Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Εχωντας διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφεται,εγω θα πω το εξης...

1,Ο στρατος δεν ειναι για να ξεσκατιζεις,να μαστουρωνεις και να εχεις να κανεις με μπινεδες κομπλεξαρες..που ειναι και οι πρωτοι που θα φανε πουλο σε περιπτωση εμπλοκης.

2,Η ολη εκπαιδευση ειναι της ΠΟΥΤΣΑΣ

3,Η ολη ιδεολογια ειναι της ΠΟΥΤΣΑΣ για τον απλο λογο οτι

α.Δεν προκειται ποτε να γινει πολεμος με τους Τουρκους
    β.Αν γινει ποτε πολεμος θα ειναι ανταρτοπολεμος...οποτε και πανε περιπατο τα σεναρια πολεμου οπως τα ξερουμε.

4.Ολα αυτα ειναι για να ειναι καποιοι βολεμενοι και οχι μονο πολιτικοι...

5,Η Ελληνικη νοοτροπια η οποια ειναι μονο λογια και οταν φτασει η ωρα...τοτε "δασκαλε που διδασκες και λογω δεν κρατεις"

Οποτε αφου αυτες οι κολοκαταστασεις μας βολευουν...γιατι την "βασανιζουμε"?
    Αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεω τουλαχιστον οι μισοι απο εσας θα επρεπε να εχουν κανει επισιμη αναφωρα για τα χασισια και οχι μονο....αλλα δεν νομιζω
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εχωντας διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφεται,εγω θα πω το εξης...

Αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεω τουλαχιστον οι μισοι απο εσας θα επρεπε να εχουν κανει επισιμη αναφωρα για τα χασισια και οχι μονο....αλλα δεν νομιζω
    Δεν καταλαβαινω....να παμε να δωσουμε αυτους που ''την πιναν'' η να καυστηριασουμε το γεγονος οτι το 80% την επινε?

Παντως αν φας γκοτζιλα 20ετιας , βλεπεις τον Χριστο ...σε στρατοπεδο εισαι , δεν ειναι δυσκολο να τον δεις και φανταρο....τι να λεμε τωρα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν καταλαβαινω....να παμε να δωσουμε αυτους που ''την πιναν'' η να καυστηριασουμε το γεγονος οτι το 80% την επινε?

Παντως αν φας γκοτζιλα 20ετιας , βλεπεις τον Χριστο ...σε στρατοπεδο εισαι , δεν ειναι δυσκολο να τον δεις και φανταρο....τι να λεμε τωρα.....
    Αν σε κα8ε στραβη η δυσκολη στιγμη της ζωης μας το ριχναμε σε φουντες κλπ...τοτε καλυτερα αυτοκτονα!!
    Η φουντα ειναι μαγκια για ενα 15/16 χρονο που θελει να το παιξει μουρη στα υπολοιπα πιτσιρικια,οπως και το καπνισμα.
    Εγω αρχησα το καπνισμα στα 20 γιατι εγω γουσταρα και οχι για να το παιζω μουρη..
    Φουντες κλπ δεν τα γουσταρω..Εχω φιλαρακι που στον στρατο εμαθε αυτες τις μαλακιες (και δεν ηταν βουτιροπαιδο πριν)και οταν απολυθηκε τις συνεχισε οπως και ανεβηκε κατηγορια...κοκακιας.
    Ο στρατος θα επρεπε να σκληραγωγη ακριβως για να μην μασας σε τιποτα..αν κανεις ετσι σε ενα στρατοπεδο,που απλα εχεις 5 παπαριες να κανεις,τι θα κανεις σε πραγματικες συνθηκες πιεσεις???
    Για φαντασου τους ιπταμενους...θα επρεπε να ειναι διασωληνωμενοι με κοκαινοτροφοδοτικο και οχι οξυγονο!!
    Αυτοι που τα πινουν και τα πουλανε στα στρατοπεδα για εμενα ειναι το ιδιο κατακριτεοι με αυτους που κρινατε...
    Τι ηθικο να υπαρχει και τι ορεξη να εχεις σε ενα στρατοπεδο οταν μολις μπεις σκεφτεσει πως θα βγεις?!
    Απλα ειναι 5/10 πικραμενοι και παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους 500...
    Αν ησουν για δουλεια στο εξωτερικο 1 χρονο και δεν μπορουσες να γυρησεις τι θα εκανες...θα γινοσουν αλκολικος η πρεζονι?
    Τι να πουν ρε φιλε και οι δικοι μας μεταναστες που θελλοντας και μη εφυγαν σε εντελως διαφορετικα μερη με εντελως διαφορετικες νοοτροπιες....αν δεν ηταν Μαγκες θα ειχαν πεθανει απο πικρα που εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις..(γενικα μιλαω μην το παιρνεις προσωπικα).
    Για εμενα η ιδεα του στρατου αν ειναι να πας,πηγαινε αλλα κανε τον στρατιωτη,οπου εχει δραση...αλεξιπτωτα,ΟΥΚ,πεζοναυτης κλπ.Αλλοι πληρωνουν για τετοιες καταστασεις αλεξιπτωτα κλπ extreme,pou poio extreme?..Αν βλεπεις οτι βαριεσαι η δεν σε παιρνει...κατσε πλενε καλιοπες , πινε φραπεδες,μαθε μπουζουκι,κλαψε την μοιρα σου,κλπ.Ενας χρονος ειναι θα περασει.
    Τελιωνοντας μην κοιταμε παντα τι κανουν οι αλλοι για εμας...πως θα κανουν αν δεν κανουμε και εμεις κατι...δλδ μην περιμενεις απο τους αλλους να αλλαξουν κατι που μπορεις και εσυ να αλλαξεις.
    Ειμαι της ιδεας οτι "ενας ανθρωπος ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει την ποη των πραγματων"...υπαρχουν πολλα προβατα που το παιζουν λυκοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

+100000 Αλλά μάλλον σε λάθος χώρα γράφεις.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αυτό που χθες έμοιαζε καθήκον, σήμερα λέγεται μαλακία. Ρόδα είναι και γυρίζει. Αυτό που θεωρούμε παράλογο ή γραφικό ή απίθανο μία μέρα θα γίνει πραγματικότητα και κομμάτι των βιωμάτων μας ή των βιωμάτων των παιδιών μας.
    Πάντα όρθιοι

Αν σε κα8ε στραβη η δυσκολη στιγμη της ζωης μας το ριχναμε σε φουντες κλπ...τοτε καλυτερα αυτοκτονα!!
    Η φουντα ειναι μαγκια για ενα 15/16 χρονο που θελει να το παιξει μουρη στα υπολοιπα πιτσιρικια,οπως και το καπνισμα.
    Εγω αρχησα το καπνισμα στα 20 γιατι εγω γουσταρα και οχι για να το παιζω μουρη..
    Φουντες κλπ δεν τα γουσταρω..Εχω φιλαρακι που στον στρατο εμαθε αυτες τις μαλακιες (και δεν ηταν βουτιροπαιδο πριν)και οταν απολυθηκε τις συνεχισε οπως και ανεβηκε κατηγορια...κοκακιας.
    Ο στρατος θα επρεπε να σκληραγωγη ακριβως για να μην μασας σε τιποτα..αν κανεις ετσι σε ενα στρατοπεδο,που απλα εχεις 5 παπαριες να κανεις,τι θα κανεις σε πραγματικες συνθηκες πιεσεις???
    Για φαντασου τους ιπταμενους...θα επρεπε να ειναι διασωληνωμενοι με κοκαινοτροφοδοτικο και οχι οξυγονο!!
    Αυτοι που τα πινουν και τα πουλανε στα στρατοπεδα για εμενα ειναι το ιδιο κατακριτεοι με αυτους που κρινατε...
    Τι ηθικο να υπαρχει και τι ορεξη να εχεις σε ενα στρατοπεδο οταν μολις μπεις σκεφτεσει πως θα βγεις?!
    Απλα ειναι 5/10 πικραμενοι και παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους 500...
    Αν ησουν για δουλεια στο εξωτερικο 1 χρονο και δεν μπορουσες να γυρησεις τι θα εκανες...θα γινοσουν αλκολικος η πρεζονι?
    Τι να πουν ρε φιλε και οι δικοι μας μεταναστες που θελλοντας και μη εφυγαν σε εντελως διαφορετικα μερη με εντελως διαφορετικες νοοτροπιες....αν δεν ηταν Μαγκες θα ειχαν πεθανει απο πικρα που εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις..(γενικα μιλαω μην το παιρνεις προσωπικα).
    Για εμενα η ιδεα του στρατου αν ειναι να πας,πηγαινε αλλα κανε τον στρατιωτη,οπου εχει δραση...αλεξιπτωτα,ΟΥΚ,πεζοναυτης κλπ.Αλλοι πληρωνουν για τετοιες καταστασεις αλεξιπτωτα κλπ extreme,pou poio extreme?..Αν βλεπεις οτι βαριεσαι η δεν σε παιρνει...κατσε πλενε καλιοπες , πινε φραπεδες,μαθε μπουζουκι,κλαψε την μοιρα σου,κλπ.Ενας χρονος ειναι θα περασει.
    Τελιωνοντας μην κοιταμε παντα τι κανουν οι αλλοι για εμας...πως θα κανουν αν δεν κανουμε και εμεις κατι...δλδ μην περιμενεις απο τους αλλους να αλλαξουν κατι που μπορεις και εσυ να αλλαξεις.
    Ειμαι της ιδεας οτι "ενας ανθρωπος ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει την ποη των πραγματων"...υπαρχουν πολλα προβατα που το παιζουν λυκοι.

καλα αυτα που λες , αλλα ο στρατος ειναι μια zipαρισμενη μορφη της κοινωνιας...

ναρκωτικα παιζουν σαφως , οπως παιζουν και στην πολιτικη ζωη ...το αν θα ενδωσει κανεις

και να θα του μεινει ''χουϊ'' εχει να κανει με θεματα που αφορουν το ψυχολογικο προφιλ του

καθενος μας...

εν πασει περιπτωση αν καποιος αναζητα τετοιου ειδους δεκανικια , μπορει να τα βρει και στην

εκτος του στρατου ζωη του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα αυτα που λες , αλλα ο στρατος ειναι μια zipαρισμενη μορφη της κοινωνιας...

ναρκωτικα παιζουν σαφως , οπως παιζουν και στην πολιτικη ζωη ...το αν θα ενδωσει κανεις

και να θα του μεινει ''χουϊ'' εχει να κανει με θεματα που αφορουν το ψυχολογικο προφιλ του

καθενος μας...

εν πασει περιπτωση αν καποιος αναζητα τετοιου ειδους δεκανικια , μπορει να τα βρει και στην

εκτος του στρατου ζωη του...
    Στην εκτος στρατου ζωη εχεις την επιλογη να κανεις οτι γουσταρεις και κανενας δεν σε περιοριζει στο να κατσεις σπιτι,να εισαι αναμεσα σε τρομπες,να πας στην γκομενα σου οτι ωρα θελεις και οποτε θελεις,να κοιμηθεις οπου γουσταρεις και οσο γουσταρεις..και πολλα αλλα.
    Οταν φευγεις απο την "μαμα" αναγκαστικα δεν σημαινει και οτι εισαι ετοιμος να περασεις τα του στρατου...για να μην φανει κανεις διαφορετικος απο το κοπαδι κανει και οτι μαλακια κανουν οι του κοπαδιου...δεν διαφερει και πολυ απο συμπεριφορα με τα πιτσιρικια του γυμνασιου/λυκειου..υποτιθεται ο ποιο "μαγκας" την περναει και καλα..
    Ποιος δινει τον ορισμο στραβαδι,νεος,ψαρι κλπ?
    Ποιος κανει τα καψονια στους νεους που οταν ηταν αυτος νεος δεν τα γουσταρε?
    Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο απο θεμα ψυχολογιας...αλλοι ειναι ποιο ευαισθητοι και ψαχνουν απο καπου να κρεμαστουν...
    Δεν περιμενει καποιος τον στρατο για να γινει αντρας...αντρας γινεσαι μολις φυγεις απο το σπιτι σου και τα βγαζεις περα μονος σου,σε ολα!
    Και μην νομιζεις οτι σε πραγματικες συνθηκες πιεσεις ειναι πολλοι αυτοι που αντεχουν...

Στην εκτος στρατου ζωη εχεις την επιλογη να κανεις οτι γουσταρεις και κανενας δεν σε περιοριζει στο να κατσεις σπιτι,να εισαι αναμεσα σε τρομπες,να πας στην γκομενα σου οτι ωρα θελεις και οποτε θελεις,να κοιμηθεις οπου γουσταρεις και οσο γουσταρεις..και πολλα αλλα.
    Οταν φευγεις απο την "μαμα" αναγκαστικα δεν σημαινει και οτι εισαι ετοιμος να περασεις τα του στρατου...για να μην φανει κανεις διαφορετικος απο το κοπαδι κανει και οτι μαλακια κανουν οι του κοπαδιου...δεν διαφερει και πολυ απο συμπεριφορα με τα πιτσιρικια του γυμνασιου/λυκειου..υποτιθεται ο ποιο "μαγκας" την περναει και καλα..
    Ποιος δινει τον ορισμο στραβαδι,νεος,ψαρι κλπ?
    Ποιος κανει τα καψονια στους νεους που οταν ηταν αυτος νεος δεν τα γουσταρε?
    Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο απο θεμα ψυχολογιας...αλλοι ειναι ποιο ευαισθητοι και ψαχνουν απο καπου να κρεμαστουν...
    Δεν περιμενει καποιος τον στρατο για να γινει αντρας...αντρας γινεσαι μολις φυγεις απο το σπιτι σου και τα βγαζεις περα μονος σου,σε ολα!
    Και μην νομιζεις οτι σε πραγματικες συνθηκες πιεσεις ειναι πολλοι αυτοι που αντεχουν...

α μπραβο!! ολα τα λεφτα η τελευταια σου προταση :

>>Δεν περιμενει καποιος τον στρατο για να γινει αντρας...αντρας γινεσαι μολις φυγεις απο το σπιτι σου και τα βγαζεις περα μονος σου,σε ολα!
    Και μην νομιζεις οτι σε πραγματικες συνθηκες πιεσεις ειναι πολλοι αυτοι που αντεχουν...<<

Σε συγκριση με τον στρατο το να εισαι αυταρκης στην πολιτικη ζωη και να αποφασιζεις για την

παρτη σου ειναι απειρως πιο δυσκολο απο την θητεια...οποτε αν θεωρησουμε οτι υπαρχουν

ανθρωποι που θα ενδωσουν στα ναρκωτικα μεσα στον στρατο προκειμενου μα ''ξεφυγουν΄''

τεχνητα , τι γινεται οταν αργα η γρηγορα θα πρεπει μονοι τους να αντιμετωπισουν τα

προβληματα της καθημερινοτητας?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Λεει η επιγραφη στο διοικητιριο

"Τιμη εις εκεινους που στην ζωη των ορισαν να φυλατουν θερμοπυλες"

Συνεχιζα κι εγω απο μεσα μου το τροπαρι,που δε τολμουσε να γραψει στην επιγραφη κοτζαμ εθνικος στρατος.

"ποτε απο το χρεος μη κινουντες" κλπ κλπ

Το να υπερασπιστεις την πατριδα σου ειναι ασχετο απο το να υπηρετησεις στο στρατευμα επειδη σε καλεσε η πατριδα σου,θα ηταν σχετικο αν δεν το καναμε απο χρεος αλλα απο ελευθερη επιλογη.Και ποιοι απο εμας το εκαναν απο ελευθερη επιλογη;

Μας τσουβαλιασαν σ'ενα ρεο ,και τωρα που απολυθηκαμε το παιζουμε πατριωτες;

Οσοι δεν το εκαναν εχουν πολλα ελαφρυντικα.Γιατι μιλαμε για μια χωρα μπουρδελο ,καπου η ιεροτητα της πατριδας η ιδια της η ουσια ,χανεται μεσα στο συμφερτο των αχρειων που την διαχειρηζεται και ειναι πολυ δυσκολο να διατειρουμε τοτε τα πατριωτικα μας αισθηματα.Και κανεις δεν μπορει να πει οτι καποιος απο το εξωτερικο ή ανυποτακτος γενικα δεν θα την υπερασπιστει οταν χρειαστει.Αυτο συνεβει το 40'.

Γι αυτο πατριωτες χαλαρωστε.Αν και υπηρετησατε ακομα δεν αποδειξατε τα πατριωτικα σας αισθηματα.Και δεν αποκλειεται να χρειαστει.Τοτε θα μαθουμε στα σιγουρα ποιος ειναι ποιος.
    ας πουμε οτι δε διαφωνω σε οτι γραφεις δεν ειναι παραλογα αυτα που λες. απλως τα βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνία

την περιπτωση να υπηρετησα εγω και χιλιαδες αλλοι περισσοτερο, απο οτι μου αναλογούσε, σε δυσμενεστερες μεταθεσεις (συνορα κτλ)...ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΩΝ, μπορεις να την συμμεριστείς???? Ισχύει ή δεν ισχύει?

κανεις δεν ειπε οτι μου αρεσε η θητεία αλλα με το ζορι ή οχι το χρεος μου το εκανα με το παραπανω σε "καιρο ειρηνης"

εσυ (σχετικο αυτο δε απευθύνομαι σε εσενα προσωπικά) που δε κανεις το χρεος σου σε καιρο ειρηνης ...θες να πιστεψω οτι στο πολεμο θα γινεις ο πατριωτης που θα φυλαει θερμοπυλες?

εχω ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ μιας και θεωρω οτι εισαι ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ

.+_ και Over and out μεχρι να ερθει ο resistman να μου πει οτι ολοι ειμαστε παιδια των λουλουδιων και τι με ενα μπαφο-γυρα θα τα βρουμε με τους τουρκους και δεν υπαρχει λογος υπαρξης στρατου

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ας πουμε οτι δε διαφωνω σε οτι γραφεις δεν ειναι παραλογα αυτα που λες. απλως τα βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνία

την περιπτωση να υπηρετησα εγω και χιλιαδες αλλοι περισσοτερο, απο οτι μου αναλογούσε, σε δυσμενεστερες μεταθεσεις (συνορα κτλ)...ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΩΝ, μπορεις να την συμμεριστείς???? Ισχύει ή δεν ισχύει?

κανεις δεν ειπε οτι μου αρεσε η θητεία αλλα με το ζορι ή οχι το χρεος μου το εκανα με το παραπανω σε "καιρο ειρηνης"

εσυ (σχετικο αυτο δε απευθύνομαι σε εσενα προσωπικά) που δε κανεις το χρεος σου σε καιρο ειρηνης ...θες να πιστεψω οτι στο πολεμο θα γινεις ο πατριωτης που θα φυλαει θερμοπυλες?

εχω ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ μιας και θεωρω οτι εισαι ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ

.+_ και Over and out μεχρι να ερθει ο resistman να μου πει οτι ολοι ειμαστε παιδια των λουλουδιων και τι με ενα μπαφο-γυρα θα τα βρουμε με τους τουρκους και δεν υπαρχει λογος υπαρξης στρατου

Σε αυτη την περιπτωση αυτοι που δεν υπηρετησαν βοηθησαν εμας που υπηρετησαμε να κανουμε ακομα καλητερα το χρεος μας

Φυσικα καλα κανεις κι εχεις αμφιβολιες,για το αν θα ερθουν να βοηθησουν τη χωρα τους,απλα ποτε δεν ξερεις.Αμα εχεις δυο παιδια και χιλια προβληματα βιοπαλης ,και στην ελλαδα να βρισκεσαι..................................

Οσο για μενα προσωπικα, 15 μηνακια εβρο ,τα 2 στα 200 μετρα απο το ποταμι, 45' μεσος ορος ζωης σε περιπτωση μπαμ.Καθολου δε με πειραξε,μια χαρα ηταν και ναι θα εκανα οτι μπορουσα οχι για την πατριδα ή δε ξερω γω για ποια αλλη αξια αλλα για τα αλλα παιδια της μοναδας μου,αυτο και μονο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας.

στην δουλεια μου εχω ενα πουστη,ενα γλυφτη,ενα ρουφιανο,ενα τεμπελη και ενα δουλευταρα...

τα ιδια και στις μοναδες...

ειπα αφου δεν μπορω να τα πεταξω θελω να τα βλεπω και να τα ακουω...

πηγα σε πτερυγα με F -16 και τα ακουγα και τα εβλεπα και τα μυριζα....

τους ειπα θελω να με πατε εκει και με πηγαν...τους ειπα θελω να παρω αυτη την ειδικοτητα και την πηρα....τους ειπα αν λυσω-δεσω το οπλο σε 1'λεπτο θα μου δινετε 200 σφαιρες να κανω βολη σε μια γωνια και μου τις δωσανε...

τους ειπα οποτε κανετε βολες θα με καλειτε,και ας μην προβλεπεται,και με καλουσαν

τους ειπα θα σας δωσω 20 μηνες απο την καριερα μου,θελω να κανω τα προβλεπομενα....μην ασχολειστε μαζι μου για να μην ασχοληθω μαζι σας...

δεν ειναι φαντασια ετσι εγιναν...

εχω πλεον 500 ενσημα συνταξιμα,γνωρισα τους φρουρους του Αιγαιου,εκλαψα οταν εχασαν ενα συναδελφο τους,γνωρισα ανθρωπους που πανε με 2 mach την ωρα με 8+G και δεν εχουν κομπλεξ...τους χαιρεταγα και με χαιρεταγαν...

εκει ειδα αυτον που ειπε το 1996 θα τον ξεσκισω τον μπινε και του εσφυξα το χερι...αυτη η πιλοταρα που εκανε 6+ ωρες πτησης καθε μερα...

στα παπαρια μου οι γιωταδες και οι κουδουνιστρες..περασα καλα εκανα δυο κολλητους και θυμαμαι αυτα που μου ειπε ο παππους μου που πολεμησε το 1941 1943 στην αλβανια με 2 χρονια στο τοτε νοσοκομειο λογω τραυματος...

η ζωη ειναι ωραια,ζησε την οσο μπορεις μεχρι τελους....

20 μηνες εζησα οπως μπορουσα.τελειωσε αυτο ηταν.παμε για αλλα τωρα.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

....Και αφου γραψαμε πως περασαμε στον στρατο , ποια ειναι η γνωμη μας για την υποχρεωτικη

στρατευση και κατα ποσο ειναι αναγκαιος ο στρατος , εχθες απ οτι εμαθα ο ''τρελλος'' για τον

στρατο , αλλα λογικος για την TV , ανακοινωσε λεει καποια ονοματα....25000+ τελικα ηταν οι

απαλλαγες ...

μακαρι να βγω ψευτης , αλλα αν αυτοι που κατονομασε ο ''τρελλος'' , οντως ειχαν απαλλαγει

με πλαγιο τροπο , πολυ αμφιβαλλω οτι θα υπηρετησουν τελικα....η αν θα καταδικαστουν με

καποιον τροπο.

Θα συνεχισουν να γκαριζουν λαϊκο-τσιφτετελο-pop απο τις πιστες , θα συνεχισουν να

διαμορφωνουν την κοινη γνωμη απο τα ΜΜΕ , θα συνεχισουν να καταδικαζουν η να

αθωωνουν στις αιθουσες των δικαστηριων και θα συνεχισουν να περνουν ζωη χαρισαμενη με

τα λεφτα του μπαμπα τους...

να το πω αλλη μια ?....να το πω....για τον π**τσο ειμαστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    25.000 απαλλαγες ειπατε;
    Στα τελευταια 2; 3; 10 χρονια;
    Αυτο το γνωριζει κανενας;
    Το νουμερο μονο αμελητεο δεν ειναι.

Και υπαρχουν μοναδες που κυνηγανε τους ενοπλους με το δικανο.
    Ολες οι μοναδες του στρατου πολυ κατω απο το μινιμουμ οριο ατομων.
    Και για κατι τετοιους λενε να αυξησουν την θητεια παλι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    νομιζω οτι οσοι πηγαμε,τελειωσε δεν θα πρεπει να προβληματιζομαστε ...οτι εγινε εγινε....εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να προβληματιστουμε.

πιο πολυ βαση πρεπει να δωσουν αυτοι που ειναι να πανε...αυτων η γνωμη πρεπει να βγει προς τα εξω...

το λεω ετσι γιατι πλεον το βλεπω απο αλλη γωνια το θεμα...

μια προταση.να ειναι 9 μηνες η θητεια για ανδρες και γυναικες υποχρεωτικα στα 19 ή αμεσως μετα το λυκειο δηλαδη οπου 2 μηνες θα ειναι το κεντρο και 7 μηνες καπου στην επαρχια με 50% εκπτωση στα εισητηρια και χορηγηση ποσου, βασει οικογενειακου εισοδηματος πχ.ο φτωχος φανταρος θα παιρνει 100€ και 50€ ο πλουσιος.
    απο εκει και περα καθε 5 χρονια μια 5ημερη μετεκπαιδευση και αυτο ειναι.

απο εκει και περα σε ενα ρουσφετολογικο συστημα οπου οι γυναικες ειναι απο εξω εμενα δεν με πολυνοιζει αν κατι πουστρακια ή πρεζονια δεν πανε καθολου.

γιωταδες εχω καθε μερα μπροστα μου στην δουλεια...τουλαχιστον στο στρατο τους εκραζα...
    στην δουλεια τους γραφω...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. Καταρα Ο Στρατοσ
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 20:45
  3. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic