Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: Ena Post Gia Tis Apories M--ola Se 1!!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giokal
    koita egw eimai 18 xronwn.San 1o mixanaki tha parw 600ari gia tous exeis logous:1)matheneis kalitera apo ta 1000aria an eisi prwtaris
    2)exei kai aloga kai teliki pou pewrissotera den tha thes apo mia ss mixani mias kai tha einai i prwti sou
    3)logo timis!!!!
    ε? :hypnotize

θα μου παρεις κ μενα ενα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    καλα ρε giokal στο 600 θα μαθεις δλδ?:hypnotize
    μην τις πετατε ετσι αποτομα!
    τωρα τι εχεις?
    θα σου πει κανα τζιελεξ τωρα...

Νέο μέλος
    koita prwswpika den exw.enas filos mou sta 18.5 pire k5 1000 kai mou eipe pws kalitera itan na epairne prwta 600 gia na mathei na strivei kai ta sxetika an kai twra mia xara ta pei me to 1000
    forate panta kranos kai ton katallilo exoplismo!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    καλα ρε giokal στο 600 θα μαθεις δλδ?:hypnotize
    μην τις πετατε ετσι αποτομα!
    τωρα τι εχεις?
    Σε αυτο φιλε Βασιλη αχεις απολυτο δικιο!!!Παιδακια εισαστε πολλοι μικροι και μες την Κ@βλα της μηχανης,ακομα δεν εχετε "πηξει"στο μυαλο και οσο να ναι τις μαλακιες τις κανουμε ολοι μας!!!Εγω την μηχανη μου(GSXR 600 K4)την πηρα στα 25 μου εχοντας οδηγησει και 400αρια,600αρια,750αρια,1000αρια και τελος και το 1300 Hayabusa και ολα αυτα απο φιλους η και θειους μου !!Σαν πρωτη μου μηχανη ομως θελησα να παρω το 600αρι οπως πολυ σωστα λες giokal για να μαθω να στριβω,αλλα προσεξε λιγακι,ειχα οδηγησει πολλες μηχανες και εντος αλλα και εκτος αττικης!Τελος αυτο που θελω να εξηγησω,παρε ενα απριλια rs ,παρε ενα derbi 125 η 250 αν βγαινει αν εχεις τοση καβλα με τα ss,μην μπεις απο τοσο νωρις σε αυτον τον τοσο θαυμαστο κοσμο τις μοτοσυκλετας(πςςςς τι ειπα ο ανθρωπας )για τι εισαι ακομα πιτσρικας και παρασυρεσαι(παρασυρομαστε ακομα και μεις)ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ και το γκαζι ειναι πολυ γλυκο αλλα συναμα και επικυνδυνο ακομα και στα 600αρια,εγω πρωσοπικα ακομα(2 χρονια τωρα)δεν μπορω να πω οτι ειμαι ετοιμος για 100αρι,κανεις δεν την μαθαινει τοσο γρηγορα την μηχανη του,απλα το νομιζει και δυστηχως την παταμε οταν "νομιζουμε" οτι την ξερουμε,τα λαθη δεν συγχωρουνται σε αυτες τις μοτοσυκλετες!!Παντα κρανος και καλο εξοπλισμο αναβατη και καλα χιλιομετρα!!!

Παντα φιλικα Γιαννης
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    koita prwswpika den exw.enas filos mou sta 18.5 pire k5 1000 kai mou eipe pws kalitera itan na epairne prwta 600 gia na mathei na strivei kai ta sxetika an kai twra mia xara ta pei me to 1000
    οτι να ναι...

αμα ακους τον καθε μλκ,πηγαινε παρε κ συ το 600 για να μαθεις.
    εδω οι αγωνιζομενοι ξεκιναν απο χαμηλα για να φτασουν ψηλα.δεν ειναι τυχαιο κ οτι στο παγκοσμιο οι τοπ αναβατες εχουν παρει τα πρωταθληματα στα μικρα.
    κ γω 18 ειμαι,κ να χα τα λεφτα για κ5 παλι το rs θα επαιρνα,απεχω μακραν των δυνατοτητων του μπουστα για να μπορω να παω το κ5 οπως του αξιζει.

κοιταξε φιλε μου εγω δεν το αμφισβητω πως ο φιλος σου πηρε κ5 απ τα 18.5, με γεια του με χαρα του και να σου πω και γω την αληθεια μου? αν ειχα τα λεφτα και δεν ειχα και προβλημα κι απο γονεις θα παιρνα 600αρι-1000αρι οτι θες και δεσμοσεντιτσι θα παιρνα αμα λαει

και αυτο γιατι δεν πιστευω πως για να εχεις 1000αρα απαραιτητη προυποθεση ειναι να την πηγαινεις και σαν 1000αρα...στους δρομους ουτε το 400αρι δε μπορεις ή δεν πρεπει να το πηγαινεις σαν 400αρι...ποσο μαλλον τη χιλιαρα...ολα ειναι θεμα γουσταροματος και ταβλας...ακουω μερικες φορες να κραζουν αυτους που εχουν χιλιαρια και να τους λενε οτι πανε σαν κοτες...ελεος εχω ν απαντησω...

βεβαια υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ...
    εσυ, εγω, ο αλλος, ο φιλος, ο θειος, ο οποιοσδηποτε μπορει να εχει μια ταβλα μεσα του αυτη ομως δεν σημαινει πως ειναι απαραιτητα η σωστη...
    με αλλα λογια εσυ κι εγω μπορει να γουσταρουμε 1000αρες απ τα 18 μας αλλα δεν ειναι μονο οτι δεν θα δεν θα ειμαστε σε θεση να τις παμε αλλα ακομα και να ειμασταν οδηγαρες δε θα ηταν σωστο να εχουμε τοσα αλογα απο κατω μας και τοση ταβλα απο πανω μας...

ξερω ξερω θα μ πεις μα εγω θα προσεχω μα εγω δεν θα τρεχω ...μα..μα..μα..

μ@λ@κιες λεω εγω τις ιδιες ελεγα πριν 1 χρονο μεχρι που καβαλησα μηχανακια και ξυπνησε ο καγκουρας μεσα μου...
    πουθενα δεν ειναι ασφαλες να ανοιγεις το γκαζι αλλα καλω θα ηταν να το κανεις εκει με την περισσοτερη δυνατη ασφαλεια εφοσον ειναι αναποφευκτω...

φιλικα ηλιας

,απεχω μακραν των δυνατοτητων του μπουστα για να μπορω να παω το κ5 οπως του αξιζει.
    ζητημα ειναι εαν υπαρχουν στην Ελλαδα 5 ατομα που να το πηγαινουν οπως του αξιζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
    ζητημα ειναι εαν υπαρχουν στην Ελλαδα 5 ατομα που να το πηγαινουν οπως του αξιζει
    την απαντηση μου τη διαβασες?

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Ti Granazi Na Valo??(se Monster)
    από Xrider στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 12:10
  2. Ena k4 ma ti k4 !!
    από johnpagr στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 17:54
  3. Ena post afieromeno ston..