TROOPER...Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Tropeas άνοιξε ένα ποστ και το συνεχίζουμε εκεί.
άλλος είναι ο Tropeas
![]()
TROOPER...Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Tropeas άνοιξε ένα ποστ και το συνεχίζουμε εκεί.
άλλος είναι ο Tropeas
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να καταργηθουν ε?![]()
ειλικρινα ( οντως ξεφυγαμε ) δεν ξερω ...
αν εχει καποια σημασια πλεον ...
Φανταζομαι ομως , πως αν ποτε γινει αυτο ..κατι αλλο θα παρει την θεση του ...
Δηλαδη , η 28η Οκτωβριου θα ειναι μια ακομα μερα?![]()
δεν ξερω..
απο την αλλη ...οι νεοι φαινονται να μην εισπραττουν τιποτα απο ολη αυτη τη διαδικασια ( οπως κ τις σχολικες γιορτες ..ελεος πια...)
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Έχεις δίκιο και ζητάω συγνώμμη.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
χεστηκα...ας μην παρελασουν!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αν και ξεφεύγουμε...
Με την ίδια λογική να μην παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου τα Leopard γιατι είναι γερμανικά άρματα
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
ξερω-ξερω....![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
έχουμε πει παραπάνω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να τιμήσεις τους νεκρούς σου και την ιστορία σου. Κανείς δεν είπε ότι η 28η Οκτωβρίου θα είναι μια ακόμα μέρα.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
έχουμε πει παραπάνω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να τιμήσεις τους νεκρούς σου και την ιστορία σου. Κανείς δεν είπε ότι η 28η Οκτωβρίου θα είναι μια ακόμα μέρα.
εαν βρεθει ενας τροπος να γινει αυτο , συμφωνω 1000/100 να σταματησουν οι παρελασεις.
Πριν μερικες μερες ημουν στο Μιλανο και εβλεπα τους Ιταλους, και τις πολεις τους, και ενοιωθα οτι ΑΥΤΟ θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις αν δεν ειμασταν τοσο κουτοπονηροι, αν δεν ειχαμε τη νοοτροπια του ωχαδερφισμου, αν δεν αν δεν αν δεν....Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...???
Νά πώ όχι σέ αύτές τίς παρελάσεις..??
Έτσι κι άλλιώς έκφυλίστηκαν καί ξΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ άπό μόνες τους.
Τί νά καταργήσεις ,τήν πασαρρέλα..??
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ...!!!!!!!!!!!
Μόνο φόρο τιμής δέν άποτίνουν...ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΙΤΣΑΣ...
πού μπέρδεψε τό μπαράκι καί τό ψώνισμα κανενός άρσενικού,
μέ τήν πράγματι,ίστορική άναδρομή στό παρελθόν...
Καί έπειδή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ νά πάψουν πλέον νά δείχνουν..
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.....
άς τό δείχνουν τουλάχιστον άλλού μπάς καί τούς κάτσει τίποτε....!!!!!!
Γιαυτό ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ..
Ο Χ Ι
ΥΓ.Πρός τίς γυναίκες.....
Όσο πιό πολύ....ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ....τόσο πιό πολύ ύποδειλώνετε
τήν άνάγκη σας γιά ΑΡΣΕΝΙΚΟ....!!!!!
Μπορεί νάχετε καί δίκαιο ,έτσι πού καταντήσαμε,ΛΟΥΓΚΡΕΣ....οί μισοί!!!!!!!!!
![]()
![]()
Νοιωθω ντροπη, οταν ξερω οτι καποτε ενα παιδι 18 χρονων πηρε τα βουνα με ενα οπλο υπο μαλης, αφηνοντας πισω οικογενεια, μανα πατερα αδερφο, και ΗΞΕΡΕ οτι θα πεθανει, και ομως πηγε χωρις να ζησει ποτε του αγαπη, ερωτα, ελευθερια, και τον τιμανε καθε ειδους ξεκωλα σαν αυτο της φωτογραφιας... Ειναι αυτο σεβασμος στους νεκρους; Ειναι σεβασμος σε αυτους που μας ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ σημερα να ζουμε ελευθεροι; Τι εμφανιση ειναι αυτη; Ελεος πια...
Βγαινει το καθε τσολι να ικανοποιησει την ματαιοδοξια της στο στυλ "κοιταχτε μ@λ@κες τι μουν@ρα ειμαι!" και γυρω γυρω ξελιγωμενοι μεσηλικες χειροκροτανε μες την καλη χαρα...
Αυτο το πανηγυρακι αληθινα με κανει να νοιωθω βαθια λυπη...
Γνωμη μου οτι οι παρελασεις θα επρεπε να εχουν καταργηθει εδω και χρονια.
Οι παρελασεις ειναι ακομα μια αφορμη για δημοσιοτητα στους γελοιους "υθινοντες" που καθονται στο τιμονι αυτης της χωρας τοσα χρονια...
Ταρατζουμ και η μπαντα να παιζει τον υμνο της χαρας στο Πατριδα-Θρησκεια-Οικογενεια και γυρω γυρω αποχαυνωμενα φυτα να χειροκροτανε ενω τα παιδια τους ξερουν μονο απο στριγκακια, fame story, ματαιοδοξια, πιπες και πασαρελα... Και απο παιδεια, πολιτισμο, κουλτουρα, ευγενεια, πατος..... Τι να πω....
Νίκος
Open Horizons
αδερφια, εσεις που εχετε ζήσει το εξωτερικο ή συχνα αναφερεστε σε αυτο νομιζω οτι οι συγκρισεις ειναι λιγο ακυρες η για να μην πω αστοχες.
Κακως συγκρινομεθα με το τι κανουν οι αλλοι .... καλυτερα να κοιταμε τι κανουμε εμεις. συμφωνω στην ουσία του παραπανω κειμενου αλλα θα μπορουσα ευκολα να πω για το Milano
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
οι τιμημένοι αγωνιστές αναρχικοί ειναι ειτε νεκροι, ειτε σακατεμένοι
κριμα και αδικο ρε πουστη μου που δε καταφεραν να τα γαμήσουν ολα πριν πεθανουν....
τι αλλο θα διαβασω σε αυτο το φορουμ θεε μου...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οι τιμημένοι αγωνιστές αναρχικοί ειναι ειτε νεκροι, ειτε σακατεμένοι
κριμα και αδικο ρε πουστη μου που δε καταφεραν να τα γαμήσουν ολα πριν πεθανουν....
τι αλλο θα διαβασω σε αυτο το φορουμ θεε μου...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Εδω αλλοι διαβαζουμε την εξυψωση του Ρατσισμου και του Φασισμου και ΔΕν μιλαμε ρε Γιωργη ...![]()
Αστο να παει ...![]()
ο φασισμος και ο ρατσισμος ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΑΙΑ φαινόμενα με το "αντιεξουσιαστιλικι"
οι ιδες αξιες και ιδανικα σε αντιθετα στρατόπεδα
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ο φασισμος και ο ρατσισμος ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΑΙΑ φαινόμενα με το "αντιεξουσιαστιλικι"
οι ιδες αξιες και ιδανικα σε αντιθετα στρατόπεδα
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ
Ειναι αλλο θεμα (off topic) και θα μου επιτρεψεις να ΜΗΝ απαντησω ... :smilea:
Ζητω συγγνωμη απο τους συνφορουμιτες, αλλα 2κουβεντες πρεπει να ειπωθουν.
Idi μαζεψου.
Προς τους διαχειριστες: να θεωρησω οτι σας ξεφυγε και αυτο;
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα