Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 85 από 85

Θέμα: 17 Νοέμβρη

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    χαχαχα συνεχιστε

αλλο μελος του Moto.gr που περασε τη μιση ζωη του στα μπουντρουμια της αστνομιας υπαρχει να μας πει την ιστορια του χαχαχαχαχα να τις εχουμε μαζεμενες χαα
    χχα
    α

χαχα
    αχα
    χα
    χαχ
    αχ
    αχ
    αχ
    α
    α

χα
    χ
    α

εχετε πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

να κανουμε μια ταινια "τα μπουντρούμια και η μοτοσυκλέτα" χαχαααχ
    αχαχαχαα
    χαα
    αχχα
    α

αχαχα
    αχα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαα
    χ
    αχ
    α
    αχα
    χα
    α
    χα
    αχα
    α
    α

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Υπαρχει καποιος κανονας του φορουμ που λεει κατι σχετικο;
    Αν ναι διαγραψτε με τωρα οχι αυριο. ΤΩΡΑ.
    και χαρηκα για τη γνωριμια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    οκ. Ειπα και εγω....
    Παντως ακομα περιμενω καποιος να μου πει τι ισχυει. Περιμενω και θα ηθελα απαντηση σας παρακαλω. Ειναι ζητημα προσωπικης ηθικης και δεν θα το παζαρεψω.

Resistman (και lukasfilm)...

Νομίζω οτι μίλησα πολύ ξεκάθαρα, πολύ ευγενικά, πολύ άμεσα και ΔΕΝ έθεσα θέμα λογοκρισίας...

Απλά πως θα σου (σας) φαινόταν αν γραφόμουν σε ένα λογοτεχνικό φόρουμ και μίλαγα ΜΟΝΟ για μηχανές;

Την καραμέλα περι ελευθερίας λόγου έχω βαρεθεί να την ακούω.. Μίλησα για κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετο...και αφορά μόνο τον resistman

Επαναλαμβάνω λοιπόν: Εδώ (μας αρέσει ή οχι) είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ... Όλοι γράφουμε ΚΑΙ για άλα θέματα αλλά κατα βάση εδώ μιλάμε για μηχανές, αν θέλουμε να μιλάμε για πολιτική υπάρχουν ένα σωρό φόρα.

ΠΙστεύω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητός μια και πιστεύω οτι τα ελληνικά μου είναι αρκούντως καλά. Δεν με απασχολούν οι αποψεις του resistman (άσχετα αν πιστεύω οτι είναι λάθος) όσο το γεγονός οτι δε θυμάμαι να μίλησε ποτέ για μηχανές...στην τελική είναι θεμιτό να θες να εκφράσεις τις απόψεις σου απλά εδώ είναι ο "λάθος" χώρος. Εγώβ έχω γραφτεί και σε άλλα φόρα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά μου.

Νομίζω είναι απλά αυτά που λέω.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς αν υπάρχουν κανόνες εδώ, ναι υπάρχουν, είναι sticky, μπείτε στον κόπο να τους διαβάσετε.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

idi, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι περισσότερο μαλάκας από ότι μπορείς, μπας είσαι μοντεράτορας και νομίζεις ότι είσαι υπεράνω κριτικής;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    idi, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι περισσότερο μαλάκας από ότι μπορείς, μπας είσαι μοντεράτορας και νομίζεις ότι είσαι υπεράνω κριτικής;

κριτικη κανε ελευθερα απλα μη περιμένεις να σε παρω στα σοβαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ.

ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ idi ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΣΙΤΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.ΞΕΚΟΛΑ !

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

ΑΥΤΑ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
    τι να "ξυριστεί" το thread ρε Γιώργο? Πλάκα μΕ κάνεις?

Εδώ συνέστησε ο Cpt. στον Resistman να χαλαρώσει λίγο τις επαναστάσεις του εδώ μέσα και πέσανε όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του netiquette να τον φάνε...

Προβλέπω νέο κύκλο θεματό-αντιπαραθέσεων εντός της εβδομάδας...

ΥΓ: Τέσπα, θα τα πούμε αύριο το βράδυ... once again...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    τι να "ξυριστεί" το thread ρε Γιώργο? Πλάκα μΕ κάνεις?

Εδώ συνέστησε ο Cpt. στον Resistman να χαλαρώσει λίγο τις επαναστάσεις του εδώ μέσα και πέσανε όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του netiquette να τον φάνε...

Προβλέπω νέο κύκλο θεματό-αντιπαραθέσεων εντός της εβδομάδας...

ΥΓ: Τέσπα, θα τα πούμε αύριο το βράδυ... once again...
    με συγχωρεις τασο αλλα αν ζητας την αποψη μου και χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος ο resistman εχει ρωτησει 3 φορες αν επιτρεπεται να συνεχισει να γραφει και κανενας μοντ δε βγηκε υπευθυνα να πει οτι <<οχι δε σου επιτρεπουμε να γραφεις>>.αντιθετως δινονται διφορουμενες απαντησεις.αν ειναι ετσι να με συγχωρησετε αλλα θα επρεπε να σταματησει να γραφει πολυς κοσμος (που δεν εχουν μηχανη η δε μιλανε για αυτη).

ερωτηση:γιατι δεν ενοχλουνε ολοι οσοι γραφουνε στις διαμαχες και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ με θεματα ολυμπιακο-παναθηναικο-αεκ-παοκ κλπ ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

βαρέθηκα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Μιλήσατε για φασίστες, για αναρχικούς, για πολιτικούς, για κανάλια, για διαδηλωτές και φασαρίες! Πήγε η συζήτηση στα γενικά και άλλα πολλά!

Κοντέψατε να τσακωθήτε για πολιτικές και φορουμιστικές απόψεις.

Κι όμως το θέμα δεν ήταν η 17 Νοέμβρη. Ο τίτλος μπορεί, αλλά όχι το θέμα! Δεν ήταν οι πορείες, το ξύλος και οι αναρχίες. Δεν ήταν οι καταθέσεις στεφανιών και ποιός είναι ποιος. Το Thread αυτό είχε μπει κάποτε στους προβληματισμούς.

Η ερώτηση ήταν κατα πώς η αστυνομική δύναμη προκαλεί την αντίδραση του κόσμου τελικά, στις μέρες μας. Υπήρχαν πολύ λίγες απαντήσεις (μετρημένες στα δάχτιλα του ενός χεριού) που αναφέρονταν σ΄αυτό!

Θα ήθελα να είναι το τελευταίο post αυτό και να μην συνεχιστεί η διαμάχη για θέματα που τελικά ανέρχονται σε πολιτικό επίπεδο!

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθικαν με το θέμα πάντως!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Αναρχικός; Μόνο στο μυαλό μου ίσως. Στη πραγματικότητα, καί τους νόμους τηρώ, καί τις αρχές φροντίζω να μη προκαλώ (τόσο ώστε να μη ξυπνάω συχνά πίσω από κάγκελα δηλαδή), καί δε με πολυενδιαφέρει πια γιατί προτιμάνε κάποιοι να μην έχουν παιδεία, υγεία, ευημερία και ισονομία για όλους κλπ, αλλά να ψηφίζουνε καραγκιόζηδες για να μονιμοποιηθεί ο γιόκας τους σε μια δουλειά του κώλου.

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. ουδέν περί 17 Νοέμβρη φέτος....
    από menelaos46 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 01:46
  2. καλημερουδια 17 νοεμβρη
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2007, 12:03
  3. 17 Νοεμβρη