Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 88 από 88

Θέμα: Σύγχρονοι φασίστες

Μια φοβερή τύπισσα είχε μαζέψει κάποτε σε ένα βιβλαράκι όλα τα ωραία που διαβάζαμε παλιότερα στους τοίχους (Κ. Χριστοδούλου - Μή πατάτε τον τοίχο), ένα από αυτά έλεγε:

"Ενώ διαβάζεις αυτό, εγώ σου παίρνω το πορτοφόλι."

Έτσι μας βάζει να βλέπουμε και να διαβάζουμε τρομοκρατία παντού, ο μπούς(της) και τα φιλαράκια του, ενώ μόνο τα φράγκα και η δύναμη τους ενδιαφέρουν, η εκρηκτική ατμόσφαιρα γενικά στον κόσμο τους βολεύει αφάνταστα...

Σχετικά με τον όρο "φασίστας" εγώ δεν τον χρησιμοποιώ εύκολα -η ετυμολογία είναι κατηγορηματική, στον μπούς ταιριάζει γάντι. :a29:

Ας αντισταθούμε τουλάχιστον στα ευκόλως κατανοητά ώς άτοπα -και ας σκεφτούμε, τι κάνουμε μετά;

Και κάτι άλλο, δεν έχω καταλάβει γιατί τσακώνεστε μεταξύ σας, παίζει κανένας εδώ γύρω που να είναι τόσο στόκος ώστε να είναι φανατικός οπαδός του φασισμού, και δε πήρα χαμπάρι;

Παλαιό μέλος
    Εγώ, σύμφωνα με κάποιον κύριο crs-k.

"φασιστοειδής" για την ακρίβεια.

apomesa αν ειχες και αποψη, να λεγα ρε μαγκα....Αυτη τη στιγμη δεν εχεις να μου πεις τιποτα

Αντε καληνυχτα
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Επειδή δεν είσαι ό,τι δηλώσεις και επειδή δεν κρίνω μόνο από το τί λέει κάποιος αλλά και από τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί ηθελημένα ή άθελα, υποψιάζομαι ιδιαιτέρως αυτούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους.
    Τα τεχνάσματα,το ύφος,το μονοδιάστατο , οι φαλτσαριστές ύπουλες κουβέντες, είναι που δείχνουν ποιός είναι ποιός.
    Πλανώντες και πλανόμενοι.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Διάβασα το thread σήμερα! Ξεκίνησε καλά! Οι αναφορές του zireous ήταν απίστευτες και με άφησαν άναυδη! Δεν θα μπορούσα να πω κάτι ούτε για τον τίτλο, ούτε για τα links! Απλά ίσως να με ξύπνησαν λίγοα κόμα σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου! Μετά αρχίσαν οι συζητήσεις! Οι οποίες έχουν ξεφύγει τελείως από την ουσία! Ρε παιδιά! Ηρεμία! Πιο πολύ αφύπνηση είναι αυτό το thread παρά προσδιορισμός της λέξης "φασίστας"!!!!!

Δε βαρεθήκατε να διαφορνίτε για κάτι που στην ουσία όλοι συμφωνήτε??????

Zireous συγχαρητίρια για την συλλογή τόσων πληροφοριών!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αναρωτιέμαι αν θα "λάμβανε χώρα" όλη αυτή η συζήτηση, εάν ο όρος φασισμός δεν ήταν καθημερινή καραμέλα στα απανταχού της γης ΜΜΕ..

Παλαιό μέλος
    Ελάχιστοι από τους ανθρώπους ενδιαφέρονται να συνεννοηθούν. "και μη παίζουμε με τις λέξεις" "εγώ διευρύνω το νόημα" "ξέρουμε όλοι τι σημαίνει".

Τί ψάχνεις;

Συνεννόηση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Οι περισσότεροι προσπαθούν να βρουν αποδοχή από τους άλλους στις εξυπνάδες που λένε... και να'σου τα "+1" και τα you rock... άσχετα αν λένε τις μεγαλύτερες πατάτες που έχουν καλλιεργηθεί, άσχετα αν βιάζουν με κάθε τρόπο την έννοια "συζήτηση επί της ουσίας".

Δε θα μπορέσει να γίνει συνεννόηση, με την απόλυτη σημασία της λέξης. Το παιχνίδι είναι off side απ'αρχής: Λάθος κινήσεις με το καλημέρα.

Και συνεννόηση άλλη, δεν υπάρχει.

"οι αστυνομικοί κυριολεκτικά χτενίσαν την περιοχή"
    - κάποιος παρουσιαστής ειδήσεων

Να σου πω τι με κουραζει πιο πολυ;

Αντι να διαβασω κατι που δεν ξερω και να μαθω κατι καινουριο, βλεπω αναμασημενες αποψεις της TV και των περιοδικων για ολα μα ολα τα θεματα. Καμια δημιουργια, καθολου ποιηση, καθολου αμφισβητηση, καμια αναζητηση σε πηγες ιστορικες πλην λιγων και φωτεινων εξαιρεσεων τις οποιες παρακολουθω οσο μπορω με προσοχη.

Τα υπολοιπα ειναι απλα για να γραφουμε. Συγγνωμη που και εγω δεν παραθετω κατι καινουριο αυτη τη στιγμη αλλα επρεπε να το πω.

Καλημερα σας

Παλαιό μέλος
    Αν θες να δεις "δημιουργία" και "αμφισβήτηση", σε λάθος φόρουμ είσαι.

εσύ όμως, είσαι στο σωστό .

Φιλαληθη, με καθε ειλικρινεια, πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν χωροι αποστειρωμενοι, που βγαζουν μιζερια ή υποταγη.

Ολοι οι ανθρωποι αξιζουν ελευθεριας και ευτυχιας. Δεν καταλαβαινω γιατι μια προσπαθεια σαν και αυτη που γινεται σ αυτο το φορουμ, πρεπει να μενει κατα την αποψη σου σε καποια επιπεδα "καθημερινα" και τετριμμενα που συμφωνω οτι ειναι απαραιτητα αλλα κατα την αποψη μου δεν πρεπει να ειναι τα μονα που υπαρχουν στη ζωη μας. Φιλικα

Δε πρέπει ρε παίδες να πιανόμαστε από μια λέξη που λέει ο άλλος τόσο εύκολα, ειδικά στο νετ, που ο καθένας μπορεί να έχει όρεξη για πλακίτσα, ενώ ο προηγούμενος πόσταρε κάτι εντελώς σοβαρά.

Όσο για τα "φασιστοειδή" κλπ επίθετα, εγώ προτείνω συνεννόηση μέσω ΠΜ για αρχή για να μη τσακίζουμε και το θέμα με αντιπαραθέσεις -φυσικά καί εγώ ενδέχεται να έχω αντιμετωπίσει κάποιον με σκληρό τρόπο χωρίς να αντιληφτώ ότι τον έχω προσβάλλει και ξαφνικά να γίνουμε ρόμπες χωρίς λόγο... Βρείτε τα.

(οι ιντερνετικές μπύρες έχουν 0% αλκοόλ)

Παλαιό μέλος
    ή θα μιλάμε σοβαρά και επομένως θα κοιτάμε προσεκτικά τι σημαίνει η λέξη που χρησιμοποιούμε, ή θα κάνουμε πλακίτσα.

Εγώ απ'όσο καταλαβαίνω από το ύφος αυτών που χαρακτηρίζουν αλλήλους "φασιστοειδή" και το παίζουν ώριμοι, η συζήτηση τίνει προς το σοβαρό.

Αν είναι 0% αλκοόλ, τί να την κάνουμε;

Φιλαλήθη, εγώ δε χρειάζομαι μπύρες για να κάνω κεφάλι.

Το συγκεκριμένο smilie όμως, υποννοεί (στο διαδίκτυο τουλάχιστον) και συμφιλίωση, και καλή κουβέντα.

Είναι θέμα καθαρά προσωπικό. Σε μια παρεξήγηση (ή επίθεση) κάποιος είτε δεν έχει διαφορές με κάποιον άλλον και προσπαθεί να γίνει σαφής και είναι υποχωρητικός μέχρι ένα σημείο για να λήξει μια κόντρα, είτε λόγω υπερβολικού εγωισμού σφαλιαρίζεται λεκτικά με τον άλλο μέχρι τελικής πτώσεως... Όταν η ουσία της συζήτησης είναι η αλήθειά και όχι ποιος την λέει, αυτή ρέει χωρίς πολλά τέτοια κολλήματα.

Από την ίδια κωλόαστρόσκονη είμαστε φτιαγμένοι, άρα αν τα βρίσκεις με τους άλλους τουλάχιστον γλιτώνεις χρόνο αποφεύγοντας ανούσιους καυγάδες.
    (εννοείται ότι δε καπνίζω πια)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Οι συγχρονοι stunt men είναι 'λίγοι'
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2010, 01:59
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2008, 19:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε