αλλο ειπα...δε το πιασες!Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
γιατι κακο ειναι?
με κατι πρεπει να ασχολειται ο ανθρωπος να ξεσπαει και λιγο... :a017:
απλως μερικοι δεν εχουν πιασει το νοημα και το παιρνουν προσωπικα...![]()
![]()
αλλο ειπα...δε το πιασες!Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
γιατι κακο ειναι?
με κατι πρεπει να ασχολειται ο ανθρωπος να ξεσπαει και λιγο... :a017:
απλως μερικοι δεν εχουν πιασει το νοημα και το παιρνουν προσωπικα...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΕΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ............
α) Περί Χούντας και άλλων συναφών παπαρολογιών, πρέπει επιτέλους να καταλάβαιτε ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ότι δεν μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και χωρίς λόγο σε τελική ανάλυση να προσβάλετε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!
β)Όσο για τον Οικοστυλ, μαθήματα συμπεριφοράς και γλώσσας να κάνει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ....
Τα σας γαμάμε, σας πηδάμε, οι ψωλιές, τα σας έχουμε στα τέσσερα κ.α. συναφή είναι γλώσσα που ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ αυτός χρεισημοποιεί..........
Για να δούμε αν face to face θα είναι τόσο αρχιδαράς να μου τα πει........ και αυτό δεν έχει να κάνει με ομάδες και οπαδισμούς αλλά με κόσμια συμπεριφορα.
Και με αυτό απαντώ νομίζω και στον ΓΑΥΡΟ που είπε ότι εμείς του τα χώνουμε. Ξαναδιάβασε φίλε μου τα γραφούμενα για να δεις ότι ΠΑΝΤΑ ο Οικοστυλ μιλάει κατά αυτόν τον τρόπο που προανέφερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Αν τέλος ΘΕΛΕΤΕ νοοτροπία ΟΧΛΟΥ, ΓΗΠΕΔΟΥ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ να πάτε από εκεί που ήρθατε ΓΚΕ-ΓΚΕ ;;;;;;;;;;;;
ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ................
Α και κάτι άλλο............
ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ................
Υπάρχουν πολλοί άλλοι Ολυμπιακοί στο φόρουμ και έχουν πιάσει το πνεύμα και είναι όλα μια χαρά ........................... ο Οικοστύλ χρειάζεται ΑΓΡΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ 100% ΛΑΘΟΣ...
ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ???ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ)...ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ..
ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ....Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ....
ΑΥΤΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΟΠΟΛΗ....
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΕΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ............
αρχαίε καταρχάς δε νομίζω ότι χρειάζονται οι μαγκιές απο τα πλήκτρα.
στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης και της καζούρας που αναφέρεις -και δεδομένου ότι είμαστε στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ- ε θα πέσει και καμιά ατάκα που δεν θα σου/μου/μας αρέσει.όλοι γράφουν ανάλογα ποστ,μην το κάνουμε προσωπική κόντρα το μέρος.όπως είπε και ο ιντις αν θέλουμε μπάτσες,πάμε γήπεδο.
οι φίλοι σου δηλαδή οι Ολυμπιακοί δεν σου λένε ανάλογα πράγματα όταν θέλουν να σε πικάρουν?
μια χαρά είναι η κουβεντούλα εδώ κατα τη γνώμη μου.
για τη χούντα που λες,έχω ακούσει σε συνομιλίες απο πολλούς (κατα πολύ μεγαλύτερους απο εμένα) πως είχε η κατάσταση.το να λές ότι μιλάμε χωρίς αποδείξεις είναι κενά λόγια.αν είχα αποδείξεις θα τις πήγαινα στην ΟΥΕΦΑ ή σε κάποιον αρμοδιο.Το δεν μας βολεύει είναι επίσης άκυρο.
να σου δώσω ένα παραδειγμα.πολλοί απο εσάς λέτε τον Κοκκαλη πράκτορα.έχει κανείς αποδείξεις?τα δικαστήρια νομίζω απέρριψαν αυτές τις κατηγορίες 2-3 φορές.κι όμως συνεχίζει και αποκαλείται πράκτορας.
μην το πάρεις στραβα.καθόλου δεν με ενδιαφέρει ο Κοκκαλης.το αντίθετο θα έλεγα.
Λέτε όλοι για παρωπίδες.είστε σίγουροι ότι εσείς δεν τις φοράτε?
ρε φιλε τα δικαστήρια απέρριψαν άλλες κατηγορίες, οτι είναι πράκτορας ισχύει άλλωστε τα λένε και τα αρχεία της kgb στην πρωην ανατολική γερμανία. απο κει και πέρα δεν στοιχειωτέθηκαν κατηγόριες οτι έκανε παράνομες πράξεις πατώντας σε αυτή την ιδιότητα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
να σου δώσω ένα παραδειγμα.πολλοί απο εσάς λέτε τον Κοκκαλη πράκτορα.έχει κανείς αποδείξεις?τα δικαστήρια νομίζω απέρριψαν αυτές τις κατηγορίες 2-3 φορές.κι όμως συνεχίζει και αποκαλείται πράκτορας.
μην το πάρεις στραβα.καθόλου δεν με ενδιαφέρει ο Κοκκαλης.το αντίθετο θα έλεγα.
το πως βεβαια κατόρθωσε να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα κανεις δεν το εξηγεί ακομα και άτομα που είναι πολυ κοντά του.
για την χουντα προφανώς λες εκεινον τον κατεστραμένο παππού που βγαίνει στο ματζικ? :rotflmao: :rotflmao: αξιοπιστία στο μεγαλείο της.
ασχετο, μπορει να μου πεί κάποιος πως λέγεται ο δρόμος ανάμεσα απο την αμερικάνικη πρεσβεία και στο μέγαρο μουσικής? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
ναι ρε συ αυτόν λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
για την χουντα προφανώς λες εκεινον τον κατεστραμένο παππού που βγαίνει στο ματζικ? :rotflmao: :rotflmao: αξιοπιστία στο μεγαλείο της.
γιατί είναι γνωστό ότι όλοι οι γαύροι απο εκεί μαθαίνουμε τα νεα & τα παλιά...![]()
ότι να'ναι
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙΚΟΣΤΥΛ ΦΙΛΕ ΜΟΥ δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω πολλαπλή παράθεση για να σου δείξω τι γλώσσα χρησιμοποιείς.
Αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι δεν μιλάς άσχημα, μάλλον δεν ξέρω να διαβάζω........
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ όταν εμένα μου λένε σας Γ@ΜΜΜΣΑΜΕ ή σας ΠΗΔ@@@@ΜΕ το θεορώ άσχημο και ανεπίτρεπτ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙΚΟΣΤΥΛ ΦΙΛΕ ΜΟΥ δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω πολλαπλή παράθεση για να σου δείξω τι γλώσσα χρησιμοποιείς.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ όταν εμένα μου λένε σας Γ@ΜΜΜΣΑΜΕ ή σας ΠΗΔ@@@@ΜΕ το θεορώ άσχημο και ανεπίτρεπτ
ΑΡΧΑΙΕ...............
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ......!!!!!!!
Είδικά τώρα μέ τόν νέο πρόεδρο τής Σούπερ Πίπας.....ΔΕΣΑΜΕ.....!!!!!!!!!!!!!
Δέ θυμάσαι τί είπε ό Καβάφης γιά τίς λέξεις..???
ΤΕΟΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΤΟ ΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ , ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ <<Για να δούμε αν face to face θα είναι τόσο αρχιδαράς να μου τα πει........ και αυτό δεν έχει να κάνει με ομάδες και οπαδισμούς αλλά με κόσμια συμπεριφορα>>ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ...
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
Συγκεκριμενα Γαυροβαζελια.....( οποιος και να εχει δικιο η αδικο )..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μηπως ξεφευγετε........![]()
ΡΕ...... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
KGB ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
ρε φιλε τα δικαστήρια απέρριψαν άλλες κατηγορίες, οτι είναι πράκτορας ισχύει άλλωστε τα λένε και τα αρχεία της kgb στην πρωην ανατολική γερμανία :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΜΗΠΩΣ ΣΙΑ ΚΑΙ RUSSIA???![]()
H ΦΕΝΤΑΓΙΝ ΚΑΙ ΗΠΑ???![]()
Η ΚΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΡΧΑΙΕ...............
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ......!!!!!!!
Είδικά τώρα μέ τόν νέο πρόεδρο τής Σούπερ Πίπας.....ΔΕΣΑΜΕ.....!!!!!!!!!!!!!
Δέ θυμάσαι τί είπε ό Καβάφης γιά τίς λέξεις..???
Εσεις την δημιουργησατε την σουπερ πιπα...
Εσεις εκλεξατε τον προεδρο της ....
Και εμεις ημαστε καλα, ( το αιγαλεω προπερσυ εδωσε πρωταθλημα στον βαζελο ...)
Κατα τα αλλα εντυπωσεις με κοτσανες να δημιουργουμε και ολοι οι αλλοι να πανε ........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
KGB ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????![]()
![]()
![]()
ΜΗΠΩΣ ΣΙΑ ΚΑΙ RUSSIA???![]()
H ΦΕΝΤΑΓΙΝ ΚΑΙ ΗΠΑ???![]()
Η ΚΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ???![]()
εαν η μονη σου πληροφορηση ειναι το ματζικ και το περιοδικο των μελων προφανως και σου φαινονται περίεργα.
τι να πεις, απλά ενα μονο, υπαρχει ζωη και πριν τον κοκκαλη, και χωρις τον ολυμπιακό. διαβάζουμε που και που και τιποτα αλλο εκτος του πρωταθλητή.
ρε θα μου απαντησει κανεις πως λεγεται ο δρομος αναμεσα απο την αμερικάνικη πρεσβεία και το μέγαρο μουσικής?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αλλο ειπα...δε το πιασες!![]()
ισως... δε φημιζομαι και για τη σπιρταδα μου... ιδιως αφου εχω ξυπνησει... :rotflmao:
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Συγκεκριμενα Γαυροβαζελια.....( οποιος και να εχει δικιο η αδικο )..
Μηπως ξεφευγετε........![]()
ΡΕ...... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει πλακα τελικα σε αυτα τα θεματα...
ειναι θεμα τιμης... :a24: :a31:
κι αφου δε μπορουμε να τα λυσουμε πανω στα μηχανακια μας με πανοπλιες και ακοντια οπως κανανε παλια, καταφευγουμε στα foroum!
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75