Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Π.Α.Ο-Α.Ε.Κ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
    είπαμε δε συλλαμβανουμε κανεναν. Και επαναλαμβανω ότι μετα τη φασαρία που εγινε στο Ιεραπετρα απο τους ΑΕΚτζηδες συνελλαβαν 4. Φυλακή δε πηγε ουτε το μισο ρουθουνι ενς απο αυτα τα παιδια.
    Απόψεις?

Αν δεν εμπλακουν όλοι οι αμεσα και εμμεσα ενδιαφερόμενοι παραγοντες σε αυτη την υπόθεση να στρωσουν τους πισινους κατω και να βγαλουν ενα αξιοπρεπες σχεδιο τοτε...νομιζω ότι δε θα γίνει τίποτε. Ποτε. Στον αιώνα τον άπαντα. Αμήν.

Πιο επι του Αθλητικου θέματος θα ήθελα να ευχαριστησω τους Παναθηναικους φιλους για μια υπέροχη βραδια που μας χαρισαν.
    Λουλουδια και σοκολάτες την άλλη φορα παιδια.
    κοιτα αν σηυλαμβάνουν και πανε στα δικαστήρια και αυτα τους κρινουν αθώους...φταίνε οι παε?
    δε σε καταλαβαίνω ρε φιλε.

εδω ο αρχιρουφιάνος ο Ντέμης εφτασε να δινει ατομα και κόσμο και βιντεο με τα προσωπα αυτων που τα σπανε και εκανε και μυνήσεις και αυτοι αφέθηκαν ελευθεροι.

τεσπα.στα φριδια μας..αυτοι οι βάζελοι καλα΄κανουν και τα σπάνε..αφου με την ομάδα που έχουν κανουν παρτι και χαρες αμα παρουν κανα κασκολ απο κανα παιδακι η βουτήξουν κανα πανο απο την αλλη ομάδα..

Η ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ 20 ΛΕΠΤΟ...ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ

ΑΧΑΧ
    ΧΑΑΧΑΧ

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    απο ότι θυμαμαι τους είχαν πιασει λιμενικοι. λες να να τα βαλουμε τα παιδια και στο γηπεδο??

μεγαααααααααααααααααααααααααααααααλη συζητηση.
    bandit 1250 λεμε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σορι τωρα δλδ. Η ομαδα εχει ενα απολυτα ελεγχομενο λαο ο οποίος με την παραμικρη προκληση (απο στραβοκοιταγμα μεχρι γηπεδο σε λαθος αζιμουθιο) κατεβαίνει στους δρομους.
    OTI NA NAI ΛΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    OTI NA NAI ΛΕΣ
    για ριξε μια τεκμηριωση ιντι. και πες γιατι δεν είναι ετσι. Εγω το πιστευω.
    bandit 1250 λεμε

σ
    Διαφυγόντα κέρδη απο που και ως που? είχαν ποτέ γεματα σταδια για να υπολογίσουν κόστος. Γιατί φίλε μου δε κοιτάει κανένας μπροστα να πει ποσα χάνω. Λένε τι είχαμε τι χασαμε. Και τα λεφτα μπαίνουν με τα δις που σκανε τα κανλια για να μας δωσουν εμας το πουσουκου τη σουπα.

Νιωθω σα να κοροιδευόμαστε.

συμφωνα με τον ισολογισμο των ΠΑΕ που δημοσιεύτηκε κανονικα ... το μεγαλυτερο εσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ τη περασμενη περιοδο ηταν τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

πως ειναι δυνατον μια ομαδα που ΖΕΙ απο τα εισιτήρια να θελει αναταραχές στο γηπεδο της?

ναι μας κοροϊδεύεις αν τα πιστευεις αυτα!

είπαμε δε συλλαμβανουμε κανεναν. Και επαναλαμβανω ότι μετα τη φασαρία που εγινε στο Ιεραπετρα απο τους ΑΕΚτζηδες συνελλαβαν 4. Φυλακή δε πηγε ουτε το μισο ρουθουνι ενς απο αυτα τα παιδια.
    Απόψεις?

Αν δεν εμπλακουν όλοι οι αμεσα και εμμεσα ενδιαφερόμενοι παραγοντες σε αυτη την υπόθεση να στρωσουν τους πισινους κατω και να βγαλουν ενα αξιοπρεπες σχεδιο τοτε...νομιζω ότι δε θα γίνει τίποτε. Ποτε. Στον αιώνα τον άπαντα. Αμήν.

Πιο επι του Αθλητικου θέματος θα ήθελα να ευχαριστησω τους Παναθηναικους φιλους για μια υπέροχη βραδια που μας χαρισαν.
    Λουλουδια και σοκολάτες την άλλη φορα παιδια.
    τα επεισόδια τυπου «Ιεράπετρα» δεν ειναι σε θεση να τα ελεγξει καμια παε παρα μονο οι αρχες...

το ολο σκεπτικο σου ειναι λαθος γιατι νομίζεις λανθασμενα οτι οι "οπαδοι" ειναι πιονάκια του καθε προεδρου αλλα στην ουσια ειναι ανθρώποι σαν εμενα και εσενα

αυτοι που κανουν τα έκτροπα ειναι μικρη ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μεριδα των οπαδων ας πουμε 200 ατομα σε μια μαζα 10,000 ατομω, και πολλα βαζω ... κολλημένα ατομα κομπλεξικα και απροσάρμοστα πολλες φορες υπο τη επήρεια ουσιων και δεν κατευθύνονται απο κανενα παρα μονο απο τη μαλακια στον εγκεφαλο τους

εχεις χαση την επαφη με αυτο που λεμε «γηπεδο» και για αυτο εχεις αυτη τη γνωμη δε σε κακολογω

συμφωνα με τον ισολογισμο της ΠΑΕ που δημοσιευτηκε κανονικα ... το μεγαλυτερο εσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ τη περασμενη περιοδο ηταν τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

πως ειναι δυνατον μια ομαδα που ΖΕΙ απο τα εισητηραι να θελει αναταραχες στο γηπεδο της?

ναι μας κοροιδευεις αν τα πιστευεις αυτα!
    το γεγονος απο μονο του ιντι δε σημαινει απολύτως τίποτε. Οσοι πηγαίνανε στο γήπεδο με την άεκ (μετα ντεμη εποχη) θα πηγαίνουν και τώρα.

Τι εισητηρια κοβαν? Ποσα δλδ? Πηγα με τους ρωσους στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν ουτε το μισο γεματο.
    Βλεπεις ποσα έκοψες και δε βλεπεις ποσα ΔΕΝ εκοψε.
    και ξεκολα με την ΑΕΚ. Για το ποδοσφαιρο γενικά ελεγα.
    1) Τα εισητηρια που κοβει μια ομαδα ειναι αντιστοιχα αυτου που προσφερει. Θέαμα, ανεση, ασφαλεια , κλπ. Εγω για πιο λόγο να παω γήπεδο? Για να υποστηριξω την ομάδα? σιγα. Εχω λεφτα που μπορω να ξοδεψω και για φαί, σινεμα, ΓΗΠΕΔΟ κλπ. Παω εκει που θα περάσω καλύτερα.
    bandit 1250 λεμε

το γεγονος απο μονο του ιντι δε σημαινει απολύτως τίποτε. Οσοι πηγαίνανε στο γήπεδο με την άεκ (μετα ντεμη εποχη) θα πηγαίνουν και τώρα.

Τι εισητηρια κοβαν? Ποσα δλδ? Πηγα με τους ρωσους στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν ουτε το μισο γεματο.
    Βλεπεις ποσα έκοψες και δε βλεπεις ποσα ΔΕΝ εκοψε.
    και ξεκολα με την ΑΕΚ. Για το ποδοσφαιρο γενικά ελεγα.
    1) Τα εισητηρια που κοβει μια ομαδα ειναι αντιστοιχα αυτου που προσφερει. Θέαμα, ανεση, ασφαλεια , κλπ. Εγω για πιο λόγο να παω γήπεδο? Για να υποστηριξω την ομάδα? σιγα. Εχω λεφτα που μπορω να ξοδεψω και για φαί, σινεμα, ΓΗΠΕΔΟ κλπ. Παω εκει που θα περάσω καλύτερα.
    αμα λεω δεν εχεις επαφη...

το ΟΑΚΑ σαν αχανες γηπεδο (και οχι ποδοσφαιρικο) ειναι αδυνατον να "γεμιζει"σε καθε αγωνα...
    η ΠΑΕ ΑΕΚ πουλησε φετος 20,000 εισιτηρια διαρκειας! να τα εσοδα!
    εγω θα παω στο γηπεδο ανεξαρτητα απο το θεαμα γιατι δεν ειμαι πελατης αλλα οπαδος (υγηης αλλα οπαδος!)

οι φασαριες εχουν περιοριστει αν προσεχεις στα παιχνιδια της ΠΑΕ ΑΕΚ ως γηπεδουχος λογο πολιτικης τηα ΠΑΕ ΑΕΚ ("δινει" τους ταραξιες στην αστυνομια)

τα επεισόδια τυπου «Ιεράπετρα» δεν ειναι σε θεση να τα ελεγξει καμια παε παρα μονο οι αρχες...

το ολο σκεπτικο σου ειναι λαθος γιατι νομίζεις λανθασμενα οτι οι "οπαδοι" ειναι πιονάκια του καθε προεδρου αλλα στην ουσια ειναι ανθρώποι σαν εμενα και εσενα

ΛΑΘΟΣ. δε σε ξερω φίλε μου αλλά σε διαβεβαιώ ότι ΕΓΩ δεν εχω καμια απολύτως σχεση με αυτους. Και θα ηθελα να σου τονισω ότι το αντιστοιχο προβλημα στην Αγγλία λύθηκε απο τους προέδρους των ομαδων. Επιχειρηματίες.

αυτοι που κανουν τα έκτροπα ειναι μικρη ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μεριδα των οπαδων ας πουμε 200 ατομα σε μια μαζα 10,000 ατομω, και πολλα βαζω ... κολλημένα ατομα κομπλεξικα και απροσάρμοστα πολλες φορες υπο τη επήρεια ουσιων και δεν κατευθύνονται απο κανενα παρα μονο απο τη μαλακια στον εγκεφαλο τους
    Σωστός

εχεις χαση την επαφη με αυτο που λεμε «γηπεδο» και για αυτο εχεις αυτη τη γνωμη δε σε κακολογω
    Βεβαια εχω χασει την επαφη μου με το γηπεδο, ειδα τι σημαινει μπαλα και γηπεδο στο εξωτερικο. Ειδα τι σημαίνει υποδομή, είδα τι σημαίνει παικτες και είδα τι σημαίνει CL καθε φορα που παμε εξω να παιξουμε μπαλα. ΝΙΣΑΦΙ
    bandit 1250 λεμε

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    αμα λεω δεν εχεις επαφη...

το ΟΑΚΑ σαν αχανες γηπεδο (και οχι ποδοσφαιρικο) ειναι αδυνατον να "γεμιζει"σε καθε αγωνα...
    η ΠΑΕ ΑΕΚ πουλησε φετος 20,000 εισιτηρια διαρκειας! να τα εσοδα!
    εγω θα παω στο γηπεδο ανεξαρτητα απο το θεαμα γιατι δεν ειμαι πελατης αλλα οπαδος (υγηης αλλα οπαδος!)
    ...

γκουχγκουχγκουχγκουχγκουχψευτηςγκουχγκουχγκουχγκου χγκουχ

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ φιλε μου ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.. ελα που κανεις πως δε ξερεις οτι στην αγγλια τις ημερες των αγωνων "φασαριοζοι" πανε στο τοπικο αστυνομικο τμημα για να ξερει η αστυνομια οτι ΔΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    γκουχγκουχγκουχγκουχγκουχψευτηςγκουχγκουχγκουχγκου χγκουχ

ΟΚ ΟΚ ΥΓΙΗΣ :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