runneras, γιατί σοβαρεύεις την κουβέντα;
χαλάς την πιάτσα![]()
:rotflmao:
χαλάς την πιάτσα![]()
Ειστε ασχετοι - λυπαμαι πολυ.
Αν ποτε σας θυμηθω - θα τραβηξω το καζανακι.
FZR600R - the Twisties King.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ειστε ασχετοι - λυπαμαι πολυ.
Αν ποτε σας θυμηθω - θα τραβηξω το καζανακι.
FZR600R - the Twisties King.
Ευτυχώς που έχουμε κάποιους σχετικούς σαν και σένα να μας το θυμίζουν που και που...Πραγματικά λυπάμαι για την ξεροκεφαλιά σου.Πήγαινε σε κανένα forum μαγειρικής ας πούμε ή στο cosmopolitan,εκεί μπορεί να πιστέψουν ότι έφαγες Ζ750 και ότι το 636 σου έκανε μόνο 20 μέτρα διαφορά...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
χαλάς την πιάτσα![]()
Ήταν μία απέλπιδα προσπάθεια να τον συνεφέρω αλλά μάταια.Ξέρω από κάτι τέτοιους τύπους σαν τον FZR,μυθομανείς λέγονται.Είναι ψυχική πάθηση,αντιμετωπίστε τον σαν άρρωστο από δω και πέρα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
FZR600R εγω ενα πραγμα θα σου πω...
τραβα αγορασε ενα κρανακι και ενα μπουφανακι για να εισαι κοντα μας να μας λες τις ιστοριες σου γιατι πολλοι απο αυτους που αποκαλεις ασχετους εχουν κανει αρκετες χιλιαδες περισοτερα χιλιομετρα απο σενα και εχουν δει τον χαρο με τα ματια τους απο πτωσεις....
Βλεποντας σε μου θυμηζεις το ευατο μου στα 15 με τη διαφορα οτι τοτε ειχαμε παπακια και την γλυτωναμε....
τωρα αν εισαι τοσο μαλακας πια....σου ευχομαι καλη τυχη ααα ημουν και 100 κιλα ελαφρυτερος
www.pro-fiber.com
λιγο ακομα γκαζι και θα σε επαιρνε ο αερας...Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
ααα ημουν και 100 κιλα ελαφρυτερος[/SIZE]
![]()
ειχα βαλει κοφτη στα 90 χλμ γιατι ειχα το GLX το 50RRRΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λιγο ακομα γκαζι και θα σε επαιρνε ο αερας...
![]()
οχι αyτο στη φωτογραφια..με πιανςς?????
![]()
www.pro-fiber.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
ειχα βαλει κοφτη στα 90 χλμ γιατι ειχα το GLX το 50RRR
οχι αyτο στη φωτογραφια..με πιανςς?????
![]()
για το παπι μιλαω κι εγω...
αλλωστε ησουνα ξεκαθαρος...
αλλα κι εσυ παλι 100 κιλα ελαφρυτερος...Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
Βλεποντας σε μου θυμηζεις το ευατο μου στα 15 με τη διαφορα οτι τοτε ειχαμε παπακια και την γλυτωναμε....
[/SIZE]
ποσο ειναι ο fzr? καμια 200αρα?![]()
βαλε κ καμια κοντρα με τον αλλο ..τον παραγωγο, bmw 1200 pvw skata ton lene exei kamia 10aria nicknames...
κανετε καλο team εδω μεσα...
μην τον γοιυχαρετε και τοσο πολυ αλλο ποια..........τι θυμαστε απο τα νιατα του 70.....80........
το JOE BAR δεν θυμαστε?? ε αφηστε κατι να θυμουνται και τα δικα μας παιδια καποτε να γελανε...
Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies
FZR να 'σαι καλά που κάνεις όλο το forum να γελάει..την επόμενη φορά ομως πoυ θα κάνεις αντίστοιχο post καν'το στην κατηγορία: Ανέκδοτα-Humor.![]()
![]()
Rocking All the Way
ποσο ειναι ο fzr? καμια 200αρα?[/B][/QUOTE]
Για ποτε λες?
Για off season?
Εγω για off season ξερω μονο για τις αγελαδες! (ειμαι του επαγγελματος!)![]()
Νίκος
Open Horizons