Για καφε ειμασταν 4. Αυτη τη φορα μαζευτηκαμε 5!
Το μενου περιελαμβανε βολτα εως την ...Περαια και πισω!
Και στη συνεχεια σοκολατα στην Καλαμαρια.
Και σαν πραγματικοι μηχανοβιοι που ειμαστε κατσαμε στο Δημοτικο, εξω ομως, χωρις να εχει μανιταρια βεβαια και τετοια....
Παρολο που η αληθεια ειναι οτι ηθελα να πηγαιναμε μια μεγαλυτερη βολτα τελικα ηταν πολυ καλη φαση και αυτη η βολτα με πολυ χαβαλε και τρελλα οπως καταλαβαινετε και απο τις φωτογραφιες!
Αντε και την επομενη φορα 6!!
ωραια .......ωραια .......ειστε ολοι καγκουρες.....μαλλον ειναι καιρος να παρω ενα μηχανακι για σουζες ,edo ,drift,μπαντιλικια και με dbkiller.......γιατι ζηλεψα ........
![]()
![]()
![]()
ενταξει ειμαι cool γιατι αυτη την εποχη ειμαι off season .........![]()
:a029:
και η άλλη είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να τη βάλει και τώρα βαριέμαι να επεξεργάζομαι. Σε 4 ώρες ξυπνάω για δουλειά. Αύριο.
Ατσάτσα
ζολοτα αμα σε κακοφαινετε την αλλη φορα θα θυσιαστω και θα σου δωσω το δικο μου να δεις τι σημενει γκαζι![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ο πυργος της Βαβελ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
ΖΗΛΕΨΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ INTERNET ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΑΓΡΟΝ ΑΓΩΡΑΖΑ...![]()
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ...
![]()
![]()
ΑΤΣΑΤΣΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΜΟΥ
ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Ομορφα !!!
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
εσυ κανονισε να παρεις κανα Ζ 750 και θα εισαι αρχηγος για ταξιδακια που λεγαμε και number 1 γκαζοφονιας δυτικων συνοικιων..........επισης βλεπω και ενα gsxr750 να ερχεται απο lyko.....Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
ζολοτα αμα σε κακοφαινετε την αλλη φορα θα θυσιαστω και θα σου δωσω το δικο μου να δεις τι σημενει γκαζι![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
εσυ βρε atsatso αν σε ειχα γιο θα σε ειχα πλακωσει στα μπουνιδια ......στην επομενη συναντηση θα σου μαθω πως να πηγαινεις το μηχανακι χωρις να παταει σε καμια ροδα.......μια και τις σουζες τις εχω για πρωινο
..........
Atsatsos einai o Stuntman to moto.gr ama mathw na odhgw parea me thn kamera tha sas di3w ti enow.
Ο πυργος της Βαβελ
τσ τσ τσ.....
αλητες μηχανοβιοι σουζακιδες μαλλιαδες τσαντικιδες!!!
ωραια πραματα.....
αν κανετε κατι με λιγοτερο κρυο, ενα καφε τον επινα παρεα με κατι κατακαθια σαν εσας!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
η αληθεια ειναι οτι γνωρισαμε και κατι κοπελες εκει αλλα γουσταρουν μονο πισταδικα ρε φιλε.........εισαι off season αλλα μην χαλιεσαι ,ηρθαν και τις πηραν κατι θειες ........Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τσ τσ τσ.....
αλητες μηχανοβιοι σουζακιδες μαλλιαδες τσαντικιδες!!!
ωραια πραματα.....
αν κανετε κατι με λιγοτερο κρυο, ενα καφε τον επινα παρεα με κατι κατακαθια σαν εσας!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
η αληθεια ειναι οτι γνωρισαμε και κατι κοπελες εκει αλλα γουσταρουν μονο πισταδικα ρε φιλε.........εισαι off season αλλα μην χαλιεσαι ,ηρθαν και τις πηραν κατι θειες ........
σορυ φιλε.....αλλα δεν υπαρχει γκομενα που δε γουσταρει το μαυρο βρωμικο XR μου!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H