και με ανοιχτά τα μάτια (έχει ρίξει μπόλικη στάχτη ο πρόεδρος..) στο λένε και οι δικοί σου..

Οτι κοιμάσαι όρθιος και με ανοιχτά τα μάτια (έχει ρίξει μπόλικη στάχτη ο πρόεδρος..) στο λένε και οι δικοί σου..

:a16: :a16: :a16:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Νικησαμε την Μεταλουργκ ρε!!!!

Ολοι στην Ομονοια!!!

Μαπα παιξαμε παλι...

.....για οποιον γαυρο πεταχτει να πει τις παπαριες του , να σημειωσω οτι καναμε νικη στο εξωτερικο , εστω και με αυτον τον αντιπαλο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Νικησαμε την Μεταλουργκ ρε!!!!

Ολοι στην Ομονοια!!!

Μαπα παιξαμε παλι...

.....για οποιον γαυρο πεταχτει να πει τις παπαριες του , να σημειωσω οτι καναμε νικη στο εξωτερικο , εστω και με αυτον τον αντιπαλο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF