αυτο το ER-6 θα χαλασει ολη την πιατσα τελικα
αυτο το ER-6 θα χαλασει ολη την πιατσα τελικα
οχι λεμε η Honda εβγαλε νεο μηχανακι μετα απο 10 χρονια και ειναι ΜΑΠΑ (εμφανισιακα ετσι! δεν εχω ιδεα σα μηχανη τι λεει)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η επιβεβαίωση.... αντι να βγείτε και να πείτε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ είναι αυτό το ER-6 πάτε και λέτε: "τι γαμώ που είναι - είναι καλύτερο απο τα Honda"
@@ είναι και τα 2
καλα 10 χρονια αυτο σχεδιαζαν??????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμφανισιακά ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οχι λεμε η Honda εβγαλε νεο μηχανακι μετα απο 10 χρονια και ειναι ΜΑΠΑ (εμφανισιακα ετσι! δεν εχω ιδεα σα μηχανη τι λεει)
καλα 10 χρονια αυτο σχεδιαζαν??????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να λέμε ότι η δικιά μου γυναίκα είναι η πιο όμορφη στον κόσμο.... είναι κατανοητό....![]()
Αντε τώρα να δεις γιατί δεν δουλεύουν τα καρπυρατέρ όταν παγώσουν....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ωραιο μηχανακι,ελαφρι,αναποδο,εξαπιστονες.Το μονο που με χαλαει ειναι τα πλαστικα στο φαναρι.
Αλλα οχι και να κανει τοση φασαρια για να παρουσιασει το μαστερπιεσε χορνετ
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
μου αρεσει που εβαλαν και αντιστροφη μετρηση για να το παρουσιασουν! εμενα παντως μου θυμιζει μοτο γκουζι μπρεβα με εξατμιση απο Ρ6 και μασκα απο ΕΡ-6.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οχι λεμε η Honda εβγαλε νεο μηχανακι μετα απο 10 χρονια και ειναι ΜΑΠΑ (εμφανισιακα ετσι! δεν εχω ιδεα σα μηχανη τι λεει)
μπααααα, μαλλον οταν πρωτοεβαλαν την αντιστροφη μετρηση ξεκινησαν να σχεδιαζουν (αντιγραφουν) οτι εχει βγει τα τελευταια 5 χρονια...
το ΕR6 και το Versys ειναι μακραν απο τα πιο ασχημα μηχανακια που εχουμε δειΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
το ΕR6 μπροστα σε αυτο το εκτρωμα ειναι η Monica Beluci :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντικειμενικα
και δεν ειμαι κολημενος Honda-κιας οπως βιαστουν να με αποκαλεσουν πολλοι
το Hornet ειναι πολυ πιο αποδεκτο αισθητικα απο τα δυο προαναφερθεντα...
πως να το κανουμε δλδ'ς![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
αποδεκτο ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
το ΕR6 και το Versys ειναι μακραν απο τα πιο ασχημα μηχανακια που εχουμε δει
αντικειμενικα
και δεν ειμαι κολημενος Honda-κιας οπως βιαστουν να με αποκαλεσουν πολλοι
το Hornet ειναι πολυ πιο αποδεκτο αισθητικα απο τα δυο προαναφερθεντα...
πως να το κανουμε δλδ'ς![]()
![]()
ωχ ωχΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
αποδεκτο ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!![]()
προσεξε Γιωργο θα μας κατηγορησουν για διαπλοκη
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ER 6 δαγκωτο.
Καλο και το δεξια αλλα παλιο μοντελο και με ''πολλα χιλιομετρα''
στο κοντερ![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Για να δούμε τι κάνει στον δρόμο γιατί τα περί σύγχρονου design και στρογγυλού φαναριού με άσχημες/όμορφες εξατμίσεις υπάγονται στην κατηγορία κολοκυθόπιτας και λοιπόν ορέξεων.
Ίδωμεν.....
ψήφος στην monica btw![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
η monica ειναι σε ενδιαφέρουσα και δε μας κανει για τη δουλεια που θελουμε.... (να δοκιμασει τα 2 μηχανακια κουτα πονηρα παιδακια.... τι νομιζατε οτι θα ελεγα?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το Εr δειχνει και ειναι, ενα μηχανακι που σχεδιαστηκε σε μια ασπρη κολλα χαρτιου. Και η ομορφια φυσικα ειναι υποκειμενικη.
Απο την αλλη τωρα το Ηοrnet δειχνει λες και ειναι κοψε ραψε.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....