Φίλε μου άκουσε με.Πάρε ενα CBR-F πενταετίας και θα με θυμηθείς.Το μηχανάκι έχει γκάζι,ποιότητα άνεση και με το χέρι στην φωτιά σου λέω πως είναι και πάρα πολύ φιλικό για τον αρχάριο αναβάτη.Τα 125άρια ss είναι entry level μοτοσυκλέτες για τα παιδιά 16-21 ετών που δεν μπορούν με βάση τον νόμο να αγοράσουν μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα άσε που κατά την άποψή μου είναι υπερκοστολογημένα.Βλέπω από την εμμονή στο να πάρεις ss μηχανάκι ότι γουστάρεις την όλη φάση οπότε καλύτερα θα έιναι να πάρεις ένα μηχανάκι που θα σε καλύψει και από άποψη επιδόσεων και από άποψη άνεσης,συμπεριφοράς,γκαζιού,αξιοπιστίας κτλ για αρκετό καιρό.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από το CBR-F.Φαντάσου πως δεν είμαι Hondakias αλλά το συγκεκριμένο μηχανάκι το αγαπάω γιατί με αυτό η Honda έχει κάνει κίνηση ματ στις άλλες εταιρίες στην κατηγορία ss touring 600cc.Η επιλογή είναι δική σου...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Τελικά μάλλον με βλέπω για RS 125. Αν και ακόμα σκέφτομαι το Hyosung
Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να προτιμισεις την Aprilia RS125 εναντι της Hyosung 250GTR?
H τιμη?
Η επιδοσεις?
Η εμφάνιση?
Ο κινητήρας?
Πρώτα από όλα φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας. Χαίρομαι που προβληματίζεσαι με τις επιλογές μου και έτσι έχω και εγώ την ευκαιρία να το συζητήσουμε. Γι αυτό να σου παραθέσω τις σκέψεις μου αναφορικά με τις ερωτήσεις που έθεσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να προτιμισεις την Aprilia RS125 εναντι της Hyosung 250GTR?
H τιμη?
Η επιδοσεις?
Η εμφάνιση?
Ο κινητήρας?
Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση της επιλογής του RS έναντι του GTR δεν ήταν και εύκολη. Ας δούμε όμως πως το σκέφτηκα. Και ας τα πάρουμε ανάποδα. Ο κινητήρας στο ένα είναι 250cc και στο άλλο 125cc. Τετράχρονος και δίχρονος αντίστοιχα. Επίσης όμως και αερόψυκτος και υδρόψυκτος αντίστοιχα. Στο σημείο αυτό μπορείς να πεις ότι υπερτερεί το κορέατικο. Τεχνολογικά όμως μιλάμε για ένα κινητήρα παλαιότερο (της Suzuki) με ότι αυτό συνεπάγεται. Και δεν είναι μόνο ο κινητήρας που ενδεχομένως να υστερεί σε τεχνολογία (π.χ. φρένα, πλαίσιο). Όσον αφορά την εμφάνιση αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό καθώς κάτι που αρέσει σε κάποιον είναι "απαράδεκτο" για κάποιον άλλο. Πάντως θα έλεγα ότι και τα δύο είναι εξίσου όμορφα αν και το GTR δίχνει σχεδιαστικά να υστερεί κατά ένα κλικ έχοντας λιγότερες ακμές. Στον τομέα των επιδόσεων δεν θα έλεγα ότι έχουν και μεγάλη διαφορά. Μπορεί το ένα να είναι 250άρι με περίπου 28 άλογα δύναμη αλλά και το άλλο έχει κοντά στα 30 άλογα. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Hyosung είναι πάνω από 140 κιλά ενώ το Aprilia περίπου 120. Η τιμή που λές είναι κάτι το δελεαστικό και υπέρ του κορεάτικου. Καινούρια το RS έχει 4700 ενώ το GTR έχει 4250 περίπου. Βεβαία άλλο Aprilia και άλλο Hyosung. Όπως και στα αυτοκίνητα άλλο το VW Golf και αλλο το Hyundai Accent και ας ανήκουν στην ίδια κατηγορία.
