Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 110

Θέμα: Την απαγόρευση των θρησκειών ζήτησε o Έλτον Τζον

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τι να πω ρε Χρηστε που εθελοτυφλεις?

Για αυτα που αποκτησε απο "Δωρεες" πότε πληρωσε φορο (Δωρεας) ???

ψάξε να δείς ότι φορολογούσαν της δωρεές όσο και να μην το πιστεύεις. .

Και το κυριωτερο!

Ποσο κοστολογεις μια πλακα απο ενα ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ???

Πολλα εκατομμυρια ειπες?

Τοτε ΠΟΣΟ μπορει να κοστολογηθει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Ναος ?

Ανεκτιμητος ειπες?

Και γιατι λοιπον αυτη η καρα-(λογοκριθηκε ) Ορθοδοξια πηγε και κατεστρεψε τους περισσοτερους, χρησιμοποιοντας μαλιστα, τις πετρες τους για να χτισει τα δικα της ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ (γιατι περι τετοιων προκειται) πανω σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ 5000-10000-15000 χρονων ????
    Τα «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ 5000-10000-15000 χρονων» τότε που καταστράφηκαν ΔΕΝ ήταν κειμήλια αλλά παλιά αχρησιμοποίητα μαγαζάκια-μπουρδέλα προσφάτων ετών. Δεν ήταν ‘αρχαία’ τότε αλλά απλά παλιά. Άλλωστε σε μεγάλο (έως τεράστιο) ποσοστό δεν τα χάλασαν οι χριστιανοί αλλά οι ίδιοι οι εθνικοί σε μεταξύ τους πολέμους!! (αν θες έχω βιβλιογραφία με τα γκρεμισμένα προ του 330μχ.)

Νομιζεις οτι "αντεχουν" σε "επιχειρηματα" αυτα που εγραψες?Για κάποιους που διαβάζουν χωρίς φανατισμό ναί

Γιατι θες να με βγαζεις απ' τα ρουχα μου? Για να βγάλεις και λίγο αυτό το κορμί έξω! Δεν είναι κακό. Που είσαι όλο με μια πυτζάμα

Ειπε ο γεροντας και πηγε να βαλει ενα τσιπουρο να ηρεμησει ...
    στήν υγειά σου

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    .............................
    Τα «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ 5000-10000-15000 χρονων» τότε που καταστράφηκαν ΔΕΝ ήταν κειμήλια αλλά παλιά αχρησιμοποίητα μαγαζάκια-μπουρδέλα προσφάτων ετών. Δεν ήταν ‘αρχαία’ τότε αλλά απλά παλιά. Άλλωστε σε μεγάλο (έως τεράστιο) ποσοστό δεν τα χάλασαν οι χριστιανοί αλλά οι ίδιοι οι εθνικοί σε μεταξύ τους πολέμους!! (αν θες έχω βιβλιογραφία με τα γκρεμισμένα προ του 330μχ.)
    .............................

:rotflmao:

Ρε Χρηστο, ελεος ρε φιλε ...

Το πνιγηκα το γαμιδι το τσιπουρο ... :hypnotize

Την σημερινη εποχη, εναν Χριστιανικο ναο που ειναι 200 ετων τον ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και τον θεωρουμε "κειμηλιο" και μαλιστα οι εικονες του και ΟΛΑ τα περιεχομενα τουν εχουν τεραστια αξια !

Και τοτε κατι που ηταν αντιστοιχα 4000-9000-14000 χρονως ηταν ΑΠΛΩ ΠΑΛΙΟ?

Μην γινεσται απλοϊκοι καρντια μου (εσεις οι Χριστιανοι εννοω) και θελετε και να σας παρουν και στα σοβαρα μετα ...

Και φυσικα, εμεις ΔΕΝ καναμε τιποτα, οι κακοι οι Εθνικοι τα κανα ΟΛΑ, κι αν θετε διαβαστε και το Οσιο Παταπιο (βοηθεια μας) που το γραφει μετ' επιτασεως ...

Και γιατι ρε μαγκες δεν τ' αφησατε στην ησυχια τους τα "γκρεμισμενα" (ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ για σας τοτε) Αρχαια?

Μηπως γιατι επρεπε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο την παλια θρησκεια?

Μπααα... Οχι μωρε... Εμεις τα "σκουπιδια" μαζευαμε ... :hypnotize

Αντε να το τελειωνω το τσιπουρο (γιατι βλεπω διαφορες παπαριες στην οθονη ) και να παω να την πεσω ... :a51:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Ρε Χρηστο, ελεος ρε φιλε ...

Το πνιγηκα το γαμιδι το τσιπουρο ... :hypnotize

Την σημερινη εποχη, εναν Χριστιανικο ναο που ειναι 200 ετων τον ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και τον θεωρουμε "κειμηλιο" και μαλιστα οι εικονες του και ΟΛΑ τα περιεχομενα τουν εχουν τεραστια αξια !

Και τοτε κατι που ηταν αντιστοιχα 4000-9000-14000 χρονως ηταν ΑΠΛΩ ΠΑΛΙΟ?

Μην γινεσται απλοϊκοι καρντια μου (εσεις οι Χριστιανοι εννοω) και θελετε και να σας παρουν και στα σοβαρα μετα ...

Και φυσικα, εμεις ΔΕΝ καναμε τιποτα, οι κακοι οι Εθνικοι τα κανα ΟΛΑ, κι αν θετε διαβαστε και το Οσιο Παταπιο (βοηθεια μας) που το γραφει μετ' επιτασεως ...

Και γιατι ρε μαγκες δεν τ' αφησατε στην ησυχια τους τα "γκρεμισμενα" (ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ για σας τοτε) Αρχαια?

Μπααα... Οχι μωρε... Εμεις τα "σκουπιδια" μαζευαμε ... :hypnotize

Αντε να το τελειωνω το τσιπουρο (γιατι βλεπω διαφορες παπαριες στην οθονη ) και να παω να την πεσω ... :a51:
    Θεωριες Ελληνολατρειας-Χριστιανολατρειας-Εθνοϊδεατισμου συνεχεια....
    *Απο την στιγμη που οι εκκλησιες του παπαδαριου χτιστηκαν με ερειπεια αρχαιων ναων απο που συναγεται οτι οι Ελληνες ντε και καλα ειναι εξ'ανεκαθεν Χριστιανιστες?(Κι οχι Χριστιανοι).Το θιξατε παραπανω,
    *Απο την στιγμη που οι προπαπποι μου κατεβηκαν απο τα Τζουμερκα,ειχαν μαλλον Βλαχικο ονομα(Χριστιανοι στο Θρησκευμα) απο που συναγεται οτι ειμαι Ελληναρας και με πειραζουν οι Αλβανοι,Πακιστανοι κλπ κλπ?Επειδη μιλαω μια γλωσσα που εχει ομοιοτητες με την Αρχαια Ελληνικη σημαινει οτι ντε και καλα ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων?
    *Για την απελευθερωση της Ελλαδας δεν πολεμησαν πολλοι Αρβανιτες,Βλαχοι και Τσαμηδες?Ο Μιαουλης ηξερε λεξη Ελληνικα?
    *Απο που κι ως που η Μακεδονια ειναι Ελληνικη??Επειδη το λενε οι Παπαθεμεληδες και το παπαδαριο?Δεν ειναι πιο λογικο να υποθεσουμε οτι η Μακεδονια ειναι ενας τοπος που ζουνε(και θα επρεπε να ζουνε αρμονικα) ανθρωποι διαφορετικης καταγωγης και γλωσσας?Και Ελληνες και Σκοπιανοι και Βουλγαροι και Αλβανοι και τα παντα.Στην Κρητη με την ανταλλαγη των πληθυσμων εφυγαν χιλιαδες ανθρωποι Κρητικοι με τουρκικη καταγωγη.Αυτοι ΔΕΝ ηταν προσφυγες,ξερριζωμενοι απο τον τοπο τους?Αλλα αυτοι ειναι βρωμοτουρκοι,δυο μετρα και δυο σταθμα...

Ρε αϊ σιχτιρ(ελληνικοτατο) απο'δω!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Και τοτε κατι που ηταν αντιστοιχα 4000-9000-14000 χρονως ηταν ΑΠΛΩ ΠΑΛΙΟ? Ε καλά εσύ είσαι από άλλον πλανήτη. Είχαμε 1400 ετών γερό και εν λειτουργία ναό, στην κατακτημένη για 600-700 χρόνια Ελλάδα, που κάηκε από άκρη σε άκρη από τους ρωμαίους τουλάχιστον 5 φορές???? Άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας την ώρα που πίνεις, γιατί θα μας καραφλιάσεις με της ‘γνώσεις σου’ :rotflmao:

Μην γινεσται απλοϊκοι καρντια μου (εσεις οι Χριστιανοι εννοω) και θελετε και να σας παρουν και στα σοβαρα μετα ... Το θεμα είναι ότι οι μόνοι που σας κοιτούν με σοβαρότητα είναι οι χριστιανοί.

Και φυσικα, εμεις ΔΕΝ καναμε τιποτα, οι κακοι οι Εθνικοι τα κανα ΟΛΑ, κι αν θετε διαβαστε και το Οσιο Παταπιο (βοηθεια μας) που το γραφει μετ' επιτασεως ... ιστορια βρε ιστορία

Και γιατι ρε μαγκες δεν τ' αφησατε στην ησυχια τους τα "γκρεμισμενα" (ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ για σας τοτε) Αρχαια?Γιατι τα είχαν παρατήσει οι 95% των κατοίκων τοτε. Και δεν ειχαν την σημερινή αξία.

Μπααα... Οχι μωρε... Εμεις τα "σκουπιδια" μαζευαμε ...
    Δυστυχώς έγινε και αυτή η προσπάθεια από νέο-χριστιανούς που δεν είχαν μπει στο πνεύμα της νέας τότε θρησκείας, η οποία δίδασκε την έλλειψη φανατισμού σε αντίθεση με την παλαιά θρησκεία που τον ευνοούσε. Θεώρησαν λογικό λοιπόν να κάνουν στο αντίθετο στρατόπεδο ότι έκανα και οι προγονοί τους. Μέχρι να καταλάβουν το ‘αγάπα τον εχθρό σου’ έκαναν ότι είχαν μάθει από την προηγούμενη θρησκεία. :hypnotize

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Θεωριες Ελληνολατρειας-Χριστιανολατρειας-Εθνοϊδεατισμου συνεχεια....
    *Απο την στιγμη που οι εκκλησιες του παπαδαριου χτιστηκαν με ερειπεια αρχαιων ναων απο που συναγεται οτι οι Ελληνες ντε και καλα ειναι εξ'ανεκαθεν Χριστιανιστες?(Κι οχι Χριστιανοι).Το θιξατε παραπανω,
    *Απο την στιγμη που οι προπαπποι μου κατεβηκαν απο τα Τζουμερκα,ειχαν μαλλον Βλαχικο ονομα(Χριστιανοι στο Θρησκευμα) απο που συναγεται οτι ειμαι Ελληναρας και με πειραζουν οι Αλβανοι,Πακιστανοι κλπ κλπ?Επειδη μιλαω μια γλωσσα που εχει ομοιοτητες με την Αρχαια Ελληνικη σημαινει οτι ντε και καλα ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων?
    *Για την απελευθερωση της Ελλαδας δεν πολεμησαν πολλοι Αρβανιτες,Βλαχοι και Τσαμηδες?Ο Μιαουλης ηξερε λεξη Ελληνικα?
    *Απο που κι ως που η Μακεδονια ειναι Ελληνικη??Επειδη το λενε οι Παπαθεμεληδες και το παπαδαριο?Δεν ειναι πιο λογικο να υποθεσουμε οτι η Μακεδονια ειναι ενας τοπος που ζουνε(και θα επρεπε να ζουνε αρμονικα) ανθρωποι διαφορετικης καταγωγης και γλωσσας?Και Ελληνες και Σκοπιανοι και Βουλγαροι και Αλβανοι και τα παντα.

Στην Κρητη με την ανταλλαγη των πληθυσμων εφυγαν χιλιαδες ανθρωποι Κρητικοι με τουρκικη καταγωγη.Αυτοι ΔΕΝ ηταν προσφυγες,ξερριζωμενοι απο τον τοπο τους?Αλλα αυτοι ειναι βρωμοτουρκοι,δυο μετρα και δυο σταθμα...

1ον κανενας δεν είπε ότι ήμασταν ανεκαθεν χριστιανοί.
    2ον Εχεις μια καταγωγή και από αυτούς. Με πολλές φυλές μέσα σου όμως Και πειράζει τους ρατσιστές από όπου και αν προέρχονται
    3ον Ναι πολέμησαν ΚΑΙ μουσουλμάνοι. και λοιπόν?
    5ον Και ζούσανε διάφοροι και είναι ελληνική. Η γλώσσα που βρέθηκε σε όλους τους μακεδονικούς τάφους είναι .ελληνική! ούτε βλάχικη, ουτε αρβανίτικη, ουτε σλάβικη.
    6ον Από την Κρήτη έδιωξαν τους μωαμεθανούς κρήτες με Ελληνηκή καταγωγή, και όχι τους τούρκικης καταγωγής.

7ον Και αι σιχτήρ αμόρφωτε που θα μας βρίσεις κι όλας.,

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Δυστυχώς έγινε και αυτή η προσπάθεια από νέο-χριστιανούς που δεν είχαν μπει στο πνεύμα της νέας τότε θρησκείας, η οποία δίδασκε την έλλειψη φανατισμού σε αντίθεση με την παλαιά θρησκεία που τον ευνοούσε. Θεώρησαν λογικό λοιπόν να κάνουν στο αντίθετο στρατόπεδο ότι έκανα και οι προγονοί τους. Μέχρι να καταλάβουν το ‘αγάπα τον εχθρό σου’ έκαναν ότι είχαν μάθει από την προηγούμενη θρησκεία.
    Ειστε σιγουρος οτι ΜΟΝΟ οι νεοι χριστιανοι το εκαναν αυτο?Εγω νομιζω οτι και οι νεοκοποι ΕθνοΠατριδοΣωτηρες κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο!
    Και για να μην παρεξηγιομαστε κι εγω βρισκω οτι στην διδασκαλια του Χριστου κυριαρχει η φιλοσοφια της αγαπης,της φιλιας και της αλληλεγγυης προς τον συνανθρωπο!Συμφωνω με αυτην την
    προσεγγιση κι οσο μπορω την ενστερνιζομαι.Πες μου ομως ΠΟΣΟΙ χριστιανιστες εφαρμοζουν αυτα που λενε οτι πιστευουν?
    Και τωρα που μου ηρθε στο μυαλο,ΠΟΥ το εχετε δει γραμμενο οτι ο Χριστος ανεθεσε στο παπαδαριο να "ευλογει τα οπλα τα ιερα" αραγε,ε?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ε καλά εσύ είσαι από άλλον πλανήτη. Είχαμε 1400 ετών γερό και εν λειτουργία ναό, στην κατακτημένη για 600-700 χρόνια Ελλάδα, που κάηκε από άκρη σε άκρη από τους ρωμαίους τουλάχιστον 5 φορές????
    Αν σου πω τωρα οτι ΔΕΝ καταλαβα Χριστό θα με πιστεψεις?

ιστορια βρε ιστορία
    Πες μου ποια διαβαζεις εσυ για να ΜΗΝ διαβασω την ιδια!

Γιατι τα είχαν παρατήσει οι 95% των κατοίκων τοτε. Και δεν ειχαν την σημερινή αξία.
    Το γραφει η "ιστορια" κι αυτο?

Το θεμα είναι ότι οι μόνοι που σας κοιτούν με σοβαρότητα είναι οι χριστιανοί.
    Τωρα εμενα γιατι με φοβιζει αυτο ...

Δυστυχώς έγινε και αυτή η προσπάθεια από νέο-χριστιανούς που δεν είχαν μπει στο πνεύμα της νέας τότε θρησκείας, η οποία δίδασκε την έλλειψη φανατισμού σε αντίθεση με την παλαιά θρησκεία που τον ευνοούσε. Θεώρησαν λογικό λοιπόν να κάνουν στο αντίθετο στρατόπεδο ότι έκανα και οι προγονοί τους. Μέχρι να καταλάβουν το ‘αγάπα τον εχθρό σου’ έκαναν ότι είχαν μάθει από την προηγούμενη θρησκεία.

Φοβερο!

Δεν χρειζει "σχολιασμου"!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μάστορα επειδή κάποιος θέλει να γίνει μια συγκεκριμένη κατάσταση όπως τη γουστάρει και το γράφει σαν να επιβάλλεται να γίνει έτσι όπως τα λέει, επειδή τυχαίνει να συμφωνεί με την προσωπική μας άποψη, αυτό δεν είναι απαραίτητα δημοκρατικό πνεύμα!!!! Εγώ αυτό που του είπα εμμέσως πλην σαφώς είναι.. ότι όταν γίνουν πολλοί, ώστε αυτό που υποστηρίζουν να έχει υπόσταση σε μια δημοκρατία, τότε να το θέσουν και επισήμως. Εξήγησέ μου κι εσύ όμως τι εννοούσες..
    Να με συμπαθάς αγορίνα αλλά το

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Προς το παρόν, ......................σσσσς!
    δεν έχει σχεση με τη δημοκρατία όπως τουλάχιστον εγώ την αντιλαμβάνομαι

και δεν έχω να πω τίποτε άλλο...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειπε ο γεροντας και πηγε να βαλει ενα τσιπουρο να ηρεμησει ...
    πρέπει να ήπιες κάμποσο χθες μάστορα.... :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πρέπει να ήπιες κάμποσο χθες μάστορα.... :wacko:

Γ@μησε τα αδελφε ...

Απο την μια το "Πολυτεχνειο", απο την αλλη οι "Θρησκειες" και παραδιπλα να με κυνηγαει και μια Φυγοφρενος εεε... Φυγοκεντρος ... :hypnotize

Νταουλι εγινα κι εκατσα και μεχρι τις 4 κι εβλεπα το ρεποραζ χωρις συνορα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Την απαγόρευση των θρησκειών ζήτησε o Έλτον Τζον

Δεν μας παρατάει στην ησυχία μας η παλιολούγκρα....

Αρκετά μας τα έχει ζαλίσει τόσα χρόνια με τις δήθεν "εκκεντρικότητες" και το παιχνίδι με τα media ...

Ας πάει να γράψει κανένα μοιρολόι μπας και κρατηθεί στην δημοσιότητα, γιατί από μουσική εδώ και μια 20ετία δεν έχει γράψει ουτε καν κάτι αξιοπρεπές...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Γ@μησε τα αδελφε ...

Απο την μια το "Πολυτεχνειο", απο την αλλη οι "Θρησκειες" και παραδιπλα να με κυνηγαει και μια Φυγοφρενος εεε... Φυγοκεντρος ... :hypnotize

Νταουλι εγινα κι εκατσα και μεχρι τις 4 κι εβλεπα το ρεποραζ χωρις συνορα ...

Μπες και στον Λιαντινη να κανεις καρε
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Μπες και στον Λιαντινη να κανεις καρε

Τρελος θα 'σαι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

*Απο που κι ως που η Μακεδονια ειναι Ελληνικη??Επειδη το λενε οι Παπαθεμεληδες και το παπαδαριο?Δεν ειναι πιο λογικο να υποθεσουμε οτι η Μακεδονια ειναι ενας τοπος που ζουνε(και θα επρεπε να ζουνε αρμονικα) ανθρωποι διαφορετικης καταγωγης και γλωσσας?Και Ελληνες και Σκοπιανοι και Βουλγαροι και Αλβανοι και τα παντα.

Gia to an nomizeis oti eisai xameno kormi xoris ethnikotita DIKEOMA SOU!

Gia to an emeis sti Makedonia eimaste i den eimaste Ellines se 100% istorika Elliniko edafos kai epeidi vrizis kai apo pano (me tin anoxi ton mod)

ade g@misou

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από melissos28
    kai epeidi vrizis kai apo pano (me tin anoxi ton mod)
    ade g@misou

είστε μέσα στην κατηγορία διαμάχες.... όπου επιτρέπεται μια πιο "ελεύθερη" χρήση της αργκό...

οι mods δεν ανέχονται... υπάρχουν και κάποιες οδηγίες αλλά και κάποιες πιο συγκεκριμένες παρακλήσεις

οπότε φροντίστε εκατέρωθεν να μη το παραχοντρύνετε το θέμα....

η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει... χρησιμοποιήστε την σωστά με άποψη και επιχειρήματα, ακολουθήστε την λογική του διαλόγου (έστω και του έντονου ελληνικού διαλόγου) αλλά ... μέχρι εκεί...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σεξ την εποχή των δεινοσαύρων
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 22:20
  2. ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Ζ...
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 10:12
  3. Ειστε σιγουροι για την πιεση των ελαστικων σας ??
    από gmakris στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:46
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2005, 10:39
  5. εκδρομη την Πεμπτη των Φωτων
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 13:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε