Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Σαββατο 23/12 θα παίξει και Βαρυμπόμπη-Αυλώνα-Ιλίκη-Αυλώνα. χλμ περίπου 240 με παρέα απο εντουράδες!
![]()
Αμα ηταν Αυλώνα - Υλίκη - Σκορπονέρια το συζητούσαμε !!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Σαββατο 23/12 θα παίξει και Βαρυμπόμπη-Αυλώνα-Ιλίκη-Αυλώνα. χλμ περίπου 240 με παρέα απο εντουράδες!
![]()
Αμα ηταν Αυλώνα - Υλίκη - Σκορπονέρια το συζητούσαμε !!!!
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Διαβαστε το ποστ πιο προσεκτικα και θα καταλαβετε κυριε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
κάνει εντουράδα με το κλαρίνο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...
Αυτο που ξερω ομως (επειδη εκει ειναι διασταυρωση μονοπατιων) ειναι οτι ειναι κατω απ' το καταφυγιο ("Βαγγελης Τσάκος") και εχει ρεματια ...
Επισης η υψομετρικη διαφορα των δυο δρομων ειναι απο 50μ ως 80μ σε εκεινο το σημειο, οποτε το θεωρω απο ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ μεχρι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπορεσετε να περασετε κι ιδιαιτερα τα "τερατα" ...![]()
Μακαρι να κανω λαθος ...![]()
Είδομεν. Το πολύ-πολύ να πάμε γιά καφέ στο Πόρτο Γερμενό
...
Αλλα μαστορη μου ...
Οταν προτεινεις διαδρομη σε κοσμο, πρεπει να την εχεις περασει εσυ, το λιγοτερο μια φορα ... :wacko:
Εκτος αν παρεις καποιον (που μπορει λιγο) και πεις "παμε για αναγνωριση" ...![]()
Ααα γιά στάσου αρχηγέ, έβαλα "Σημείωση". Μεγάλα παιδιά είναι..![]()
Για οτι αλλο χρειαστειτε ....
Εδω ειμαι !![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Διαβαστε το ποστ πιο προσεκτικα και θα καταλαβετε κυριε....![]()
Εγώ καλέ κύριε που το διάβασα το πόστ, μήπως να προτιμήσω το Σαλέα να κάΜουμε και τα ταξίμια μας παρέα?![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν λιγο διαβασα το ποστ για την βολτα σας...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Με θελετε στην παρεα σας?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Any time Any place mateΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγώ καλέ κύριε που το διάβασα το πόστ, μήπως να προτιμήσω το Σαλέα να κάΜουμε και τα ταξίμια μας παρέα?![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Με Ανακεε μπορω να ερθω?![]()
Ημουν την προπερασμενη βδομαδα παρνηθα... αλλα τωρα με τις βροχεςςςςςςςςςςςςςς![]()
Για πεΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και συ τώρα θα τον πιστέψεις...:a31:
Θα κανουμε τπτ καλο εμεις εδω πανω?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Όλο βροχές και βροχές!![]()
![]()
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΗ???
![]()
![]()
![]()
Τι σκ@τ@ δηλαδή? Πού ζω????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ ζεις το βράδυ και κοιμάσαι το πρωϊ......εεεεε βρέχει τις ώρες που κοιμάσαι :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Όλο βροχές και βροχές!![]()
![]()
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΗ???
![]()
![]()
![]()
Τι σκ@τ@ δηλαδή? Πού ζω????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βέβαια έχεις και ένα δίκιο...μέχρι τώρα, μόνο τη Δευτέρα έβρεξε. Για να δούμε σήμερις και αύριο![]()
Να σε πρόσθεσουμε στη λίστα Γιαννάκη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Πριν λιγο διαβασα το ποστ για την βολτα σας...
Με θελετε στην παρεα σας?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Είδομεν. Το πολύ-πολύ να πάμε γιά καφέ στο Πόρτο Γερμενό
Επομένως η σίγουρη διαδρομή είναι "Τελεφερικ Πάρνηθας - Αγ. Παρασκευή - Δυτικά προς Σκούρτα - Πύλη" και μετά γλιέπουμε![]()
Η Πάρνηθα πάντως σήμερα είναι κρυμμένη στα σύννεφα...
θα σας κάνει καλή λασπουριά
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
M ενα ερωτηματικουλι.....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Να σε πρόσθεσουμε στη λίστα Γιαννάκη?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Με Anakee πας παντού!!! Το πολύ πολύ να αγοράσεις κανά χωραφάκι εκεί πάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Με Ανακεε μπορω να ερθω?![]()
Ημουν την προπερασμενη βδομαδα παρνηθα... αλλα τωρα με τις βροχεςςςςςςςςςςςςςς![]()
Πάντως με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα μπορέσεις να πας τη βόλτα,όχι βέβαια στους ρυθμούς που θα πάνε κάποιοι με καθαρά χωμάτινα λάστιχα.& εγώ με Anakee είμαι και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω.![]()
![]()