Τώρα εγώ τι ακριβώς σκέφτηκα; Να σου πώ. Μέχρι τώρα οδηγούσα scooter και τώρα αποφάσισα να περάσω στον χώρο των μοτοσυκλετών. Μου αρέσουν πολύ τα ss αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση να αγοράσω κάποιο από αυτά (CBR, R6, κ.λ.π.). Και το σημαντικότερο ίσως είναι ότι τελικά μπορεί να μην με βολέψουν στη χρήση τους και να ψάχνω μετά για κάτι άλλο. Άρα αν πάρω τώρα ένα RS (το οποίο μπορώ να βρω και μεταχειρισμένο του 2006 με περίπου 3500 ευρώ) και δεν μου κάνει τελικά θα μπορέσω να το πουλήσω σχετικά εύκολα. Στην ίδια περίπτωση με το GTR πάει το "παντρεύτηκα". Δεν θα μπορώ να το δώσω ή θα χάσω πολύ από την αξία του. Έτσι σκέφτομαι να πάρω το ιταλικό για να μπώ στον χώρο των μηχανών (αν και πάτησα πλέον τα 33) και μετά βλέπουμε.
Περιμένω να ακούσω και τις δικές σου απόψεις!![]()
Φιλε καταρχην για να μην παρεξηγηθω δεν παω να το παιξω ουτε και ειμαι ξερόλας. Είμαι 21 και οδηγαω περιπου 2μιση χρονια ενα παπί το οποιο μου εδωσε ο αδερφος μου. Επειδη αυτο το ηρωικο παπακι (Crypton του '99) εβγαλε τα λεφτακια του με το παραπανω (95000 χλμ. !!!) αρχισα να ψαχνομαι για να προχωρησω και γω στις μηχανες. Την τελευταια εβδομαδα περιπου λογο και του απλετου ελευθερου μου χρονου αρχισα να ψαχνω στο γουέμπ (!!!) κυριως για ss στα 125. Το πρωτο πραγμα που συνειδητοποιησα είναι : μακρυα απο 2χρονα! Οι λογοι εχουν χιλιοειποθει σε αλλα threads. Ετσι εψαχνα για μηχανες 4τ κυριως μεταχειρισμενες με ενα μπατζετ μεχρι 2500€. Κατεληξα στο CBR125. Μπαινοντας σ'αυτο το φορουμ ομως ψαχνοντας πληροφοριες για το cbr διαπιστωσα μια απαξιωση προς την ενλογω μηχανη, ενω ταυτοχρονα ανακαλυψα το Hyosung... Η εντυπωσιακη του εμφανιση (κλασεις ανωτερη του cbr125) με εβαλε να καθομαι με τις ωρες να ψαχνω πληροφοριες στο γουεμπ.
Συμφωνα λοιπον με τις πληροφοριες που συγκεντρωσα θα σου απαντησω.
Τα περι 4τ και 2τ ειπαμε εχουν χιλιοειποθει (συντηριση, λαδιλα, κολλημα, φθορες,κτλ)Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Ο κινητήρας στο ένα είναι 250cc και στο άλλο 125cc. Τετράχρονος και δίχρονος αντίστοιχα. Επίσης όμως και αερόψυκτος και υδρόψυκτος αντίστοιχα. Στο σημείο αυτό μπορείς να πεις ότι υπερτερεί το κορέατικο.
Εγω για παραδειγμα δεν θα μπορουσα να σκασω 3500€ για μτχ 2χρονο ή 4700 για καινουριο και να ειμαι συνεχεια με το αγχος οτι θα κολλησει!!![]()
Δεν θα ευχαριστιομουν ποτε την αγορα μου!
Απ'ότι εχω καταλαβει απο ξενα sites η Hyosung κατασκευαζει δικους της κινητηρες με την συνεργασια της Suzuki. Οποτε δεν μιλαμε για καποιο παλιο μοντελο της Σουζουκι αλλα ενα νεο μοτερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Τεχνολογικά όμως μιλάμε για ένα κινητήρα παλαιότερο (της Suzuki) με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τα περισσοτερα παραπονα απο ξενους ιδιοκτητες ειναι για τα φρενα και τα λαστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Και δεν είναι μόνο ο κινητήρας που ενδεχομένως να υστερεί σε τεχνολογία (π.χ. φρένα, πλαίσιο).
Αυτα σε συνδυασμο με τα φτηνα εργατικα χερια της Κορεας πιστευω οτι ειναι υπευθυνα και για τη χαμηλη τιμη.
Εδω θα με βρεις απολυτα συμφωνο, απλα να διευκρινησω οτι εννοουσα οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να πει κανεις ασχημη την Hyosung.Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Όσον αφορά την εμφάνιση αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό καθώς κάτι που αρέσει σε κάποιον είναι "απαράδεκτο" για κάποιον άλλο.
Οι επιδοσεις της aprillia ειναι μαλλον καλυτερες. Ωστοσο μ'ενα 250 θα εισαι πιο ανετος αποτι με ενα 125 στα ιδια αλογα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Στον τομέα των επιδόσεων δεν θα έλεγα ότι έχουν και μεγάλη διαφορά. Μπορεί το ένα να είναι 250άρι με περίπου 28 άλογα δύναμη αλλά και το άλλο έχει κοντά στα 30 άλογα. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Hyosung είναι πάνω από 140 κιλά ενώ το Aprilia περίπου 120.
Στο τελος τελος, σκεψου και κατα ποσο ειναι για σενα σημαντικος ο παραγοντας επιδοσεις.
Αν ειναι ο σημαντικοτερος τοτε παω πασο!
Άλλο Aprilia και άλλο Hyosung. Όπως και στα αυτοκίνητα άλλο το VW Golf και αλλο το Hyundai Accent και ας ανήκουν στην ίδια κατηγορία.
Αν εννοεις απο την εντυπωση που θα κανει στους αλλους το ονομα συμφωνω. Αλλο να λες πηρα μια Aprilia (που σου φερνει στο μυαλο μια ξανθια 2μετρη !!!) και αλλο να λες Χισασουνσανγκ!!!!
Αν ομως εννοεις απο θεμα αξιοπιστιας δεν θα συμφωνησω γιατι σε χωρες που κυκλοφορουν ευρεως οι Hyosung κανεις δεν ειχε προβλημα τουλαχιστον στα φορουμ που εψαξα.
Ασχετο: Γιατι τι εχει το Accent????????![]()
Αν πάρω τώρα ένα RS (το οποίο μπορώ να βρω και μεταχειρισμένο του 2006 με περίπου 3500 ευρώ) και δεν μου κάνει τελικά θα μπορέσω να το πουλήσω σχετικά εύκολα. Στην ίδια περίπτωση με το GTR πάει το "παντρεύτηκα". Δεν θα μπορώ να το δώσω ή θα χάσω πολύ από την αξία του.
Μεχρι να ερθει η ωρα να το πουλησεις ειναι πιο πιθανο να το εχει ανακαλυψει κι η Ελλαδα το hyosung αφου ειναι και το μοναδικο 250cc SS που βγαινει καινουριο, οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα μεταπωλησης.Οσο για την αξια ενταξει δεν θα ειναι και σαν του Aprilia αλλα μην φανταστεις και τιποτα τραγικο!
Στη τελικη... Μη φοβασαι θα το αγορασω εγω !!!!![]()
Αυτα απο μενα. Ειναι η προσωπικη μου αποψη. Μπορει να ειμαι λαθος.
Περιμενω τα σχολια σου!![]()
καλα αυτο πρεπει να σκοτωνει ε ozzy???
προφανως ναι..
μαλλον σκοτωνει κ απο service και απο βενζινολαδο και απο βλαβες![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Φίλε harry_fyt μην ανησυχείς δεν σε παρεξηγώ. Χαίρομαι που έχεις τις απόψεις σου και μπορούμε να συζητάμε. Πρόσεξε ότι εσύ από παπάκι πας σε ss ενώ εγώ από scooter. Που σημαίνει πρέπει να συνηθήσω ταχύτητες και σκυφτή θέση οδήγησης (αν και στο DNA που είχα ήταν λίγο σκυφτή).Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Φιλε καταρχην για να μην παρεξηγηθω δεν παω να το παιξω ουτε και ειμαι ξερόλας. Είμαι 21 και οδηγαω περιπου 2μιση χρονια ενα παπί το οποιο μου εδωσε ο αδερφος μου. Επειδη αυτο το ηρωικο παπακι (Crypton του '99) εβγαλε τα λεφτακια του με το παραπανω (95000 χλμ. !!!) αρχισα να ψαχνομαι για να προχωρησω και γω στις μηχανες. Την τελευταια εβδομαδα περιπου λογο και του απλετου ελευθερου μου χρονου αρχισα να ψαχνω στο γουέμπ (!!!) κυριως για ss στα 125. Το πρωτο πραγμα που συνειδητοποιησα είναι : μακρυα απο 2χρονα! Οι λογοι εχουν χιλιοειποθει σε αλλα threads. Ετσι εψαχνα για μηχανες 4τ κυριως μεταχειρισμενες με ενα μπατζετ μεχρι 2500€. Κατεληξα στο CBR125. Μπαινοντας σ'αυτο το φορουμ ομως ψαχνοντας πληροφοριες για το cbr διαπιστωσα μια απαξιωση προς την ενλογω μηχανη, ενω ταυτοχρονα ανακαλυψα το Hyosung... Η εντυπωσιακη του εμφανιση (κλασεις ανωτερη του cbr125) με εβαλε να καθομαι με τις ωρες να ψαχνω πληροφοριες στο γουεμπ.
Συμφωνα λοιπον με τις πληροφοριες που συγκεντρωσα θα σου απαντησω.
Σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καλύτερα 4τ παρά 2τ. Και εγώ έλεγα ότι αν αλλάξω μηχανή θα ήθελα τετράχρονο. Βεβαία 125 και 4τ είναι "πεθαμένα". Στα 250 κάτι γίνεται γι αυτό μιλούσα για το Hyosung το 250. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει άγχος ότι θα κολλήσει καθώς από κάποιους με περισσότερη πείρα αυτό γίνεται με ελλειπή συντήρηση και με οδήγηση με τσίτα τα γκάζια. Μήπως κάνω λάθος;Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Τα περι 4τ και 2τ ειπαμε εχουν χιλιοειποθει (συντηριση, λαδιλα, κολλημα, φθορες,κτλ)
Εγω για παραδειγμα δεν θα μπορουσα να σκασω 3500€ για μτχ 2χρονο ή 4700 για καινουριο και να ειμαι συνεχεια με το αγχος οτι θα κολλησει!!![]()
Δεν θα ευχαριστιομουν ποτε την αγορα μου!
Αυτό που λές μπορεί να έχεις και δίκιο. Αν και νομίζω (από ότι έχω ακούσει) απλά εξελίσει κάποιους παλιότερους κινητήρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Απ'ότι εχω καταλαβει απο ξενα sites η Hyosung κατασκευαζει δικους της κινητηρες με την συνεργασια της Suzuki. Οποτε δεν μιλαμε για καποιο παλιο μοντελο της Σουζουκι αλλα ενα νεο μοτερ.
Τα φρένα είναι σίγουρα ένα σημαντικό θέμα καθώς μιλάμε για την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσυκλέτας. Και η ποιότητα κατασκευής υστερεί και το είδα και από κοντά αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Τα περισσοτερα παραπονα απο ξενους ιδιοκτητες ειναι για τα φρενα και τα λαστιχα.
Αυτα σε συνδυασμο με τα φτηνα εργατικα χερια της Κορεας πιστευω οτι ειναι υπευθυνα και για τη χαμηλη τιμη.
Και εγώ τη βρίσκω πολύ όμορφη. Απλά λέω ότι τα γούστα του καθενός διαφέρουν (π.χ. η αδερφή μου αηδίασε όταν την είδε).Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Εδω θα με βρεις απολυτα συμφωνο, απλα να διευκρινησω οτι εννοουσα οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να πει κανεις ασχημη την Hyosung.
Οι επιδόσεις δεν είναι το σημαντικότερο για μένα. Και σίγουρα ο 250 θα δουλεύει πιο άνετα. Εδώ πιστέυω συμφωνούμε απόλυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Οι επιδοσεις της aprillia ειναι μαλλον καλυτερες. Ωστοσο μ'ενα 250 θα εισαι πιο ανετος αποτι με ενα 125 στα ιδια αλογα.
Στο τελος τελος, σκεψου και κατα ποσο ειναι για σενα σημαντικος ο παραγοντας επιδοσεις.
Αν ειναι ο σημαντικοτερος τοτε παω πασο!
Δεν στέκομαι μόνο στο όνομα και δεν με ενδιαφέρει τι εντύπωση θα κάνω στους άλλους. Μιλάω για ιστορία μιας εταιρείας, η τεχνογνωσία που κρύβεται από πίσω, το επίπεδο της τεχνολογίας που παρέχει αλλά και η εμπειρία της στην αγορά. Για αξιοπιστία ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε. Το Accent δεν έχει κάτι αλλά για θυμήσου τα πρώτα Hyundai Excel που είχαν έρθει Ελλάδα. Τα περισσοτερα τα μαζεύαμε από τα χωράφια καθώς οι αναρτήσεις τους και το στήσιμο τους στον δρόμο ήταν για κλάμματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Αν εννοεις απο την εντυπωση που θα κανει στους αλλους το ονομα συμφωνω. Αλλο να λες πηρα μια Aprilia (που σου φερνει στο μυαλο μια ξανθια 2μετρη !!!) και αλλο να λες Χισασουνσανγκ!!!!
Αν ομως εννοεις απο θεμα αξιοπιστιας δεν θα συμφωνησω γιατι σε χωρες που κυκλοφορουν ευρεως οι Hyosung κανεις δεν ειχε προβλημα τουλαχιστον στα φορουμ που εψαξα.
Ασχετο: Γιατι τι εχει το Accent????????![]()
ΟΚ. Αν είναι να το αγοράσεις εσύ μετά, πάω τώρα στην αντιπροσωπεία!Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Μεχρι να ερθει η ωρα να το πουλησεις ειναι πιο πιθανο να το εχει ανακαλυψει κι η Ελλαδα το hyosung αφου ειναι και το μοναδικο 250cc SS που βγαινει καινουριο, οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα μεταπωλησης.Οσο για την αξια ενταξει δεν θα ειναι και σαν του Aprilia αλλα μην φανταστεις και τιποτα τραγικο!
Στη τελικη... Μη φοβασαι θα το αγορασω εγω !!!!![]()
![]()
Φιλικά πάντα!
γιατι να κολλησει επειδη ειναι 2χρονο ρε παιδια? sony κ καλα δλδ?
αν το προσεχεις κ το χρησιμοποιεις για το λογο που φτιαχτηκε γιατι να παρουσιασει κατι?
κυκλοφορουν μεταχειρισμενα 2χρονα 250 σε αριστη κατασταση..μην τα παρεξηγειτε ολα πια..
α επισης το Hyosung πως διαβαζεται? χαϊοσουνγκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Kana Yamaha TZ 250 ? (allh kathgoria, alla ta spaei apla...)
Kana Cagiva Mito 125 ?
Kana RGV 125 ?
Kana tzr 125 ?
Ayta ti sas lene ?
Merikes plhrofories gia το RGV από πάνω ? Υπάρχουν μήπως ?
Στο διαφημιστικό το προφέρει Χίοσανγκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κυκλοφορουν μεταχειρισμενα 2χρονα 250 σε αριστη κατασταση..μην τα παρεξηγειτε ολα πια..
α επισης το Hyosung πως διαβαζεται? χαϊοσουνγκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω το λεω χουοσουνγ παντως