Έφτασα κι'εγώ. Ήταν μια φανταστρουμφική βολτούλα, και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα όλους όσους δεν ήξερα. Ευτυχώς τα ευτράπελα που μας έτυχαν, μας έδωσαν μια καλή δικαιολογία για καρυδώσουμε ακόμα πιο πολύ το γκάζι, και να το ευχαριστηθούμε ακόμα πιο πολύ...
Εννοείται πως θα το ξανακάνουμε στο πολύ κοντινό μέλλον (για να μη πω το επόμενο ΣΚ στας Σέρρας). Καλή εβδομάδα παίδες.
ΥΓ: Προτείνω να ανακυρήξουμε το THEOD επίσημο φωτογράφο για βόλτες από'δω και πέρα...
ΤΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες μα μεν... !!!!
Κωλόπαιδα περάσατε πανέμορφα εεε?
επαναληπτική τηνάλλη εβδομάδα???
αν είχα κάνει την δουλίτσα που ήθελα χτες θα ερχόμουν και γω αλλά ....
Πάντως επειδή τυχαίνει να σας γνωρίζω σχεδόν όλους... έκατσε γαμώ τις παρέες ! όλοι γαμώ τα παιδιά!![]()
![]()
![]()
Παιδες ηταν και γαμώ.
Ευχαριστώ για την παρεα και την αναμονη για μένα σε καθε σταση.
Οσο για τα μπλοκα εγώ τους ειδοποιησα ρε αλητες να σας σταματησουν μπας και προλαβω:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Εγώ τελικα απο θηβα γυρισα .....της ποπης στην εθνικη
Μενω συντονισμενος
α ρε φουστη μου, δεν ηρθα. Αργησα πολυ περιμένοντας εναν φιλο εκτός φόρουμ και μεχρι να γινουμε ready to go ειχε παει 12:30 :ZZZ: :ZZZ:
Ποιος?? που? πότε?? τι έγινε ρε παιδιά? πάλι θα ξηλωθούμε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
...για να μη πω το επόμενο ΣΚ στας Σέρρας...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, παίζει τέτοιο ενδεχόμενο?
Θαναση μπορεις να στειλεις ή να ανεβασεις σε κανενα rapidshare τις φωτο σε υψηλη αναλυση; Τουλαχιστον αυτες στη σταση που καναμε μετα την Ιτεα....