Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
VanDiemen , είχες ποτέ κάποιο ατύχημα/τρακάρισμα?
Ναι, είχα στα τέλη του 2005 και έμεινα στην εντατική 15 μέρες. Κι ακόμη δεν είμαι καλά. Ακούω γιατί ρωτάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
VanDiemen , είχες ποτέ κάποιο ατύχημα/τρακάρισμα?
Ναι, είχα στα τέλη του 2005 και έμεινα στην εντατική 15 μέρες. Κι ακόμη δεν είμαι καλά. Ακούω γιατί ρωτάς..
α ωραία.. είσαι εδώ ακόμα..so, ξανακάνω quote και ξαναρωτάω........
"σοβαρά μιλάς τώρα?"Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
...να πάρεις το μέρος του κάθε "αστεριού"...
Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τότε γιατί γίνονται ατυχήματα;;;;;Όλοι όσοι προκαλούν με την παράβασή τους ένα ατύχημα, αποκλείεται να το θέλουν και να το επιδιώκουν. Μήπως επειδή κατά τη γνώμη τους επιλέγουν να κάνουν μια παρατυπία (κατά τη γνώμη τους, έγκλημα για άλλους-->όπως εγώ) που είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα έχει καμμία συνέπεια;
Και απάντησε στην ερώτηση του φιλαλήθη σε παρακαλώ! Είναι τόσο μα τόσο πολύτιμα τα 5-10 λεπτά που θα περιμένεις στο φανάρι που τα συγκρίνεις με τη δυνητική πιθανότητα να καταστρέψεις τη ζωή κάποιου;
προφανως κανεις δε θελει να γινει το ατυχημα αλλα η παραβαση γινεται κατα 95% εν γνωσει του ατομου που την κανει. τωρα αν αυτος δεν ειναι σε θεση να κρινει ποτε μπορει να κανει αυτο το πραγμα, ειμαι εγω υπευθυνος?
παντα μιλαω για τον εαυτο μου και μπορω με σιγουρια να πω οτι με τις παρανομιες αυτου του τυπου που εχω κανει (ΟΤΑΝ και ΟΠΟΥ τις εκανα κι οχι μια οποιδηποτε αλλη στιγμη σε οποιοδηποτε αλλο μερος) δεν υπηρχε πιθανοτητα να καταστραφει κανενος ζωη... γιατι αλλο να περνας το ερημικο φαναρι ενος τοπικου δρομου με κοκκινο ενω εχεις δωσει τη δεουσα προσοχη κι αλλο να σκοτωνεις ενα κοκκινο σε κηφησιας και παραλιακη σε ωρα αιχμης...
εχετε κολλησει στο μυαλο σας με την εικονα ενος ινδιανου-fethry που πηγαινει μαλλιοκουβαρα στο δρομο και αποτελει δημοσιο κινδυνο και οτι και να σας πω αποκλειεται να ξεκολλησετε. δε λεω σε καμια περιπτωση οτι εχετε λαθος αποψεις... αλλα οποιος δε συμφωνει μαζι σας δεν ειναι απαραιτητα στην αντιπερα οχθη... υπαρχουν και ενδιαμεσες...
το φιλαληθη αστον...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Θα δεχόμουν, τέλος πάντων, να μου πει κάποιος "κάποιες φορές παραβαίνω τον κώδικα για να είμαι πιό ασφαλής, άντε σπάνια και να γλυτώσω λίγο χρόνο" αλλά, του πούστη, αυτό προϋποθέτει να ξέρεις τον κώδικα απ'έξω και όχι μόνο αυτό αλλά και γιατί είναι όπως είναι... άνθρωπο που το λέει αυτό (στο περίπου) μόλις πριν μερικές μέρες καταδέχθηκε να τον μελετήσει... πώς να μην τον χαρακτηρίσω μαλάκα!?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
και γω μαλάκες σαν και σένα βλέπω στους δρόμους συνέχεια και τους έχω γλυτώσει το τομάρι αμέτρητες φορές. Ποιό ιντερνετ και παπαριές...
Πώς απέκτησες το δικαίωμα να κρίνεις ο ίδιος πότε θα ακολουθήσεις τον κώδικα (στην περίπτωση αυτή, το φανάρι) και πότε όχι, προκειμένου να γλυτώσεις χρόνο; Γιατί δε βλέπω άλλο λόγο να περάσεις με κόκκινο μα ούτε μου δίνεις άλλο λόγο.
πως απεκτησες το δικαιωμα να βριζεις καποιον (και να συνεχιζεις) χωρις να εχεις καν κατανοησει 100% τα λεγομενα του?
Σοβαρότατα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
α ωραία.. είσαι εδώ ακόμα..so, ξανακάνω quote και ξαναρωτάω........
"σοβαρά μιλάς τώρα?"
Και το συμπέρασμα βγαίνει από το μήνυμά σου όπου κατακρίνεις τον άλλο που είπε μ$@#$@ς ..τς τς τς.. πιππέρι φιλαλήθη! Ενώ στο να περνά κάποιος το κόκκινο δεν βρίσκεις κάτι κατακριτέο,, λες εσύ δεν το κάνεις αλλά ο άλλος μπορεί να την είδε έτσι- γιουβέτσι, ποτάτο-ποτέιτοου..
Επειδή όμως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποδείξεις ότι δε θα προκαλέσεις ατύχημα στο μέλλον χάρη στην ανώτερη κρίση και οδηγική ικανότητα, καλά θα κάνεις να ακολουθείς τον κοκ (αφού τον μάθεις... και δεν πεις καμιά αισχρή πατάτα όπως άλλος υπερ-έμπειρος στο φόρουμ: "δεν έχεις επ'ουδενί προτεραιότητα αν πλησιάζεις σε Τ"...)Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
προφανως κανεις δε θελει να γινει το ατυχημα αλλα η παραβαση γινεται κατα 95% εν γνωσει του ατομου που την κανει. τωρα αν αυτ
Θα δεχόμουν, τέλος πάντων, να μου πει κάποιος "κάποιες φορές παραβαίνω τον κώδικα για να είμαι πιό ασφαλής, άντε σπάνια και να γλυτώσω λίγο χρόνο" αλλά, του πούστη, αυτό προϋποθέτει να ξέρεις τον κώδικα απ'έξω και όχι μόνο αυτό αλλά και γιατί είναι όπως είναι... άνθρωπο που το λέει αυτό (στο περίπου) μόλις πριν μερικές μέρες καταδέχθηκε να τον μελετήσει... πώς να μην τον χαρακτηρίσω μαλάκα!?
το οτι δεν τον ειχα ανοιξει να τον διαβασω σελιδα προς σελιδα δε σημαινει οτι δεν ξερω τιποτα για τον κοκ... μια ερωτηση ειχα κανει τοτε και νομιζεις οτι την ελυσες...
Σοβαρότατα!
Και το συμπέρασμα βγαίνει από το μήνυμά σου όπου κατακρίνεις τον άλλο που είπε μ$@#$@ς ..τς τς τς.. πιππέρι φιλαλήθη! Ενώ στο να περνά κάποιος το κόκκινο δεν βρίσκεις κάτι κατακριτέο,, λες εσύ δεν το κάνεις αλλά ο άλλος μπορεί να την είδε έτσι- γιουβέτσι, ποτάτο-ποτέιτοου..
δεν με προστατευσε ο thoreevos απο κριτικη, αλλα απο βρισιδια...
σε προηγουμενη απαντηση εχει ταχθει κατα αυτων που λεω
Δεν παίζει. Τα καυτερά μου αρέσουν... έχετε δοκιμάσει το tabasco habanero? μλκ γαμεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
πιππέρι φιλαλήθη!
Και το άλλο, που λίγοι το έχουν σκεφτεί.
Αν μια δυο φορές περάσεις κόκκινο μετά από σκέψη, αυτό σιγά-σιγά "ξηλώνει" από το υποσυνείδητο τη σύνδεση "κόκκινο == σταματάω."
Δε σε συμφέρει, θαρρώ...
Επειδή όμως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποδείξεις ότι δε θα προκαλέσεις ατύχημα στο μέλλον χάρη στην ανώτερη κρίση και οδηγική ικανότητα, καλά θα κάνεις να ακολουθείς τον κοκ (αφού τον μάθεις... και δεν πεις καμιά αισχρή πατάτα όπως άλλος υπερ-έμπειρος στο φόρουμ: "δεν έχεις επ'ουδενί προτεραιότητα αν πλησιάζεις σε Τ"...)
υπαρχει τροπος : βγαινεις σιγα σιγα μπροστα, κοιτας καλα δεξια αριστερα πανω κατω, κι αν δε φαινεται τιποτα στον οριζοντα περνας...
αν δεν εχεις ορατοτητα περιμενεις
αν ερχεται καποιος περιμενεις
αν δεν εισαι σιγουρος για οτι ειδες περιμενεις
αν υπαρχει κινδυνος να ερχεται οχημα με υπερβολικη ταχυτητα (κατι που ειναι κι αυτο παρανομο) περιμενεις
Πολύ ωραία! Εσύ είσαι δηλαδή ένα ανώτερο ον και ο κ.ο.κ δε σε πιάνει. Αυτός είναι για τους κοινούς θνητούς σαν εμένα και τους άλλους. Εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου έξω από τα όρια του κοινού θνητού, όχι εγώ.. Όταν σε σταματάει η αστυνομία, τι τους λες; "Εμένα όχι;", "Εγώ έλεγξα;" Και τι προτείνεις; Πως η αστυνομία θα πρέπει να ξεχωρίζει αυτούς που έχουν τη δική σου ικανότητα και να μη τους γράφει; Δεν είναι πιο εύκολο να σταματήσεις για 1 λεπτό στο παλιοφάναρο;Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
προφανως κανεις δε θελει να γινει το ατυχημα αλλα η παραβαση γινεται κατα 95% εν γνωσει του ατομου που την κανει. τωρα αν αυτος δεν ειναι σε θεση να κρινει ποτε μπορει να κανει αυτο το πραγμα, ειμαι εγω υπευθυνος?
παντα μιλαω για τον εαυτο μου και μπορω με σιγουρια να πω οτι με τις παρανομιες αυτου του τυπου που εχω κανει (ΟΤΑΝ και ΟΠΟΥ τις εκανα κι οχι μια οποιδηποτε αλλη στιγμη σε οποιοδηποτε αλλο μερος) δεν υπηρχε πιθανοτητα να καταστραφει κανενος ζωη... γιατι αλλο να περνας το ερημικο φαναρι ενος τοπικου δρομου με κοκκινο ενω εχεις δωσει τη δεουσα προσοχη κι αλλο να σκοτωνεις ενα κοκκινο σε κηφησιας και παραλιακη σε ωρα αιχμης...
εχετε κολλησει στο μυαλο σας με την εικονα ενος ινδιανου-fethry που πηγαινει μαλλιοκουβαρα στο δρομο και αποτελει δημοσιο κινδυνο και οτι και να σας πω αποκλειεται να ξεκολλησετε. δε λεω σε καμια περιπτωση οτι εχετε λαθος αποψεις... αλλα οποιος δε συμφωνει μαζι σας δεν ειναι απαραιτητα στην αντιπερα οχθη... υπαρχουν και ενδιαμεσες...
το φιλαληθη αστον...
Πολύ ωραία! Εσύ είσαι δηλαδή ένα ανώτερο ον και ο κ.ο.κ δε σε πιάνει. Αυτός είναι για τους κοινούς θνητούς σαν εμένα και τους άλλους. Εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου έξω από τα όρια του κοινού θνητού, όχι εγώ.. Όταν σε σταματάει η αστυνομία, τι τους λες; "Εμένα όχι;", "Εγώ έλεγξα;" Και τι προτείνεις; Πως η αστυνομία θα πρέπει να ξεχωρίζει αυτούς που έχουν τη δική σου ικανότητα και να μη τους γράφει; Δεν είναι πιο εύκολο να σταματήσεις για 1 λεπτό στο παλιοφάναρο;
δε μιλαμε για αστυνομια τωρα... ας με γραψουν και δικιο θα εχουν γιατι εκανα παρανομια...
τωρα παλι ολα τα παραπανω ειναι δικα σου λογια, δε θα μπω καν στη διαδικασια να τα σχολιασω... κατανταει γραφικο να μιλησω για το "ανωτερο ον" κι οτι δε με "πιανει" ο κοκ...
επειδη ειχες ενα ατυχημα (για το οποιο λυπαμαι), δε θα αποτελεσω εγω τον αποδιοπομπαιο τραγο και το στοχο ειρωνιας και υβριστικων επιθεσεων...
απο τη στιγμη που δεν καταλαβαινομαστε δε θα βρεθει ακρη πιστευω
μάαλιστα μάαλιστα.....
κάνε ένα κόπο.. άν δε σε πιάσει φαγούρα την ώρα που διαβάζεις, έτσι?.. γύρνα κανα δυο σελίδες πίσω.. ήμουν από τους πρώτους που πάτησα γκαζιά στα λόγια του φέθρυ.
'καλά ρε φίλε τι λες, παίρνεις χαμπάρι τι κάνεις?'
'ναι'
'..ok then'
δηλαδή επειδή δεν τον πήρα από τη μούρη "ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ", παιρνω το μερος του.
Επειδή εκτιμώ την αποδοχή διαφορετικής γνώμης περισσότερο από την κατά γράμμα εφαρμογή του COCK, παίρνω το μέρος του.
Άλλο τίποτα? Η συζήτηση αποκτά όλλο και περισσότερο ενδιαφέρον.. Βάθος ρε παιδί μου..
Πως να το κάνουμε.. Στο κάτω κάτω ειπώθηκε και νωρίτερα..
Είμαστε μοτοσυκλετιστικό forum.. Άλλο επίπεδο, που να εξηγώ τώρα..
Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.
Ναι ρε φίλε, συγνώμη κι εγώ για το ειρωνικό στυλ, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από τα νέα αυστηρά πρόστιμα που θα επιβληθούν από την αστυνομία με σκοπό τη μείωση των ατυχημάτων. Κι εμείς λέμε μακάρι και γεια στα χέρια τους, να πάρουν επιτέλους τα διπλώματα αυτών που παρανομούν εσκεμμένα! Εσύ τι μήνυμα θέλεις να στείλεις με τη στάση σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
δε μιλαμε για αστυνομια τωρα... ας με γραψουν και δικιο θα εχουν γιατι εκανα παρανομια...
τωρα παλι ολα τα παραπανω ειναι δικα σου λογια, δε θα μπω καν στη διαδικασια να τα σχολιασω... κατανταει γραφικο να μιλησω για το "ανωτερο ον" κι οτι δε με "πιανει" ο κοκ...
επειδη ειχες ενα ατυχημα (για το οποιο λυπαμαι), δε θα αποτελεσω εγω τον αποδιοπομπαιο τραγο και το στοχο ειρωνιας και υβριστικων επιθεσεων...
απο τη στιγμη που δεν καταλαβαινομαστε δε θα βρεθει ακρη πιστευω
Δεν ψάχνω για αποδιοπομπαίο τράγο. Τον πραγματικό φταίχτη θα τον στείλω στα δικαστήρια!