Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 176

Θέμα: Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?

Παλαιό μέλος
    ρε παιδιά....μισό μια ερώτηση και απο εμέ....να ρωτήσω λοιπόν για ποιον λόγω αναφέρετε συνεχώς όμως ένα πράγμα το αν έχετε κεράσει τσάι τρανζαλπίνους και όλα παρεμφερή(γιατί όλα όσα λέτε με on-off μηχανές τα βάζετε και τους πατάτε και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο)μηχανές τσαί????η χρήση που έχουν όλες αυτές η μηχανές της συγκεκριμένης κατηγοριάς είναι άλλη απιστευτα όμορφη και σίγουρα κανείς δεν τις παίρνει για να κοντράρει τοις κουβαδοκουραδοανωμαλίες. Αν με αυτόν τον τρόπο πρωσπαθήτε να πείσετε για την αγορά σας ε τοτε πραγματικά έχετε κάνει λάθος! η γνώμη που έχω για αυτά τα μέγα λάθη και μιλάω για τα mega δεν αλάζει δε πα να ξηλώνουν ασφαλτο στα χέρια καταληλων ανθρώπων με τους κατάληλους χειρισμούς δε πα να ταξιδεύουν με 200 να χουν 300 τελικές και πάλι για εμέ μια καλή ψευαίσθηση δίνουν και τιποτα παραπάνω. τα τροχάκια πάνε....με 160 ταξίδια...άνετα και εγώ θα με άνετος πάνω στα 2τροχα χρέπια... δε πα να όχι ξύνουν-ξυλώνουν όχι άσφαλτο άλλα βουνά όλακερα πάλι μαρκετίστικες ανωμαλίες θα μείνουν. Στα κομάτια ναι συγνώμη για τους τρόπους μου άλλα όπως αναφεράν και άλοι ιδιωκτήτες τέτοιων πραγμάτων....εδω μέσα εεεεε πως να το κανουμε ρε παιδιά και σείς δεν μπορείτε να μας πείσετε για μαλακίες!πάρτε τα χαρείτε τα πάντα όρθιοι να στε άλλα ώς εκεί. Υμαρτον ποια ο μικρός τροχος η ξαπλωτή θέση η τεσπά σίγουρα όχι σωστη θέση και 1000 άλλα όσο και να λέτε....δεν πιθουν κανένα. αύτα και ναι έχω Africa όπως είπα και παπάκι και μια παρατημένη κουράδα fuzio-spazio πως διάολο λέγετε έξω απο την πόρτα και στα @ρχιδι@ μου που και ποιος με κερν@ στο φανάρι και ναί είναι γαμάτη μηχανή για αυτό που θέλω και ναι έχει κατηγορία η οποία δεν είναι προιον κάποιας ομάδας βλαμένων μαρκετιστών. καλά νά μαστε και καλά μυαλά. τα ορθογραφικά...και αν σας βγάζουν μάτια μαζί με το ποιος και τι με κερνά...καταχωρειτε και αυτό. προτροπή πάντα για όποιους αγαπώ και ανοίγω το στόμα μου τεσπά να συμβουλεύω είναι μακρύα απο αύτα τα κουράδια. Σκωτώνει η ψευδαίεσθηση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    γραφετε πολλα κ δν μπορω να διαβασω...
    ο TheOneAB σωστος.οσο για τα σειριακα,αυτοματα κιβωτια ,μπορει να κερδιζουν σε ταχυτητα αλλα χανουν σε αισθηση.ολα τα ζουπακαρς εχουν σειριακα οπως κ η φ1.αν μεταπηδησει αυτο κ στις μηχανες τη μαμησαμε.δεν πα να πιανουνε κ τα 500.ειπαμε οσο λιγοτερη εμπλοκη εχει ο οδηγος τοσο το χειροτερο γι αυτον.εμεις ειμαστε οι οδηγοι γι αυτο δν μας αρεσουνε τα ηλεκτρονικα,τα αβσ,τα αυτοματα κ ολοι οι περιορισμοι.

2 μεγαλα μειονεκτηματα των scooter!
    -Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ο κινητηρας σαν φρενο
    -Δεν παιρνει μπρος με σπρωξιμο

Επαναλαμβανω, πως θα αγοραζα ενα για μεσα στην πολη,ΕΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΙΤΡΟΧΟ, ομως επειδη το θελω μονο για την πυκνη κινηση, επιμενω στο παπι!Και τι εγινε που μου ριχνουν στα φαναρια?
    Αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι τοσο κουλαδια, που στην πρωτη στροφη/δυσκολια, παλι μπροστα τους βγαινω!

Τα λεφτα που μου περισσευουν προτιμω να τα σκαω στην μοτοσυκλετα μου, και μονο!
    Τα παπια/σκουτερ ειναι εργαλεια, και δεν μπορουν να προσφερουν ευχαριστηση(σπορ οδηγηση).
    Μια μοτοσυκλετα ακομα και 50cc(υπαρχουν πολλα Ιταλικα) μπορει!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    ρε παιδιά....μισό μια ερώτηση και απο εμέ....να ρωτήσω λοιπόν για ποιον λόγω αναφέρετε συνεχώς όμως ένα πράγμα το αν έχετε κεράσει τσάι τρανζαλπίνους και όλα παρεμφερή(γιατί όλα όσα λέτε με on-off μηχανές τα βάζετε και τους πατάτε και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο)μηχανές τσαί????η χρήση που έχουν όλες αυτές η μηχανές της συγκεκριμένης κατηγοριάς είναι άλλη απιστευτα όμορφη και σίγουρα κανείς δεν τις παίρνει για να κοντράρει τοις κουβαδοκουραδοανωμαλίες. Αν με αυτόν τον τρόπο πρωσπαθήτε να πείσετε για την αγορά σας ε τοτε πραγματικά έχετε κάνει λάθος! η γνώμη που έχω για αυτά τα μέγα λάθη και μιλάω για τα mega δεν αλάζει δε πα να ξηλώνουν ασφαλτο στα χέρια καταληλων ανθρώπων με τους κατάληλους χειρισμούς δε πα να ταξιδεύουν με 200 να χουν 300 τελικές και πάλι για εμέ μια καλή ψευαίσθηση δίνουν και τιποτα παραπάνω. τα τροχάκια πάνε....με 160 ταξίδια...άνετα και εγώ θα με άνετος πάνω στα 2τροχα χρέπια... δε πα να όχι ξύνουν-ξυλώνουν όχι άσφαλτο άλλα βουνά όλακερα πάλι μαρκετίστικες ανωμαλίες θα μείνουν. Στα κομάτια ναι συγνώμη για τους τρόπους μου άλλα όπως αναφεράν και άλοι ιδιωκτήτες τέτοιων πραγμάτων....εδω μέσα εεεεε πως να το κανουμε ρε παιδιά και σείς δεν μπορείτε να μας πείσετε για μαλακίες!πάρτε τα χαρείτε τα πάντα όρθιοι να στε άλλα ώς εκεί. Υμαρτον ποια ο μικρός τροχος η ξαπλωτή θέση η τεσπά σίγουρα όχι σωστη θέση και 1000 άλλα όσο και να λέτε....δεν πιθουν κανένα. αύτα και ναι έχω Africa όπως είπα και παπάκι και μια παρατημένη κουράδα fuzio-spazio πως διάολο λέγετε έξω απο την πόρτα και στα @ρχιδι@ μου που και ποιος με κερν@ στο φανάρι και ναί είναι γαμάτη μηχανή για αυτό που θέλω και ναι έχει κατηγορία η οποία δεν είναι προιον κάποιας ομάδας βλαμένων μαρκετιστών. καλά νά μαστε και καλά μυαλά. τα ορθογραφικά...και αν σας βγάζουν μάτια μαζί με το ποιος και τι με κερνά...καταχωρειτε και αυτό. προτροπή πάντα για όποιους αγαπώ και ανοίγω το στόμα μου τεσπά να συμβουλεύω είναι μακρύα απο αύτα τα κουράδια. Σκωτώνει η ψευδαίεσθηση!
    πωπω φοβερα επειχηρηματα !!!!
    αντι να γραψεις ολο αυτο το κατεβατο μπορουσες απλα να πεις οτι ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
    το να προσπαθεις να προκαλεσεις και να προσβαλεις ειναι το πιο ευκολο.

εγω προσωπικα παραιτουμαι της κουβεντας .

καλη συνεχεια σε ολους.

Νέο μέλος
    ακολουθω και γω... δεν βγαζω ακρη και ηλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας την εχει βαρεσει με τα σκουτερς και τα συγκρινετε με παπια με on/off με street και ισως αν συνεχισω να μιλαω με κανα διαστημοπλοιο. μηπως ειναι και τελειως αχρηστα? Φιλικα παντα ειπα την γνωμη μου με παρασυρατε να μπω και γω στο τριπακι με τις συγκρισεις σας και να συγκρινω και γω και φυσικα αποχωρω. Παντως οταν δεν ξερουμε και δεν εχουμε καβαλησει δεν μιλαμε. εγω μιλισα παντα με πρωσωπικες εμπειριες και με βαση αυτα που εχω οδηγησει. Αντε καλο driving σε ολους και προσοχη στους δρομους
    Chaly 72cc| ---> |Jazz 50cc| ---> |GLX 72cc->90cc->100cc->119cc| ---> |XLR Baja 250cc|---> |CR125cc + CR250cc| |Inova 125cc|---> |Z'125cc|---> |XR400cc| ---> |XR600cc->613cc->620cc|--->|X9 500 Evolution 500cc|

Σας αφήνω κι εγώ γιατί τα επιχειρήματά σας είναι άθλια.Μου αρέσει που έχετε άποψη ενώ δεν έχει καβαλήσει κανένας.Άιντας.Αν αυτή είναι η λογική του σωστού μηχανόβιου την πατήσαμε.Απλα δεν πρέπει να είμαστε τόσο στενόμυαλοι και να πάμε και λίγο παραπέρα.Η εξέλιξη είναι ότι καλύτερο στις μέρες μας και η τεχνολογία προχωράει.Φίλε αφού δεν έχεις οδηγήσει από τα λεγόμενα σου πάντα ούτε αυτοκίνητο,ούτε μηχανή με σειριακό γιατί λες ότι χάνετε η αίσθηση?Κάνεις μεγάλο λάθος.Πήγαινε κάνε κανένα test drive και μετά τα ξαναλέμε.Γιατί ειστε τόσο απόλυτοι ρε παιδιά.Με την λογική σας τα αυτόματα αυτοκίνητα δεν είναι αυτοκίνητα αλλά κάτι άλλο.Απλά δεν έχουν συμπλέκτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB

Χρησιμοοποιώ τα λόγια του Γιώργου Γιαγιά Αρούδα από μια άλλη συζήτηση και κλείνω εδώ.

μοτοσυκλετα ειναι καθε μηχανοκηνητο διτροχο οχημα που μπορει να ικανοποιησει της επιθυμιες σου, απο το να σε παει ευκολα στην δουλια σου μεχρη να ταξηδεψεις με ανεση με το αγαπημενο σου προσοπο η με τους φιλους σου οπου επιθημεις και να σου προσφερει ευχαριστες στιγμες δεν παιζη ρολο το αν εχει 12 η 18 η 20 ινζων τροχους η αν εχει ταχητητες η ειναι αυτοματο. η τεχνολογια πανω στην μοτο προχωρα προς το να εχει η μοτο ενα φρενο και μονο γκαζι να ειναι αυτοματα τα σασμαν και το μελον αυτο ειναι κοντα μας. ειδη η γιαμαχα το fjr 1300 το εχει χωρεις σημπλεκτη για το 2006 και ακολουθη συντομα απο αλλη εταιρια το φρενο να ειναι μονο στο ποδι και να φρεναρει η μοτο ετσι και τους δυο τροχους.

-Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ο κινητηρας σαν φρενο

Βγήκαν και ημιαυτόματα.Κατεβάζεις από τρίτη σε δευτέρα και φρενάρεις.Πλέον θα εξοπλιστουν όλα.

Άντε γειαααααααααα.

Παιδιά προσοχή στπυς δρόμους και πάντα όρθιοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
    Βγήκαν και ημιαυτόματα.Κατεβάζεις από τρίτη σε δευτέρα και φρενάρεις.Πλέον θα εξοπλιστουν όλα.

Άντε γειαααααααααα.

Ξερω οτι το burgman 650 εχει ταχυτητες στο χερι χωρις συμπλεκτη(με πληκτρα), αλλα δεν ηξερα οτι φρεναρει ο κινητηρας!
    Βεβαια ετσι παυει να ειναι αυτοματο.Τεσπα

όχι απλα φρενάρει,γονατίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
    όχι απλα φρενάρει,γονατίζει.
    Με βαση οτι ειναι και πισωβαρο, σιγουρα θα το κανει!
    Καλο αυτο.

Δεν είναι καθόλου πισωβαρο φιλαράκο μου.Η κατανομή του είναι σχεδόν 50\50 όπως και τα περισσότερα μεγάλα.

Για την ακρίβια
    48.5 μπροστά 51,5 πίσω

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    πωπω φοβερα επειχηρηματα !!!!
    αντι να γραψεις ολο αυτο το κατεβατο μπορουσες απλα να πεις οτι ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
    το να προσπαθεις να προκαλεσεις και να προσβαλεις ειναι το πιο ευκολο.

εγω προσωπικα παραιτουμαι της κουβεντας .

καλη συνεχεια σε ολους.
    Οπως είπα ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα που δεν το έκανα αλλά...όπως θα πρεπε να κάνετε και σεις που προσπαθήτε να πείσετε ότι τα...αυτά σας τεσπα είναι γρήγορα γιατι πατάνε στα φανάρια transalp κλπκλπ και έχουν δύναμη και ταξιδεύουν με...όσα τεσπά. το forum είναι ελεύθερο και αναφέρω απόψη πρωσοπική και μόνο. το ότι τα θεορούσα και τα θεωρώ επικινδυνα δεν αλάζει. άλλη ήταν η αποστολή τους και....τεσπά όπως ανάφερα άλλο γίνανε που κατε εμε είναι λάθος. Το fjr 1300 είναι μηχανή τουρισμού και ποτέ μα ποτέ δεν το εντάσω σε κατηγορία mega....με την συγκεκριμένη τεχνολογία σε μηχανές (σειριακά κιβώτια,η εν λόγω μηχανή δίνετε και δίχως σειριακό)είμαι επίσης αντίθετος καθώς θέλουν και αντίστοιχους εγκεφάλους να μην αφήνουν να λειτουργεί το κουμπακι εσφαλμένα)πηγαίνεις με όσα πηγαίνεις και απο λάθος....πατάς κανα 2-3 φορές το - τι γίνετε...
    Επίσης ναι κατατάσονται στοις μοτο αλλά για εμέ και πάλι κακός. Ο μικρός ό τροχός απο νόμους φυσικής ότι και να κάνεις στην ανάρτηση παραμένει κάποιον ορισμένων δυνατοτήτων.....τέσπα απόψεις και αν θέλετε ήταν η γνώμη μου άλλα όπως δεν κόβω του εναντίων ζητώ επιθημώ να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μην ξαναναφέρει κανείς να έλεγα μόνο την άποψη μου όταν έσυ και κανα 2 άλλοι μου λέτε για το τσαι που κερνάτε τους on-offαδες στα φανάρια και άλλα τέτοια ευτράπελα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    γραφετε πολλα κ δν μπορω να διαβασω...
    ο TheOneAB σωστος.οσο για τα σειριακα,αυτοματα κιβωτια ,μπορει να κερδιζουν σε ταχυτητα αλλα χανουν σε αισθηση.ολα τα ζουπακαρς εχουν σειριακα οπως κ η φ1.αν μεταπηδησει αυτο κ στις μηχανες τη μαμησαμε.δεν πα να πιανουνε κ τα 500.ειπαμε οσο λιγοτερη εμπλοκη εχει ο οδηγος τοσο το χειροτερο γι αυτον.εμεις ειμαστε οι οδηγοι γι αυτο δν μας αρεσουνε τα ηλεκτρονικα,τα αβσ,τα αυτοματα κ ολοι οι περιορισμοι.
    Βασσίλη σωστά τα λές για εμπλοκή όδηγου αλλά σίγουρα abs και ψεκασμός....γενικά δεν καταρήπτω τεχνολογία ηλεκτρονικώς είμαι άλλωστε αλλά....πάντα με μέτρο.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ξερω οτι το burgman 650 εχει ταχυτητες στο χερι χωρις συμπλεκτη(με πληκτρα), αλλα δεν ηξερα οτι φρεναρει ο κινητηρας!
    Βεβαια ετσι παυει να ειναι αυτοματο.Τεσπα
    Αφτερ και το δικο μου φρεναρει με το μοτερ του και εχω glera runner 125 και φρεναρει πολυ καλα μαλιστα το εχω συζητησει με φιλο κολλημενο με το ιννοβα του και το οδηγησε αφησε γκαζι και.... εμεινε μλκς!!αντε μετα να δεις που δεν μου το εδινε πισω να το οδηγησω εγω?μου εδωσε την μπαχατελα το ιννοβα(σορυ αλλα αν οδηγησετε σκουτερ ετσι θα βλεπετε το παπι σας μετα!)τι να το κανω με 17ρες ζαντες καθε μηνα ακτινολογηση(καλα ο φιλος μου ειναι μλκς ολες τις λακουβες σημαδευει )και να μου φευγουν τα σφραγισματα καθε φορα που πεφτω σε λακουβα,ασε το αλλο πανω απο 15λεπτα πανω στο παπι και σηκωνεσαι με ενα κ@λο λες σε εχουν μαμησει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μονο ελλατωμα που βρισκω στο σκουτερ μου ειναι τα ακριβα σερβις τα οποια θα τα κανω μονος μου αφου ληξει η εγγυηση και θα πηγαινω μονο για αλλαγη ιμαντα σε εξιουσιοδοτημενο.αυτα

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nikko over 3 η βγαλσιμο κατακόρυφη η και τα δυο;
    από m/m990 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2012, 11:42
  2. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
    από ΝΙΚΗ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 10:50
  3. S.o.s. ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    από beniamin στο forum Off topic