Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 140

Θέμα: Επίδομα επικινδυνότητας..

Sferopetadhn η προταση για τα μπυρακια με βρισκει μεσα αρκει να μαζευτουμε με σκοπο να συζητησουμε ειλικρινα, να τα πουμε ολα, να μην μιλαμε ολοι μαζι ή να βριζουμε τις προσωπικες πολιτικες θεωρησεις του καθενος. Πιστευω πως με αρκετους ειναι εφικτο αυτο.

[Το καλυτερο θα ηταν να παμε για φαγητο σ ενα κορυφαιο φτηνο κουτουκακι που ξερω, οπου με καλο κρασι θα μιλησουμε σαν ανθρωποι και θα φαμε απιστευτα μεζεδακια ]

Για το αν οι αστυνομικοι και οι βουλευτες αποτελουν μερος της κοινωνιας, ασε με να εχω επιφυλαξεις θεωρητικες και πραγματικες. Υπαρχει τεραστια συζητηση πισω απ αυτο που ρωτας την οποια δεν μπορω να μεταφερω εδω.

Μια ερωτηση θα κανω και θα καταλαβεις: αυτος που δεν επιθυμει την συλλογικη επιβιωση και χρησιμοποιει βια και φυλακες, αυτος που θελει να υπαρχουν σ αυτο τον κοσμο μονο "οι δικοι του" και τ αφεντικα του, νομιζεις πως θεωρει τον εαυτο του μερος της κοινωνιας;; Αυτος που γραφει κανονικα στα παλαιοτερα του, τα προβληματα αλλων κοινωνικων ομαδων και μαχεται για να μην κερδισουν αυτα που ζητουν, παρουσιαζει κοινωνικη συμπεριφορα;; Πολυ απλα δεν τον νοιαζει για την κοινωνια, δεν υπαρχουν στο μικροκοσμο του οι αλλοι, στην καλυτερη υπαρχουν μονο ως σακοι του μποξ...

Τα υπολοιπα, κανονιστε και τα λεμε απο κοντα σαν ανθρωποι
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    άμα ήταν όλοι σαν και εσένα θα μιλούσαμε τώρα τούρκικα με δευτερη γλώσσα τα γερμανικά...
    κ δεν θα υπήρχε αστυνομία αλλά χωροφυλακή....

η αντίδραση πήγε τον κόσμο μπροστά...
    αν δεν υπήρχε αντίδραση αυτό που ζεις τώρα θα ήταν ουτοπία....
    και για τους μαύρους στην Αμερική που σκάβαν στις φυτείες το να ζουν κάποια στιγμή ελεύθεροι κ να ψηφίζουν ήταν ουτοπία....

αν δεν υπήρχε αντίδραση ακόμα θα καίγαμε τους επιστήμονες στην πυρά....
    ακόμα θα δούλευες 23 ώρες το 24ωρο και φυσικά δεν θα είχες χρόνο ούτε για να γράφεις εδώ μέσα....
    η πρόοδος πάντα ξεκίνησε απο λίγους που πίστεψαν σε κάτι καλύτερο και παρακίνησαν την πλειοψηφία που συνήθως κοιμάται.....

Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.....

και φυσικά θα υπάρξει βία...η βία ενυπάρχει σε κάθε μορφή κοινωνίας και κάθε κοινωνία μετασχηματίζεται μόνο με βία καθώς οι λίγοι που προνομιούχοι δεν παραδίδουν τα προνομια τους στα καλά καθούμενα...αλλά παλεύουν για να τα κρατήσουν....

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ....ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

κλασσικα τα πραγματα τα βλεπεις οπως θες....

ΕΓΩ ΕΙΠΑ MONO ANTΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ"

αντε παλι να εξηγω τα αυτονοητα... ε οχι βαρεθηκα ετσι εισαστε παντα των ακρων!... δεν αξιζετε... τελος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Δηλαδή για να καταλάβω είναι άποψη αυτή???
    Φυσικά και αυτούς θα θα ψάξω μόλις και όταν συμβεί κάτι???
    δεν καταλαβα δηλαδή,θα έπρεπε να πάρουμε όλοι το νόμο στα χέρια μας σε κάποια στραβή??
    μήπως όλα αυτά συνέβαιναν "τα παλιά τα χρόνια"?μήπως απο τότε κάναμε -θεωρητικά-κάποια βήματα πρόοδου???
    Αυτοι είναι τα θεσπισμένα απο το κράτος όργανα,αρμόδια για αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις.
    το βρίσιμο και η αποστροφή προς αυτούς πηγάζει μέσα απο την ανικανότητα,τη διαφθορά τους,την υπερτίμηση της δωσμένης σε αυτούς εξουσία και την αδιαφορία που δείχνουν στον πολίτη.
    τι παραμύθι είναι αυτό που λες και εσύ και ο άλλος ο idi,δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά.

Είμαι κομπλεξικός όταν βλέπω κάποιους που έχουν στα χέρια μια κάποια εξουσία,πληρώνονται απο την τσέπη μου και την τσέπη σου,να με γράφουν μονίμως στα παπάρια τους?
    να μη δείχνουν κανένα σεβασμό στον άνθρωπο και την περιουσία του,που έχουν καθήκον να προστατεύουν (και τα 2).
    είναι τυχαία η τόσο μαζική αρνητική εντύπωση που έχουν οι μπάτσοι στην πλειοψηφία των Ελλήνων???
    είχα γράψει πριν καιρό,σε ένα παρόμοιο ποστ,πως στο εξωτερικό ο αστυνομικός είναι (και το σημαντικότερο το αναγνωρίζει) υπάλληλος του πολίτη!!!καμια σημασία δεν έχει αν αυτός ο πολίτης είναι ημεδαπός ή αλλοδαπός,ίδια σωστή αντιμετώπιση.
    δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω πως φέρονται οι δικοί μας στους αλλοδαπούς.
    θα έλεγα πως εκεί βγάζουν και τα απωθημένα τους.

Αν κάνανε σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους,πιστεύεις ότι όλοι θα τους βρίζανε?
    λέει κάποιος φίλος ότι αν κάποιος μπάτσος θελει,μπορεί ανετα να σε καταστρέψει.
    Πολύ μεγάλη αλήθεια!!!

Δεν λέω να σταματήσει να υπάρχει αστυνομία.δεν είμαστε για κανένα λόγο σε τέτοιο επίπεδο ως κοινωνία,για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.(όπως συμβαίνει εν μέρη σε χώρες οπως η Δανία).
    Αυτό που απαιτώ όμως σαν πολίτης είναι να λαμβάνω τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνω!
    και απο τους μπάτσους αυτό δεν συμβαίνει!
    Ναι..Είναι άποψη!! Επειδή δεν είναι ίδια με τη δική σου, δεν είναι άποψη; Τι φασιστική, χιτλερική νοοτροπία είναι αυτή;
    Πάμε παρακάτω..

Ο μόνος κλάδος που ένα χαρακτηριστικό του είναι και η διαφθορά, είναι αυτός των αστυνομικών;
    Αν η στάση σου είναι αντίθετη απέναντι σε όλους τους ανθρώπους επειδή ένα μέρος αυτών είναι διεφθαρμένοι, τότε μπορώ εν μέρει να τη δικαιολογήσω (τη λανθασμένη στάση σου)!

Η αρνητική στάση του συνόλου των Ελλήνων δεν ισχύει! Επειδή η παρέα σου και οι ομοϊδεάτες που συναναστρέφεσαι έχουν την ίδια γνώμη ή αν έχουν διαφορετική δεν την εκφράζουν, δεν μπορείς να ξέρεις (με βάση αυτά που πιστεύεις εσύ), ποια είναι η γενική εικόνα των αστυνομικών στην πλειοψηφία των Ελλήνων. Μπλα μπλα μπλα... Δανία μπλα μπλα μπλα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    δε θελω να συνεισφερω στη "συζητηση" (ο αλλαχ να την κανει συζητηση), μ εχουν (εν μερη) καλυψει οι : zzr2005, resistman, trooper, EKEINOS, stavrogin, o_gayros. Απλα, μου κανει εντυπωση πως, με μαθηματικη ακριβεια, "ξεσκεπαζονται" διαφοροι μεσα απο τετοιες συζητησεις. Διαφοροι αρτηριοσκληρωτικοι-δυσκοιλιοι αλλα και διαφοροι τυποι οι οποιοι με κανουν και νοιωθω ανησυχα, γνωριζοντας οτι ισως καποια στιγμη ν αποκτησουν δυναμη...

nostra: πολυ ρηχη θεωρηση απο την οποια δεν προκυπτει το (σωστο) συμπερασμα σου
    Η απόλυτα αποδεκτή συμπεριφορά όποιου δε θέλει να συνεισφέρει στη συζήτηση, είναι να τυλιχτεί στην κουβερτούλα του και να συνεχίσει να διαβάζει και να συμμετέχει σε συζητήσεις που κατά τον Αλλάχ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις. Την επικρότησή σου αυτών που είναι κατά της αστυνομίας δεν τη θέλουν ούτε αυτοί οι ίδιοι που την κατακρίνουν!
    Γιατί η θεώρηση του Nostra είναι ρηχή; Εκτός αν τα λόγια σου είναι θεωρήματα και δε χρειάζεται να αποδεικνύεις ή να δικαιολογείς τίποτα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Το 15 με 20% των αστυνομικων ειναι υπευθυνα και σωστα ατομα οι υπολοιποι πασχουν οπως αλλωστε και ολος ο Ελληνικος πληθυσμος.Ειναι γεγονος η αναποτελεσματικοτητα της αστυνομιας οπως και ολης της κοινωνιας μας.Ο αστυνομικος και τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας μπορουν να αρνηθουν νομικα την εκτελεση της διαταγης αν ειναι παραλογη,αλλα θελει ψυχη.Αν δεν του φθανουν τα χρηματα ας βρει αλλη εργασια με καλυτερη αμοιβη,αλλα αφηνει το δημοσιο? Και ειναι ασεβια να ταυτιζονται οι αστυνομικοι και τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας και ειδικα με τους πυροσβεστες,φτανει να δειτε ποσοι ειναι και ποσες απωλειες εχουν.

109 περιπτωσεις την τελευταια 5ετια για βια αστυνομικων απο τυχαια ερπυσοκροτηση οπλου!!!!
    μεχρι βιασμους και αλλα καταγγελθηκανε αλλα βγηκαν 109 απαλακτικες αποφασεις.

Εγω στα 40 εχω μονο κακιες εντυπωσεις απο τους αστυνομικους οπως επισεις και απο αλλες
    ταξεις εργαζομενων, αλλα κανεις δεν εχει την δυναμη ενος αστυνομικου,μπορει να σου καταστρεψει την ζωη αν θελει για πλακα.Βεβαια αυτα δεν γινονται ας πουμε στην Κρητη ευκολα
    εκει δεν ειναι αρκετα Ηρωες.

Ακου ηρωες οι αστυνομικοι σιγουρα 100 αντε 300 στις 50000.

Οσοι ειναι οι δασκαλοι ειναι και οι αστυνομικοι.

Για ενα πραγμα μετανοιωσα πραγματικα στην ζωη μου,που δεν μετακομισα στο εξωτερικο οταν μου δωθηκε η ευκαιρια.

Παραξενευομαι απο τους συμπαθουντες, απο που αντλουν την συμπαθεια τους.
    και αντε να καταλαβω αυτους που ειχαν καποια καλη εμπειρια απο την αστυνομια,αλλα ποσοι ειναι αυτοι, αν κρινω απο την γενικη εντυπωση του κοσμου πολυ λιγοι, αρα μενουν οι οσοι ειναι στα σωματα ασφαλειας.

Βεβαια και οι Γερμανοι πριν 60 χρονια ειχαν τους υποστηρικτες τους,ξερεται αυτους μς τις κουκουλες.
    Εσύ τι δουλειά κάνεις; Για να σου πω κι εγώ το αυθαίρετο στατιστικό θεώρημα που έχω στο μυαλό για τον κλάδο σου (πόσοι είναι άξιοι και κάνουν καλά τη δουλειά τους --> έχω το προαίσθημα ότι θα είναι πολύ μικρό το ποσοστό).
    Μην παραξενεύεσαι για τους συμπαθούντες, οι οποίοι απλώς δεν υπάρχουν. Να παραξενευτείς για τη δική σου αδικαιολόγητη αντιπάθεια, όπως και τόσων άλλων.
    Το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούμε να πούμε ότι κι αυτοί (οι αστυνομικοί) δε διαφέρουν από το μέσο όρο, εσύ το εκλαμβάνεις ως συμπάθεια. Επειδή δεν τους μισούμε θανάσιμα και δεν έχουμε κάνει τατουάζ με το "Καλός αστυνομικός, είναι ο νεκρός αστυνομικός" σημαίνει συμπάθεια για σένα! Μάλιστα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    οι διεκδικήσεις των αστυνομικών προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των κοινωνικών δυνάμεων που διεκδικούν ίση αντιμετώπιση.....
    σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μετά τους αστυνομικούς αντίστοιχη μισθολογική αναπροσαρμογή ζητάνε οι συγγενείς κλάδοι των γουρουνιών και του συνδικάτου δολοφόνων.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ναι..Είναι άποψη!! Επειδή δεν είναι ίδια με τη δική σου, δεν είναι άποψη; Τι φασιστική, χιτλερική νοοτροπία είναι αυτή;
    Πάμε παρακάτω..

Ο μόνος κλάδος που ένα χαρακτηριστικό του είναι και η διαφθορά, είναι αυτός των αστυνομικών;
    Αν η στάση σου είναι αντίθετη απέναντι σε όλους τους ανθρώπους επειδή ένα μέρος αυτών είναι διεφθαρμένοι, τότε μπορώ εν μέρει να τη δικαιολογήσω (τη λανθασμένη στάση σου)!

Η αρνητική στάση του συνόλου των Ελλήνων δεν ισχύει! Επειδή η παρέα σου και οι ομοϊδεάτες που συναναστρέφεσαι έχουν την ίδια γνώμη ή αν έχουν διαφορετική δεν την εκφράζουν, δεν μπορείς να ξέρεις (με βάση αυτά που πιστεύεις εσύ), ποια είναι η γενική εικόνα των αστυνομικών στην πλειοψηφία των Ελλήνων. Μπλα μπλα μπλα... Δανία μπλα μπλα μπλα...

φίλε μήπως με μπερδεύεις με κάτι/κάποιον άλλο?εγώ λέω απλά πως είναι παράλογο να λέμε "ναι βρίζετε τους μπάτσους αλλά αυτούς θα καλέσετε στην στραβή".
    Όχι δνε είναι ο μόνος κλάδος με διαφθορά.αλλά λόγω της ιδιαίτερης ισχύς και εξουσίας που έχει αυτός ο κλάδος έχει και το μεγαλύτερο αντίκτυπο στον πολίτη.
    Φυσικά και αντιτίθεμαι σε κάθε είδος διαφθοράς.εσύ δεν κάνεις το ίδιο δηλαδή?

Δεν έχεις ιδέα με ποιούς συναναστρέφομαι για αυτό καλό θα είναι να μετριάσεις κάπως τις εκφράσεις σου.κουβέντα κάνουμε.,
    Βάλε μια δημοσκόπηση εδώ στο φόρουμ να δεις ένα χαρακτηριστικό δείγμα αντιπάθειας.
    Δεν το βγάζω απο το στομάχι μου το συμπέρασμα.
    Δεν είπε κανείς ότι μισούμε θανάσιμα ή χτυπάμε τατού με μαλακισμένες εκφράσεις ρε φίλε.Αντιπάθεια και αποτροπή υπάρχει.και αυτά όλα έχουν βάση και λόγω ύπραξης.

στα σημαντικά σημεία που σου γράφω διαλέγεις να μην απαντήσεις σοβαρά.είναι κατ'επιλογήν σου η τακτική του να χλευάζεις το συνομιλητή σου?
    για πες μου,τι ξέρεις εσύ για το τι ισχύει στη Δανία?

αν θέλεις ξεκολλάς λίγο και κάνουμε κουβέντα.αν οχι,δεν τρέχει και τίποτα.

Η απόλυτα αποδεκτή συμπεριφορά όποιου δε θέλει να συνεισφέρει στη συζήτηση, είναι να τυλιχτεί στην κουβερτούλα του και να συνεχίσει να διαβάζει και να συμμετέχει σε συζητήσεις που κατά τον Αλλάχ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις.
    δεν θελω να συνεισφερω ΣΤΗ συζητηση αλλα θελω να σχολιασω ΓΙΑ την συζητηση. Υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτο?

Γιατί η θεώρηση του Nostra είναι ρηχή; Εκτός αν τα λόγια σου είναι θεωρήματα και δε χρειάζεται να αποδεικνύεις ή να δικαιολογείς τίποτα.
    Μαλλον εννοεις "αξιωματα" κι οχι "θεωρηματα"

Κατα τ αλλα, "μυγιαστηκες" λιγο ε? Να σου πω και τη μαυρη αληθεια, δε σε ειχα καθολου στο μυαλο μου οταν απαντουσα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    δεν θελω να συνεισφερω ΣΤΗ συζητηση αλλα θελω να σχολιασω ΓΙΑ την συζητηση. Υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτο?

Μαλλον εννοεις "αξιωματα" κι οχι "θεωρηματα"

Κατα τ αλλα, "μυγιαστηκες" λιγο ε? Να σου πω και τη μαυρη αληθεια, δε σε ειχα καθολου στο μυαλο μου οταν απαντουσα...
    Μπράβο, γεια σου.. αξιώματα! Περιμένω απάντηση λοιπόν στο παραπάνω που είπα βάζοντας όπου "θεώρημα", "αξίωμα"..

Με ξέρεις και έπρεπε να με έχεις στο μυαλό σου; Το "μυγιάστηκες" κάν' το λίγο πιο λιανά!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    φίλε μήπως με μπερδεύεις με κάτι/κάποιον άλλο?εγώ λέω απλά πως είναι παράλογο να λέμε "ναι βρίζετε τους μπάτσους αλλά αυτούς θα καλέσετε στην στραβή".
    Όχι δνε είναι ο μόνος κλάδος με διαφθορά.αλλά λόγω της ιδιαίτερης ισχύς και εξουσίας που έχει αυτός ο κλάδος έχει και το μεγαλύτερο αντίκτυπο στον πολίτη.
    Φυσικά και αντιτίθεμαι σε κάθε είδος διαφθοράς.εσύ δεν κάνεις το ίδιο δηλαδή?

Δεν έχεις ιδέα με ποιούς συναναστρέφομαι για αυτό καλό θα είναι να μετριάσεις κάπως τις εκφράσεις σου.κουβέντα κάνουμε.,
    Βάλε μια δημοσκόπηση εδώ στο φόρουμ να δεις ένα χαρακτηριστικό δείγμα αντιπάθειας.
    Δεν το βγάζω απο το στομάχι μου το συμπέρασμα.
    Δεν είπε κανείς ότι μισούμε θανάσιμα ή χτυπάμε τατού με μαλακισμένες εκφράσεις ρε φίλε.Αντιπάθεια και αποτροπή υπάρχει.και αυτά όλα έχουν βάση και λόγω ύπραξης.

στα σημαντικά σημεία που σου γράφω διαλέγεις να μην απαντήσεις σοβαρά.είναι κατ'επιλογήν σου η τακτική του να χλευάζεις το συνομιλητή σου?
    για πες μου,τι ξέρεις εσύ για το τι ισχύει στη Δανία?

αν θέλεις ξεκολλάς λίγο και κάνουμε κουβέντα.αν οχι,δεν τρέχει και τίποτα.
    Δεν ήθελα σε καμμιά περίπτωση να θίξω κανέναν από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτό που λέω είναι ότι με βάση τις απόψεις αυτών που συναναστρεφόμαστε, είναι λάθος να βγάζουμε γενικό συμπέρασμα για το σύνολο της κοινής γνώμης! Έχω δίκιο σ' αυτό ή όχι; Με συγχωρείς πάντως αν σε πείραξε ότι έγραψα παρά το γεγονός ότι δεν είχα καμμιά πρόθεση να πετύχω κάτι τέτοιο.
    Στη δημοσκόπηση που μου προτείνεις να βάλω, πως είσαι τόσο βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα δείξει αυτό που υποστηρίζεις; Και να σου πω κάτι; Μπορεί και να το δείξει! Ας είμαστε ρεαλιστές.. Η ιστοσελίδα είναι για μοτοσυκλετιστές! Αν η δημοσκόπηση αυτή μπει σε ιστοσελίδα φυλακισμένων το αποτέλεσμα θα είναι 100% να κρεμάσουμε τους αστυνομικούς ανάποδα και να του πετάμε γινωμένα σύκα.. Αν ρωτήσεις όμως πιο έμπειρους ανθρώπους, πιο λογικούς, που στην πρώτη κλήση δε γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να παρανομούν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Τέλος πες μου τι επιτέλους ισχύει στη Δανία.. Δεν έχουν αστυνομία εκεί; Ή μήπως έχουν αλλά τους πετάνε ένα κόκκαλο το βράδυ και το μοιράζονται;

Αν η δημοσκόπηση αυτή μπει σε ιστοσελίδα φυλακισμένων το αποτέλεσμα θα είναι 100% να κρεμάσουμε τους αστυνομικούς ανάποδα και να του πετάμε γινωμένα σύκα.. Αν ρωτήσεις όμως πιο έμπειρους ανθρώπους, πιο λογικούς, που στην πρώτη κλήση δε γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να παρανομούν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Τι εννοεις το δικαιωμα τους να παρανομουν; Σε ποιους αναφερεσαι;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Τέλος πες μου τι επιτέλους ισχύει στη Δανία.. Δεν έχουν αστυνομία εκεί; Ή μήπως έχουν αλλά τους πετάνε ένα κόκκαλο το βράδυ και το μοιράζονται;
    δεν ξέρω για τη Δανία αλλά σε Γερμανίες, Ολλανδίες κτλ οι αστυνομικοί απευθύνονται πάντα στους πολίτες στον πληθυντικό, με φοβερή ευγένια κ κανένα υφάκι εξουσίας...την ίδια αντιμετώπιση έχεις είτε είσαι κουστουμαρισμένος, είτε είσαι πανκιό....δεν υπάρχει προκατάληψη εκ μέρους τους κ τηρούν το γράμμα του νόμου στο ακέραιο απέναντι στον ανώνυμο πολίτη...
    όσοι φίλοι μου έχουν πάει στο εξωτερικό έχουν μείνει έκπληκτοι από αυτοί την αντιμετώπιση ...
    εδώ όσες φορές με έχουν σταματήσει πάντα έχουν την ειρωνία στο στόμα τους...
    χαρακτηριστική πρώτη ερώτηση "ΠΟΥ ΠΑΣ???" ...χαρακτηριστική συζήτηση βράδυ 17Νοέμβρη σε περιοχή κοντά στα εξάρχεια...
    -που πας??
    -για καφέ..
    -17 Νοέμβερη κ πας για καφε??δεν ξέρεις ότι γίνονται επεισόδια???αναρχικός είσαι???

eek:

όταν σε ρωτάει "ΠΟΥ ΠΑΣ" η πρώτη απάντηση πουέρχεται στο μυαλό μου είναι "ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ"..........
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν ήθελα σε καμμιά περίπτωση να θίξω κανέναν από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτό που λέω είναι ότι με βάση τις απόψεις αυτών που συναναστρεφόμαστε, είναι λάθος να βγάζουμε γενικό συμπέρασμα για το σύνολο της κοινής γνώμης! Έχω δίκιο σ' αυτό ή όχι; Με συγχωρείς πάντως αν σε πείραξε ότι έγραψα παρά το γεγονός ότι δεν είχα καμμιά πρόθεση να πετύχω κάτι τέτοιο.
    Στη δημοσκόπηση που μου προτείνεις να βάλω, πως είσαι τόσο βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα δείξει αυτό που υποστηρίζεις; Και να σου πω κάτι; Μπορεί και να το δείξει! Ας είμαστε ρεαλιστές.. Η ιστοσελίδα είναι για μοτοσυκλετιστές! Αν η δημοσκόπηση αυτή μπει σε ιστοσελίδα φυλακισμένων το αποτέλεσμα θα είναι 100% να κρεμάσουμε τους αστυνομικούς ανάποδα και να του πετάμε γινωμένα σύκα.. Αν ρωτήσεις όμως πιο έμπειρους ανθρώπους, πιο λογικούς, που στην πρώτη κλήση δε γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να παρανομούν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Δεν θίχτηκα ούτε πειράχτηκα ρε συ,είπαμε μην γινόμαστε και μυγιάγγιχτοι.
    Διαφωνώ όμως με αυτό που λες.Το κοινωνικό μας περιβάλλον δεν αποτελείται μόνο απο συγγενείς και φίλους.Συναναστρεφόμαστε με τόσο κόσμο καθημερινά,εξάγωντας κάποια συμπεράσματα απο την επαφή μας με αυτούς.
    Βλέπω μια έμμεση προσπάθεια σου να οδηγήσεις κάπου την κουβέντα.σε μια λάθος κατεύθυνση. θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι εσκεμμένη.
    Το ότι είναι φόρουμ μοτοσικλετιστών,δεν συνεπάγεται αυτόματα και ότι είναι γιάφκα παρανόμων Ντάλτον που μόνη τους έννοια είναι να φάνε λάχανο το σερίφη.Θα έχεις δει ότι οι απόψεις που (προσπαθούν να) εκφράζονται εδώ έχουν σαν πρώτο στόχο την βελτίωση της συμπεριφοράς μας στο δρόμο και κατ'επέκταση την ας το πω,πιο έννομη στάση μας απέναντι σε θέματα που αφορούν τις 2 ρόδες.
    Τι σημαίνει "Αν ρωτήσεις όμως πιο έμπειρους ανθρώπους, πιο λογικούς, που στην πρώτη κλήση δε γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να παρανομούν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;"
    Εμμέσως πλήν σαφώς,πάλι την ίδια χαζομάρα λες(ίσως όχι σε μένα προσωπικά αλλά γενικά), εννοώντας πως δεν συνδιαλέγομαι/-μαστε με "ευηπόληπτα" άτομα που να χωράνε κάτω απο την ταμπέλα "έμπειρους,λογικούς,κ.λ.π".
    Εσύ τι πιστεύεις,ότι μιλάμε μόνο με τους ομοίους & συνομήλικους μας?όποιοι κι αν είναι αυτοί?
    Εγώ είμαι βέβαιος-στο βαθμό που αυτό ειναι δυνατόν- για το αποτέλεσμα μιας τέτοιας δημοσκόπησης,γιατί μέχρι τώρα αυτό έχω λάβει απο την πλειοψηφία των ανθρώπων που έχω γνωρίσει.και πίστεψε με έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους.και αρκετούς "δεξιούς" μάλιστα που μοιράζονταν την ίδια άποψη για τους μπάτσους με τους υπολοίπους από εμάς.
    Τα δικά μου συμπεράσματα δεν βγήκαν μόνο επειδή έτυχε/τυχαίνει πάντα να πέφτω σε μαλάκα μπάτσο σε κάποιον έλεγχο.Έζησα και έμαθα απο προσωπικές-πρώην-φιλίες,την όλη νοοτροπία του (νεο)Έλληνα αστυνομικού.σε κάποιο σημείο της ζωής μου έκανα παρέα με πάρα πολλά άτομα που ήταν μπάτσοι.
    και σου γυρνάω την ερώτηση μπούμερανγκ.εσένα αυτή η ας την πω,συμπάθεια απο που προκύπτει?
    δεν γίνεται δηλαδή τόσος κόσμος να έχουμε λανθασμένη άποψη για μια ομάδα ανθρώπων.

Στη Δανία φίλε,υπάρχει φυσικά αστυνομία.όμως ο απλός αστυνομικός εκεί,εκτός κι αν είναι μέλος κάποιας ειδικής ομάδας,δεν φέρει όπλο.Επίσης οι αστυνομία εκεί δεν έχει 50000(δεν ξέρω πόσους έχουμε εδώ,μπορεί και παραπάνω) υπαλλήλους αλλά πολύ,πάρα πολύ λιγότερους.
    και φυσικά όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες,όπως Γερμανία,Τσεχία,Ολλανδία,Αγγλία,Ιταλία(μιλάω για χώρες που έχω πάει κι έχω δει με τα μάτια μου) ο αστυνομικός απευθύνεται στον πολίτη σαν να μίλαγε στο διευθυντή του!με σεβασμό!
    όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω,μη δίνωντας σημασία στο παρουσιαστικό του ή την εθνικότητα του.
    στην τελική τι παραπάνω λόγους θες για να αντίπαθήσεις μια ομάδα ανθρώπων όπως οι Έλληνες Αστυνομικοί?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    όταν σε ρωτάειο μπάτσος "ΠΟΥ ΠΑΣ" η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό μου είναι "ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ".........
    έτσι!

Παλαιό μέλος
    Φιλε Vandiemen ειμαι ανθρωπος ταξιδεμενος ειδα και αλλα μερη και ανθρωπους
    μερικους επιφανειακα μερικους τοπους καλα.Με κινδυνο να μου την πεσουν οι
    πατριωτες θα σου πω οτι σαν λαο μας θεωρω τα σκουπιδια της ευρωπης.
    Εχουμε οτι μας αξιζει απο δημοσιο και πολιτικους.
    Δεν μπορει να με αγγιξει αστυνομικος γιατι δεν παρανομω στον ποινικο κωδικα
    παρα μονο στον οδικο.Θα σου πω μερικα πραγματα γιατι αντιπαθω τους αστυνομικους
    οχι σαν μοναδα αλλα σαν κλαδο.

Δεν τιμωρουνται για τα λαθη τους 'η την καταχρηση εξουσιας που ασκουν συχνα.

Ελαχιστοι εχουν πινακιδες στα προσωπικα τους μηχανακια.

Δεν τρωνε ποτε κλησεις.

Οταν πας στο δικαστηριο απεναντι σ'ενα αστυνομικο η ερωτηση του προεδρου που
    σε καταδικαζει ειναι:Γιατι να πει ψεματα το οργανο?

Γιατι κανουν την παπια στους δικτυωμενους,πολιτικους και επωνυμους

Γιατι χτυπανε εκει που μπορουνε βλεπε συνταξιουχους και κλανουν στους κουκουλοφορους

Γιατι 30 χρονια δεν ηταν ικανοι να πιασουν τους θλιβερους της 17 Νοεμβρη αλλα πηδηξανε τον
    πιτσιρικα στην Μυτηληνη.

Γιατι ερπυσοκροτουν τα οπλα τους σ'ολη την ελλαδα εκτος Κρητης.

Γιατι δεν γραφουν τους πεζους οταν περνανε με κοκκινο

Γιατι οσο και να πλυθαινουν μεγαλωνει και η παρανομια χωρις να μπορουν να την ελενξουν.

Γιατι καλυπτονται πισω απο το τετριμενο εκτελω διαταγες

Αλλα 1500 γιατι εχω να γραψω.Δεν θελω να πεθανουν η να εξαφανιστουν θελω ν'αλλαξουν νοοτροποια.

Και εμεις δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων για το μπουρδελο στο οποιο ζουμε.

Ψηφηζουμε συνεχεια τους ιδιους και ο Ωχαδελφισμος μας εχει γινει τεχνη
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Γιατι δεν πας να μεινεις σε καποια απο αυτες τις χωρες που εχεις ταξιδεψει και μενεις με εμας τα σκουπιδια?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 21:03
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 09:10
  3. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    από lspiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 11:50

Κανόνες δημοσιεύσεων