Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Oταν ρωταω κατι και εσυ χωρις να αναφερεσε ονομαστικα λες ο,τι λες το λες για εμενα τον χ ψ που εγραψε κατι οτι και αν ειναι αυτο

το οτι ειμαι γυναικα δε συνχωρει λαθη οταν αναφερομε σε καποιον οπωτε αν χρειαστει να με ΄΄βρισεις΄΄ θα το κανεις ασχετα απο το φυλο μου

αυτο φτανει για να καταλαβεις ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ για να χρειαστει να γραψω καμμια εκθεση για να με ''πιασεις'

αυτο.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Oταν ρωταω κατι και εσυ χωρις να αναφερεσε ονομαστικα λες ο,τι λες το λες για εμενα τον χ ψ που εγραψε κατι οτι και αν ειναι αυτο

το οτι ειμαι γυναικα δε συνχωρει λαθη οταν αναφερομε σε καποιον οπωτε αν χρειαστει να με ΄΄βρισεις΄΄ θα το κανεις ασχετα απο το φυλο μου
    .................................

ΔΕΝ ειπα οτι ΔΕΝ αναφερθηκα και σε σενα και σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αλλο εχει αυτες τις αντιληψεις.

Ειπα οτι πουθενα ΔΕΝ εβρισα και ΔΕΝ θα με δεις βριζω (πισω απ' την οθονη) για κανεναν λογο! :wacko:

Για το θεμα του Πολυτεχνειου τωρα, ΔΕΝ ηθελα να προχωρησω περισσοτερο, γιατι εγω ΕΙΔΑ πραγματα με τα ΜΑΤΑΚΙΑ μου!

Πραγματα τρομακτικα!

Την γλυτωσα με καμμια δεκαρια σφαλιαρες και 5-6 κλωτσιες μιας κι ημουν "μικρος" (13 χρονων).

Και δυο μερες μετα ακουω την Χουντα στο Κρατικο Ραδιοφωνο να προκαλει λεγοντας ...

"Ας μας δειξει καποιος εναν νεκρο στο Πολυτεχνειο!"

Μου εμελε λοιπον το ΙΔΙΟ πραγμα να το ακουσω ξανα 32 χρονια μετα και ψιλοτσιτωθηκα ...

Ειπε ο γεροντας και παει να βαλει και δευτερο τσιπουρο για να στανιαρει ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ΑΧ!!!!
    μονο αυτο εχω να πω........

τωρα για αυτους που δεν πιστευουν σε οτι εγινε στο πολυτεχνειο τι να πω...........περαστικα τους και που ξερουν μπορει σε λιγα χρονια αν μαζευτουνε πολλα τετοια μυαλα να ξαναζησουμε ιδιες στιγμες!!!!!

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα ποστ και τωρα το επιασα

το λοιπον ειπα ...... δώστε μου κατι και η μονη που μου εδωσε ηταν η βανεσα οι υπολοιποι απλως μιλαγατε ετσι (το ετσι δε το δεχομε)

αυτο

αλλα κλασσικοι τυποι ελληνες που ψαχνουν για σαματα

και κλασσικα ιντερνετ που γραφεις κατι και αν δεν το καταλαβουν καποιοι θα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να εξηγεις να αμυνεσε να επιτιθεσε κλπ κλπ

πολυ κουραστικο τελικα

γυμνασιο πηγαινα στην Ιωνιδειο στο πειραια δημοσιο σχολειο προτυπο

17νοεμβρη και στην αιθουσα εκδηλοσεων μπαινει μια κυριουλα μεσα και λεει

: δεν υπηρχαν θυματα μεσα στο ασυλο μονο απεξω (χωρις αυτο να ελαφρυνει την βαρυτητα της σημασιας της ημερας και χωρις οι απεξω να μην υπολογιζωντε)

ρωταω καθηγητες και ολοι μου λενε το ιδιο

παω λυκειο το θυμαμαι σε μια γιορτη

ξαναρωτω καθηγητες

παλι τα ιδια

ε τι να πω ρε παιδια εχω αλλαξει 3 σχολεια και εχω ρωτησει καμμια 10 καθηγητες στους μαλακες θα επεσα μαλλον

(και ειμαι σιγουρη οτι ακομα να καταλαβετε)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Παιδια αυτο το τοπικ(αν το λενε ετσι)ξεκινησε για να αναζωπυρωθουν μνημες και οχι για να φαγωθουμε μεταξυ μας.Δοξα το θεο ολοι που μιλησαμε το ιδιο πραγμα λεμε.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα ποστ και τωρα το επιασα

το λοιπον ειπα ...... δώστε μου κατι και η μονη που μου εδωσε ηταν η βανεσα οι υπολοιποι απλως μιλαγατε ετσι (το ετσι δε το δεχομε)

αυτο

αλλα κλασσικοι τυποι ελληνες που ψαχνουν για σαματα

και κλασσικα ιντερνετ που γραφεις κατι και αν δεν το καταλαβουν καποιοι θα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να εξηγεις να αμυνεσε να επιτιθεσε κλπ κλπ

πολυ κουραστικο τελικα

γυμνασιο πηγαινα στην Ιωνιδειο στο πειραια δημοσιο σχολειο προτυπο

17νοεμβρη και στην αιθουσα εκδηλοσεων μπαινει μια κυριουλα μεσα και λεει

: δεν υπηρχαν θυματα μεσα στο ασυλο μονο απεξω (χωρις αυτο να ελαφρυνει την βαρυτητα της σημασιας της ημερας και χωρις οι απεξω να μην υπολογιζωντε)

ρωταω καθηγητες και ολοι μου λενε το ιδιο

παω λυκειο το θυμαμαι σε μια γιορτη

ξαναρωτω καθηγητες

παλι τα ιδια

ε τι να πω ρε παιδια εχω αλλαξει 3 σχολεια και εχω ρωτησει καμμια 10 καθηγητες στους μαλακες θα επεσα μαλλον

(και ειμαι σιγουρη οτι ακομα να καταλαβετε)

συγνωμη κιολας βρε ευη απλα να σε ρωτησω κατι.....μεχρι να βγαλεις ταυτοτητα και να δεις οτι στα αληθεια σε λενε ευη ολα τα προηγουμενα χρονια νομιζεις οτι σε κοροιδευαν ολοι γυρω σου οταν σε φοναζαν ευη?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

+1

δεν εχει αναφερθει θανατος και μην ακουσω τιποτα για κυβερνιτικες παγιδες και τετοια

κανενας απο καμμια οικογενεια δεν εχει βγει να πει κατι..... ποτε

Αυριο πηγαινε στο Νεκτροταφειο στου Ζωγραφου και ρωτα αυτους που θα βρεις εκει αν σκοτωθηκε κανενας....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Βλέπω ότι οι εμπειρίες των αυτόπτων μαρτύρων, και αυτών που έζησαν την ιδια εποχή τα γεγονότα, έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτό που άκουσαν κάποιοι από τον μπαμπα (που δεν ξερουν ακομα και οι ιδιοι ποσο μεροληπτεί) τον θειο, τον γείτονα, τον δασκαλο, της εφημερίδες της εποχής και άλλες ‘αξιόπιστες’ πηγές.
    Έτσι διατηρούμε αναλλοίωτη την ιστορία.

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    συγνωμη κιολας βρε ευη απλα να σε ρωτησω κατι.....μεχρι να βγαλεις ταυτοτητα και να δεις οτι στα αληθεια σε λενε ευη ολα τα προηγουμενα χρονια νομιζεις οτι σε κοροιδευαν ολοι γυρω σου οταν σε φοναζαν ευη?

Εγραψες βρε Ζορο απ την Πατρα.....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    OK συμφωνω

*ΔΕΝ υπηρξε κανενας νεκρος στο Πολυτεχνειο
    *Η Γιουρα και το Μακρονησι ηταν holliday resorts που εστελναν κατι παραξενους με αλλες ιδεες για μπανια
    *Η Εθνοσωτηριος Επαναστασις εσωσε την Ελλαδα απο τον κομμουνιστικον κινδυνον(για την ακριβεια οπως ειπε ο αρχηγος της επαναστασεως ''Η Ελλας ητο στο χειλος του γκρεμου και εμεις την πηγαμε ενα...βημα μπροστα!")
    *Ο Χριστοδουλος δεν ειδε και δεν ακουσε τιποτα γιατι το παιδι...διαβαζε,που καιρος να ασχοληθει με τα εγκοσμια
    Οποτε μετα απο αυτα ΔΕΝ απορω γιατι πολλοι συμπολιτες μας πιστευουν οτι μια χουντα μας χρειαζεται για να στρωσουμε,οπως λενε....:ZZZ:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Evi, 2η απειλη σε μικρο διαστημα σε βαρος μου στο φορουμ. Θες να μου το κανεις λιανα; Θα βαλεις να με δειρουν; Και θα με πεισεις;

Αν καποιος moderator κρινει οτι δεν χωραω στο forum, ευχαριστως να με διωξει αφου μου το αιτιλογησει. Θες να το προτεινεις; Καντο...

Οσο για το αν ειμαστε νεοελληνες, θα ελεγα να προσεχουμε περα απ το τι γραφουμε, το πως το γραφουμε, καταλαβαινεις τι λεω. Αν υπαρχει προβλημα, κατανοω. Αν δεν υπαρχει, προσεξε την ανορθογραφια, με σκοτωνει ( και ειναι νεοελληνικο συνδρομο..)

Στο Πολυτεχνειο λοιπον για να επανελθουμε ηταν μεσα και μελη του Πακ και ΚΚΕ και αυτονομοι και αναρχικοι και τροτσκιστες και αλλα τετοια "αθεα τερατα"...

cpt, η διαφωνια μας ειναι στο οτι πιστευω πως δεν υπαρχει δημοκρατια σημερα..Οσο για το τι ρολο βαραω εγω και αλλοι τ αφηνω για αλλη στιγμη να μην χαλασουμε το θεμα..

Alxixmisti, το ερωτημα που εθεσες ειναι πολυ σοβαρο: ποιο το νοημα της εξεγερσης του Πολυτεχνειου;

Περα απο Κουμη, Κανελλοπουλου υπηρξαν και αλλοι 4 νεκροι στου "Καπα Μαρουση" απο δακρυγονα που πυρπολησαν το μαγαζι...λεπτομερειες τωρα..τι ειναι 4 ανθρωποι...Τα δακρυγονα εγραφαν πανω χαρακτηριστικα: may cause fire

Λοιπον εξεγερση απεναντι σε τι; Και απο ποιους; Ποτε; Με τι σκοπο; Υπο ποιες συνθηκες;;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ξενυχτησε μηπως κανεις μεχρι τις 04:00 για να δει ΟΛΟ το "Ρεπορταζ Χωρις Συνορα" στην ΕΤ1 χτες?

Ειχε (εκτος απο αφηγησεις) σπανια ντοκουμεντα, απο ερασιτεχνες της εποχης.

Εδειχνε και πυροβολημενους, τωρα αν οσοι εδειξε πεθαναν τελικα ή οχι δεν το ξερω, αλλα πεφταν απο σφαιρες, μεσα σε αιματα ...

Βεβαια μπορει αυτες οι σφαιρες να ηταν απο τις καλες που ΔΕΝ σκοτωνουν ...

Ανατριχιασα (για αλλη μια φορα) με την ομαδα που "κραταγε" (σαν καποιο σημαντικο "μετερίζι") την γωνια της Πανεπιστημιου με την Στουρναρη, και τους πυροβολουσαν τραμπουκοι απ' τις ταρατσες!

Ενας ενας γονατιζαν κι επεφταν, αλλα αυτοι εκει!

Ωσπου οταν εμειναν λιγοι πια εκαναν "ντου" κι οι ενστολοι και τους διαλυσαν ...

Προσωπικα το μονο που με πειραζει ειναι οτι σε προσφατο (σχετικα) γκαλοπ, βρεθηκε ενα 35-40% που πιστευει οτι η Χουντα εκανε "καλα πραγματα" ...

Τι να λεμε τωρα ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πέρα απο τις διαμάχες και την όλη υπόθεση των θυμάτων που ΥΠΗΡΧΑΝ στο Πολυτεχνείο, νομίζω οτι είναι ώρα να δώσουμε και άλλες διαστάσεις στο θέμα Πολυτεχνείο-Δικτατορία.

1)
    Η Δικτατορία δεν έπεσε απο τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Δικτατορίες πολύ πιο ανίσχυρες, δεν έπεσαν απο τέτοια γεγονότα. Βλ. Κεντρική Αμερική. Η δικτατορία έπεσε ουσιαστικά αμέσως μετά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο που δημιούργησε τις προυποθέσεις για τις ΗΠΑ, να έχουν ενα καλύτερο τοπικό προπύργιο ελέγχου της Μ.Ανατολής μαζί με το Ισραήλ.
    Ταυτόχρονα το κόστος υποστήριξης μειωνόταν πάρα πολύ , συν το οτι το 1974 , το καθεστώς ΤΙΤΟ, στην περιοχή των Βαλκανίων είχε αποδυναμωθεί και ο κίνδυνος δημιουργίας ενός Ομοσπονδιακού Κομμουνιστικού Κράτους, υπό τον έλεγχο της ΕΣΣΔ, είχε απομακρυνθεί. Ενα τέτοιο κράτος , θα έθετε πρόβλημα στο σχέδιο "σφαιρών επιρροής" των ΗΠΑ.
    2)
    Η Δικτατορία του 67, αποτέλεσε το προπύργιο εντολών των ΗΠΑ, όπου κατά το δόγμα Truman , ναι μεν ήταν παράνομη, αλλά αποτελούσε και κριτήριο δικής τους Εθνικής Ασφάλειας, τόσο προς το status quo της περιοχής που κρίθηκε κοντά στο 1947 με τον Εμφύλιο , όσο και για τον Έλεγχο της περιοχής της Μ.Ανατολής, όπου ήταν και τα κοιτάσματα του πετρελαίου (Ναι απο τότε ξεκίνησε!).
    Αυτά αναφέρονται σε έγγραφα της CIA που αποχαρακτηρίστηκαν "μερικώς" το 1993 και δίνουν μάλιστα και στοιχεία παραπάνω για την υποστήριξη στον "φοίνικα" , όπως ονομαζόταν.
    3)
    Οι αγωνιστές της ελευθερίας υπάρχουν παντού σε όλο τον κόσμο , απέναντι σε πολλές δικτατορίές. Χειρότερη ήταν μάλιστα η σφαγή των ατόμων στην Κίνα απο τον Μάο , παρά αυτή του Πολυτεχνείου , όπου παρόλη την διεθνή κατακραυγή το καθεστώς ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ. Παρόλα αυτά θα πρέπει να τιμούνται για τον αγώνα που έδωσαν , κάτι που σίγουρα αρκετοί απο εμάς, σήμερα δεν κάνουν/θα έκαναν.
    4)
    Τα Βαλκάνια πάντα ήταν έρμαια τέτοιων περιπτώσεων αντιδράσεων κατά δικτατοριών που ήταν υποστηριζόμενες απο άλλες χώρες. Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία, Τουρκία, Ελλάδα,Κύπρος...κατά καιρούς οι χώρες με δικτατορία/στρατιωτικό καθεστώς. Τα Βαλκάνια είναι το κέντρο του κόσμου με τεράστια γεωστρατιωτικη σημασία. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε και να ξεκινάμε τις αντιδράσεις μας , σε διεθνές επίπεδο, πριν φτάσουμε σε γεγονότα με νεκρούς και τανκς στους δρόμους.

Αυτό διδάσκει η ιστορία ....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα σεβασμου προς της εκδηλωσεις που εγιναν τοτε, ουτε αμφιβαλει κανεις για το ποσο κακο εκανε στην Ελλαδα η επταετια. Αλλα δηστυχος οπως ολα τα ιστορικα γεγονοτα ετσι και αυτο τελη υπο την εκμεταλευση των κομματων και λογο του χαρακτηρα του κυριως απο το ΚΚΕ. Γνωριζω αρκετα πραγματα για εκεινη την εποχη απο μεσα απο την οικογενεια μου που τοτε ηταν μεσα στο πραγματα και με λυπει καθε χρονο που δεν μιλαει κανεις για των αγωνα που εδωσαν κι αλλοι ανθρωποι για να πεσει η Χουντα. Εχω σιχαθει τις υπερβολες για τους θανατους, εχω σιχαθει που με βαση τον ανθρωπινο πονο ενα κομμα δοξαζει τον ευατο του. Λετε στην ΕVI να μαθει την ιστορια, λετε οτι αυτα της εμαθαν και βαζετε την καραμελα στο στομα, η Η αριστερα της ελευθεριας και του αγωνα. Δηλαδη ανθρωποι που πιστευαν σε αλλες πολιτικες αποψεις δεν υπηρχαν?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα σεβασμου προς της εκδηλωσεις που εγιναν τοτε, ουτε αμφιβαλει κανεις για το ποσο κακο εκανε στην Ελλαδα η επταετια. Αλλα δηστυχος οπως ολα τα ιστορικα γεγονοτα ετσι και αυτο τελη υπο την εκμεταλευση των κομματων και λογο του χαρακτηρα του κυριως απο το ΚΚΕ. Γνωριζω αρκετα πραγματα για εκεινη την εποχη απο μεσα απο την οικογενεια μου που τοτε ηταν μεσα στο πραγματα και με λυπει καθε χρονο που δεν μιλαει κανεις για των αγωνα που εδωσαν κι αλλοι ανθρωποι για να πεσει η Χουντα. Εχω σιχαθει τις υπερβολες για τους θανατους, εχω σιχαθει που με βαση τον ανθρωπινο πονο ενα κομμα δοξαζει τον ευατο του. Λετε στην ΕVI να μαθει την ιστορια, λετε οτι αυτα της εμαθαν και βαζετε την καραμελα στο στομα, η Η αριστερα της ελευθεριας και του αγωνα. Δηλαδη ανθρωποι που πιστευαν σε αλλες πολιτικες αποψεις δεν υπηρχαν?

Μηπως γνωριζεις και το σλογκαν της Χουντας ρε Πανουργια?

Μηπως γνωριζεις οτι ηρθε για να "προστατεψει" την Ελλαδα απο τον "κινδυνο του Κουμουνισμου" ?

Δεν ειναι λογικο λοιπον οι "αριστεροι" να ειναι οι πιο "αντιστασιακοι" μιας κι αυτοι κυνηγηθηκαν περισσοτερο?

Οι "υπολοιποι" αργησαν αρκετα να καταλαβουν οτι τους "παιρνει ΟΛΟΥΣ η μπαλα" σε μια δικτατορια!

Ετσι λοιπον, εγινε κατι ΜΟΝΟ οταν "μαζικοποιηθηκε" το κινημα της αντιστασης στην Χουντα, ανεξαρτητα απο πολιτικες πεποιθησεις!

Απο αυτην την αποψη, ΝΑΙ ολοι συμμετειχαν ...

Οι πρωτεργατες ομως ηταν, εκ των πραγματων, οι Αριστεροι, πως να το κανουμε?

Σημειωτεον οτι καταγομαι απο "Δεξια" οικογενεια ...

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων