ρε παιδιά....μισό μια ερώτηση και απο εμέ....να ρωτήσω λοιπόν για ποιον λόγω αναφέρετε συνεχώς όμως ένα πράγμα το αν έχετε κεράσει τσάι τρανζαλπίνους και όλα παρεμφερή(γιατί όλα όσα λέτε με on-off μηχανές τα βάζετε και τους πατάτε και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο)μηχανές τσαί????η χρήση που έχουν όλες αυτές η μηχανές της συγκεκριμένης κατηγοριάς είναι άλλη απιστευτα όμορφη και σίγουρα κανείς δεν τις παίρνει για να κοντράρει τοις κουβαδοκουραδοανωμαλίες. Αν με αυτόν τον τρόπο πρωσπαθήτε να πείσετε για την αγορά σας ε τοτε πραγματικά έχετε κάνει λάθος!η γνώμη που έχω για αυτά τα μέγα λάθη και μιλάω για τα mega δεν αλάζει δε πα να ξηλώνουν ασφαλτο στα χέρια καταληλων ανθρώπων με τους κατάληλους χειρισμούς δε πα να ταξιδεύουν με 200 να χουν 300 τελικές και πάλι για εμέ μια καλή ψευαίσθηση δίνουν και τιποτα παραπάνω. τα τροχάκια πάνε....με 160 ταξίδια...άνετα και εγώ θα με άνετος πάνω στα 2τροχα χρέπια... δε πα να όχι ξύνουν-ξυλώνουν όχι άσφαλτο άλλα βουνά όλακερα πάλι μαρκετίστικες ανωμαλίες θα μείνουν. Στα κομάτια ναι συγνώμη για τους τρόπους μου άλλα όπως αναφεράν και άλοι ιδιωκτήτες τέτοιων πραγμάτων....εδω μέσα εεεεε πως να το κανουμε ρε παιδιά και σείς δεν μπορείτε να μας πείσετε για μαλακίες!πάρτε τα χαρείτε τα πάντα όρθιοι να στε άλλα ώς εκεί. Υμαρτον ποια ο μικρός τροχος η ξαπλωτή θέση η τεσπά σίγουρα όχι σωστη θέση και 1000 άλλα όσο και να λέτε....δεν πιθουν κανένα. αύτα και ναι έχω Africa όπως είπα και παπάκι και μια παρατημένη κουράδα fuzio-spazio πως διάολο λέγετε έξω απο την πόρτα και στα @ρχιδι@ μου που και ποιος με κερν@ στο φανάρι και ναί είναι γαμάτη μηχανή για αυτό που θέλω και ναι έχει κατηγορία η οποία δεν είναι προιον κάποιας ομάδας βλαμένων μαρκετιστών. καλά νά μαστε και καλά μυαλά. τα ορθογραφικά...και αν σας βγάζουν μάτια μαζί με το ποιος και τι με κερνά...καταχωρειτε και αυτό. προτροπή πάντα για όποιους αγαπώ και ανοίγω το στόμα μου τεσπά να συμβουλεύω είναι μακρύα απο αύτα τα κουράδια. Σκωτώνει η ψευδαίεσθηση!