Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 124

Θέμα: 18 xronon..

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Βάσει αυτού ο γονιός δεν είναι ηθικός (ου μην και φυσικός κατα το γράμμα του νόμου) αυτουργός;

Λέω εγώ τώρα...
    το ειπα και εγω....
    καπου στη σελιδα 2-3

σε εκτενεστατατη απαντηση κατα των περιφημων πατεραδων που υποστηριζαν πως θα επαιρναν στο παιδι τους r6 απ τα 18...:hypnotize

Ναι φταιει και ο πατερας του σε περιπτωση που δεν ηταν εμπειρος οδηγος....Εκτος και αν οδηγαει απο μικρος και τρεχει σε αγωνες.....Σε τετοια περιπτωση ενα τεστ θα ειχανε κανει στο παιδι για την φυσικη του κατασταση..Τωρα βεβαια οτι και να λεμε

Καταρχας, νομιζω οτι η συζητησεις αυτες εδω ειναι καλες μεν (κουβεντα να γινεται) αλλα καφενειου δε. Οτι και να πουμε, ειτε πουμε συλλυπητηρια ειτε βρισουμε τον πατερα "που ηταν αμυαλος κλπ", δεν θα κανει ΚΑΜΙΑ διαφορα.

Οπως ειπε πολυ σωστα ο Ηλιας οσα ηλεκτρονικα μνημοσυνα και αν κανουμε, οσα δαχτυλα και αν κουνησουμε, οσα μπινελικια ριξουμε στον αμυαλο που του πηρε την μηχανη κλπ, δεν θα αλλαξει τιποτα: νεαρα -και μη- παιδια θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να σκοτωνονται, εμεις εδω θα συνεχισουμε τις κουβεντες επι των θεματων και η γη γυριζει και γυριζει...

Η ουσια ειναι μια: το παιδι αυτο πεθανε και δεν γυρναει πισω. Η οικογενεια του ποναει και θα συνεχισει να ποναει εφ ορου ζωης.

Δεν ξερω αν θα γινω αντιπαθητικος με αυτο που θα πω, αλλα συμφωνω απολυτα με τον φιλο Nostra.

Ευτυχως ο καλος Αλλαχ με ευλογησε να ταξιδεψω πολυ και σε πολλες χωρες στη ζωη μου. Και ρε παιδια, το παραπονο μου ξερετε πιο ειναι; Σε χωρες που δεδομενα βρισκονται πισω απο εμας σε ολα, καποια πραγματα ΔΕΝ τα αγνοουν.
    Οπως την ασφαλεια στους δρομους.

Και εξηγουμαι: ΠΟΣΑ ξεκρανωτα βλακομετρα συναντατε μεσα σε μια μερα; Ποσες "κυριες" (και αντρες παιζουν εδω) με το ενα χερι στο τιμονι (με τσιγαρο βεβαια) και το αλλο στο κινητο, και αρμενιζουν αναμεσα στις λωριδες με 20;

Ε λοιπον, ακομα και στην Ουκρανια, την Ρουμανια, την Βουλγαρια, χωρες αληθινα υποβαθμισμενες, ΟΣΟΥΣ μοτοσυκλετιστες εβλεπες στο δρομο φορουσαν ολοι κρανος! Ολοι!

Γιατι; Επειδη κανει κρυο; Προχθες στην εθνικη το ζωο με το TDM που πηγαινε ταπα στην αριστερη λωριδα ειχε βαλει το fleece του μεχρι την μυτη του για να μην κρυωνει! Ο Ελλην καγκουρας δεν κολωνει πουθενα!

Η μηπως το οτι στην Αλβανια η το Καζακσταν τα πραγματα ειναι χειροτερα μας κανει να νοιωθουμε καλυτερα;;;; ΓΙΑΤΙ να μην λεμε οτι ειμαστε καλυτερα απο την Αγγλια, την Ιταλια η την Γερμανια σε αυτα τα θεματα;

Αλλα τι λεω.... Βαλτε αλλα 5000 χρονια... Η Ελλαδα ΠΟΤΕ δεν θα ξεπερασει αυτες τις χωρες... Οχι γιατι δεν μπορει, αλλα γιατι δεν την αφηνει η κουτοπονηρια και η ψευτομαγκια του Ελληνα (ελα μωρε, τι να μας πει ο ξενερωτος ο Γερμαναρας!!)
    Ο Ελληνας μπορει να εχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ, αλλα δεν εχει μαθει να ειναι ΤΑΠΕΙΝΟΣ.

Ειλικρινα ΖΩ για την στιγμη που θα γινει ενα κακο και θα δω εναν ΥΠΕΥΘΥΝΟ να ΣΚΥΒΕΙ το κεφαλι και να ζηταει μια γ@μημενη συγνωμη....

Οι γενιες που ειναι ΤΩΡΑ στους δρομους -και οσες ερχονται συντομα- ειναι ΗΔΗ χαμενες απο χερι...
    Σημερα παρακολουθουσα στο δρομο τα ζομπι...
    Αχαρακτηριστοι οδηγοι του "οτι να ναι"...
    Που απο παραδρομο στην Συγγρου το κοβουν καθετα για να στριψουν στο φαναρι που ειναι 50 μετρα πιο περα
    Που ενω ειχε πρασινο στην Φραντζη και ολοι ξεκινουσαν ΜΠΡΟΣΤΑ, ο ενας εκανε οπισθεν γιατι ειχε θυμηθει να παρκαρει.
    Που μετα απο ΚΑΘΕ κοκκινο περνανε αλλα 5 οχηματα τουλαχιστον, μπλοκαροντας και αμα λαχει και την διασταυρωση.
    Που δεν φιλοτιμηται κανεις να δωσει προτεραιοτητα σε αυτους που πρεπει...
    Που ΟΛΟΙ σταματανε πανω στις διαβασεις, και το right of way του πεζου που ισχυει ΠΑΝΤΟΥ, εδω ειναι αγνωστες εννοιες...
    Που η μανταμ θα παραβιασει το ΣΤΟΠ που ειναι οσο η κεφαλα της και θα σου ΖΗΤΗΣΕΙ και τα ρεστα απο πανω που ΤΟΛΜΗΣΕΣ να την κοψεις...

Ολα αυτα πιστευω οτι συμβαινουν για ΕΝΑΝ και μονο λογο: δεν υπαρχει οδηγικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
    Αυτη ειναι που υπαγορευει στους Γερμανους/Ιταλους/Αγγλους να πηγαινουν ακομα και στο περιπτερο με φουλ δερματα η ζωνες στο αυτοκινητο.

Και η πλακα ειναι οτι ΚΑΙ εμεις σε αυτες τις χωρες ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ. Γιατι; Μα πολυ απλα διοτι ο Ελληνας που θα προσπαθησει να κανει τις μαλακιες που κανει εδω, θα ξεχωριζει σαν την μυγα μες το γαλα!

Συγχωρηστε με που ξεφυγα παλι αλλα πιστευω οτι η ελπιδα μας ειναι τα παιδια ΜΑΣ.
    Μαθετε τα ρε παιδια ΠΟΙΑ ειναι η ΣΩΣΤΗ συμπεριφορα στους δρομους! Μαθετε τα οδηγηση και ας πανε και στα καρτ μια φορα, ας κανουν ενα ρημαδι σεμιναριο οδηγησης καποτε, και ας καταλαβουν την αναγκαιοτητα (αλλα και χαρα) του εξοπλισμου σε εναν αναβατη, ωστε μεγαλωνοντας να γινουν ΣΩΣΤΟΙ οδηγοι!!!

Ποσοι ειμαστε εδω μεσα που συμμετεχουμε; 100; 200; 300; Ολοι αυτοι θα κανουν 100, 200, 300 οικογενειες, και θα προκυψουν αλλα τοσα παιδια με ΣΩΣΤΗ οδηγικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Ο σπορος θα εχει φυτευτει...
    Νίκος
    Open Horizons

Retired Rider Το avatar του/της 675
    μπραβο στον απο πανω μου για την απαντηση του!!

περασε ενα ομορφο μηνυμα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ......
    Ολα αυτα πιστευω οτι συμβαινουν για ΕΝΑΝ και μονο λογο: δεν υπαρχει οδηγικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
    Αυτη ειναι που υπαγορευει στους Γερμανους/Ιταλους/Αγγλους να πηγαινουν ακομα και στο περιπτερο με φουλ δερματα η ζωνες στο αυτοκινητο.
    ....
    Συγχωρηστε με που ξεφυγα παλι αλλα πιστευω οτι η ελπιδα μας ειναι τα παιδια ΜΑΣ.
    ...
    Μαθετε τα ρε παιδια ΠΟΙΑ ειναι η ΣΩΣΤΗ συμπεριφορα στους δρομους! Μαθετε τα οδηγηση και ας πανε και στα καρτ μια φορα, ας κανουν ενα ρημαδι σεμιναριο οδηγησης καποτε, και ας καταλαβουν την αναγκαιοτητα (αλλα και χαρα) του εξοπλισμου σε εναν αναβατη, ωστε μεγαλωνοντας να γινουν ΣΩΣΤΟΙ οδηγοι!!!
    ........
    +100000

ετσι ειναι οπως τα λες.

(βεβαια οταν ολοι αυτοι ετρεχαν εμεις προσπαθουσαμε να απελευθεροθουμε..)

απλα εγω προσεχω οτι μικροι κ μεγαλοι ειμαστε ολοι λιγο πολυ επιδειξιες.γι αυτο κ οι ξεκρανωτοι ειναι τοσοι.δινουμε πολυ σημασια στις γνωμες των αλλων,περισσοτερη απ οση πρεπει.λαθος προτεραιοτητες δλδ.

αλλοι 18χρονοι προτιμουν τα λεφτα του ρ6 να τα δινουν σε κτμ 125 μονο για πιστα,ΜΧ,κ δν εχουν τπτ για δρομο.γνωρισα εναν προσφατα γι αυτο.
    αλλα οπως ειπες,εξαρταται απ τους γονεις η οδηγικη παιδεια (τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο) κ ο συγκεκριμμενος τα εμαθε ολα απ τον πατερα του.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Re: fimes..

Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    Τα περιπλεκει λιγο τα πραμματα οσον αφορα τον πατερα, γιατι απ οτι φαινεται δεν ηταν σωστος... Σπασιμο??? Μαλλον ουτε κι ο πατερας ειχε μυαλο...

για αλλη μια φορα το "αμαρτιες γονεων".....
    18 χρονων σε R6?
    ποση πειρα ειχε σε τετοιο μηχανακι;
    μα σοβαρολογειτε ρε παιδια;
    και γω εχω παιδια,κι αν ζητησουν μηχανακι θα τοχουν,αλλα ρο εξι; με τι εμπειρια και με τι παιδεια ενας δεκαοχταχρονος οδηγαει μηχανακι που 250αριζει στα 500 μετρα;
    αγαπη του γονιου και τριχες...μαλλον δεν ηξερε καν το παιδι του....ειναι ασυγχωρητος.....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μπραβο ρε ταξιδευτη με καλυψες απολυτα +1000......Εγω στα 26 μου το εχω αγχος απο τωρα πως θα μεγαλωσω τα παιδια μου(στο μελλον) σε αυτες τις συνθηκες......Φανταζομαι να μου λεει ο γιος/κορη στα 16-18 οτι θελει μηχανη και ψιλοτρελαινομαι.....Καρτ/ΜΧ απο πιτσιρικια και ο θεος μαζι τους....

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Πολυ σωστος ο Ταξιδευτης :a19:

Δυστυχως απ οτι εχω καταλαβει (βεβαια μικρος ειμαι ακομα, ισως αλλαξω αποψη αργοτερα, αν και το βλεπω δυσκολο) η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι χωρα για να ζεις!!! Για διακοπες καλη ειναι...

Θα μου πειτε που κολαει αυτο? Πουθενα ισως, απλα ηθελα να το πω!!!
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το γαμησατε!

ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ..........

Άλλά άν χτυπήσεις τήν εύαίσθητη χορδή κάποιου....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ...
    ίδού τό άποτέλεσμα...!!!!
    Έσένα άν σού έγραφαν ......ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ....
    τί θά άπαντούσες..???

MISS RESPECT...........

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.........ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ........
    Είλικρινά σού εύχομαι νά γίνεις κάποτε μανούλα.....
    Τότε θά ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......!!!!!!!!

Φιλοι μου, δεν θα κουραστω να το λεω ΠΟΤΕ!
    Οσα μαθηματα οδηγικης αγωγης και να κανουνε στα σχολεια, δεν αλλαζει κατι: Το θεμα ξεκιναει απο το ΣΠΙΤΙ. Χρειαζομαστε ΟΛΟΙ να αποκτησουμε Αγωγη και Κουλτουρα στο θεμα οδηγηση.

Σε ενα προσφατο ταξιδι μου στο Μιλανο, πραγματικα καθε φορα που εμπαινα σε αυτοκινητο και εβλεπα τον συναδελφο μου Ιταλο να βαζει τη ζωνη πριν καν κλεισει την πορτα για να ξεκινησει, με ευχαριστουσε τοσο πολυ το θεαμα....

...Την ιδια ωρα που στο πισω καθισμα καθονταν 2 ατομα (ενας Γερμανος και ενας Ελληνας) και ο μονος που εμπαινε στον κοπο να βαλει ζωνη ηταν ο Γερμανος... Βλεπετε ο Ελληναρας ηταν πολυ απασχολημενος να βρει αναπτηρα να αναψει τσιγαρο (πω πω χαρμανιασα με αυτους τους ξενερωτους) και να σχολιαζει τους παντες γυρω του (μα πως παει αυτος μπροστα σαν κοτα! Ολη την εθνικη δικια του εχει και παει με 120! κλπ κλπ)

Α! Και επισης ΣΥΝΤΟΜΑ αυτη η δικαιολογια περι 400 χρονων σκλαβιας κλπ θα παψει να υφισταται... Τοτε τι θα λεμε για να δικαιολογουμε τα χαλια μας;
    Αλλα ΞΕΡΟΥΜΕ να φουσκωνουμε απο "εθνικη περηφανεια" για το οτι βγαινουμε εξω μετα τις 12 το βραδυ τις καθημερινες, οτι πινουμε και οδηγαμε (γιατι ειμαστε μαγκες και αλανια κ αντεχουμε! οχι σαν τους ξενερωτους τους ξενους), οτι κανουμε κολπα και τους τα τρωμε σε "ξενοδοχεια" και εστιατορια, οτι ειμαστε ..."ντραιβερια" (ποσοι ελληνες τρεχουν στο εξωτερικο σε οτιδηποτε ειπαμε; ), και αλλα τοσα...

Και οτι ειμαστε στον πατο της Ευρωπης στα ΠΑΝΤΑ μας αφηνει αδιαφορους... Και οταν καποιος φωναζει ειναι ο σπαστικος, ο ξενερωτος, ο ανθελληνας...
    Και ΒΕΒΑΙΑ εχουμε ετοιμη την απαντηση-πασπαρτου σε ολα αυτα: "Αααα! Οταν εμεις φιλοσοφουσαμε, οι ξενοι κρεμονταν απο τα δεντρα!" Καποιος ομως ξεχασε να τους πει οτι πλεον εχουμε καταντησει αναξιοι απογονοι ενδοξων προγονων....

Φοβαμαι ρε παιδια... Το χαλι αυτο ειναι τοσο βαθια ριζωμενο στο DNA μας που φοβαμαι οτι δεν θα αλλαξει ποτε...
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλοι μου, δεν θα κουραστω να το λεω ΠΟΤΕ!
    Οσα μαθηματα οδηγικης αγωγης και να κανουνε στα σχολεια, δεν αλλαζει κατι: Το θεμα ξεκιναει απο το ΣΠΙΤΙ. Χρειαζομαστε ΟΛΟΙ να αποκτησουμε Αγωγη και Κουλτουρα στο θεμα οδηγηση.

Σε ενα προσφατο ταξιδι μου στο Μιλανο, πραγματικα καθε φορα που εμπαινα σε αυτοκινητο και εβλεπα τον συναδελφο μου Ιταλο να βαζει τη ζωνη πριν καν κλεισει την πορτα για να ξεκινησει, με ευχαριστουσε τοσο πολυ το θεαμα....

...Την ιδια ωρα που στο πισω καθισμα καθονταν 2 ατομα (ενας Γερμανος και ενας Ελληνας) και ο μονος που εμπαινε στον κοπο να βαλει ζωνη ηταν ο Γερμανος... Βλεπετε ο Ελληναρας ηταν πολυ απασχολημενος να βρει αναπτηρα να αναψει τσιγαρο (πω πω χαρμανιασα με αυτους τους ξενερωτους) και να σχολιαζει τους παντες γυρω του (μα πως παει αυτος μπροστα σαν κοτα! Ολη την εθνικη δικια του εχει και παει με 120! κλπ κλπ)

Α! Και επισης ΣΥΝΤΟΜΑ αυτη η δικαιολογια περι 400 χρονων σκλαβιας κλπ θα παψει να υφισταται... Τοτε τι θα λεμε για να δικαιολογουμε τα χαλια μας;
    Αλλα ΞΕΡΟΥΜΕ να φουσκωνουμε απο "εθνικη περηφανεια" για το οτι βγαινουμε εξω μετα τις 12 το βραδυ τις καθημερινες, οτι πινουμε και οδηγαμε (γιατι ειμαστε μαγκες και αλανια κ αντεχουμε! οχι σαν τους ξενερωτους τους ξενους), οτι κανουμε κολπα και τους τα τρωμε σε "ξενοδοχεια" και εστιατορια, οτι ειμαστε ..."ντραιβερια" (ποσοι ελληνες τρεχουν στο εξωτερικο σε οτιδηποτε ειπαμε; ), και αλλα τοσα...

Και οτι ειμαστε στον πατο της Ευρωπης στα ΠΑΝΤΑ μας αφηνει αδιαφορους... Και οταν καποιος φωναζει ειναι ο σπαστικος, ο ξενερωτος, ο ανθελληνας...
    Και ΒΕΒΑΙΑ εχουμε ετοιμη την απαντηση-πασπαρτου σε ολα αυτα: "Αααα! Οταν εμεις φιλοσοφουσαμε, οι ξενοι κρεμονταν απο τα δεντρα!" Καποιος ομως ξεχασε να τους πει οτι πλεον εχουμε καταντησει αναξιοι απογονοι ενδοξων προγονων....

Φοβαμαι ρε παιδια... Το χαλι αυτο ειναι τοσο βαθια ριζωμενο στο DNA μας που φοβαμαι οτι δεν θα αλλαξει ποτε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.........

Τό πώς συμπεριφέρονται οί Έλληνες στό έξωτερικό καί τό πώς λειτουργούν έξω........
    Μάς λές έπίσης γιαυτή τήν περίφημη ..ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......

Έδώ πάνω θέλω νά σέ ρωτήσω .....
    ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ......
    όταν έρχονται τουρίστες στήν Έλλάδα καί σάν σουρωμένες σταφίδες πέφτουν πάνω
    στήν άσφαλτο όλο τό καλοκαίρι......καί γεμίζουν όλα τά κέντρα ύγείας τών τουριστικών
    περιοχών άπό σακατεμένους πού γυρνάνε μέ τά μαγιώ τους ΣΚΕΤΑ....πάνω στά
    νοικιασμένα σκούτερ...???????
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....???
    Πού είναι ή όδηγική τους παιδεία όταν τούς βλέπω στή Χαλκιδική νά κάνουν όχτάρια μέ τά
    νοικιασμένα C3....???
    Μήπως στίς χώρες τους ....ΚΟΒΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ...???
    Μήπως στίς χώρες τους ύπάρχει ...Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ....???
    Έχεις πάει στήν Κέρκυρα....???
    Νά δείς τί ζώνες βάζουν οί Άγγλοι....???
    Δέν ξέρω γιά τήν Έλλαδάρα μας......άλλά γιά τήν ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ.......είμαι σίγουρος γιατί
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ καί γιατί ..ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.......παρουσιάζουν
    αύτή τήν φοβερή όδηγική κουλτούρα...!!!!!!!!!

Οι διακοπες ειναι αλλο!!!

Πλακα κανω φυσικα.

Κατι εχει το μερος! Οποιος ερχεται εδω παρασυρεται στο βουρκο...παρεκτρεπεσαι χωρις να θελεις (ενα καφασι μπυρες δεν ειναι τιποτα ), φταει το κλιμα???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    Οι διακοπες ειναι αλλο!!!

Πλακα κανω φυσικα.

Κατι εχει το μερος! Οποιος ερχεται εδω παρασυρεται στο βουρκο...παρεκτρεπεσαι χωρις να θελεις (ενα καφασι μπυρες δεν ειναι τιποτα ), φταει το κλιμα???
    ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........

Φταίει τό ...ΞΕΣΚΙΣΜΑ.....πού τρώνε στή χώρα τους.....
    Καί ...ΠΑΠΑΡΙΑ......είναι ή όδηγική κουλτούρα τους......!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........

Φταίει τό ...ΞΕΣΚΙΣΜΑ.....πού τρώνε στή χώρα τους.....
    Καί ...ΠΑΠΑΡΙΑ......είναι ή όδηγική κουλτούρα τους......!!!!!!!!

βγαζουν το αχτι τους σε μας δηλαδη, ε?

τους βγαινει η καταπιεση εδω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οφφ τοπικ mode on

για τους αγγλους πιο συγκεκριμμενα,φιλος μου εξω μου λεει οτι κ εκει γινονται χαλια κ πινουν τ αντερα τους.αλλα οχι καθε μερα,οποτε βγουν,κ ερχεται κ η αστυνομια να τους συμμαζεψει.

αλλα κ αυτοι κ ολοι στην ευρωπη εχουν πιστες,που φιλοξενουν πρωταθληματα,κ εχουν κ δικους τους αναβατες,εχουν κ δικες τους εταιρειες.

εδω ο μηχανοκινητος αθλητισμος ειναι αγνωστος στον πολυ κοσμο,σχεδον ανυπαρκτος.μονο το ποδοσφαιρο υπαρχει!ελαχιστοι ασχολουνται κ με τα υπολοιπα αθληματα!

οφφ τοπικ mode off

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Motosykletes gia diploma 18 xronon
    από giorgos5192 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2010, 08:49
  2. 18 τρόποι για να ρίξεις ή να απορίψεις!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 00:10
  3. Παρά λίγο 18!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2004, 01:18
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε