Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Διασκεδαση...(?)

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    αυτο σου εξηγω ο κακομοιρος τοση ωρα....για σενα εχει γινει must να μην βγαινεις...δεν γυρισε να σου πει καποιος ομως "πως μπορεις και καθεσαι μεσα?δεν πλητεις?εγω θα τρελενομουνα κ δε θα μπορουσα σπιτι κ κ κ κ κ κ κ"
    περι ορεξεως...
    οχι δεν εχει γινει must καλε μου...δεν το κανω επειδη πιστευω οτι πρεπει να το κανω...η επειδη δεν θελω να παω μια βολτα

το κανω γιατι οταν θελω να παω εξω για ποτο σαββατο βραδυ δεν περναω καλα..απλα..
    ειναι τοσο χαλια η κατασταση εξω, που μου βγαινει ξυνη η βολτα μου

και ετσι και αλλιως δεν καθομαι καθε μερα μεσα απλα επιλεγω αλλες μερες να βγαινω τα βραδια

απο κει και περα σαφως και θα βρεθουνε ανθρωποι που θα μου πουν οτι ειμαι τρελη που δεν θελω να βγαινω τον σαββατο στον πανικο...

και ξαναλεω...ΔΕΝ το λεω για να κραξω καποιον...απλα εκφραζω την αποψη μου και την απορια μου
    το original α-μηχανο™ μελος

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Καλε μου Φλωρε..!

Αν προσεξεις στο κειμενο μου δεν κρινω αυτους που βγαινουν Σαββατο βραδυ αλλα απλα τονιζω οτι δεν ειναι το στυλ που μου ταιριαζει για διασκεδαση. ΘΑ σου πω οτι οπως ολοι οι αντρες κι εγω θα χαζεψω τα κοροτσακια και ειδικα το καλοκαιρι, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα γινω και σαρδελα στα μαγαζια για να τις δω!!

Αυτα προς το παρον
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά!Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

θα συμφωνησω φιλτατε..

προσωπικα...τα Σαββατα μου βγαινει ολη η κουραση της εβδομαδας...Μπορω να διασκεδασω ομως χωρις το εξοντωτικο ξενυχτι αν το εχω αναγκη..Υπαρχουν ενα σωρο πραματα που μπορεις να κανεις κ να περασεις καλα...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Eγω τωρα τι να πω?Να γραψω απο τη σκοπια του σερβιτορου?
    Που καθε ΠΣΚ εχω να αντιμετωπισω τον καθε μ@λ@κ@?
    Ο καθενας εχει το δικαιωμα να διασκεδασει οπως θελει,αλλα λιγο προσοχη στα παιδια που δουλευουν για την διασκεδαση σας.
    ΘΑ μου πειτε,ρε φιλε ερχομαστε κσι σε πληρωνουμε.
    Ναι δεν διαφωνω καθολου αλλα λιιιιιιγη ευγενεια και αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
    Δεν χρειαζεται να μας αντιμετοπιζουν σαν σκουπιδια,σαν να κανουμε την ευκολοτερη δουλεια του κοσμου.Γιατι σας πληροφορω οτι το να εισαι σερβιτορος δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες δουλειες οπως νομιζουν καποιοι.Αν ποτε την κανουν θα καταλαβουν.
    Σε γενικες γραμμες.Λιγη προσοχη στα παιδια που οταν βγαινουμε για να διασκεδασουμε αυτα δουλευουν για την διασκεδαση μας....

