πω ρε βασιλη τωρα το ειδα !![]()
ρε συ αν γινεται να το βγαλεις απο αλλο νομο κατι θα κανουμε !!!
κατσε να παρω να δω !![]()
πω ρε βασιλη τωρα το ειδα !![]()
ρε συ αν γινεται να το βγαλεις απο αλλο νομο κατι θα κανουμε !!!
κατσε να παρω να δω !![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
απο το site της Βρετανικής Πρεσβείας...
We wish to inform all British Passport holders that all British passports are valid until their expiry date mentioned on their passport and they do not need to renew or exchange their passports by the end of year 2006.
Κλασσικά οι μαλάκες της υπόθεσης είμαστε οι υπηκοοι της μπανανίας που αποφάσισε να πρωτοπορήσει
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.
ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ,
ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΕΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ(ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ)
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΑΦΡΙΚΗ.ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ....
Εγώ το είπα από την αρχή ότι θα πέσει δούλεμα...από κατόχους BMW GS 1200!!!
Ο παραπάνω κύριος όμως "ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ" να μου κάνει ότι δούλεμα γουστάρει!
Άμα κάνει το "λάθος" κανένα 1000άρι ss και τον κολλήσει, θα πάθει σπασμούς στο κωλάντερο μόλις τον περάσει από πάνω ξύνοντας τα "καρπούζια" με 200+
Ευχαριστώ για την πρότασή σου (ξέρω ότι εννοείς αυτά που λες) αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μου στείλεις και ένα κινητό σέρβις της BMW μαζί με καθαρά καύσιμα και εφεδρικές μπαταρίες όταν θα ξελιγώνονται το πρωϊ με -5 στη Σαχάρα...
.
.
.
.
...γιατί είπα να φύγω με μηχανή και να ΜΗ γυρίσω με τις Τυνησιακές Αερογραμμές!
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ!
ΤΟ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ ΑΦΡΙΚΗ.
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ....με γερμανικη μοτορα θα πας παιδακι μου....μπι-εμ-βιε λεγεται θαρω.....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΘΑ ΠΑΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!.
ΠΕΡΙ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΛΑΠΑΔΙΑΣΑΜΕ.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΩΡΑ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ.
ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ?
Άυριο στις λάσπες του Χορτιάτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ?
Δες στις "βόλτες-συναντήσεις" το θέμα "βουναλάκι???...χωματάκι???"
![]()
![]()
![]()
ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η" ΜΠΥΡΟΝΙ?
ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΛΑΣΠΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΗ.
ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ..
Καμαρώστε...
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=244
Έως και 15 ημέρες αναμονής
Σύγχρονη «Οδύσσεια» η έκδοση των διαβατηρίων νέου τύπου
Μια σύγχρονη «Οδύσσεια» ζουν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θέλουν να εκδώσουν τα νέου τύπου διαβατήρια, εν όψει και των ταξιδιών κατά την εορταστική περίοδο.
Αρχικά, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε ανακοινώσει ότι ο χρόνος έκδοσης θα ήταν τρεις ημέρες, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις θα ξεπερνούσε τις πέντε ημέρες. Όσοι όμως θελήσουν σήμερα να εκδώσουν διαβατήριο, γράφει την Τρίτη η εφημερίδα Τα Νέα, θα διαπιστώσουν ότι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 15 ημέρες.
«Δυστυχώς, έχει αυξηθεί υπέρμετρα ο αριθμός των πολιτών που ζητούν την έκδοση διαβατηρίου. Η υπηρεσία μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου εξέταζε 3.500 αιτήματα κάθε μέρα. Σήμερα, έχουμε φτάσει τις 5.000 αιτήσεις καθημερινά και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται, λόγω και των γιορτών» λέει ο διευθυντής της υπηρεσίας έκδοσης διαβατηρίων, Γ.Καμπέρης.
Στα αστυνομικά τμήματα που εκδίδουν διαβατήρια επικρατεί το αδιαχώρητο. Στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, που εξυπηρετεί τους κατοίκους 20 δήμων, οι ουρές ξεκινούν από τα χαράματα. Ίδια η κατάσταση σε Παγκράτι, Φιλαδέλφεια, Ζωγράφου, Αγία Παρασκευή, Πατήσια.
Δραματική είναι η κατάσταση χιλιάδων ομογενών, οι οποίοι έχουν απευθυνθεί στις κατά τόπους ελληνικές προξενικές αρχές. Η αναμονή για την απόκτηση του διαβατηρίου ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις και τους δύο μήνες.
Η κακή εκτίμηση και ο σχεδιασμός που έκανε από την αρχή η ΕΛ.ΑΣ., όταν διαπιστώθηκε ότι τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα είναι λίγα για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την απίστευτη ταλαιπωρία. Επιπλέον, ο εξοπλισμός των τμημάτων αποδείχτηκε απαρχαιωμένος για τη συγκεκριμένη εργασία.
news.in.gr
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτή λοιπόν είναι η τρακτεροκουδουνόβλαχη κατάσταση των κωμωδοποιών αεριτζήδων που αυτοαποκαλούνται κρατικοί λειτουργοί, ενώ έχουν μπερδέψει την αξιοπρεπή εξυπηρέτηση του πολίτη με τις χωματουργικές εργασίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καμαρώστε...Μια σύγχρονη «Οδύσσεια» ζουν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θέλουν να εκδώσουν τα νέου τύπου διαβατήρια, εν όψει και των ταξιδιών κατά την εορταστική περίοδο.
Η κακή εκτίμηση και ο σχεδιασμός που έκανε από την αρχή η ΕΛ.ΑΣ., όταν διαπιστώθηκε ότι τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα είναι λίγα για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την απίστευτη ταλαιπωρία. Επιπλέον, ο εξοπλισμός των τμημάτων αποδείχτηκε απαρχαιωμένος για τη συγκεκριμένη εργασία.
news.in.gr
Τώρα που οι κηφήνες "χωνεύουν" το παράβολο του μη ληγμένου μου διαβατηρίου (λήγει τον 11ο/2010), έχοντας διαπράξει μία κλοπή εν ψυχρώ "με ενδεχόμενο δόλο" και έχοντας καταφέρει να με ταπεινώσουν ενεργώντας ΟΧΙ όπως το Υπ. Εξωτερικών των Άγγλων, που αφήνει τα διαβατήρια να "καταλήξουν" από φυσικά αίτια, αλλά ώς οσφυοκάμπτες συγχυσμένοι αλλά ταγμένοι στην κερδοσκοπική αναισχυντία...
.
.
.
.
...μπορώ να αναφωνήσω χέζε ψηλά κι αγνάντευε να σε φυσάει ο αέρας!
![]()
![]()
![]()
Βασίληηη !!
Βρέθηκε λύση !!
Να φύγεις για το εξωτερικό πριν τις 31/12/06
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...5&lngDtrID=244
Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την επιστροφή, μετά την 01-01-2007, στη χώρα μας Ελλήνων πολιτών, που θα έχουν ήδη μεταβεί στο εξωτερικό μέχρι την 31-12-2006, κάνοντας χρήση των παλαιών σε ισχύ Νομαρχιακών διαβατηρίων, με εγκύκλιο του υπουργείου Εξωτερικών δόθηκαν οδηγίες σ' όλες τις Πρεσβευτικές μας Αρχές, προκειμένου ενημερώσουν τις Αρχές των χωρών κύριας και παράλληλων διαπιστεύσεων τους, ότι οι Έλληνες υπήκοοι δύνανται να επιστρέψουν-εισέλθουν στην Ελλάδα, έστω και εάν το ελληνικό τους διαβατήριο δεν είναι εν ισχύι ή η ισχύς του έχει παύσει από 01-01-2007 (Ν.3243/2004). Μάλιστα επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή προς τις Αρχές των χωρών, μέσω των οποίων διέρχονται πολλοί Έλληνες υπήκοι, λόγω απουσίας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης (π.χ. Έλληνες Αυστραλίας ταξιδεύοντες μέσω Σιγκαπούρης, Ταϋλάνδης κ.λ.π.).»
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βασίληηη !!
Βρέθηκε λύση !!
Να φύγεις για το εξωτερικό πριν τις 31/12/06![]()
![]()
![]()
Ήρθες Στέλιο ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ρε άει ....![]()
Κάνδαυλε!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βασιλη,ΣΤΕΙΛΕ EMAIL ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ............η θα πας αφρικη η φυλακη!!!!!!!!!!!!
Βρήκες τίποτε...(νεότερο) ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κάνδαυλε!![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
NAI !Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βρήκες τίποτε...(νεότερο) ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(απίστευτο...διάβασε την ιστορία!)
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%...AC%CE%BA%CE%B9
:hypnotize
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
βασιλ αυτο που ειπα πριν ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου.
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:εγω μενω αμπελοκηπους αθηνας,αρμοδιο τμημα διβατηριων αστυν.τμημα πατησιων αγ.λαυρας 17 τηλ:2102117977(δε το σηκωνουν)-2102117978(μιλαει συνεχεια)
αμα θελεις ρωτα τι χρειαζεται,αν θελουν αποδεικτικο κατοικιας για να δηλωσεις το σπιτι μου και αν γινεται χωρις να ερθεις,η αν θελεις ελα(εχουμε και μεις ωραια μεζεδοπωλεια),μενεις και σπιτι μου
στη διαθεση σου αν μπορω να κανω κατι
επισης συνεργαζομαι με φωτογραφικο εργαστηριο στον πειραια που το ψαχνει πολυ,δε θελει να εχει αποριψεις απο υπηρεσιες εκδοσης διαβατηριων και το ποσοστο επιτυχιας του ειναι σχεδον 100%
τσαο