Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τα χιονοδρομικα αποτελουν ενα πολυ μικρο νουμερο στην αλυσιδα που καταστρεφει τα δαση και την φυση που ολοι μας αγαπαμε με το τροπο μας.
Πες μας λοιπον ποιοι ειναι οι αλλοι κρικοι στην αλυσιδα που καταστρεφει τα δαση και μετα θα κατσουμε να βγαλουμε και τα "νουμερα" (κανονισε να ΜΗΝ εχεις και τους κυνηγους μεσα) ...
Μετα θα πουμε για "τροπους αγαπης" λες κι ειναι πολλοι και διαφορετικοι αυτοι ...![]()
Ενω οταν σκοτωνω οτιδηποτε ειναι ζωντανο γυρω μου, τοτε μαλλον αγαπαω την φυση "με τον τροπο μου" και ΔΕΝ ειναι κοροϊδια ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
......................
Το να λες οτι πας ηπιες βολτες με το Αφρικα στην Παρνηθα ειναι απλα κοροιδια:hypnotize
το οτι απολαμβανεις την φυση και περπατωντας δεν σου δινει παραπανω δικαιωματα επανω στη φυση απο καποιον που την κοιταει σε φωτογραφιες.
Δεν ζητησα εγω παραπανω δικαιωματα απο κανεναν αλλο!
Δεν φανταζομαι ομως απ' την αλλη, οτι μαζεψε ποτε κανεις κανα σκουπιδι απ' την φωτογραφια, εκτος αν εβλεπε τις καλες που εχουμε για τον κοσμο ... :hypnotize
Νομιζεις οτι εισαι μονος σου σε ενα αγωνα, αλλα δεν ανοιγεις τα ματια σου να καταλαβεις οτι ολοι συμφωνουμε
Συυυντροφεεεεεε!![]()
δεν φοραμε παροπιδες σε αυτα που λενε και οι αλλοι!
Πρωτη φορα ακουω για παρωπιδες στ' ΑΥΤΙΑ ...![]()
![]()
Σου ξανα λεω οτι ολοι μας το ιδιο πραγμα θελουμε, απλα προσεχουμε και μελεταμε τις κατηγοριες μας..
Εγω μελεταω, Εσυ μελετας? (Το "αυτος μελεταει" το αφηνουμε για αυριο)
![]()
Παρτο χαμπαρι! Ειμαι η φωνη της συνειδησης σου και θα σε βασανιζω!![]()
:rotflmao:
![]()