συγνωμη για το 'ξεσπασμα' αλλα εχθες στη δουλεια για 14 ωρες εσπασαν τα νευρα μου με την συμπεριφορα καποιων...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Eγω τωρα τι να πω?Να γραψω απο τη σκοπια του σερβιτορου?
    Που καθε ΠΣΚ εχω να αντιμετωπισω τον καθε μ@λ@κ@?
    Ο καθενας εχει το δικαιωμα να διασκεδασει οπως θελει,αλλα λιγο προσοχη στα παιδια που δουλευουν για την διασκεδαση σας.
    ΘΑ μου πειτε,ρε φιλε ερχομαστε κσι σε πληρωνουμε.
    Ναι δεν διαφωνω καθολου αλλα λιιιιιιγη ευγενεια και αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
    Δεν χρειαζεται να μας αντιμετοπιζουν σαν σκουπιδια,σαν να κανουμε την ευκολοτερη δουλεια του κοσμου.Γιατι σας πληροφορω οτι το να εισαι σερβιτορος δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες δουλειες οπως νομιζουν καποιοι.Αν ποτε την κανουν θα καταλαβουν.
    Σε γενικες γραμμες.Λιγη προσοχη στα παιδια που οταν βγαινουμε για να διασκεδασουμε αυτα δουλευουν για την διασκεδαση μας....
    συγνωμη για το 'ξεσπασμα' αλλα εχθες στη δουλεια για 14 ωρες εσπασαν τα νευρα μου με την συμπεριφορα καποιων...
    :a19: :a19:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Κάποτε δούλευα τραγουδιστής και κιθαρίστας σε πίστες νυχτερινών μαγαζιών, πιάνο μπαρ κλπ, για να διασκεδάζουν οι κατινάρες με τα ξέκωλλα επάνω στα τραπέζια, και οι σκυλούδες που έκαναν καμάκι στα διπλανά τεκνά με το ζελέ στο χιτλερικό κούρεμα, και τις πλήρωνε κι ο μπούλης που τις συνόδευε! Χάρμα κόσμος! Με υψηλή παιδεία! Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς: "Κι εσύ γιατί τραγουδούσες σε τέτοια μαγαζιά";...Διότι απλά, δεν είχα άλλο τρόπο και μέσον για να κάνω γνωριμίες με ανθρώπους του τραγουδιού, μήπως και κατάφερνα να κάνω κάνα δισκάκι με τα τραγούδια μου που γράφω ο ίδιος. Καταπιέστηκα τέσσερα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και τα παράτησα. Εξάλλου είχα σπουδάσει αρχιτέκτονας...Εχω λοιπόν κάποιο δικαίωμα να σιγοψιθυρίσω κάποιους στίχους των Πυξ λαξ, σχετικούς με το θρεντ:
    "Στα ηλεκτρισμένα ξενυχτάδικα οι γυναίκες
    μισοκρύβονται πίσω απ' τη λήθη
    Στα κολασμένα παζάρια της λεωφόρου οι αστυνόμοι,
    οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι,
    μάσκες ακάλυπτες μικρές στο γύρο του θανάτου
    που τρεμοπαίζουν τον άγγελο ή τον δαίμονα
    στις άκρες των δακτύλων τους, ξημέρωμα Σαββάτου..."
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Κάποτε δούλευα τραγουδιστής και κιθαρίστας σε πίστες νυχτερινών μαγαζιών, πιάνο μπαρ κλπ, για να διασκεδάζουν οι κατινάρες με τα ξέκωλλα επάνω στα τραπέζια, και οι σκυλούδες που έκαναν καμάκι στα διπλανά τεκνά με το ζελέ στο χιτλερικό κούρεμα, και τις πλήρωνε κι ο μπούλης που τις συνόδευε! ......

ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!!!

Μπορώ να σου πώ πως όταν δεν δουλεύω και τύχει κανένα βράδυ να πάω λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων σε κανένα τέτοιο μαγαζί, δε γουστάρω!

Με έχω μάθει "από πάνω" και να κάνω και το σχετικό...

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΣΥ! ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ, για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη πλευρά καλά έκανες και τα παράτησες, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα και εκτός θέματος του θρέντ!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε παιδια περι ορεξεως ....

η μονη ενσταση εχει να κανει με το αν καποιος γνωριζει τι πραγματικα τον διασκεδαζει / ψυχαγωγει , η αν και σε αυτο το θεμα ακολουθει σαν προβατο την γενικοτερη ταση....

θες να κατσεις μεσα? καντο!

θες να τα σπας ολη νυχτα και να γινεις ντιρλα? επισης...

θες να πας στο τελος του χωματοδρομου η στα συνορα αυθημερον? τι καθεσαι?

δυστυχως χρονος δεν υπαρχει αρκετος (και χρημα επισης) οποτε ενα καθε φορα , ολα μαζι δεν γινονται...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να πω και εγώ την γνώμη μου;... όλοι άλλωστε έχουμε απο μια, όπως και απο την "άλλη"...χαχαχαχα

Προσωπικά δούλευψα νύχτα κοντά 4 συναπτά έτη, και απο εκεί και πέρα , μέχρι και πέρισυ κάτι διάσπαρτα νυχτοκάματα, ώς "face control - πόρτα" σε κάποια club, απο εδώ και απο εκεί.

Ερωτήσεις λοιπόν προς Μπουζουκόβιους, Clubοβιους ή κοινώς homo norcturnals.

Διασκέδαση.

1. Μπουζούκια.

Κάποιοι λένε οτι πάνε για να ξεδώσουν και να δούνε και κανά πιπίνι. Ερώτηση λοιπόν.
    Αίντε και έφτασες στο μαγαζί... πάρκαρες κάπου 3-4km μακριά , εκτός και αν καβαλάς 4τροχο με αστέρι στο καπό ή έλικα ή κάτι τέλος πάντων άνω των 50.000? και στο παρκάρει ο παρκαδόρος , φάτσα κάρτα , πάνω στον δρόμο, όπου και δεν έχει ευθύνη αν κανά μαλακισμένο στο κάνει "καινούριο". Συνεχίζω..... αίντε και πάρκαρες λοιπόν και πέρασες απο την πόρτα αφού έχεις κλείσει τραπέζι. Έδωσες και τα 30-40? σαν +, για να είσαι πιο κοντά στην πίστα...(μην φανταστείς πολύ...3-4 σειρές απο την τουαλέτα ενα πράγμα).
    Μπήκες μέσα λοιπόν και παραγγέλνεις ενα μπουκάλι για 4 (αυστηρά...ο 5ος πίνει είτε ποτό , είτε ενα μπουκάλι κρασί!). Το ποσό αυτομάτως είναι 160-250?!!!

Η κάπνα κοντά στην αρχή του προγράμματος , είναι ικανή να σου δώσει πνευμόνια νταλικέρη , που ρουφάει αντί για πούρο την εξάτμιση του.

Στην πορεία τους , για να περάσουν κάποιοι να κάτσουν θα αλλάξεις 12344354+ φορές, για να περάσουν και άλλες τόσες που θα πατήσουν ή εσένα ή το παλτό-σακκάκι σου απο το "πάστωμα" που γίνεται.

Η μουσική είναι τόσο δυνατά, που αμφιβάλω αν ακούς και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Απέναντι όντως παίζει ενα τραπέζι με 5-6 πιπίνια, αλλά για να της πλησιάσεις πρέπει να γίνει αθλητής επι κόντώ ή μήκους, συν το οτι πρέπει να έχεις καραμούζα αντί για στόμα , για να σε ακούσουν. Επιπλέον η γλώσσα του σώματος , δεν "παίζει" μιας και οι μισοί είναι "ντίρλα" και μετα΄βίας δεν βλέπουν να πάνε 2-3 μέτρα μπροστά ... πόσο μάλλον τις δικές σου κινήσεις.

Εντωμεταξή το ποτό είναι με ουρά "φυτίλι" και έχει κάνει την δουλειά του σαν κλασσική ",μπόμπα" κάνοντας σου ενα στομάχι αίσχος.

Λες θα σηκωθώ να ρίξω μια σβούρα, αλλά ήδη στην πίστα γίνεται χειρότερα απο ώρα αιχμής μέσα σε τρόλευ που φρενάρει και γκαζώνει απότομα χωρίς μάλιστα χειρολαβές να κρατηθείς.

ΑΠο την άλλη έχεις και τον τραγουδιστή/στρια που σε τίποτα δεν θυμίζει η φωνή του , αυτή που ακούς σε cd ή στο ράδιο. Είδες η τεχνολογία;

Αποτέλεσμα;

ΑΠώλεια περίπου 100? ανά άτομο (αν βάλεις λουλούδια, τσιγάρα, φωτό απο το "τσιμπούρι" τυ μαγαζιού και βενζίνη-parking) Επίσης ενα φριχτός πονοκέφαλος, μυρωδιά τσίρου απο την κάπνα και περίπου 8 ώρες της ζωής σου πεταμένες σε μια καρέκλα ενός μαγαζιού.

Για το club...

Οτι και απο πάνω με μικρο-διαφορές , προσθήκες...

Προσθήκη... έχεις ενα παπάρα σαν και εμένα να σε "κόβει" απο πανω ώς κάτω για το αν πρέπει να μπείς ή οχι. Ανεξάρτητα αν θέλει ο παπάρας να σε βάλει, το αφεντικό δίνει διαταγές οτι "μπακούρια " στην απο όξω...οπότε τελειώνει πρώιμα το παραμύθι. Αν μπείς , τώρα, το πάστωμα εδώ είναι σοτ όρθιο, όπου οι περισσότεροι ψάχνουν την μπάρα.
    Εκεί δίνεις μια αίτηση του Ν.105 με χαρτόσημο και αριθμ. πρωτοκόλλου , για να πάρεις ποτό σε χρονική σειρά. Το ποτό έρχεται και απαρτίζεται απο 4-5 παγάκια και μισό δάχτυλο αλκοόλ , αμφιβόλου προελεύσεως .... στην συνέχεια περνάει μαλάκας/μαλακισμένη και απο το πάστωμα στο σπρώχνει και ρίχνεις το μισό ή και ολόκληρο κάτω.
    Η μουσική παίζεται να είναι καλή , αλλά παίζεται να είναι και αίσχος με αποτέλεσμα να σιγοσφυρίζεις κάτι εσύ , μπας και αλλάξει η διάθεση σου.

Απέναντι πιπινάκι ,σε "κόβει";;;..... ή μήπως κοιτάει τον μπάρμαν ώς άλλο αποχαυνωμένο με τα κάλλη του "μπουκαλοφόρου" και των "παπαριών-καραγκιοζιλίκιων" που κάνει ώς άλλο παγώνι , μπας και προσελκύσει τα βλέμματα αλλά να δείξει οτι είναι και αυτός ο Barman;

Στην προσπάθεια να πλησιάσεις το πιπίνι για να μάθεις, πατάς δύο - τρείς που σε κοιτάνε περιέργα και ξαφνικά όταν φτάνεις μπροστά του, απο το σκοτάδι που επικρατούσε, μόνο τότε διαπιστώνεις οτι το πιπίνι, είναι κάτι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης , και παίρνεις στροφή να πας στην τουαλέτα δήθεν. Εκτός και αν είσαι ντίρλα και σαβουρογάμης και περνάς , μιλάς αλλά μπορεί να φάς και χυλόπιτα, μιας και δεν είσαι αυτό που ζητάει;; (κλασσικό παράδειγμα γυναίκας).

Στο βράδυ όταν φεύγεις και απο τα δύο μαγαζιά διαπιστώνεις οτι η μηχανή είναι κάτω/ το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά.... και γυρνάς σπίτι σου , έχοντας διασκεδάσει όπως λες.
    Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ.... αντί να ξοδέψεις 100-150? και να γυρίσεις με πονοκέφαλο,μυρωδιά τσίρου κτλ. να κάνεις οτι θα έκανες και αν δεν πήγαινες;... .Να κοιμηθείς;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ....
    oi ekdromes einai ola ta lefta..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Να πω και εγώ την γνώμη μου;... όλοι άλλωστε έχουμε απο μια, όπως και απο την "άλλη"...χαχαχαχα

Gandalf
    +100000000

εχω χασει πολλα επεισοδια απο το θρεντ αυτο ...

αλλα πως να τοκανουμε θελουμε κ να χορεψουμε κ να περασουμε καλα με μουσικη/ποτο/φαι..

ποσοι απο εμας κανονιζουν μινι παρτακια/γλεντια στα σπιτια μας ή σε φιλους?

ή μηπως δεν ειναι trendy ? ή μηπως θα μας περασουν για φτωχομπινεδες?

τις καλυτερες ζειμπεκιες κοχι μονο τις εχω ριξει σε σπιτι με ποτα κ ξηροκαρπιο που ξερω τι ειναι ..κ φιλους που πραγματικα γουσταρω...

αυτα...

κ αυτα ομως για να πω την αληθεια...

τα εχω βαρεθει..κορεμσος ? ισως...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Προσωπικά δούλευψα νύχτα κοντά 4 συναπτά έτη, και απο εκεί και πέρα , μέχρι και πέρισυ κάτι διάσπαρτα νυχτοκάματα, ώς "face control - πόρτα" σε κάποια club, απο εδώ και απο εκεί.

Ερωτήσεις λοιπόν προς Μπουζουκόβιους, Clubοβιους ή κοινώς homo norcturnals.

Διασκέδαση.

1. Μπουζούκια.

Κάποιοι λένε οτι πάνε για να ξεδώσουν και να δούνε και κανά πιπίνι. Ερώτηση λοιπόν.
    Αίντε και έφτασες στο μαγαζί... πάρκαρες κάπου 3-4km μακριά , εκτός και αν καβαλάς 4τροχο με αστέρι στο καπό ή έλικα ή κάτι τέλος πάντων άνω των 50.000? και στο παρκάρει ο παρκαδόρος , φάτσα κάρτα , πάνω στον δρόμο, όπου και δεν έχει ευθύνη αν κανά μαλακισμένο στο κάνει "καινούριο". Συνεχίζω..... αίντε και πάρκαρες λοιπόν και πέρασες απο την πόρτα αφού έχεις κλείσει τραπέζι. Έδωσες και τα 30-40? σαν +, για να είσαι πιο κοντά στην πίστα...(μην φανταστείς πολύ...3-4 σειρές απο την τουαλέτα ενα πράγμα).
    Μπήκες μέσα λοιπόν και παραγγέλνεις ενα μπουκάλι για 4 (αυστηρά...ο 5ος πίνει είτε ποτό , είτε ενα μπουκάλι κρασί!). Το ποσό αυτομάτως είναι 160-250?!!!

Η κάπνα κοντά στην αρχή του προγράμματος , είναι ικανή να σου δώσει πνευμόνια νταλικέρη , που ρουφάει αντί για πούρο την εξάτμιση του.

Στην πορεία τους , για να περάσουν κάποιοι να κάτσουν θα αλλάξεις 12344354+ φορές, για να περάσουν και άλλες τόσες που θα πατήσουν ή εσένα ή το παλτό-σακκάκι σου απο το "πάστωμα" που γίνεται.

Η μουσική είναι τόσο δυνατά, που αμφιβάλω αν ακούς και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Απέναντι όντως παίζει ενα τραπέζι με 5-6 πιπίνια, αλλά για να της πλησιάσεις πρέπει να γίνει αθλητής επι κόντώ ή μήκους, συν το οτι πρέπει να έχεις καραμούζα αντί για στόμα , για να σε ακούσουν. Επιπλέον η γλώσσα του σώματος , δεν "παίζει" μιας και οι μισοί είναι "ντίρλα" και μετα΄βίας δεν βλέπουν να πάνε 2-3 μέτρα μπροστά ... πόσο μάλλον τις δικές σου κινήσεις.

Εντωμεταξή το ποτό είναι με ουρά "φυτίλι" και έχει κάνει την δουλειά του σαν κλασσική ",μπόμπα" κάνοντας σου ενα στομάχι αίσχος.

Λες θα σηκωθώ να ρίξω μια σβούρα, αλλά ήδη στην πίστα γίνεται χειρότερα απο ώρα αιχμής μέσα σε τρόλευ που φρενάρει και γκαζώνει απότομα χωρίς μάλιστα χειρολαβές να κρατηθείς.

ΑΠο την άλλη έχεις και τον τραγουδιστή/στρια που σε τίποτα δεν θυμίζει η φωνή του , αυτή που ακούς σε cd ή στο ράδιο. Είδες η τεχνολογία;

Αποτέλεσμα;

ΑΠώλεια περίπου 100? ανά άτομο (αν βάλεις λουλούδια, τσιγάρα, φωτό απο το "τσιμπούρι" τυ μαγαζιού και βενζίνη-parking) Επίσης ενα φριχτός πονοκέφαλος, μυρωδιά τσίρου απο την κάπνα και περίπου 8 ώρες της ζωής σου πεταμένες σε μια καρέκλα ενός μαγαζιού.

Για το club...

Οτι και απο πάνω με μικρο-διαφορές , προσθήκες...

Προσθήκη... έχεις ενα παπάρα σαν και εμένα να σε "κόβει" απο πανω ώς κάτω για το αν πρέπει να μπείς ή οχι. Ανεξάρτητα αν θέλει ο παπάρας να σε βάλει, το αφεντικό δίνει διαταγές οτι "μπακούρια " στην απο όξω...οπότε τελειώνει πρώιμα το παραμύθι. Αν μπείς , τώρα, το πάστωμα εδώ είναι σοτ όρθιο, όπου οι περισσότεροι ψάχνουν την μπάρα.
    Εκεί δίνεις μια αίτηση του Ν.105 με χαρτόσημο και αριθμ. πρωτοκόλλου , για να πάρεις ποτό σε χρονική σειρά. Το ποτό έρχεται και απαρτίζεται απο 4-5 παγάκια και μισό δάχτυλο αλκοόλ , αμφιβόλου προελεύσεως .... στην συνέχεια περνάει μαλάκας/μαλακισμένη και απο το πάστωμα στο σπρώχνει και ρίχνεις το μισό ή και ολόκληρο κάτω.
    Η μουσική παίζεται να είναι καλή , αλλά παίζεται να είναι και αίσχος με αποτέλεσμα να σιγοσφυρίζεις κάτι εσύ , μπας και αλλάξει η διάθεση σου.

Απέναντι πιπινάκι ,σε "κόβει";;;..... ή μήπως κοιτάει τον μπάρμαν ώς άλλο αποχαυνωμένο με τα κάλλη του "μπουκαλοφόρου" και των "παπαριών-καραγκιοζιλίκιων" που κάνει ώς άλλο παγώνι , μπας και προσελκύσει τα βλέμματα αλλά να δείξει οτι είναι και αυτός ο Barman;

Στην προσπάθεια να πλησιάσεις το πιπίνι για να μάθεις, πατάς δύο - τρείς που σε κοιτάνε περιέργα και ξαφνικά όταν φτάνεις μπροστά του, απο το σκοτάδι που επικρατούσε, μόνο τότε διαπιστώνεις οτι το πιπίνι, είναι κάτι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης , και παίρνεις στροφή να πας στην τουαλέτα δήθεν. Εκτός και αν είσαι ντίρλα και σαβουρογάμης και περνάς , μιλάς αλλά μπορεί να φάς και χυλόπιτα, μιας και δεν είσαι αυτό που ζητάει;; (κλασσικό παράδειγμα γυναίκας).

Στο βράδυ όταν φεύγεις και απο τα δύο μαγαζιά διαπιστώνεις οτι η μηχανή είναι κάτω/ το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά.... και γυρνάς σπίτι σου , έχοντας διασκεδάσει όπως λες.
    Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ.... αντί να ξοδέψεις 100-150? και να γυρίσεις με πονοκέφαλο,μυρωδιά τσίρου κτλ. να κάνεις οτι θα έκανες και αν δεν πήγαινες;... .Να κοιμηθείς;

Gandalf

Καταπληκτική αφήγηση με αληθοφανείς γλαφυρές , αλλά πραγματικές εικόνες!!! Μαζί σου φίλε. Οπως τα περιέγραψες είναι. Πολύ ωραίος, και αυτοσαρκαστικός μάλιστα! Αν τα απορρίψεις κι όλας στη πράξη, τότε θα είναι πολύ καλύτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!!!

Μπορώ να σου πώ πως όταν δεν δουλεύω και τύχει κανένα βράδυ να πάω λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων σε κανένα τέτοιο μαγαζί, δε γουστάρω!

Με έχω μάθει "από πάνω" και να κάνω και το σχετικό...

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΣΥ! ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ, για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη πλευρά καλά έκανες και τα παράτησες, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα και εκτός θέματος του θρέντ!

Καλό κουράγιο, συνάδελφε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Καλό κουράγιο, συνάδελφε!

Το χω γράψει και πρίν....

Έχω και εγώ τους δικούς μου τρόπους (διαφορετικούς από κάποτε) να διασκεδάζω!
    Αναλόγως βέβαια και με τη διάθεση!

ΑΠΛΑ, είπα ότι σαν δουλειά μ αρέσει και το διασκεδάζω! ΕΙΔΙΚΑ όταν πληρώνομαι όπως πληρώνομαι!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    conkark wrote:

Πολύ ωραίος, και αυτοσαρκαστικός μάλιστα! Αν τα απορρίψεις κι όλας στη πράξη, τότε θα είναι πολύ καλύτερα.
    Τα έχω σταματήσει εδώ και κάτι χρόνια φίλε μου. ήμουν στην νύχτα απο το 1992 στο τότε Amazon για να δώσω και ενδείξεις για 4 χρόνια , συνεχή στον "όμιλο Ραπτάκη" (χαχαχαχαχα)... απο εκεί σε μπουζούκια-club και άλλα , για κάποια νυχτοκάματα-συμπλήρωμα.

Προτιμώ γενικά τις εκδρομές και τις μεζεδό-συνάξεις με φίλους , όπου θα πούμε καμιά σοβαρή και αστεία κουβέντα. Δηλαδή με λίγα λόγια ..... να "διασκεδάσω" ανθρωπινα και οχι σαν "σαρδέλα" με ηχητικές υποκρούσεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 19:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •